Adam resmen bas bas bağırıyor ben suçluyum ben şerefsizim...
Tamam okey kadınlarda az değil fakat bunun bedelini canlarıyla ödemeleri gerekmez.
Bu y. v. s. k bu sefer de tutuklanmazsa artık bir şey demiyorum...

Bu adamın ne olduğu tipinden konuşmalarından zaten anlaşılıyor hiç bilmeyen biri bile olsa olayları bundan uzak durur bile bile kendini ateşe atıyorlar bunla beraber olmak için sıraya girenler vardı daha 2 gün önce bu sitede bile onla nasıl tanışabilirim suçu olsa serbest kalmaz diyen dengesiz vardı adalet yok zaten eyvallah ama kadınlarda da akıl yok insanin caninin biraz kıymeti olur bu olay için konuşuyorum diğer suçu günahı olmayan sebepsiz yere öldürülen kadınlari olayın dışında tutarak bu olayın neticesi bu olur şahıslar değişir olay hep aynı bunda yine üzülen biz oluyoruz arkalarından Allah rahmet eylesin ne denir ki başka.
Adamın fotoğraflarını bir gördüm de. Silahlı falan pozlar. Kızların biraz dikkat etmesi lazım kimlerle takıldıklarına. Adamın tipinde meymenet yok şiddet sevdalısı olduğu her halinden belli. Gidip onunla takılırsan kötü şeyler olur tabi ki. Emin olun bu suçlamalardan da yırtarsa başka kızlar bu adamla yine takılmaya devam eder. Bütün celladına aşık olan kızları da biz koruyamayız az bişey beyinlerini kullansalar görecekler kimle takılınır kimle takılınmaz. Yazık olmuş Allah rahmet eylesin. Ama malesef biliyorum ve farkındayım ki yenileri de yaşanacak.
Erkek : keleşle , silahla fotoğraf koyar
Kız : ooouuvvvv 🔥🔥harikasın. Erkek : Adamı şöyle dövdüm ağzını yüzünü dağıttım. Kız : Vaaayyy 😍😍Bu ne ya? Üzülmek istiyorum üzülemiyorum yemin olsun ya.
İşkence çok erken kalktı aslında. Gelişmiş teknolojilerin kullanılabildiği emniyet birimleri bir şekilde suçu kanıtlayabilir ama ülkemizde suçlu suçunu itiraf etmezse ve polis çaresiz kalörsa hakim savcı ne yapsın.
Kanıt yoksa hakim suçluya işlem yapamaz.
İskence olsaydı bu süt kuzusu bir askıda yaptıgı tüm pislikleri itiraf eder altına paşa paşa imzasını atardı.
Kadınlar erkek kriterlerini değiştirmediği sürece daha çok duyulacak böyle haberler. Şahsen üzülmedim. Şahsın yemediği halt kalmamış hatta ülkede katil zanlısı olarak suçlanmış. İnsanları tehdit etmiş ama ona rağmen hala ilgi görüryorsa demek ki başka bir şey var.
Cevap
32Cevap
Ya insanımız şunu anlamıyor gadası. Bu kadar sosyal medya baskısına rağmen hala tutuksuz yargılanan biri varsa demekki elde yeterli delil yoktur. Eğer ki delil olmuş olsaydı şu an Umutcan denen kişi hapiste olurdu.
Hepimizin ısrarla kabul etmediği birşey var. Oda bu kızında Umitcan dan farklı olmadığını kabul edemememiz, kafa yapısı olarak farklı değiller, hakkında bu kadar ağır suçlama ve iddiaların olduğu birisini bu kadar erken salmalari doğru değildi ama bu ülkede Umitcan gibi bu kız gibi yüz binlerce genç olduğuna yemin edebilirim.
