AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Doğa olayları beklenen şeylerdir önemli olan bile bile bunlara hazırlanmamak , olan tek şey bu
Doğa intikam aliyor desek daha doğru olur
Öyle de denilebilir
Bir şekilde bizleri birbirimize düşürmeye çalışıyorlar Türkiyenin dört bir tarafında üç dört günde bu kadar yangını kimse doğal afet demesin 🙄
Çünkü herkes her an herşeyden haberdar olabiliyor. Ve anında unutabiliyor.
Umursamaz olduk.
Ne taraftan bakar, nasıl yorumlarsaniz cevap o... Herkesin bakış açısı farklı...
Güzelim bir ulkemiz var onunda içine ettiler. pkksiydı, iktidar mücadelesiydi, dış guclerdi derken içine ettiler ülkeyi yaktılar. Ne diyeyim?
Çünkü gideceklerini anladılar. Son kalan güzel yerleri parsellemeye çalışıyorlar.
Kıyamet tabiki vede zina çoğaldığı için bence
Niye bundan önce zina yokmuydu
Var-dı tabiki ama çok çoğaldı artık yanlış anlama sözüm meclisten dışarı yani aşırı normal oldu zina yapmak toplumda 5 10 sene sonra normal davranış olcak bu iyi bir şey değil yani Allah bir toplum lgbt zina vb şeyler çoğalınca oraya bela vermesi çok normal ve geçmişte örnek çok var örnek lut kavmi daha çok örnek var
Lgbt bir seçim değildir bir his duygudur. Kınayanın basına gelmesi dileği ile
Bak bu devirde lgbt moda oldu lgbt hastalik olarak doğuştan olma ihtimali çok düşük hepsi 15 yaşından sonra moda olarak değişiyor tamam mı lgbt olanların %99 keyfi lgbt Onlar yüzünden başımızdan taş yağacak yakında emin ol normal istemeden onlara sözüm yok çoğusu keyfi üni den sonra felan bozuluyorlar buna ne dicen çok örnek var
@isimsizbiri16 senin anlatiklarin hep boşa kardeşim baksana kız anlamıyor. Anca başina bir bela gelince anlar yorma kendini
Haklısın bro böyleleri vurdum duymaz güzelce anlattık ama
@Jonoboro
Bundan dolayi olcak olsa diger ulkelerde neler neler olurdu bos laflar resmen lgbt moda diye bir sey de yok kim dislanmayi öldurulmeyi evde hapsedilmeyi vs goze alir gidin azcik arastirma yapin dogustan gelen bir sey ve engel olabilcekleri degistirebilcekleri veya tedavi olabilcekleri bir sey de degil bu 15 yastan sonra demissiniz insanlar zaten kendini bu yaslardan sonra kesfetmeye kim olduklarini ogrenmeye basliyorlar aile baskisindan sanki bir sey yapabildikleri mi var aileler yonetiyor o yaslara kadar kim olduklarini bilmiyorlar zaten sonralardan kendilerini kesfediyorlar %99 keyfi demissin de neye gore senin dusuncen bu belki keyfi falan olanda vardir bilemem o kadarini ama dogustan gelen bir sey bu gidin bilimsel arastirmalara bakin bu bir hastalik veya secim degil dogustan olan bir sey icin bu insanlari suclayipta basimiza tas yagacak bunlar sizin yuzunuzden falan diye suclamayin insanlari boyle yaratilmayi onlar istemedi hadi diyelim ki bu onlarin sinavi dediniz yok iste tedavi olsunlar falan bu bir hastalik degil de hadi diyelim sizin dediginiz gibi belki bunlari suclamamanizda sizin sinavinizdir yaratilistan gelen bir sey icin onlari sucluyorsunuz belki sucladiginiz icinde size gunah? Hic kendi tarafinizdan baktiginiz yok rahatsiniz ya onlari suclamak, zarar vermek, öldurmek sevap mi? Resmen bos yapiyorsunuz baska bir sey degil ve bu bir hastalikta degil ve yaratilistan geliyor boyle doguyorlar bilimsel arastirmalarinizi yapin diyecem de onlara da inanmaz bildiginizi yaparsiniz siz gene neyse diyeceklerim bu kadar yeterr zaten ne desem anlamazsiniz
