Yalçın Küçük diye deli bir herif var. Sanırım alzheimer falan başladı artık pek ortalarda yok
Adamın taaa 80'lerde ''Türkiye'de avamlaşma başladı, artık vasıfsız, bilgisiz, yetersiz tipler her yere doluşur oldular. Türkiye'de üç büyük hain kesimi var. Kemalistler cumhuriyete, müslümanlar İslam'a ve çalışanlar mesleki kabiliyetlerine ihanet ediyorlar.
Hiçbir vasfı olmayan insanlar makbul makamlara geliyor, ses eden, itiraz eden yok.
Bu bir insansızlaştırma projesidir, 12 Eylül zaten bunun için yapıldı, Türkiye insansızlaştırılarak çökertiliyor
gibisinden tezleri vardı adamın.
Ki ben o heriften taaa 2005-2006 yılı civarında Erdoğan daha ikinci seçimine girmeden önce ''Erdoğan'ın diploması falan yok, iddia ettikleri diploma da sahte'' lafını duymuştum. Hatta Caligula diye kitap yazmıştı, Erdoğan'ın sara hastası olduğunu ve dönem dönem nöbetler yüzünden psikolojisinin bozulduğunu yazmıştı. İsmail Cem'in cenazesinde oğluna gidip şakalar yapan halini falan gösteriyordu şimdi düşünüyorum da, Erdoğan'ın abuk sabuk söylemlerinin, akıl dışı gaflarının sebebi bu olabilir mi?
Gerçi Yalçın Küçük bir ara hepimizin yahudi olduğunu da iddia ediyordu, herkesi ismine bakarak sabetayist addediyordu, Mehmet Akif İstiklal Marşı'nı yazmadı gibisinden konuşuyordu, Hülya Avşar'a milli orspu, Bergüzar Korel'e ''Kadın sığır gibi gözünü kocaman açarak bakmayı oyunculuk zannediyor, mllet de oturup izlyor'' diye gıcık kapıyordu
Hatta Kalemler ve Kılıçlar'da Cem Yılmaz'ın tarikat bağlantılı olduğunu falan ima etmişti. O aralar haberlerde Cem Yılmaz'ın Cansu Dere ile birlikte bir fotoğraf makinesini tepside tutar halde entariyle bir evden çıkıp arabasına girişi gösterilmişti ''Vay ameka'' falan demiştim