Daha uzun ve detaylı yazamadığım için tam anlamadın beni, olay tüm ülkenin kokusmuslugunu öne çıkartan bir olay, hukuk, eğitim, ekonomi, sosyal ilişkiler, siyaset, toplum gibi her alanda bir çürümüşlük var ülkede, kimse için ölmeyi haketti demem ama mevcut durum ölüme itiyor bu kızları, bahsettiğim sebeplerden dolayı sağlıklı düşünebilecekleri bir ortamda ne yazık ki yok. Bir ülkede takım oyunu gibidir. Tum oyuncular uyum içinde ve birbirini tamamlamazlarsa başarılı bir ülke olmaz, buda hukuk, siyaset, sosyal hayat, aile yapısı vs birçok mekanizmanın doğru çalışması ile mümkün olur.
Tutuklanmazzzz tutuklayamazzlarrr bu işin altında başka işler var. Aleyna ölduruldugunde bu insan musvettesinin dm kutusu mesajlarla dolmuştu bazıları it seviyor bu gerçek su testisi su yolunda bile bile ölüme gidenlere diyecek lafım yok uyusturucu kullanan kadin pazarlayan katil birinden ne bekliyorlar? Uzgunum ama bu duruma üzülmüyorum
Bunu bile bile onunla beraber olan insanın aklından şüphe ederim. Zaten adam tescilli, ne demeye beraber oluyorsun ki? Şimdi herkes “ bi can gitti sen ne diyorsun” diyecek ama umurumda değil. Aklı selim insan ateşe bile bile dokunmaz.
Zaten bu şerro daha önce serbest kaldı, yine kalıcak. Olan kendisine oldu. Devlet desen vicdan iman devleti değil, iban devleti. Olan giden canlara oluyor ne diyeyim.
Heya bu arkadaşım o kıza işkence yaparak bayılmış birlikte olmuşlar çok sonra kızı öldürmekten yargılandı pislik. Tüm erkekler bu cani yi lanet lerken bu arkadaşım canlı yayın yaptı milyon larca kız kadın çogu evli Aşkkkııııım o kız haketti ölümü benide düz sıraya al diye yalvardı adaletin mng
Ümitcan Uygun'un ne book olduğunu bile bile geceyi onla geçirdiğine göre ölümü göze almış demektir. Sonra Türk erkeğine katil, tacizci, tecavüzcü derler. Sen doğru tercih yapmıyorsun ki. Bilmiyor muydun Ümitcan Uygun'un ne maal olduğunu.
Cezasiz kaliyor o ayri
Bu kadinlar neden bu cocuga yaziyorlar birşürü evli olsun bekar olsun birsüru kisi ümitcan uyguna yazmiş bunlar ifşalanmişti
Allah yardimcimiz olsun hepimizin
Demekki bissuru kasar var bu ulkede
İlk özgecan olayında katil eğer idam edilseydi diğer erkekler bu güveni alıp öbür kadınlarımızı da öldüremez taciz ve tecavüz edemezlerdi ama yok paşamızın kızına küfür edilsin hapislerde çürürler işte bu yüzden ülkede adalet denilen şey yok
Aleyna olayında tamamen erkeğe ait bir suç var, çünkü böyle birisi olduğu bilinmiyordu. Burada ise yine erkek suçlu ama %40 kadının da lades demesi var. Çoğu zaman ne yazıkki bu tipler sevip, sayılıyor.
kızların suçu buna nude atanlar az mı takılalım diyenler az mı dm kutusu full nudeydi bana kalsa tek suçsuz bu çocuk gibi
Allah'ın ipine sarılın parçalanıp dağılmayın bölünmeyin
Allah'ın ipi Kuran şeriat o yüzden dünyada da adalet olmayacak hiç bir zaman Allah'ın kanunları ile hükmetmezsek
Adaletsiz bir ülkedeyiz ne bekliyoruz ki arkadaşlar suçluları mi cezalandıracaklar owww çok yanılıyoruz yargılanan hep biz masumalrız bu onların hobisi...
Arkasındaki cepleri dolu büyükleri olmaz ise iki güne salmazlar.. Bunlar için kadınlar sinekten farksız ha sinek öldürmüşsün ha kadınları hayata bak ne.