Digeri de basina bela gelince anlar demis skfkkskd belayi getirende sizlersiniz? Bela zaten sizsiniz bu size gore sevap falan herhalde dogustan olan bir sey icin insanlari suclayip, ölduruyorsunuz belki de tum bu olanlar sizin yuzunuzdendir birazda o acidan bakin olaya neyse ya anlattiklarim bosadir zaten boyle dusunen biri bu kadar yazidan da ne anlar ki
@Shazam6 boş yapanlarda bugün varsın tebrikler daimi lgbt üyesi oldunuz
Okumamissindir bile dimi, aynen baya bos yaptim tabii size gore ne anlarsiniz ki bunlari bilmek icin lgbt olmaniz gerekmiyor her konusanı lgbt sanmaniz bile komik kskdkskddk
Boş yapma defol uza
Sen uza asıl, ne bu artistlik kendinizi bir sey sanmayin kiyamet alameti asil sizsinizdir su usluba bak
Defol hergele seni sg
Hadi bi sus ya
sg.
Hıhı
Klasik ülkeyi yıpratma çabaları
Hangi masal kitabi link atin bizde okuyalim
Aynen abla oku
Felaket degil orman yakildi hic biseyin habercisi degil
Rizedeki sel izmirdeki deprem onlar neden peki
Olabilcek seyler her seneolan seyler 🙄
Yangin ayristirma vs bilerek yapilan seyler hariç
Sayın cumhurbaşkanımiz çok yakından inceliyor ve yangından etkilenlere 250 gram çayda hediye etti
Merak etme oralridaki hersey yeniden yapilir sen kafani yorma sizin yuzunuzde akp olucam yobazlar delirtmeyin insani dogruya dogru yanlisa yanliz diycek kadar akliniz fikrini yok sinirim bozmayin
Sinirlenirseniz parmagıniz yakın , bizler halkız istedigimizi deriz herkes kendi işine baksin
Yanlis ve bos seyler kpnusmiycaksin arastirip her tarafi dinleyip konisucaksin ozmam 🙄
Senin araştırmış dinlemiş halin buysa kalsin ben arastirmak istemiyorum 🐏🐑
He tamam oyledir
🐑🐑
Insanların azittiginin habercisi.
Kahrolsun PKK ve destekçileri
Bu ülkede yaşanmaz.
Kötü bir şeyler olacak ama ne
Haha bekliyoruz
Daha neler neler olacak
Şom ağızlılık yapmayın.
Kıyamet alameti bunlar
Kıyamet alametleri
Nedense hep türkiyede yaşanıyor
Çünkü Türkiye düşmanları yapıyor bence aidin salih kitapında herşey söyleniyor zaten herşeyi kaybediyorlar diye
Mahvediyorlar diye
Sen gider nehir yatağına ev yaparsan ormanıların ortasina yazlık yaparsan fay hattı üzerine ev yaparsan deniz kenarlarina yalı yaparsan
Sonra gelip biride olay yerinde 250 gr çay dağıtırsa bu kiyamet alâmeti değildir
Herşey sorun Llah sonumuzu hayırlı etsin amin
Allah
Hep Türkiyedemi yasaniyor? Almanyanin halini görmediniz sanirim gecen haftalarda? Seller sular icerisinde kaldilar. Bagislar toplandi. Yangin ise bundan önce bir Ülkede daha cikmisti. Genel olarak dünyanin gidisati iyi degil. Türkiye olarak bakmamak lazim.
Doğru
Sadece Türkiye değil dünyada böyle
teröristler kudurdu
Kıyametin
Aynen ya bitmedi
Helak oluyoruz
Sonumuz geldi
ilginç ya
bunlar kasitli.