Aşk İlişkileri Sıkıldım konusacak kimse yok mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 010 Yapay Zekaya Sor Boş boş yatmak yerine biriyle konuşayım bari 🤷♀️ Güncellemeler+1 yıl Oha ya bı konusacak insan istedik tüm site yığıldı basimiza Sıkıldım konusacak kimse yok mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. Ben varım ama hevesimizi kırdın abazan falanla 0 3 Yorumla Soran +1 yıl E iyide dayicim 50 yaşına gelmişsin yaşını bilmediğin insana niye atliyosun hemen Yorumla Soran +1 yıl Sonra abaza diyince suçlu oluyoru Yorumla Hadiiyani +1 yıl Birkre o yaşta degilim konuşmak isteyen sensin birde suçluyorsun istemiyorsan yorum yapma bende meraklısı değilim Yorumla
Erhancanlar Takip Et Master Yaş: 55 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Demeseydin keşke. Bak K. S. Erkeklerinin alayı kapına gelmiş. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Valla elli kişi toplandı nerdeyse Yorumla Erhancanlar +1 yıl Değdi mi bari? Konuşabildin mi istediğin gibi? Yorumla Soran +1 yıl Hicbiriyle konuşmadım Allah şahit 😂😂😂 Yorumla Erhancanlar +1 yıl Günaydın! Neden konuşamadın? Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Boş boş yatmak mı sıcak uyutmuyor ki uyuyordum ter içinde kalktım 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ben gayet mışıl mışıl uyyorum sıkıntı yok yani Yorumla SAblaK +1 yıl Uyumuşsun zaten 😂 😂, 1 gün geçmiş yorum yazalı Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Valla o gece uykum çok geldi hiç konusasim olmadı kimseyle Yorumla Soran +1 yıl Ondan da cevap vermedim kimseye Yorumla SAblaK +1 yıl En iyisini yapmışsın 😂😂😂 Yorumla
Kaktus3838 Takip Et Xper 5 Yaş: 44 +1 yıl 25 erkek yaz bana demiş. Türkiye kadınlar için cennet. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ve bu soru popüler secilmis 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yoo seçilmedi secilse bana bildirim gelirdi Yorumla
openmindedcouplee Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yazabilirsin istersen 0 7 Yorumla maakinist +1 yıl Bu lez olabilir dikkat et Yorumla Soran +1 yıl @maakinist profil resminin arkasından belli zaten merak etme Yorumla openmindedcouplee +1 yıl Buradaki abazalar gibi değilim en azından kimseyi de yemem insan gibi sohbet ederim ayrıca lez değil biseksüelim Yorumla maakinist +1 yıl E ne fark ediyor her erkek abazamı Yorumla maakinist +1 yıl Bende iyidert dinlerim Yorumla openmindedcouplee +1 yıl @maakinist e tamam sana bir şey diyen mi oldu zaten. Sen niye benim için yorum yapıyorsun millete karşı? Yorumla maakinist +1 yıl İnan bilmiyorum huyum böyle hadi iyi geceler Yorumla
KaraMagma Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Buyur abla dinliyorum 0 4 Yorumla KaraMagma +1 yıl Gtun mu kalktı insanlar iyilik yapıyor Yorumla Soran +1 yıl İyilik değil o abazalik. Kızlarla konuşmaya doymuyorlar amaçları belli onu almak için canlarını verirler ondan öyle dedim Yorumla şüşübalımm +1 yıl Kahkaha attım cevabına dgjagskagskta Yorumla KaraMagma +1 yıl Dediğin şekilde abaza olmayan insanlarda var. Ön yargı ile böyle bir cevap vermen yanlış abla biliyorum ülkede abaza çok ama bu konularda önce konuş öyle ise engelle çok basit bir şey bence Yorumla
Budabuda Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 82% +1 yıl Olur ilk konuyu açmak senden gerisi benden lnhg 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. aynen öyle bende uzandım can sıkıcı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Eğer hâlâ uyumadıysan konuşalım 🙂 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Valla bir gün geçti senin için fark eder mi bilmiyorum ama Yorumla Soran +1 yıl Gizliden çıkarsan yazarım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sıkıntı yok ya isterse 10 gün geçsin tamam çıkıyorum yaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasılsın diye yazan sen misin Yorumla
RorScach Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 88% +1 yıl Konuşalım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gizliden çık yazicam Yorumla RorScach +1 yıl Çıktım yaz Yorumla
Dertdünyası2 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Uyumadıysan konuşalım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gizliden çık yazicam Yorumla Dertdünyası2 +1 yıl Çıktım Yorumla
İbrahimmbey Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 369 cevap paylaştı. Var var da 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Da sı ne? Yorumla İbrahimmbey +1 yıl Konuşmak istiyorsun yanlış anlıyorlar Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. buyrun 1 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Buldunmu knk 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Maalesef bulamadım kardeşim Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl Tamam geldim konuşak 😅 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Konuşalım 0 4 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Taam gidiyom ya Yorumla Soran +1 yıl Sana git diyen olmadı ki niye üstüne alındın? Yorumla Soran +1 yıl Sana demedim ben diğer üyelere diyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne biliyim ya Yorumla
chenju Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı. Seç begen al 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Seni secsem nasıl olur acaba 🤔 Yorumla Soran +1 yıl Kabul eder misin beni? Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı. Ben varım uyumazsam 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Seninde bir yanın diğer yanını tutmuyor ha 😂😂😂 Yorumla respectemir +1 yıl Huyum kurusun dicem. kurumuyor Yorumla Soran +1 yıl Daha az önce burdan sohbet etmeyi sevmiyorum diyodun şimdi kendini aday olarak gösteriyosun Yorumla respectemir +1 yıl Ne zaman dedim ss at karistiyosunuz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Ben varım ama hevesimizi kırdın abazan falanla
E iyide dayicim 50 yaşına gelmişsin yaşını bilmediğin insana niye atliyosun hemen
Sonra abaza diyince suçlu oluyoru
Birkre o yaşta degilim konuşmak isteyen sensin birde suçluyorsun istemiyorsan yorum yapma bende meraklısı değilim
Demeseydin keşke. Bak K. S. Erkeklerinin alayı kapına gelmiş.
