AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Askerde bir albay vardı onu görünce korkudan nefesimiz kesilirdi o kadar sertti ama işinde çok iydi
Öyle olmalı
Askeriye cıvıklık kaldırmaz sert ve disiplinli bir olması gereken bir yer hataya yer yok
Aynen
Profesyoneller. Bi tane teğmen vardı ve karizması da fenaydı
birkaç tanesiyle tanıştım
gayet işlerinde iyiler pratikler de:) saygı duyuyorum
Daha askere gidemedim komutanım.
Ama benim gözümde despot ulaşılmaz bir yerdeler
Görüntü başka bişey değil. Varsa üç beş evrak getir götür o kadar. Bide onca kazmanın içinde kadın olmak ne bilim gereği yok bence bende askerlik yaptım tüm tabur bakıyır içinden bişeyler geçiriyor
Bence çok zor askerlik bir kadın için çevremde kuzenim yapıyor görevi bir çok problemi anlatıyor
fazla iyi, hatta evlenirim bile, ben de polis adayıyım
görevlere gitmiyorlar diye biliyom + masa başı oluyor genelde.
Çok ciddi duruyorlar durmakta zorundalar zaten. Acaba normal hayatlarında nasıllar merak ediyorum açıkcası
Allah utandırmasın kardeşim başarılar.
üniformalı kadınları beğeniyorum
İşte ülkesine hizmet eden insan, ekstra bir şey yok
Askerlik erkek işidir.
Yok yaa:))
Sen şu an bir erkeğin yerini gaspediyorsun
Saçmalıyorsun bence
Hayır. Senin yüzünden ben asker olamadım.
Benle ne alakası var senden daha başarıli bo jadın vardir o olmuştur
Evinin hanımı, kocanın karısı, çocuklarının anası olmak varken askerlik de ne oluyor
Semmi karar vericeksin bir kadın yüzünden asker olamadığını söylüyorsun daha başarılı olsaydın ozaman kendi yetersizliğini kadınlara yükleme
Saçma. Teröristlere esir düşsen tek tek pompa yapacaklar sonra da Türk karısını becerdik diyecekler. Ülkemizin itibarı zedelenecek.
Doğru konuş önce biz çocukta bakarız senin yerine askerlikte yapariz senin totonuda şerefinide sen evde otururken biz kurtarıriz rahat ol
Yalan mı. Regl olacaksın tam teröristlerle çatıştığın esnada kan akacak yağmur gibi, karnına ağrılar girecek, iki büklüm olacaksın. Kadın askerler için harcanan paraya yazık. Onu benim için harcasalar vatana millete daha hayırlı bir iş yapılmış olur.
Bunun alakası yok. Kadında kariyer yapar. Çocuk erkeğinde kadinin da önceliğidir kimse çocugu tek basına yapmaz. Bu arkadaşimız baya başarı elde etmiş sizin oturup ben erkegim diyerek bir yere geleceğinizi sanmanızdan ileri gitmiş. Onu tebrik ediyorum. Ne nene hatunlar gördu bu Türkiye için kimler kimler savaşti kadınlar da savaşa gitti hatta tarih okursanız insanların şaşırdiğı durumlar olduğunu okursunuz. Ne erkektir ne kadindır. Yemek yapmakta erkeknkendi yemeğini dahi yapamıyorsa bu hayatta bırsk askerligi birine muhtac olmadan yaşayamaz. Becerdi nedir? ıgrencsin. Git biraz tarih oku. Kadın cinsiyetinden dolayı kınanamaz istediği gibi askerlik yapar yeterki zarar görmesin. Ne kadınların savaşı var bu dünyada korkma iki bilgi girer kafana. Sizin givi cahiller hep olacak ve bis her zaman en iyisi için calisacagiz 🌺
@okyanustakayıpbalık çok teşekkür ederim
@okyanustakayıpbalık Allah'ın izniyle cumhurbaşkanı olursam silahlı kuvvetlerde yer alan bütün kadınları terhis edecem. Nene Hatun vs. diyorsun, olağanüstü hâl anında kadınlar da silah kuşanabilir ama şu an olağanüstü bir hâl bu sebepten kadınların silahlı kuvvetlerde yer almasını gerektiren bir durum da yok. Kusura bakma ama kadınlar ciddi bir savaşta etkin bir rol oynayamaz, biyolojileri buna müsaade etmez. Anca mecbur kalınırsa kadınların silahlı kuvvetlere dahil edilmesi en iyisi. Seferberlik anında vs.
@okyanustakayıpbalık Bana cahil diyeceğine kendine bak, daha farklı fikirden insanlara saygı duymuyorsun.
Kamuflaj çok yakışıyor ahh özge teğmen ahh
Çok seksi oluyorlar
normal?
Severim.
Fantezi dusunulebilir😂
Olabilir