Suçu adamda değil kadın da ararım, adamın potansiyel katil olduğu belliyken yanında duruyorsan ölmeyi hakediyorsundur.
Yargı üzerinde oyunların döndüğünü düşünüyorum. Adalet hissini kaybeden toplum birbirine düşecektir. Başka açıklaması olamaz
Cezayı devletten beklemek acizliktir bu kızların ailesi gidipde cezayı kesemiyorsa yazıklar olsun onlara.
Bu adam hep tehdit ediyormus muge anliya cikmisti oradan bakabikrisn bir kizi daha oldurmustu
Oğlan zaten baştan beri göze batıyor suçlu ya da suçlu değil orası bilinmiyor ama suç kadında da var. Gece yatmak nedir üstüne birde öyle biriyle.
Çünkü haklının güçlü değil, güçlünün haklı olduğu bir hukuki düzene geçtik. Güçlüysen tüm deliller aleyhine de olsa haklısındır artık güzel ülkemde.
Ülkede adalet mi var Allah aşkına , Texas'a döndü ortalık.
Erdoğanın veya bir bakanın kızı öldürülse yasalar ve adalet daha farklı işlerdi
Eskileyen Ampullerin Ben Ta... Anladınız.
@GizliÜye-88738 ağla
Siyasetle alakasi yok
Abi Çok iyi ya Bu Ampuller 😂
4 tane ampul var
Kudurun istediginiz kadar. Devletin sucu degil. Kadinlarin suçu
@GizliÜye-88738 kudur
Kadınlar Seni Straponla S*ksin. Düşüncesiz Yaratık. Bas ampule Bas Ampule Be dayı. Helal sana. 😂
Taciz var tecavüz var dayak var ama adalet yoook bilin bakalım hangi ülke aaa Türkiyeee
Türkiye düşmanı değilim adalet istiyoruz ama bazıları adalet düşmanı
Binlerce kişinin hakkı yeniliyor buna sende dahilsin ben de dahilim konu sadece keşke bunlarla kalsa maddi manevi sömürülüyoruz farkına varın bu Türkiye düşmanlığıysa onların yaptığı ne
Ben sadece kadınlara olan haktan bahsetmedim genel bahsettim düzgün oku
Taciz tecavüz kadına değil çocuğa hayvana bile olan bir şey taciz tecavuz deyince aklınıza kadın geliyorsa bu senin zihniyetin
Onu biz de kınıyoruz kocasını aldatanlar mı dersin psikopat anneler mi dersin kadın kocasını aldatıyo ama nafaka ödetiyor aldattığı kişiye nerde adalet
Kadın olup yorum yaptığım için feminist olmuyorum kadına da tecavüz var erkeğe hayvana da taciz de aynı şekilde hak hukuk iki tarafın da eksik sorsan müslüman ülkeyiz herkesin hakkı yeniyor kullanmadığım araba için vergi veriyorum maaşımdan kesiliyor benim de senin de çalışıyorum çabalıyorum katara okumadan doktor ol diyor türkiye de yangın var uçaklar pistlerde hayvanlar ormanlar yanıyor itfaiye ormana sokulmuyor kadın ölüyor adam serbest hayvana tecavüz edilmiş kişi serbest para cezası almış covid var maske takın diyolar aşı olun diyolar herkes başına buyruk sorumluluk alan kimse yok
Ben adalet derken bundan bahsediyorum sen sanırım beynini kullanmamak da ısrarcısın
Avize mi ne onu kırdığı için sabah çocuk kendini 3. Kattan aşağı atmış dayak yemekten korktuğu için annesinden sorsan anne ipini koparan çocuk yapıyor doğurup sokağa atıyor bi ara kürtaj yasaklandı korunmak yasaklandı sonuç ne psikopat ailelerin psikopat çocukları onun ceremesini çekiyoruz annelik ehliyeti istiyorum ben sınava sokulsun kaç çocuk istiyorsa o kadar çocuğa baksın kreşte okulda orda burda
Kadınları savunmuyorum sana erkekleri de hepimiz ayniyiz esitiz ama söz de adalet hak hiç yok sadece hakkımız eşit yeniyor tek esitligimiz bu
