• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aile & Toplum

Kızlar bari mini şort giymeyin yaa? (Sayfa 2)

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Kızlar bari mini şort giymeyin yaa?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

55

Cevap

72

Cevap

Popüler Cevapları Göster(60)
  • biancoanimale
    biancoanimale Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

senin gibi kızlara lanet olsun başkada bişey demiyorum

6
    0 Yorumla
  • capulcu35
    capulcu35 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

giydikleri battı mı? sana da mı mini şort giy dediler git türbanını tak sen

4
    2 Yorumla
    • Bkadir
      Bkadir
      +1 yıl

Terbiyeli ol isteyen istedigini giyer ataist ibnesi

Yorumla
    • capulcu35
      capulcu35
      +1 yıl

bende onu diyom isteyen istediğini giyer sayın müslüman

Yorumla
  • sinemcd
    sinemcd Takip Et
    Bilge Yaş: 32 , eic 31%
    +1 yıl

E. İ. C çok yerinde olmus aynı fikirdeyim :)

2
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Teşekkürler canım :)

Yorumla
  • Eczaciii07
    Eczaciii07 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41
    +1 yıl

kardeş kendini hiç yorma mini etek giyenlerde var güzel düşünüyorsun ama olmaz ah keşke olsa

2
    0 Yorumla
  • ruby87
    ruby87 Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 31%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 526 cevap paylaştı.

giyerim sanane ella ella

8
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Allahtan korkmuyor musun? Cehennemden azaptan? Bu dünyada eğlenirsin belki de kara toprağa gireceğin günü unutuyor musun?

Yorumla
    • ruby87
      ruby87
      +1 yıl

kısa şort giydik diye mi cehennem azabı çekecez, o zaman hacı hoca olmuş dedelerin vay haline 9 10 yaşında çocuklarla ilişkiye giriyolar haa ama onlar sünnet yapıyo dimi onlara bişey olmaz

Yorumla
    • mamy1971
      mamy1971
      +1 yıl

Erkekler o şekil giyinenleri görünce onlarla ilgili hayal kurup mastrbyon yapıyo bilginize

Yorumla
  • taygunn
    taygunn Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37
    +1 yıl

Coğunun kıcının yarısı dışarıda baksan sapık olursun :D

2
    0 Yorumla
  • Cagince
    Cagince Takip Et
    Xper 4 Yaş: 38
    +1 yıl

burada haram cennette ödül oluyor öylemi laa bir bırakın la

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Benim sevgilim kapanirsa kizarim ben o derece sevmem ortunmeyi.. o zaten musluman degil bende ateistim.

3
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Allah hidayet etsin ne diyeyim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

https://www.youtube.com/watch?v=vwEqHJFgHLY Al bunu izle bir kalemle bile anlaşılacak kadar basit birşeye inanıyorsun işte. İyi düşün.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Benim isler biraz karisik...
      Kararima gelirse ayni.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Neyse zorlama yok. Teklif var ısrar yok eyvalllah

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

sen bu şort giyen kızların dinine laf edeceğine sevgilinin kardeşinin dinini sorgula bence bakıp bakmamak onlara bağlı

6
    0 Yorumla
  • gkhn8787
    gkhn8787 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

sanane e yaaa bırak gıysınlerrr senı neden rthatsız edıyor kı

4
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Peki neden seni rahatsız etmiyor?

Yorumla
  • JackqueeLıne
    JackqueeLıne Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl

yorumun için seni tebrk ediyorum harika fikirlerin süper ama ne yazık ki bunu engellemek imkansız

1
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Galiba öyle. Ama umarım bazı zihniyetler değişir..

