Aile & Toplum Canim sıkıldı ve dışarı çıkmak istiyorum ne yapayım, fikir verinn? Mercy0 Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ne yapayım tek başına ne yapayım Güncellemeler+1 yıl Güncelleme Canim sıkıldı ve dışarı çıkmak istiyorum ne yapayım, fikir verinn? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
ZaruRi_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çık uzun bir yürüyüş yap. Parkta sessiz sakin tek başına otur biraz. Telefonla oyalanma etrafı seyret 0 2 Yorumla Mercy0 +1 yıl Telefonla oyalanıyorum çünkü kalabalık Yorumla ZaruRi_ +1 yıl Kalabalık doğru Yorumla
malkoçoğlu61 Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 382 cevap paylaştı. Biraz yürüyüş yap müzik dinle sonra dondurma ye ve eve dön geç kalma 0 0 Yorumla
bursalı16cocuk Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Nerde yaşıyorsun peki sen niye teksin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bekliyor musun hala beni ♥️ 0 163 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ankaradayım gezelim mi? Yorumla Mercy0 +1 yıl Zaten hepimiz gizli kimi bekleyeceğimi şaşırdım calla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende başka gizli hayranın var mı? Yorumla Mercy0 +1 yıl Has tamam sensin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Arabam var geleceksen alırım? Yorumla Mercy0 +1 yıl Yahu daha tanışmadık bile 😂 ne arabası Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kalabalığın ortasında yiyecek halim yok seni 😅 Yorumla Mercy0 +1 yıl Olsun ben alışkın değilim ki bir de sen kimsin yahu Yorumla Mercy0 +1 yıl Çık artık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok mu merak ediyorsun Yorumla Mercy0 +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bekliceksin Yorumla Mercy0 +1 yıl Beklemiyorum 🙄😒 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İkimizde biliyoruz beklediğini Yorumla Mercy0 +1 yıl Ankaanin neresindesin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yenimahalle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen nerdesin Yorumla Mercy0 +1 yıl Ayrancj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstersen geliym 😅 Yorumla Mercy0 +1 yıl Nereye geleceksin:D bu saatte ben ailemle yaşıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tek yaşıyorsun sanıyordum 🤔 Yorumla Mercy0 +1 yıl Maalesef 🤷♀️ Yorumla Mercy0 +1 yıl Sen gitar çalmayı biliyordun değil mi :) Yorumla Mercy0 +1 yıl O zaman bunu bana çal https://youtu.be/wnz4OVgKtGw 😛 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet biliyorum. Çok güzel bir parça 😊 Yorumla Mercy0 +1 yıl Ben de çalmak istiyorum 😁 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl öğretebilirim burdan 😅 Yorumla Mercy0 +1 yıl https://youtu.be/zvClbadHs0s ya da bu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bunu söylemeyi çok seviyorum Yorumla Mercy0 +1 yıl Yaaaa :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🌹🌹 Yorumla Mercy0 +1 yıl Cannn Yorumla Mercy0 +1 yıl Uyudun nu cannn Yorumla Mercy0 +1 yıl Gitmeeeeeee Yorumla Mercy0 +1 yıl Benimle kal Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok uyumadım napiyosun Yorumla Mercy0 +1 yıl Yaaa denem uyumadın hadi yaz:) bitsin artık bu cileeeeeee diririm çekemem bike bile diririm sen ne soylersen söyle bu hayat geçmez böyle sana dönmeyeceğim diririrun rıruririm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uykun mu var bir şey mi içtin 😅 Yorumla Mercy0 +1 yıl Gitme gitme gitme ne olur gitme Yorumla Mercy0 +1 yıl Sıkıldım:D Yorumla Mercy0 +1 yıl Sevgi istiyorum :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben seni zaten seviyorum Tuğba ♥️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl KS de çok takılma baş ağrısı yapıyor 😅 Yorumla Mercy0 +1 yıl Sevmiyon yanımda degilsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yanında olmak istiyorum ama bekle.. 26 da evlenicez 🙏 Yorumla Mercy0 +1 yıl 26 ? