Aile & Toplum Sitedeki Bozkurt kız bile aldatıldıysa bizim anamızı ağlatmazlar mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Bozkurt abla selamlar yanindayiz bizi ocağa al 🤘🏻🤘🏻🤘🏻 Güncellemeler+1 yıl Fotoğrafdaki benim Güncellemeler+1 yıl lan fotoğrafdaki benim ben aldatılmadım selin miray ablam aldatılmış Sitedeki Bozkurt kız bile aldatıldıysa bizim anamızı ağlatmazlar mı? Cevapla Aldatma Soruları Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Just1member Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çayı bardağını bozkurt işaretiyle tutup içen asenalara selam olsun dndjdjdj 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Kurban 🤘🏻 Yorumla
MimariuS2 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 56% +1 yıl Bozkurt kız değil, Onlara Asena denir. Ocaga gireceksen önce literatürlerini öğren :D 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sitedeki lakabı o kızın Yorumla MimariuS2 +1 yıl Vay babasına. Kimmiş bu kız. Bende üzüleyim senle birlikte. Nasıl aldatılmış napmış :F Yorumla
DevrimGenc Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz ! Elbet hak ettiğini bulur. 2 0 Yorumla
M-B-B Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Bozkurt abla kim? 🙄Yoo düzgün insanlarda var benim gibi. Sevdiğimi aldatmam. 1 0 Yorumla
eltigre Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Sitede bir şeyler olmuş ama haberim yok, ne kadar güzel. 1 0 Yorumla
Haylazzponçik Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 918 cevap paylaştı. Kim bu bozkurt erkeginde kizinda dilinde😂😂 1 5 Yorumla Soran +1 yıl 🤘🏻🤘🏻🤘🏻reisi tanımıyorsan senin ayıbın güzelik Haylazzponçik +1 yıl Tek reis VAR oda Recep tayyip erdoğan 🥰🥰🥰 Haylazzponçik +1 yıl Pabucumun reisi😂😂 Soran +1 yıl Ne defol çabuk çomar 🥴🥴🥴 Haylazzponçik +1 yıl Bozkurtlar böyle cevap vermezdi seni görselerdi aralarına almazlardı elendin dostum 😂😂sinavdan kaldın
nomaniac Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Seni şu elinde çay bardağı olan mamyak değilmisin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O ocakların başkanı bozkurt kızı okuman yazman yok mu🤘🏻 Yorumla nomaniac +1 yıl Yok kız öğretsene Yorumla
Ecmelovski Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 886 cevap paylaştı. hepimizin bi antidepresana ihtiyacı var acil 1 3 Yorumla Haylazzponçik +1 yıl Ücretsiz psikolog şart 😂😂 Yorumla Ecmelovski +1 yıl @Haylazzponçik en yakın arkadasım psikolog olucak iyi bi sey mi kötü bi sey mi bilmiyorum kendisininde akıl sağlığı iyi diil sjsjsjssbsbsbssnjsjsnnsbjs Yorumla Haylazzponçik +1 yıl Iyi bişey olsa herkes delirmeye bu kadar müsait olmazdı demi Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Boş boş işler sitediki aPlamız falan, noluyor ya 1 0 Yorumla
PainterPANDA Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Köpekler kurt seçimi yapmıyor dostum. 1 0 Yorumla
Abdurrahman00t Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Sen kurt dansı yapabilen değilmisin 😄😄😄 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl nerde dandik adam var onu buluyorsunuz. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kes lan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Lan mı? Yorumla
Mankenimsi Takip Et Guru Yaş: 45 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bu kız aldatılmaz kanka 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,4b cevap paylaştı. Vaay Övgü Hanım. Severek izliyoruz 0 0 Yorumla
KetçaplıBrokoli Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ne olacak bu erkeklerin hali? 🙍 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 10b cevap paylaştı. Yine ortalık karışmış 0 0 Yorumla
Savagexx Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Ağlatırlar brom 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Sen fake misin Yorumla Savagexx +1 yıl Hayır o kadar yakışıklı mıyım eyv Yorumla Soran +1 yıl Benimle sevgili ol Yorumla Savagexx +1 yıl Malum partiliyim sorun olmaz mı Yorumla Soran +1 yıl Akp mi Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı. Bozkurt kız kim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Çayı bardağını bozkurt işaretiyle tutup içen asenalara selam olsun dndjdjdj
Kurban 🤘🏻
Bozkurt kız değil, Onlara Asena denir. Ocaga gireceksen önce literatürlerini öğren :D
Sitedeki lakabı o kızın
Vay babasına. Kimmiş bu kız. Bende üzüleyim senle birlikte. Nasıl aldatılmış napmış :F
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz ! Elbet hak ettiğini bulur.
Bozkurt abla kim? 🙄
Yoo düzgün insanlarda var benim gibi. Sevdiğimi aldatmam.
Sitede bir şeyler olmuş ama haberim yok, ne kadar güzel.
Aman banane ya aldatilmak istemeyen sevgili yapmasin.
Kim bu bozkurt erkeginde kizinda dilinde😂😂
🤘🏻🤘🏻🤘🏻reisi tanımıyorsan senin ayıbın güzelik
Tek reis VAR oda Recep tayyip erdoğan 🥰🥰🥰
Pabucumun reisi😂😂
Ne defol çabuk çomar 🥴🥴🥴
Bozkurtlar böyle cevap vermezdi seni görselerdi aralarına almazlardı elendin dostum 😂😂sinavdan kaldın
Seni şu elinde çay bardağı olan mamyak değilmisin
O ocakların başkanı bozkurt kızı okuman yazman yok mu🤘🏻
Yok kız öğretsene
hepimizin bi antidepresana ihtiyacı var acil
Ücretsiz psikolog şart 😂😂
@Haylazzponçik en yakın arkadasım psikolog olucak iyi bi sey mi kötü bi sey mi bilmiyorum kendisininde akıl sağlığı iyi diil sjsjsjssbsbsbssnjsjsnnsbjs
Iyi bişey olsa herkes delirmeye bu kadar müsait olmazdı demi
Boş boş işler sitediki aPlamız falan, noluyor ya
Köpekler kurt seçimi yapmıyor dostum.
Ağlatmazlar merak etme
Ooo fıstık seni ekibe alıyorum
Sen kurt dansı yapabilen değilmisin 😄😄😄
Önce kurt yapmayı öğren
nerde dandik adam var onu buluyorsunuz.
Kes lan
Lan mı?
Bu kız aldatılmaz kanka
Vaay Övgü Hanım. Severek izliyoruz
Niye bozkurt kiz in ozelligi ne sekerpare?
Ne olacak bu erkeklerin hali? 🙍
Yine ortalık karışmış
Ağlatırlar brom
Sen fake misin
Hayır o kadar yakışıklı mıyım eyv
Benimle sevgili ol
Malum partiliyim sorun olmaz mı
Akp mi
Bozkurt kız kim
Üff, avrada bak be.
Bu güzelliği aldatan gerizekalıdır
Auuu