Valla elli kişi toplandı nerdeyse
Değdi mi bari? Konuşabildin mi istediğin gibi?
Hicbiriyle konuşmadım Allah şahit 😂😂😂
Günaydın! Neden konuşamadın?
Boş boş yatmak mı sıcak uyutmuyor ki uyuyordum ter içinde kalktım
Ben gayet mışıl mışıl uyyorum sıkıntı yok yani
Uyumuşsun zaten 😂 😂, 1 gün geçmiş yorum yazalı
😂😂😂
Valla o gece uykum çok geldi hiç konusasim olmadı kimseyle
Ondan da cevap vermedim kimseye
En iyisini yapmışsın 😂😂😂
25 erkek yaz bana demiş. Türkiye kadınlar için cennet.
😂😂😂
Ve bu soru popüler secilmis
Yoo seçilmedi secilse bana bildirim gelirdi
Yazabilirsin istersen
Bu lez olabilir dikkat et
@maakinist profil resminin arkasından belli zaten merak etme
Buradaki abazalar gibi değilim en azından kimseyi de yemem insan gibi sohbet ederim ayrıca lez değil biseksüelim
E ne fark ediyor her erkek abazamı
Bende iyidert dinlerim
@maakinist e tamam sana bir şey diyen mi oldu zaten. Sen niye benim için yorum yapıyorsun millete karşı?
İnan bilmiyorum huyum böyle hadi iyi geceler
Buyur abla dinliyorum
Gtun mu kalktı insanlar iyilik yapıyor
İyilik değil o abazalik. Kızlarla konuşmaya doymuyorlar amaçları belli onu almak için canlarını verirler ondan öyle dedim
Kahkaha attım cevabına dgjagskagskta
Dediğin şekilde abaza olmayan insanlarda var. Ön yargı ile böyle bir cevap vermen yanlış abla biliyorum ülkede abaza çok ama bu konularda önce konuş öyle ise engelle çok basit bir şey bence
Hangi dilde konuşulcak
Olur ilk konuyu açmak senden gerisi benden lnhg
aynen öyle bende uzandım can sıkıcı
Eğer hâlâ uyumadıysan konuşalım 🙂
Valla bir gün geçti senin için fark eder mi bilmiyorum ama
Gizliden çıkarsan yazarım
Sıkıntı yok ya isterse 10 gün geçsin tamam çıkıyorum yaz
Nasılsın diye yazan sen misin
Konuşalım
Gizliden çık yazicam
Çıktım yaz
Uyumadıysan konuşalım
Gizliden çık yazicam
Çıktım
Var var da
Da sı ne?
Konuşmak istiyorsun yanlış anlıyorlar
buyrun
yok knk
Benle
Buldunmu knk
Maalesef bulamadım kardeşim
Tamam geldim konuşak 😅
Konuşalım
Taam gidiyom ya
Sana git diyen olmadı ki niye üstüne alındın?
Sana demedim ben diğer üyelere diyorum
Ne biliyim ya
Seç begen al 😂
Seni secsem nasıl olur acaba 🤔
Kabul eder misin beni?
Valla ben de
Ben varım uyumazsam
Seninde bir yanın diğer yanını tutmuyor ha 😂😂😂
Huyum kurusun dicem. kurumuyor
Daha az önce burdan sohbet etmeyi sevmiyorum diyodun şimdi kendini aday olarak gösteriyosun
Ne zaman dedim ss at karistiyosunuz
Ben varım
Oluuur
Var.
Hadi konusalim
Konuşalım