Dışlanıyorum ne yapmalıyım?

Ben doğduğumdan beri hem akrabalarım tarafından hem de okuldakiler tarafindan hep dislanan bi insandim lise sona gectim hala dislaniyorum evet kendimi sevmiyorum kendime guvenmiyorum ama bugunku beni insanlar olusturdu okulda gordugum zorbaliklar dis gorunusumle dalga gecmeleri ailevi travmalar yuzunden bu hale geldim ve kendimden nefret ediyorum bi kac hafta once sinifimiza yeni bi kiz gelmisti yalnizdi ve yalniz kalmasin diye onunla arkadas olmustum baya samimi olduk hep ikimiz geziyoduk sonra sinav haftasi geldi baska kizlarla gezip beni unuttu ben yalniz kaldim hep surekli okul cikisi bi seyler yemeye gidip beni cagirmiyordular bu arkadas oldugum kiz arkamizda oturan iki kizla baya samimi olup beni gormezden gelmeye basladilar ne dersem dikkate almiyordular sinavdan sonra ciktiklarinda haber bile vermeden cekip gidiyordular bugun artik dayanamadim okul cikisi eve geldigimde aradim arkadasimi nerdesiniz dedim sırf yanlarına gitmeyeyim diye bi yerdeyiz dolasıyoruz dedi neresi diye ısrar ettim bilmiyorum burası neresi yanındakilere sor dedim onlar da bi yer dedi ben de nerdesiniz yaniniza geleyim dedim bu sefer dedi ki arkadasimizin ozel bi meselesi var onu halledicez ben de tamam diyip kapattim kendimi cok kotu hissettim hickira hickira agliyorum bi insani hic kimse mi istemez ben sırf o yalnız diye onunla arkadaş olmustum o sonradan arkadas oldugu kizlar bile onun yanina gitmemisti ama ben onu yalniz birakmadim buna ragmen simdi ben yalnizim sorun kimde anlamiyorum zaten arka siramizda oturan kizlardan biri senin yuzun niye bu kadar zayif o ne oyle yanaklarin ice cokmus biraz kilo al dedi bi de eyeliner cekmistim cok kotu olmus dedi iyice ozguvenimi dusurmeye calisiyolar ne yapmaliyim arkadaslar arkadasim olmadigi icin buraya dokmek istedim icimi
Güncellemeler
+1 yıl
guncelll
Dışlanıyorum ne yapmalıyım?