Aile & Toplum 24 Yaşında olup sevgilisi olmayan kız evde kalmaya doğru gidiyordur dimi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Yaşıtlarımin hepsi nişanlı evli sevgilisi var tek bekar ben gibiyim şu an ahshshs bitmişiz jffjjddj Güncellemeler+1 yıl 🤣evde kaldık Güncellemeler+1 yıl Boy posta var ah ben nerelere gidem kafamı nerelere vuram 🤣 24 Yaşında olup sevgilisi olmayan kız evde kalmaya doğru gidiyordur dimi? Cevapla Nişan Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Kingberlin Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Almanya da almanlar (genel de) 30un altında evlenmiyorlar. Okul, iş felan hep elde olmalı önce. Bencede. 0 0 Yorumla
1gitaristkız Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Kim çıkardı bu lafı, ayrıca zaten evde değil miyiz? 0 0 Yorumla
SonDildarbesii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl benim yaşıtlarımda evli çocuklu herkesin yaşayısı farklı 0 0 Yorumla
Ansur Takip Et Master Yaş: 40 , eic 43% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı. Daha 24 sün yahu ohooo 0 0 Yorumla
MyᏇorld Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gitmiyordur yaa🙃 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Gidiyorum işte napalim hayırlısı belkide nasibimde yok bilemem 🤣 Yorumla
AReckless Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl İlgisi yok. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 24 e kadar gelmeyen 24 den sonrada gelmez bu saatten sonra zor Yorumla AReckless +1 yıl Gelir gelir🥺 Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Turşunu yeriz 😂 0 0 Yorumla
kerevizsapıı Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Yoo. 0 0 Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yooo 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Almanya da almanlar (genel de) 30un altında evlenmiyorlar. Okul, iş felan hep elde olmalı önce. Bencede.
Kim çıkardı bu lafı, ayrıca zaten evde değil miyiz?
benim yaşıtlarımda evli çocuklu herkesin yaşayısı farklı
Ayy daha ne? Yaşa hayatını, 30'dan önce evlenme sakın.
Ahaha bunu mu takıyorsun ya cidden, 28 yaşındayım ve bekarım
Daha 24 sün yahu ohooo
Gitmiyordur yaa🙃
Gidiyorum işte napalim hayırlısı belkide nasibimde yok bilemem 🤣
İlgisi yok.
24 e kadar gelmeyen 24 den sonrada gelmez bu saatten sonra zor
Gelir gelir🥺
Turşunu yeriz 😂
Yok bee daha geç değil...
Senin erkek versiyonun benim 😂
bekarlık sultanlıktırrr
Odada bile kalır😀