Abim beni odaya çekip dövdü?

Dışarı çıkacaktım. Abim çıkmayacaksın dedi. Ben de karşı çıktım. Sonra beni bir odaya aldı. Kapıyı kitledi. Vurmaya başladı. İmdatt diye 1 saat avazımın çıktığı kadar bağırdım. Bütün mahalle şikayete geldi. Babam geri gönderdi. Annemle babam, abimin beni dövmesine karşı çıkmadı. Kapıyı tıklatıp sadece açar mısın oğlum falan dediler. Ben susunca abim kapıyı açtı. Annemle babam yanıma gelip beni saracaklarını, abime kızacaklarını sanıyordum ama yanıldım. Annem ve babam bana büyük bir nefretle baktı. Abimi daha çok seviyorlar galiba. Telefonuda elimden aldılar. Polisi arayamıyorum. Ailem bana serseri diyorlar. Böyle davranırlarsa nasıl serseri olmamayayım ki? Lanet okudum hepsine. Cehennemde göreceksiniz siz dedim. Yaptıklarına hala pişman değiller. Bu olay 10 dakika önce oldu. Hiçbir şey olmamış gibi davranıyorlar, abime hizmet ediyorlar. Ne yapmalıyım bilmiyorum...
Güncellemeler
+1 yıl
Anlamıyorsunuz galiba? Abim beni döverken telefonu elimden aldı ve vermedi arkadaşlarıma söylemeyeyeim diye. Ben susunca kapının kilidini açtı ve ben de bilgisayarı aldım
Güncellemeler
+1 yıl
Anlamıyorsunuz galiba? Abim beni döverken telefonu elimden aldı ve vermedi arkadaşlarıma söylemeyeyeim diye. Ben susunca kapının kilidini açtı ve ben de bilgisayarı aldım. bir halt yediğimde yok. Arkadaşlarımla milkshake içip geri geliyorum
Abim beni odaya çekip dövdü?