Aşk İlişkileri 23 yaşında bekar kız evde kalmış midir sevgilisi olmayan? Kakskksls Takip Et Xper 1 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor 2 ay sonra 23 olucam evde mi kaldım Güncellemeler+1 yıl Benden küçük erkekler bile konuşmak istiyor kabul etmiyorum sonra evde kaldım gibi geliyor çocuğu beğenmiştim de 23 yaşında bekar kız evde kalmış midir sevgilisi olmayan? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
BehruzuFurkan Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Abi sacmalamayin ya 23 yasi gec 30 yasinda bile evde kalmamis olursun. Artik yaş sorunu yok iliskilerde takmayin şöyle şeyleri ya. 0 0 Yorumla
deatoxcrime38 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 547 cevap paylaştı. Yani evlilik çağı yeni geliyor mutlaka isteyen çıkar sevgilin de olur 0 2 Yorumla Kakskksls +1 yıl Geliyor mu delirme daha küçüğüm Yorumla deatoxcrime38 +1 yıl Yavaş yavaş geliyor yani Yorumla
Dicletnd Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Bende 1 ay önce 24 oldum canım canın ne zaman isterse doğru kişiyi bulunca evlenirsin takma kafana :) 0 0 Yorumla
Ajax__ Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl hahahah ne alakası var direk yürümeye hazırım tatlım gel konuşalım :D 0 0 Yorumla
BodybuildingerMK Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 89% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Saçmalama. Ben bile 35 yaşındayım minyon tipliyim böyle takıntılarım yok 🥳 0 0 Yorumla
YaramazBoğa Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 41% +1 yıl Neden evde kalmış olduğunu düşünüyorsun ki, bu çok yanlış. 0 0 Yorumla
Coğrafya_Kaderdir Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Daha şimdiden evde mi kaldım diye sorarsan bu hayat geçmez. Gençsin daha hayat uzun önüne bak 0 0 Yorumla
mellaep Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl oyy ne evlenmeye meraklisinşz kizim daha yasin kac evlenmek icin cok erken biraz sabirli ol hakshaks 0 0 Yorumla
kkaan9900 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Bu tür soru soran bir kadınla arkadaşlık bile yapmam 2 2 Yorumla Kakskksls +1 yıl Ne alaka be Yorumla kkaan9900 +1 yıl Beklenilen kaba cevap evet genelde kaba konuşursunuz zaten Yorumla
serkanw201 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Saçmalama böyle düşünceleri çıkar aklından daha önünde koca bir hayat var 0 0 Yorumla
Nehirrw Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Herhalde kizimmm 2 ay var acele et canini disine takk 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl sayılmazsın bence daha ıkı yılın var sonrasını dusunmek lazım ya sence? 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Tabiki hayır. 0 0 Yorumla
reelgell7 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Evde kalmadın daha çok erke var ben 26 yım mesala 0 0 Yorumla
Kartalkalbi Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Şimdi gelirler ksden seni istemeye 0 0 Yorumla
Boncukcukk Takip Et Yoda Yaş: 76 , eic 98% +1 yıl He evde kaldın 15te evlenmen gerekiyodu 0 0 Yorumla
Uzeyy Takip Et Master Yaş: 25 , eic 44% +1 yıl Saçmalama yaDaha çok küçüksün ne evde kalması 0 0 Yorumla
1_stanbul Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Daha yolun var 1 1 Yorumla Curious221 +1 yıl Yaaa skskjsjskssksk Yorumla
gurkanmuhammed Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 743 cevap paylaştı. Yok yok 0 0 Yorumla
Konya_Beyefendisi42 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Hayır hanımefendi 0 0 Yorumla
ahsenhazan Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 478 cevap paylaştı. yoooo 0 0 Yorumla
EsrArenkiz Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 61% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Abi sacmalamayin ya 23 yasi gec 30 yasinda bile evde kalmamis olursun. Artik yaş sorunu yok iliskilerde takmayin şöyle şeyleri ya.
Yani evlilik çağı yeni geliyor mutlaka isteyen çıkar sevgilin de olur
Geliyor mu delirme daha küçüğüm
Yavaş yavaş geliyor yani
Bende 1 ay önce 24 oldum canım canın ne zaman isterse doğru kişiyi bulunca evlenirsin takma kafana :)
hahahah ne alakası var direk yürümeye hazırım tatlım gel konuşalım :D
Saçmalama. Ben bile 35 yaşındayım minyon tipliyim böyle takıntılarım yok 🥳
Neden evde kalmış olduğunu düşünüyorsun ki, bu çok yanlış.
Daha şimdiden evde mi kaldım diye sorarsan bu hayat geçmez. Gençsin daha hayat uzun önüne bak
oyy ne evlenmeye meraklisinşz kizim daha yasin kac evlenmek icin cok erken biraz sabirli ol hakshaks
Bu tür soru soran bir kadınla arkadaşlık bile yapmam
Ne alaka be
Beklenilen kaba cevap evet genelde kaba konuşursunuz zaten
Saçmalama böyle düşünceleri çıkar aklından daha önünde koca bir hayat var
Herhalde kizimmm 2 ay var acele et canini disine takk
sayılmazsın bence daha ıkı yılın var sonrasını dusunmek lazım ya sence?
23 yaş? İyi misin yxjfkdl
Tabiki hayır.
Evde kalmadın daha çok erke var ben 26 yım mesala
Şimdi gelirler ksden seni istemeye
He evde kaldın 15te evlenmen gerekiyodu
Saçmalama ya
Daha çok küçüksün ne evde kalması
Yaş 23 diyorsun 40 degil
Dert etmeyin aga sukdr evde kalmayi
offfffffffffffffff sorulara bak
Daha yolun var
Yaaa skskjsjskssksk