Ablamın kpss ye girmesine engel oldum O benim bütün hayatımı çaldı ben onun bir yılını çalmışım çok mu?

Ablam hayatı boyunca bana üstünlük taslama ya çalışan biriydi benden 1 yaş büyük ikimizde KPSS'ye gireceğiz Ben sorunlarım gereği Bu yıl çok fazla çalışamadım sürekli beni buradan vuruyordu KPSS'de görüşeceğiz ben atanıp gideceğim sen o zaman çok pişman olacaksın diye o sabah babam beni ve ablamı KPSS için götürdü yanına su bile almayı unutmuş canım onlar babamla su almak için inince ben de onun kimliğini çıkarıp yerine öğrenci kartını koydum babam önce onu bıraktı sonra bizde var mı ettik aceleyle aldı gitti kimlik kartına bakmadı bile dediğim gibi yanında telefon yok haber'de verememiş doğru olarak bunu sınava almamışlar ahshs 🤣🤣 kapının önünde sinir krizi geçirip baygınlık geçirmiş sınav çıkışı babam beni alınca onun okuluna gittik hala ağlayıp kendini yerden yere atıyordu benden hiç şüphelenme bir kendine lanet okuyor dediğim gibi pişman değilim böyle bir şey yaşadınız mı
Güncellemeler
+1 yıl
O hayatı boyunca bana üstünlük tasladı benim hayatımı çaldı ben onun bir yılını çalmışım çok mu
Ablamın kpss ye girmesine engel oldum O benim bütün hayatımı çaldı ben onun bir yılını çalmışım çok mu?