Akıl değil mi bütün silahları icat eden, sınırları çizen, soğuk ve sıcak çatışmalar üreten, parayı bulan, kurallar koyan... Aklımla ancak saç beyazlatıyorum bırak yaşamayı bilenler yaşasın.
Aklın varsa meslek edin, fırına falan gir berber çırağı ol, sanayide çırak ol. Kasiyer bile ol ama fabrikada işçi olma. Hepsi hayatın boyunca seninle birlikte olur da işçiyken 35 yaşından sonra kimse yüzüne bakmaz.
Mülakatta gür sesle konuş bilmediğin bir soru olunca sakin ol ve canın ne isterse onu söyle. Dik dur ve özgüvenin belli olsun. Senden önce elenenler olacaktır, hepsi sorulardan bahsedecek ama muhtemel reddedilme sebepleri ince ses/zayıf beden/özgüven yetersizliği/kız gibi tipi olması vs. İyi şanslar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Biz sana çok meraklıydık mk
şu an çok üzüldüm
Kendini öldürmen daha kolay bi çözüm gkskcsn
En dediğin şey ne mk çözümleyemedim
Ne
Gkskcsn ne mk
Random o be randoooom ayşşşşş olaya bak haha 🤪🤪🤪
Y kuşağındansın sen kendine gel. Çizgini bozma
İnsan değil miyim işte ne fark eder al vur beni 🔫
Dünya sen varken daha güzel gerek yok
Kalbim
Sen bunu hakettin
https://youtu.be/24xU6h0kvEs
Ben bunu hak edecek ne yaptım
Sürekli birşeyler için çaba sarf etme, bırak bu da var olduğun için küçük bir hediye olsun.
Hmmmmm peki 😃
Peki yaşadığımız için özür dileriz 😂
Salın şu dünyayı artık herşey paralı mk
Benim ne suçum var ya kenarda köşede yaşayıp gidiyorum
Tamam sen kalabilirsin
Teşekkürler lütfettiğin için 😂
Canım sıkılır tek başıma ondan
Birkaç kişi kaldın o zaman 😂
Olur sonra herşey yine aynı olsun dimi
nötronu parçala direkt final yapalım
Ya herşey yeniden başlarsa ne bok yicez?
Thanostan yardım alacaz
Hayatım boyunca gördüğüm en mantıklı kurgusal karakter mk
Aslında iyi bir adamdı bu evren yaşanılacak bir yer değildi oda biliyordu
Bildiğimiz canlı hayatın sadece dünya çapında olduğunu düşünsek bile bu kadar insan bu dünyaya fazla.
Aptalları yok etsek olmaz mı kanka
Akıl değil mi bütün silahları icat eden, sınırları çizen, soğuk ve sıcak çatışmalar üreten, parayı bulan, kurallar koyan...
Aklımla ancak saç beyazlatıyorum bırak yaşamayı bilenler yaşasın.
Kanka sen Türkiyedesin ondan yabancı ülkelerde cumartesi pazar tatil 8 saat çalışma olsa bizde çok rahat yaşarız
Umarım daha güzel şartlarda bir çalışma ortamın olur dostum
O yüzden işimi bıraktım başka iş arıyorum onlar beni kaybetti
Aklın varsa meslek edin, fırına falan gir berber çırağı ol, sanayide çırak ol. Kasiyer bile ol ama fabrikada işçi olma.
Hepsi hayatın boyunca seninle birlikte olur da işçiyken 35 yaşından sonra kimse yüzüne bakmaz.
Tek çırağı reis hedefim askerlik
Mülakatta gür sesle konuş bilmediğin bir soru olunca sakin ol ve canın ne isterse onu söyle.
Dik dur ve özgüvenin belli olsun.
Senden önce elenenler olacaktır, hepsi sorulardan bahsedecek ama muhtemel reddedilme sebepleri ince ses/zayıf beden/özgüven yetersizliği/kız gibi tipi olması vs.
İyi şanslar
Eyw reis denedin mi hiç
Evet geçtim mülakatları da benim sol göz görmüyor olmayacağı belliydi zaten
Tedavisi yok mu
Yok
100 yıl
50 lira veririm 90 yap şunu
#Bonjour
Yakında