O yalan o zaman ben liseden mezun oldum 12 senedir dirsek curutuyorum ben sureyililer geldi afganlılar geldi çoğu memur okumadılar cogu ilk okul mezunu okey savaştan kaçtılar vs ama ülkede kalacaklarsa adalet varsa madem o zaman onlar da okusun ev verildi hepsine hepsi bizim vergilerimizle yardım adı altında geçen sene İzmir depremi oldu hepsi kirada şu an 400 lira olan kira 1000 tl oldu ama onlar bedavaya ev sahibi oldular iş sahibi oldular ülke çocuklarına sahip çıkmıyor adalet bunun neresinde aziz sancar dna kodlamasını buldu kendi ülkesi sahip çıkmadı biontek aşısını bulan doktor türk ve bu Ülke de değil sahip çıkılmadı almanyanın amerikanın çoğu türk hepsi gitti gitmek zorunda kaldı sahip çıkmadı kimse türkiyenin %90ı suriye afgan yangınların çoğunun onların başının altından çıktığı söyleniyor yalandır doğrudur bilemem onu ama adalet yok yok yok hepimiz bu Ülke de harcaniyoruz ülke için bir şeyler yapmaya çalışıyoruz hepimiz bir şeylerden vazgeçmek zorunda kalıyoruz doğru düzgün hakkımızı bile savunamıyoruz savunursan hapisi boyluyorsun neden haklısın çünkü haklı olan herkes susturuluyor bu Ülke de
Haksız kim varsa hepsi dışarıda hepsi psikopat sonra kadın cinayeti arttı artar tabi erkek çocuk tacizi arttı artar abi köpek ölümleri cinayetleri arttı artar sonra sıcaklık 40 45 derece oluyor sıcak diyoruz ya Allah cezalandırıyor böyle işte en azından sıcakla imtihan etmeye çalışıyor ben böyle düşünüyorum seni bilemem en iyisini o bilir orda ki terazı şaşmaz ama bu Ülke de ki terazi para kimdeyse ondan yana kim çok düşmüşse ondan yana ama hicbir zaman kendi ülke vatandaşından haksizdann yana değil
Yollasinlar o zaman bu ülke bizim zor kazandik kac savas gorduk sanirim sende askersin en iyi sen bilirsin ben canakkaleliyim cok sıkı bi atatürkçüyüm neler gördük neler okudum her savaşı okurken tüylerim diken oldu benim bugün savaş çıksa en önden koşarım bi an bile tereddüt etmem onlar da korusunlar ülkesini bizim ülke de türkten çok suriyeli var orası ise sırf Türk askeri bu mu şimdi adalet
Edirne liyim Atatürk çüyüm. Jandarma komando olarak kuzey ırak dahil yüzlerce operasyona katıldım gönüllü sızmacı oldum takdir belgelerim var can koydum can aldım vatan için can veririm de. Mülteci ler bazıları azgınlık içinde fuhuş madde mafya oldu bu dogru rahatsızım bundan. Ama savaş tan kaçan kadın yaşlı ve çocukları korumak vazife ama komando tipli erkek ler burda olmadı orda dogru sun
Savaşmak konusunda çok bilgim yok sadece okuduğumu biliyorum ama sen içindesin çanakkale savaşında bir sürü mezun veremeyen liseler var 16 17 yaşında ki çocuk cephedeydi bir sürü kadın çocuk mermi taşıdı su taşıdı aş taşıdı ama vermedik onlar pes edip burda tatil yapıyorlar bu vatan bizim başka kimsenin de olamaz o zaman neden eşit değiliz neden
Seninde haklı olduğun yerler vardır eyvallah haksızsın demedim hicbir zaman her görüşüne saygım sonsuz ama görünen köy de kılavuz istemez diye bir söz vardır
Ülke düşmanı asla olmadım olmam da ama konu kendi ülkem de refah içinde yaşayamam tacize uğramam tecavuz edilmem kendi ailemden bile dayak yememse susmam konuşurum hoş o zaman da susmazsan hapis cezası var ya neyse
Hiç susmadım susmam haksızlığa Cumhurbaşkanımıza bile hatalı oldugu yerde eleştiri yazdıgım oldu cimer den. Elestiri için tutuklama yok kardesim hakaret etmeden herseyi Elestir susma ama dogru lar ile eşit adil olalım ki sesimiz gür çıksın bir tarafa kıyak gecmeden tüm yanlışa yanlış diyelim ben böyle düşünüyorum. Sadece kendi haklarım için degil haklı mazlum magdur olan herkes için savaşırım
katiller zamanında bu şerefsizi serbest bırakanlardır
Çıkan haberlerin ardında ben bu adamla beraber olan kızı da anlayamıyorum. Adam mı yok başka? Normal bir insan haberlere çıkar mı? Kör müsün? Sonuç yine kadın cinayeti. Tutuklanacağını sanmıyorum.