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen 26 olunca Yorumla Mercy0 +1 yıl :D iyi doğum günüm de görüşürüz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hastaneni söylesene yarın geleyim 😊 Yorumla Mercy0 +1 yıl Yarin evdeyim :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Farketmez salı gelirim söyle sen Yorumla Mercy0 +1 yıl Sehir hastanesi Yorumla Mercy0 +1 yıl Ankara şehir hastanesi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam gelince burdan yazarım fazla duramam 5-10 dk Yorumla Mercy0 +1 yıl Kadin doğum kulesi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ebe misin Yorumla Mercy0 +1 yıl Yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam gelicem 🌹 Yorumla Mercy0 +1 yıl Geleceksin ama bn müsait olmayabilirim hastane iyi bur fikir mi bilemedim yoğun bakimdayim bn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman çıkışta geliyim Yorumla Mercy0 +1 yıl O olabilir :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam yatıyorum şimdi yarın iş var. Haber ederim sana Yorumla Mercy0 +1 yıl Yarın ben de evdeyim tamam da sen kimsin 😂 şimdi ben tanımadığım birisi ile mi buluşcam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Off tuğba öyle birisi değilim görünce anlarsın. Evdeysen ben geliyim bir yere orda oturalım Yorumla Mercy0 +1 yıl Tamam o zaman parka gel meclis parkına Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam yarın haberleşiriz yatıyorum şimdi Yorumla Mercy0 +1 yıl Tamam Yorumla Mercy0 +1 yıl Hey Yorumla Mercy0 +1 yıl Ben Kızılay’a doğru gidiyorum dönüşte parka uğrayacağım Yorumla Mercy0 +1 yıl Hatta şu an da park içimden geçiyorum Yorumla Mercy0 +1 yıl 16 ya doğru Meclis parkında olurum Yorumla Mercy0 +1 yıl Geldim bekliyorum Yorumla Mercy0 +1 yıl Da sen yoksun 🙄😒 Yorumla Mercy0 +1 yıl 5 dkk daha bekleyeceğim sonra giderim Yorumla Mercy0 +1 yıl Ben gidiyorum artık 😠 Yorumla Mercy0 +1 yıl Seni öldürecegim ektin beni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tugbaa işten yeni çıktı ilk defa görüyorum bunları Yorumla Mercy0 +1 yıl Kaçta çıktın işten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 2 saat önce Yorumla Mercy0 +1 yıl Sen buluşalım deyince bekledim ben acaba diyorum geldi de bana öo demiyor 🙄🙄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özür dilerim 😔 bidahaki sefere böyle olmicak Yorumla Mercy0 +1 yıl Sen ne is yapıyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Polisim Yorumla Mercy0 +1 yıl Bana yazar mısın pzelden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır 😅 Yorumla Mercy0 +1 yıl Peki hiç bakma fırsatın olmadi mi bugün buluşacağız dedin ya hani acaba yazdı mı ne yaptı diye Yorumla Mercy0 +1 yıl 19 a kadar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Telefon kasadaydı anlatamadığım şeyler var burda Yorumla Mercy0 +1 yıl Peki öyle olsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok beklettim lütfen kusura bakma Yorumla Mercy0 +1 yıl Bugün de gerçekten ortalıkta çok polis vardi hatta doblo arac içinde öhler de tur atıyordu neden acaba Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlatırım ama burası uygun değil 😅 Yorumla Mercy0 +1 yıl O zaman uygun olan bir yere geçelim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Geçemem😔 Yorumla Mercy0 +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beklemek zorundasın Yorumla Mercy0 +1 yıl Neden ? