Ben İtalya ve İspanya. Çok tatlılar. Mutfakta da iyiler. Bizim erkekler gibi dayak nedir bilmezler. Eşlerine bağlılar. Sadıklar. Türk erkeği gibi çekilecek çile değiller. Sizce?
Hangi ülkenin erkeklerinden hoşlanıyorsunuz kızlar?
Beyazlı çok iyi. Ama siyahlı için hayır 😅 ve türkiyede bundan daha iyileri var biliyorsunuz. Kendim için demiyorum. Birgün çarşıda tur attığınızda göremezsiniz. Onun yerine o insanların oldukları yere gidin. Mesela Starbucks ta yapılan kahveyi severiz. Veya spor salonlarını
Siz bi kisiyi görüp hee oranın erkekleri cok iyi diyorsunuz ona bakarsan türk erkeklerindende sadık kibar karizmatik yemek yapıp eşine yardım eden var ama siz biz psikopat seviyoruz serseri seviyoruz diyorsunuz bence sorun türk erkeklerinde değil sizde aklınızı kullanmıyorsunuz bu konuda
Sen dış ülkede erkekler kadınlara nasıl davranıyor biliyor musun da bunu bana söylüyorsun bence iyi bi araştir oyle romantik aşk flimindeki gibi değiller erkekleri
İtalya ve İspanya hem dış görünüş hem de kültür olarak bize benzeyen ülkeler. Avrupalı olmanın getirdiği modernlik var sadece, ama Türkiyede de böyle erkekler var.
Ümitcan Uygun gibileri varken onlara sıra gelmez. Önce ona nude yollayın. Türk erkeğini küfürbaz, şiddete meyilli siye eleştiriyorsunuz da siz de bundan hoşlanıyorsunuz ne hikmetse. Öyle olmasa 1 milyon kız Ümitcan Uygun'a nude yollar mıydı