Araba ile gidiyordum kırmızı ışıkta durdum. Yan şeritte hafif önde duran arabanın arka koltuk camından iki çocuk kollarını çıkartmış munzurluklar yapıyordu. Bakıyorlar gülüyorlar , el sallıyorlar falan. Benim de hoşuma gitti göz kırptım, sonra dil çıkarttım birlikte güldük. O esnada yandaki arabadaki adam resmimi çekti telefonu ile gördüm yani. Bir şey yapamadım, peşinede takılmadım korktum, hesap sormak için. Sizce o resmi ne yapacak bu adam?
İzinsiz fotoğrafınızı çekerlerse nasıl tepki verirdiniz?
ne kadar cüretkar insanlar var ya.. :/ biz ışıkta yan araçtaki kadın şöför rahatsız olmasın diye o yöne bile bakmıyoruz millet fotosunu çekiyo.. keşke plakasını alsaydın.. neyse olan olmuş habersiz çekilen bi foto ile ne yapabilir ki, sıkıntı yapma ;)
Trafikte çoğu zaman bende Yapıyorum çocukları sevdiğim için normalde yapmadığım ne kadar saçmalık varsa yapıyorum ve bunlar güldürücü olabiliyor. Ve evet hayat bu denli monoton olmamalı
Birşey yapmam sadece sebep sorarım ama izinsiz fotoğraf çekmek özel hayatın suistimal edilmesi demektir niyet her ne olursa olsun saygısızca bir hareket gelip tatli bir dille de çekebilir mıyım sizi çok beğendim veya gülüşünüzü diye...