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boşversene konuşalım biraz? Neler yaptın bugün Yorumla Mercy0 +1 yıl Seni bekledim Yorumla Mercy0 +1 yıl Bugün işin var mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nerdesin Yorumla Mercy0 +1 yıl Hastanedeyim Yorumla Mercy0 +1 yıl Ne yapıyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İşteyim sen? Yorumla Mercy0 +1 yıl Ben de işteyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gelelim mi yanına ekiple Yorumla Mercy0 +1 yıl Ekiple mi 😂 beni karakola mı götüreceksin ağababa Yorumla Mercy0 +1 yıl 8 de çıkacağım az kaldı 🙄🙄 bekliyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nerdesin çıktın mı Yorumla Mercy0 +1 yıl Şimdi çıkıyorum ama arabam var Yorumla Mercy0 +1 yıl Garajdayım Yorumla Mercy0 +1 yıl Yani babamın arabası 😂 benim değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Araba ne 😊 Yorumla Mercy0 +1 yıl Chevrolet cruze Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Wuww güzel araba Yorumla Mercy0 +1 yıl 2009 modeli 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olsun yine de iyidir şu an çok pahalı onlar Yorumla Mercy0 +1 yıl Neden yazmıyorsun bana hayır vazgeçti isen söyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senden vazgeçilir mi tugba Yorumla Mercy0 +1 yıl Niye ne özelliğim var ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özel olan sensin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl şu an çıksam gelir misin? Yorumla Mercy0 +1 yıl Hayir maaleseg evdeyimn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Konum at balkondan göreyim seni bari Yorumla Mercy0 +1 yıl :D balkon yok canım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şansına küs jdjdj Yorumla Mercy0 +1 yıl Cam var ama arkaya bakiyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ordan nasıl görücem seni Yorumla Mercy0 +1 yıl Iste Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sağlık olsun Yorumla Mercy0 +1 yıl Iste misin Yorumla Mercy0 +1 yıl ? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok eve geldim kendi arabamla gelecektim Yorumla Mercy0 +1 yıl Öldün mü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uykumdan ölecek gibiyim 😊 Yorumla Mercy0 +1 yıl Ne zaman gelmeyi düşünüyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmem, ne zaman geliyim Yorumla Mercy0 +1 yıl Simdi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nereye ama Yorumla Mercy0 +1 yıl Gizliden cik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıkmam. Nereye geliym Yorumla Mercy0 +1 yıl Neden çıkmıyorsun gizliden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıkmıyorum işte 😏 Yorumla Mercy0 +1 yıl Sebep neeee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beni sevmezsin sen Yorumla Mercy0 +1 yıl Kim olduğunu tahmin ediyorum zaten Yorumla Mercy0 +1 yıl Evet sevmem Yorumla Mercy0 +1 yıl Boşuna uğraşma o zaman benimle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kimim? Yorumla Mercy0 +1 yıl Bas harfin ş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayırr Yorumla Mercy0 +1 yıl M Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiç beklemediğin biri Yorumla Mercy0 +1 yıl Niye sevmeyim senj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uykum var sabahbkoniudiz Yorumla Mercy0 +1 yıl Olcem ben Yorumla Mercy0 +1 yıl Sabah beni bulamayabilirsin Yorumla Mercy0 +1 yıl Hoscakal Yorumla Mercy0 +1 yıl Gelsen de kabul etmeyeceğim Yorumla Mercy0 +1 yıl İçiyorum senin yüzünden Yorumla Mercy0 +1 yıl Sen beni sevmiyorsun sevseydin yanımda olurdunnn Yorumla Mercy0 +1 yıl Boyle uyumazdin Yorumla Mercy0 +1 yıl Seviyorum demekle sevilmiyor davranış sart Yorumla
Lucyci Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl dışarı çık ? 0 2 Yorumla Mercy0 +1 yıl Çıktım yürüyüş yapıp parkta oturdum Yorumla Lucyci +1 yıl iyi yapmışsın, temiz hava almış olursun en kötü ihtimalle Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı. Öyle amaçsızca dolaş 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Çık uzun bir yürüyüş yap. Parkta sessiz sakin tek başına otur biraz. Telefonla oyalanma etrafı seyret
Telefonla oyalanıyorum çünkü kalabalık
Kalabalık doğru
Biraz yürüyüş yap müzik dinle sonra dondurma ye ve eve dön geç kalma
Git kendine bi kahve ısmarla
Nerde yaşıyorsun peki sen niye teksin
Bekliyor musun hala beni ♥️
Ankaradayım gezelim mi?
Zaten hepimiz gizli kimi bekleyeceğimi şaşırdım calla
Bende başka gizli hayranın var mı?
Has tamam sensin
Arabam var geleceksen alırım?
