Kız arkadaşım benden çok zengin, evlilik istiyor, korkularım var?

İkimizde mimarız. Ama Kız arkadaşımın babasının durumu çok çok iyi. Ben küçük yaştan beri hem okuyan hem çalışan insanlardanım. O ise hayatında yok görmemiş. Altında daire parası arabası var. Benim altımdaki araba 100 binlik. Bayadır aklımı kurcalıyordu bu konu en sonunda fark etti sende bir şey var dedi dökül, dedim biz evlenince nasıl olacağız benim daire alacak gücüm yok babamı da biliyorsun alamayız bir anda ya dert ettiğin şeye bak babam halleder. Hayatta en sevmediğim şey sırtını birine dayamaktır. Artık açıkça dedim ben senin babanın evindeki imkanları sana vereyemeyebilirim diye başladı ya sen beni sevmiyorsun ayrılık için bahane bunlar. Bu devirde parayı kim takar. Anlamıyor çünkü yoku bilmiyor. Arkadaşlarım da çok diyorlar sevgililik neyse ama evlilik başka ezecek seni güç onda olacak. Korkuyorum ya mutlu edemezsem ya benimle evlendiğine pişman olursa diye. Şimdi çevrenizde hiç örnekleriniz var mı arkadaşlar evlilikte kadının zengin olduğu ve sonları ya da şuanki halleri nasıl, mutlular mı? Ve sizce aramızdaki bu maddi denklik ilerde sıkıntı yaratabilir mi?
Kız arkadaşım benden çok zengin, evlilik istiyor, korkularım var?