Ailem beni sevmiyor ölmek istiyorum?

ms hastasiyim 2 senedir bununla uğraşıyorum aldığım tedaviler çok ağır ama buna rağmen her şeye koşuyorum 18 yaşındayım ben küçükken annem işe başladı o günden beri eve çocuklara ben bakıyorum ama annem hiçbir şeyimi beğenmiyor hep aşağılıyor ve bana bağırıyor çevremdeki herkes olduğum çabanın farkında hatta anneme de dediler ama kabul etmiyor hayırsız bi evlat olduğumu düşünüyor beni sevmesini o kadar çok istiyorum ki babam desen zaten başka bir kadını seviyor annemi aldattı yinede annem onunla ama babam hala bizi sevmemekle ısrarcı ev umrunda değil dünya yansa haberi olmaz o kadar aşık artık eve gidince güler yüzlü olmasını bana sarılmasını öpüp koklamasını sesini alçak duymayı o kadar çok istiyorum ki tek kötü alışkanlığım sigara ve bi kere alkol kullanmak onu da zaten burnumdan getirdi derste çalışamıyorum sosyal hayat sıfır onlardan para istememek için çalışıyorum tek bi günde hem eve şiddet dolu bi eve bakmaya çalışıyorum hem işe gitmeye hem ders çalışmaya ben artık bu dünyaya dayanamıyorum bugün ya da yarın kendimi öldürücem belki ben öldükten sonra bu yazıyı görürler anne hatırlıyor musun merdivenlerden bilerek ittiğin zamanı ya da sıcak soba maşasıyla dövdüğünü ya da yere yatırıp kafama bastığını bunları geçtim en son bana ne zaman sarıldığını hatırlıyor musun ya da sevgili babam o kadından başka bi şey sevdin mı sen neden doğdum ki bu hayat bana çok zor gelmeye başladı hem hasta olmak mutsuz bi aile maddi sorunlar bok gibi sosyal çevre herkes bana hakkını helal eder umarım dünyadaki son yazım ve saatlerim siz yaşamayı sevin mutlu olun ben güçsüz kaldım...
Ailem beni sevmiyor ölmek istiyorum?