Kişilik & Karakter Hangi ülkenin erkeğini/kadınını beğeniyorsunuz? Ponce Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Erkekler siz hangi ülkenin kadınlarını beğeniyorsunuzKızlar hangi ülkenin erkeğini beğeniyorsunuz Hangi ülkenin erkeğini/kadınını beğeniyorsunuz? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Rus kızlarını 0 0 Yorumla
macerasıvarr Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 74% +1 yıl İtalya biskolata erkekleri tabiki Türk erkekleri nasıl Rus kadınları begeniyorsa bizde onları begeniyoruz 0 1 Yorumla Ponce +1 yıl Rus kadınlarını beğenmiyorum Yorumla
MartıKaş Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Türk kızı iyidir ya ne kadar gereksiz trip atsalar da 0 4 Yorumla Ponce +1 yıl Kank kolay gelsin eldeki tavuk komşunun kazından iyidir Yorumla MartıKaş +1 yıl Evet öyle biraz da Yorumla Ponce +1 yıl Helal len martı kaş Yorumla MartıKaş +1 yıl 🤣🤣👍👍👍 Yorumla
emreJ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 32% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Suudi arabistan 1 2 Yorumla Ponce +1 yıl Neden kank Yorumla emreJ +1 yıl Muamalesi güzel Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl İtalyan 0 5 Yorumla Ponce +1 yıl Neden italyan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vücut yapıları tipleri falan bir başka Yorumla Ponce +1 yıl Reelde gördün mü hiç yoksa Tv'de sanalda gördüklerine göre mi diyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Her ikisi de Yorumla Ponce +1 yıl Ben reelde gördüm doğululara benziyorlar esmer kara saçlılar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Rus kızlarını
İtalya biskolata erkekleri tabiki Türk erkekleri nasıl Rus kadınları begeniyorsa bizde onları begeniyoruz
Rus kadınlarını beğenmiyorum
Türk kızı iyidir ya ne kadar gereksiz trip atsalar da
Kank kolay gelsin eldeki tavuk komşunun kazından iyidir
Evet öyle biraz da
Helal len martı kaş
🤣🤣👍👍👍
Suudi arabistan
Neden kank
Muamalesi güzel
İtalyan
Neden italyan
Vücut yapıları tipleri falan bir başka