Bu olay başıma gelmişti. Çok sinirlenmiştim. Orta okul mezuniyetimde diğer sınıftan bir apt*l bizim sınıfın mezuniyetine gelmişti. Beni dansa kaldırmak istedi ama onunla dans etmedim. Sinir oluyordum o apt*la zaten. Benim dans edecek arkadaşım vardı. Dans etme sırasındaydık ben sınıfımdan bir erkek arkadaşımla dans ettikten bahçeye çıktım. Sonra geri geldim. Tekrar dans partnerimle dans edicekken bir şey fark ettim. Diğer sınıftan gelen apt*l, sap*k şey bacaklarımı ve yüzümü falan çekiyordu. Bunu farkettim. Ve elindeki telefonu alıp sildim. Aşırı sinirlenmiştim. Ona bağırdım. Tokadı yapıştırdım. Sonra onu mezuniyet yaptığımız yerden attırdım. Def*ldu gitti. Böyle apt*lca davranışlara ve apt*l insanlara tahammülüm yok yani.
Ters ters bakmam yeterli diye düşünüyorum yetmezse telefonu elime alır kendim silerim sonrada yere yapistiririm. Tabi hiç yapmadigim için daha bi güzel😂
Çok sinirlenirim normalde de hiç sevmem resim çekilmeyi böyle bir durumla karşı karşıya gelsem sessiz olcağımı hiç sanmıyorum ortalığı ayağa kaldırırdım
kafamı çevirip baktım arkadaşlar resmini mi çektiler falan dediler o an sonra ben çocuğa baktım eli ayağına dolandı telefonu yere atacaktı nerdeyse sanki hiç bişey olmamış gibi başka şeylerle ilgileniyormuşta çekmemiş gibi davrandı bende ters ters baktım canım mal ya dedim duydu herhalde o an ama emin olamadığım için bişey de demedim gidip yoo ne resmi çekmesi de diyebilirdi yani netice de
İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı.
Çekse Bile tam analiz edemezler Gözlük var gözümde çünkü 😅 gözlüğü de kolay kolay gözümden çıkmadığı için dışarda göz de önemli analiz için yüzle birleşim de