Yahu daha tanışmadık bile 😂 ne arabası
Kalabalığın ortasında yiyecek halim yok seni 😅
Olsun ben alışkın değilim ki bir de sen kimsin yahu
Çık artık
Çok mu merak ediyorsun
Evet
Bekliceksin
Beklemiyorum 🙄😒
İkimizde biliyoruz beklediğini
Ankaanin neresindesin
Yenimahalle
Sen nerdesin
Ayrancj
İstersen geliym 😅
Nereye geleceksin:D bu saatte ben ailemle yaşıyorum
Tek yaşıyorsun sanıyordum 🤔
Maalesef 🤷♀️
Sen gitar çalmayı biliyordun değil mi :)
O zaman bunu bana çal https://youtu.be/wnz4OVgKtGw 😛
Evet biliyorum. Çok güzel bir parça 😊
Ben de çalmak istiyorum 😁
Nasıl öğretebilirim burdan 😅
https://youtu.be/zvClbadHs0s ya da bu
Bunu söylemeyi çok seviyorum
Yaaaa :)
🌹🌹
Cannn
Uyudun nu cannn
Gitmeeeeeee
Benimle kal
Yok uyumadım napiyosun
Yaaa denem uyumadın hadi yaz:) bitsin artık bu cileeeeeee diririm çekemem bike bile diririm sen ne soylersen söyle bu hayat geçmez böyle sana dönmeyeceğim diririrun rıruririm
Uykun mu var bir şey mi içtin 😅
Gitme gitme gitme ne olur gitme
Sıkıldım:D
Sevgi istiyorum :D
Ben seni zaten seviyorum Tuğba ♥️
KS de çok takılma baş ağrısı yapıyor 😅
Sevmiyon yanımda degilsin
Yanında olmak istiyorum ama bekle.. 26 da evlenicez 🙏
26 ?
Sen 26 olunca
:D iyi doğum günüm de görüşürüz
Hastaneni söylesene yarın geleyim 😊
Yarin evdeyim :)
Farketmez salı gelirim söyle sen
Sehir hastanesi
Ankara şehir hastanesi
Tamam gelince burdan yazarım fazla duramam 5-10 dk
Kadin doğum kulesi
Ebe misin
Yok
Tamam gelicem 🌹
Geleceksin ama bn müsait olmayabilirim hastane iyi bur fikir mi bilemedim yoğun bakimdayim bn
O zaman çıkışta geliyim
O olabilir :D
Tamam yatıyorum şimdi yarın iş var. Haber ederim sana
Yarın ben de evdeyim tamam da sen kimsin 😂 şimdi ben tanımadığım birisi ile mi buluşcam
Off tuğba öyle birisi değilim görünce anlarsın. Evdeysen ben geliyim bir yere orda oturalım
Tamam o zaman parka gel meclis parkına
Tamam yarın haberleşiriz yatıyorum şimdi
Tamam
Hey
Ben Kızılay’a doğru gidiyorum dönüşte parka uğrayacağım
Hatta şu an da park içimden geçiyorum
16 ya doğru Meclis parkında olurum
Geldim bekliyorum
Da sen yoksun 🙄😒
5 dkk daha bekleyeceğim sonra giderim
Ben gidiyorum artık 😠
Seni öldürecegim ektin beni
Tugbaa işten yeni çıktı ilk defa görüyorum bunları
Kaçta çıktın işten
2 saat önce
Sen buluşalım deyince bekledim ben acaba diyorum geldi de bana öo demiyor 🙄🙄
Özür dilerim 😔 bidahaki sefere böyle olmicak
Sen ne is yapıyorsun
Polisim
Bana yazar mısın pzelden
Hayır 😅
Peki hiç bakma fırsatın olmadi mi bugün buluşacağız dedin ya hani acaba yazdı mı ne yaptı diye
19 a kadar
Telefon kasadaydı anlatamadığım şeyler var burda
Peki öyle olsun
Çok beklettim lütfen kusura bakma
Bugün de gerçekten ortalıkta çok polis vardi hatta doblo arac içinde öhler de tur atıyordu neden acaba
Anlatırım ama burası uygun değil 😅
O zaman uygun olan bir yere geçelim
Geçemem😔
Neden
Beklemek zorundasın
Neden ?
Boşversene konuşalım biraz? Neler yaptın bugün
Seni bekledim
Bugün işin var mı
Nerdesin
Hastanedeyim
Ne yapıyorsun