Merhaba! TV açmayayım, Twitter’a bakmayayım diyorum ama duramıyorum. Sinirden deli oluyorum resmen ülke cayır cayır yanıyor Avrupa’ya kırmızı alarm daha yeni veriliyor. Üstelik gelip buraya milletin kafasına çay atıyorlar. Kimse kusuruma bakmasın resmen Allah’a emanet yaşıyoruz bu ülkede ne hale geldik ya her gün bir rezillik çıkıyor.
Manavgat yangınına 4 gece yardımda bulundum. Yardım ettiğim kurum orman işletme. Destek olduğum yerde yangın yönetim aracı vardı. Tüm telsiz konuşmalari yanıbaşımda oldu. Neyi merak ediyorsanız sorun. Kafanızda soru işareti kalmasın. Günlerce aynı elbiseyle uyumadan doğru dürüst yemek yemeden çalışan memurların yanındaydım.
Yarının garantisi olmadan, canımızın hiçbir kıymeti olmadan yaşıyoruz. Biri tarafından öldürülme oranı, doğal yollardan ölüme göre aldı başını gidiyor. Kimsenin can güvenliği yok. Adalet işlemiyor ki. Adam rahat davranıp istediği suçu işliyor.
Ne ekersen onu biçersin demişler eğer ki bu yangınlar doğal sebepler le çıkmışsa bile çözüm üretecek kişiler de hiçbir vasıf yok ne bir iradeleri var ne de niyetleri ülkeyi babalarının çiftliğine döndürdüler. Buradaki en büyük suç halkın.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Maalesef öyle, bunu her felakette daha iyi anlıyoruz. Halk birbirine kenetleniyor ve provokasyonlara prim vermiyor neyse ki...
'İnşallah daha kötüsü olmaz' dediğimiz her şeyin daha kötüsü oluyor. Allah yardımcımız olsun.
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
50
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Söyleyecek çok şeyim var ama bu koyun kafalı tayyibe tapanlar bi bok anlamaz ondan söylemiyorum Ulke cayır cayır yanıyor otobüsün içinden cay fırlatıyor Ulan bu kadar dalga geciliyor halkla ama bu koyunlar ayy canim baskanim bize cay dağıtıyor diyorlar. Halk devletten uçak yardimi istiyor yangin için Alinan cevap; mesayimiz bitti yarın tekrar arayın Ulan 5 gundur ulke cayır cayır yanıyor niye yardim istenilmiyo adamakilli Yunanistan yangin ucagi göndermek istiyor kabul etmiyolar Allah binbir türlü belanızı versin
Allahin belasini hal edip yasiyoruz hak ediyoruz çünki başimiza ne geliyorsa müstehak dünyadaki en kötü varlik insan denilen yaratiklar olan bizleriz ne mutlu ki cehennem var diline sahip cikmayan köpekler kalbi kokusmuş haysiyetsizler ne dilini bilen ne g*tünü bilen insanlar için yasasin cehennem
Allaha emanet yaşasak her şeyimiz garanti altında demektir. Keşke Allaha emanet yaşayabilme lütfunu kazanabilsek. Sen rezillik görmemişsin. Rezilliğin daniskası yabancı fonlarla ihanet içindeki medya ve abd mandası chpkk dır. Bundan öte rezillik mi var?
darbe oluyor halk direniyor olan halka oluyor salgın oluyor halktan para toplanıyor yangın oluyor sel oluyor deprem oluyor halk birlikte başa çıkıyor ne bir tedbir ne bir destek olmadı doğru düzgün hep milletten gidiyor tabi halkta olacak tutacak bir isin ucundan ama bütün yük millette sadece tek gördüğüm şey bu.
Allahın yasakladığı tüm günahları yaparsak Allahta cezamızı böyle verir. Ulkenin başindaki zatlar tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyiyor bunları Allah görmüyor mu daha bunlar iyi günlerimiz bu iğrenc insanlar olduğu müddetçe Allah bize iyi günleri hasret bırakır, Allah bu insanlığı islah etsin.
Müslüman ülkeyiz. Tabii ki Allah’a emanet yaşayacağız. Dua edeceksiniz sadece. Yukarıdaki de “kulum ben sana beyin verdim, kullansaydın.” deyip gülecek size. :))
Tek değilmişim çok çok çok üzülüyorum ormanlık alanda bir sürü masum canlı ölüyor takip etmeden duramıyorum inşallah en kısa sürede durdurulur yani bu zamana kadar da niye beklenildiyse çok sinirliyim
Haberi yalan üreten medya dan, ya da botlarla dolu sosyal medyadan alınca, mutsuzluk seviyesinin artması normal.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
valla bende haber izlemeden duramazdım, moralimin bozulduğunu, artık tr de hiçbir şeyin düzelmeyecegini anladım. 1 yıldır izlemiyorum. Twitter girsem iyi bi haber dahi yok. hep kötü haberler. ülkede ne oluyor artık umrumda değil
Muğla'da ufak çapta sürekli yangınlar çıkıyor mahallelerde. Sürekli bir kundaklama hakim. Farkedilip söndürülmese Manavgat kadar büyüyecek. Bunları yapanları bu yangınların içine atıp yakmak lazım!!!
Ya dış güçlere eyvallah diyecez ya da bunları çekecez mecbur Ülkenin en büyük gelir kaynaklarından biri turizim Yangınların sebebi turistleri kaçırmak olabilir bence