Kardeşim akrabalarımız tarafından daha çok seviliyor. Ne yapmalıyım?

Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Ben üni son sınıfa geçtim, fakat geçen sene mezun olmam gerekiyordu ama 2 sene geriden gidiyorum, kardeşim 2019 yılında üniyi kazandı ve tıp okuyor. Akrabalarla ne zaman bir araya gelsek sürekli kardeşime doktor diyorlar ve sürekli onun bölümünü övüyorlar. Sorsanız benim ne okuduğumu, neden 2 sene geriden gittiğimi ya da kaçıncı sınıfta olduğumu bilmezler, %100 eminim bundan. Ve bu durum benim için çok sinir bozucu bir hal almaya başladı. Çünkü ne zaman akrabalarla bir araya gelsek hep kardeşimin bölümüyle ya da onunla ilgileniyorlar. Bir gün bir Allah'ın kulu da çıkıp bana demedi ki sen ne okuyorsun, ne yapacaksın. Bu yüzden bu konuda hepsine kızgınım. Akrabalarla olan bir whatsapp grubumuz vardı oradan çıkmıştım fakat sırf annemin çenesi kapansın diye 22 temmuzda gruba geri girdim. Anneme de kaç kere bunların hepsinin anlattım, dilimde tüy bitti, fakat o salakların tarafını tutuyor hep. Hep bana kızıyor, sanki herşeyi ben kendi kendime yapmışım gibi. Bir de akrabalarla falan bir araya geldiğimizde dediğim gibi hep kardeşime birşeyler söylüyorlar, benimle 2 tane konuşuyorlar tamam. Ben bu zamana kadar bunların yaptıklarının hiçbirisine sesimi çıkarmadım. Ben normalde böyle şeylere büyük yükselirim, ama dediğim gibi hiç sesimi çıkarmadım bu zamana kadar
Kardeşim akrabalarımız tarafından daha çok seviliyor. Ne yapmalıyım?