Okullar açıkken herkes benle arkadaş olmak istiyodu, çıkma teklifleri aliyodum. Kankemler beni seviyordu🥺🥺🥺🤧. Artik kimsenin umrunda diiyilim, kimse benimle ilgilenmiyo ki🥺🥺🥺😭🤧🤧🤧. Küsüyim mi herkese🥺🥺🥺. Kimse benimle oynamiyo diyen bir velet gibi gözükmek istejem ama kimse benimle oynamıyo🥺🥺🥺
Güncellemeler
+1 yıl
@Barbarok kanke niye engelledin naaptım sana ben🥺🥺🥺
Güncellemeler
+1 yıl
Herkes mi küs be🤧🤧
Bütün arkadaşlarım meşgul, kimse benimle ilgilenmiyo🥺, küsuyim mi hepsine?
Liseden 2 sene evvel mezun oldum. İlk mezun olduğumuz zamanlarda yazışırdık, araşırdık, konuşurduk, buluşurduk vs. ama şimdi kimseyle merhabam yok. Artık yeni ortamlara girdik, yeni insanlar tanıdık, yeni arkadaşlar edindik, yeni işlerimiz var. Bu böyledir. Lisedeki arkadaşlıklar aynı ortamda uzun süre bulunmaktan ileri gelir. Ortam değişince arkadaşlıklar da bir süre devam edebilir ama önünde sonunda sona erer.
Ya manyak mısın, işim gücüm yok seni mi rahatsız edecem sjsj. Ama ülkenin gündemine bakınca sana hak veriyorum, bundan mütevellit senin bu kararına saygı duyuyorum.
Hayır ama seviyorum. Bence güzel bir çok bütünün birleşimi gibi, özgürlük gibi, sevmek kadar sevilmek gibi, anlaşılmak gibi, mustafam çok şey demek gibi. Ben onun için artık hicbir sey demek gibiyim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu hep böyle olur, hep olmasa bile genelde böyledir.
Bu bir matematik denklemi midir yoksa🤧🤧🤧
Liseden 2 sene evvel mezun oldum. İlk mezun olduğumuz zamanlarda yazışırdık, araşırdık, konuşurduk, buluşurduk vs. ama şimdi kimseyle merhabam yok. Artık yeni ortamlara girdik, yeni insanlar tanıdık, yeni arkadaşlar edindik, yeni işlerimiz var. Bu böyledir. Lisedeki arkadaşlıklar aynı ortamda uzun süre bulunmaktan ileri gelir. Ortam değişince arkadaşlıklar da bir süre devam edebilir ama önünde sonunda sona erer.
🤧🤧🤧🥺🥺🥺🥺, niye ama. Ünide misin barbartok
Üniye bu sene başlayacam, sen ne okuyorsun
Ben de bu sene🤭🤭🤭 eskisehirde ama bölümü demiyim simdilik🤭
Aaa, neden bölümü demiyorsun, özel bir soru olsa hak veririm ama tamam, sen bilirsin.
Ya korkuyorum gelip bulirsun ne bileyim🥺🥺🥺
Ya manyak mısın, işim gücüm yok seni mi rahatsız edecem sjsj. Ama ülkenin gündemine bakınca sana hak veriyorum, bundan mütevellit senin bu kararına saygı duyuyorum.
Teşekkür ederim korkuyorum naapim🤧🤧
Haklısın. Keşke böyle olmasaydı, ben de kötü hissettim şu an, bir insan benden korkuyor, vay be...
Masum bir insan diyim, daha dogru olur.
Ozür dilerim kötü hissetmene sebep olduğum için🥺🥺🥺
Yoo, özür dileme. Özür dilencek bir şey yapmadın.
Arkadaşin olurum istersen 🙄🥺
Bana farketmez. Sen arkadaş olmak istersen olurum. Önemli olan senin ne istediğin, seni rahatsız etmek istemem.
Yo rahatsız olmam. Arkadaş olurum 🥺🙄
Öyleyse takipleşip az sohbet edelim mi eğer istersen.
Olur kankem olur ya. Ama arkadaş olarak. Fazlası mümkün değil bunu bilmeni isterim🥺
Aaa, sence ben fazlasını mı istiyorum. Böyle bir izlenim mi yarattım.
Hayır mustafa diye bi çocuk var onu seviyorum çünkü
Yüz yüze tanıdığin biri mi
Hayır ama seviyorum. Bence güzel bir çok bütünün birleşimi gibi, özgürlük gibi, sevmek kadar sevilmek gibi, anlaşılmak gibi, mustafam çok şey demek gibi. Ben onun için artık hicbir sey demek gibiyim
Hmm, enteresan. Mustafa seni tanıyor mu peki
Yüzümü görmedi, ben onun için sadece kelimelerden ibaretim sanırım😔
Sanal arkadaşlık yani, burda mı tanıştın onla
Evet ne var bunda
Bir şey demedim ki.
Onun yüzünü gördün mü, görmediysen nasıl seviyorsun
Gördüm görmesem de severdim. Görmeden sevdiğim insanlar olmuştu zamaninda.
Şıpsevdi birisin yani, ne zamandır tanışıksinız
Sensin şıpsevdi, terviyesniz😤
Aaa, ama ben saygısızlık yapmak istememiştim😔
Tamam üzülme kankem🥺
Neyse özelde devam edelim mi konuşmaya, eğer istersen.
Yok olnaz🤧🤧🤧🤧 hassasim, iyi deyilim🥺🥺🥺🥺
Aaa, ama demin tamam diyordun, neden fikrin değişti ve neden hassassın
Kanka olarak kalıcaksak dm atarım sadece🥺
Burdan sor o halde
Neyse boşver, beni çok alakadar etmiyor. Senle konuşmaya başladığım ilk esnada merak ettim ama şu an etmiyorum.
Peki
Küsme sen dış kapının mandalısın değersiz bir yığınsın sen kimsin ki sana zaman ayırıcaklar kendine gel.
Niye bu kadar gaddarsın🥺. Ben naaptım ki sana bana bunları diyosun🥺
Gerçekleri dedim haddini bil.
Mnfgjknfg haddimi bilmediğimi düşündüren ne sana?
Ben senden ÜSTÜNÜM karşında bir ERKEK var bana hesap soramazsın lafımı dinle.
Umarım klinukten kaçmışsındır, yoksa barınağı aramam gerekicek🤦♀️
Boş yapma benim işim var beni rahatsız etme hahahah loser.
Abi senden baya küçük bi çocukla laf dalaşına girme çabandan daha mühim ne çaban var mbbnkmgnm
Bu yaşadığın sorun maalesef evden çalışan ya da okuyan herkes için geçerli. Herkes birbirine sadece wifi kadar bağlı.
Malesef öyle
Koronadan sonra herkesin gerçek yüzü ortaya çıkıyor bende öyleyim
En yakın arkadsdim küs gibi davraniyo, kimse kalmayinca yaziyo🥺🥺🥺
Boşver gel senle kanki olalım xd
Hadi gel🤗🤗🤗❤🤗🤗🤗🤗🤗
Hxkaabdbakoqkqjshdjgdia
Arkadaş olalım mi
Oluuuy🤗🤗🤗🤗❤
Yaaa yalnız degilsin bende öyleyim 🥺
Hüüüü😭😭😭😭😭😭
Nolcak halimiz🥺🥺🥺🥺
Umudumuzu kaybetmiyecegiz😉