Okulu bırakmalı mıyım?

Uzun demeyin okuyun lutfen hayatim bitti kac sefer intihar denedim berbat hissediyorum!!! Merhaba öncelikle. Okulu bırakmayı isteme sebebim ailem. Gerçekten kabus gibi. Hergün iskence görüyorum. Yerleri silmedim diye azar yiyorum. Sürekli dayak yiyorum. Daha küçücuk cocukken babam kapının önüne yatirip kapiyi uzerime vura vura tekmelemisti hic unutmam simdide durumlar aynı. kemerle kapiyla yerde surune surune dayak yiyorum babamdan sadece bunlada kalmio. Saate bakmak icin pcye egildigmde omzuma vurarak ittirdi cekil diye omzum hala acio. Ne bicim kufurler ediyo ettigi kufurleri soylemeye dilim varmiyo. Bu zamana kadar hizmetciymisim gibi butun islerini bana yaptirdilar. Derslerden dolayi yapmak istemiyorum duymadigim laf kalmiyo hangi birine yetisebilirim? Agzina geleni soyluyo babam bana ben bisey diyemiyorum bu laflari ben duysam utancmdan gebermistim diyo. Annem ölmeden önce böyle davranamiodu. Sokağa kapinin onune cikmami namussuzluk olarak goruyo. gecen gun sokaga ciktim diye namusumuz elden gitti deyip kardesiyle agladi babam. kimse benle arkadas olmak istemedi lise boyunca herkes ailen biraz sey ya deyip kacti. Döve döve saglikli hicbiryanimi birakmadilar. Herseyden nefret eder oldum. aynaya bakinca cirkin ve hasta birini goruyorum bedenim mahvoldu. Dedem ve ananem hasta ve yasli insanlar. baskada kimsem yok. babam gelmis cikaririm seni bu evden benim paramı yemeye geldin biliyorum diyo. Aldigi yaptigi biseyi dakkasinda basima tapiyo vurmadigi bir an yok het gordugunde gecirio bana bir tane. ettigi kufurleri buraya yazamicam. O derece. Bana neden kotuyum irzinami gectim dedi ya. Kardesleri yegenleride bu yaptiklarina destek cikiyo. Bunca yil okul icin katlandim simdi diyorum keske yapmasaydim. Okul icin katlanmasaydim. Okulun bitmesine az bise kaldi ama son zmanlarda iskenceyo arttirdi. Kalabilecegm gdebilecgm bir yer yok kimse de yok. Napicam ben
Okulu bırakmalı mıyım?