Dünyada iyi bir şey kalmadı çünkü dünya genel olarak kötü sadece ülkemiz değil
Kurbanların olduğu yerde cellat mutlaka olmalı. Denge sağlanması lazım. Üzgünüm, ama gerçek bu.
Üzüldüm gerçekten böyle erkeklerden koşarak uzaklaşmak lazım bu nasıl bir canavarlık, nasıl bir canilik, nasil bir yetersizlik ve güç ihtiyacıdır ki bir başkasının canına kıymaya cüret ediyor?
adAlet RTE nin elinde istediğini alıyor içeri istediğini serbest brakiyor neden olacak
Bu adam tutuklanmış olsaydı bu kız hayatta olacaktı..
Çünkü bu ülkede torpil var. Eğer ki yetkili yerlerde bir tanidigin varsa suçu örtbas ediyorlar ve cezasiz birakiyorlar. İşin perde arkasinda kim bilir neler neler dönüyor?
Pislikler ceza alsaydı ülkede erkek kalmazdı çoğu hapise girerdi
adaletin olmadığı yerde veya sadece zengine adaleti olduğu ülkelerde bu durum daima böyledir
Cunku bu ulkede ADALET YOK!!! herkes cezasini cekse boyle olmaz emin olun
Adalet hiç yok ülkede aynen
inan ülkede en anlayamadığım konulardan biri bu. aklım almıyor
Bır halk nasıl yönetilmeye hak edıorsa o şekil yonetılır. Demekkı biz boyle yonetılmeyı hak edıoruz
Çünkü Türkiye dünyanın arka sokağı gibi
Adaleti sağlayacak katil olmadığı için
Bu hikaye gercek mi? Hic duymadim.
Tabi gercek
@Semanurrrrgunesssss facia...
Maaalesef evet kalbinden vurmus
Hukuk kuralları yetersiz
Adalet yok.
Adalet öbür tarafta.
Çünkü ülkemizde adalet diye bir şey yok.
Adalet denen bir şey yok...
Böyle devletin adaletin ben
Bu ülkede suçlular serbest ne ala memleket
Halk nasıl olursa İdareciler de öyle olur. Özetle
Bunu serbest bırakana sormak lazim ne diyelim
çünkü adalet sistemimiz yok..
Adalet olsa gzuel olacak ama gzuel yonetseler ah ah
Kanıt yoksa ne yapılabilir ki
ülkeyi yönetenler suçlu
Bende suc isleyecem nede olsa ceza yok😀
Adalet yok
Hala adalet yok
kalmamali
Iyi olmus
Adalet yok çünkü
Adalet ne yapsın o kızlara bu çocuk tehlikeli madde alkol seks için evine kapanmayın kopek olmayın diyebilirim i adalet kadın a dese mal benim degilmi özgür güçlü kadınım arama karışamazsın der. Adalet suç olunca devreye girer kanıta göre cezayı keser. Kız seks için aşırı madde aldıysa aşırı doz ölüm sebebi ise
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?