Alevler yüreğimizi yakmış olabilir fakat ümitlerimizi yeşertebilmemiz için hâlâ bir şansımız var :(Tema Vakfı çıkan yangınlar sebebiyle yangın bölgelerine fidan bağışı yapacak. İsteyen herkes kişisel olarak fidan bağışı yapabilir. Detaylar için Tema Vakfı gönderisini buraya yerleştiriyorum. Bizim de bir katkımız bulunsun 💔 #benkendall#PrayForTurkey
abi yapalım yapalım da bir gün de bazıları demiyolar ki biz bişeylerimizi eksik yapalım ne biliyim akşam evde portakalı popona sokuşturulmuş ördek yemeyelim de bu millet için bişey yapalım demiyorlar. bir gün de şu sarayın tüm ışıklarını açmayalım demiyorlar. bir günde demiyolar ki ayakkabı kutularındaki paralardan biraz çıkaralım. biri de demiyo ki altın musluğumuzu biraz kısalım da yardım edelim. hep fakir halk.. arkadaşlar milletvekillerinin tanesi 10bin 15bin maaş alıyo. 300 500 milletvekili var. kişinin birinin kızı aylık yanlış hatırlamıyorsam 80bin TL alıyo. ama aylık ücreti 2bin 5bin TL olan kişilerden yardım istiyorlar. yazık cidden yazık
Yahu ne yeşermesi. Bu yanan ormanlar en az 100 yıllık. Fidan parası versen o fidan bir sene sonra dikmeye hazır oluyor. O ağaçlar ne zaman büyüyecek?
Ayrıca biz niye hala fidan parası veriyoruz. En kötü aeabadan bile 3 katı vergi alıyorsun nerede bu vergiler? O paralarla tüm dünyaya apaç dikilir zaten. Yine halkın parasını cebe indirip oralara oteller kuracaklar.
Yangın sönmeden neyı yesıllendireceksın. Fidan diye para toplayıp yiyeceklerdir doymadılar. Önce o yangını söndürmeye helikopter alsın olanı bakıma göndersin pilotları çagırsın sonra zaten yeşillensın dıye herkes elını taşın altına koyar
Çok acele ediyorsunuz fidan işinde. Toprak ve ağaçlar kendisini bir toparlasin önce. Bırakın da kızılçam tohumlarını bıraksın toprağa. Ogmye giden paradan bize hayır gelir mi bilinmez.