Yorumla
    • JackqueeLıne
      JackqueeLıne
      +1 yıl

yapacak bişey yok değişecen dünyada sen kendini bozmamaya bak peygamber efendimizin eşini örnek al kendine emin ol kimse onun kadar güzel olamaz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kesinlikle haklısın. Allah Peygamber eşini çirkin yaratır mı hiç? Ne güzel onlar eşlerine sadıklar. Eş dediğiniz böyle olmalı

Yorumla
    • JackqueeLıne
      JackqueeLıne
      +1 yıl

Sorun çirkin ya da güzellik değil ki önemli olan allah icin seveceksin eşini zaten o insan asla aldatmaz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aldatmaz ama olaki şeytana aklı kayarsa seçeneği bol olmasın. Güzellik konumuz değil. Allah Peygamber eşlerini çok çok çok güzel yaratmıştır ama onlar kapanmış Allahın emrine uyarak şükrünü göstermişlerdir. Böyle yaptıkça güzelliklerine güzellik katmışlardır. İsteseydi onlar açamaz mıydı? Onu demek istiyorum. İstemediler Allah'ın emirlerine uymuşlar

Yorumla
    • JackqueeLıne
      JackqueeLıne
      +1 yıl

Haklısın ama peygamber eşlerinde ki güzel ahlâkı bu devirde şimdi ki nesilden beklemen saçma olur

Yorumla
  • xdnzkgn
    xdnzkgn Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34
    +1 yıl

Bravo sonuna kadar haklisin :) uslupta on numara bnce :)

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya teşekkür ederim birinin fikirlerini değiştirebildiysem ne mutlu bana. Allah herkese doğru yolu bulmayı nasip etsin Hz. Fatıma yolunda olmayı nasip etsin..

Yorumla
    • xdnzkgn
      xdnzkgn
      +1 yıl

Aslinda benim dikrim daima o sekildedir. Allah senin gibi guzel yrekler nasip etsin bize :). Gerci ben simdi ki muslumanlara kiziyorum ya sinirleniyorum :))

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hatalı olanlar var tabi ama çaba gösterilmeli

Yorumla
  • OneydiGıııız
    OneydiGıııız Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl

kadın haklı beyler dağılın

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sağol teşekkürler :)

Yorumla
    • OneydiGıııız
      OneydiGıııız
      +1 yıl

dikkat et abla doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İşte

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Dini şorta indirmiş beyinsizler olduğu sürece bu ülkeden hiçbirşey olmaz.. Böyle kadın cinayetleriyle yaşar gideriz..

2
    28 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Dİni şorta getiren ben değilim KURAN! Allah c. c. kapanma ayeti getirmiş tesettürü emretmiş. Bunları ben söylemiyorum. Şirke girme dikkat et. Söylediğin her kelimeden hesap verirsin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kuranın hiçbir yerinde tesettür ayeti yok.. Senin gibi cahiller Kuranı hiç okumamışlar ve kötü niyetli adiler böyle saçma sapan şeyler eklemeye çalışıyorsunuz.. Kuranda iki tane önemli ayet var onları da anlamak için gayret göstereceğinize birilerinin lafına inanıp hiç okumuyorsunuz bile.. Sen bana şirklik öğreteceğine AÇ, OKU KURANI YARADAN RABBİMİZİN ADIYLA ve ANLA..!

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bütün kapananlar gerizekalı mı o zaman ya? Ben neden açık gezmek varken kapanıyım iyi misin sen ya. Bİrde tessettür ayeti yok diyorsun ya..
      Mü’min/İnanan kadınlara söyle: bakışlarından kıssınlar, iffetlerini (1) korusunlar. Ondan zahir/görünebilen (2) olan dışında süslerini (3) göstermesinler; örtüleriyle (4) açıklıklarının (5) üzerine vursunlar/koysunlar (6). Kocaları, babaları, kocalarının babaları, oğulları, kocalarının oğulları, erkek kardeşleri, erkek kardeşlerinin oğulları, kız kardeşlerinin oğulları, kadınları, yeminlerinin sahip oldukları (7), taabiyetindeki/hizmetindeki arzu sahibi olmayan erkekler veya kadınların avretine (8) henüz zahir olmayan çocuklar dışında süslerini göstermesinler (9). Süslerinden gizledikleri bilinsin diye ayaklarıyla vurmasınlar (6b). Hepiniz Allah’a yönelin, ey mü’minler/inananlar ki kurtuluşa eresiniz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Zahir demek el yüz gibi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ayrıca kimin ne giyindiği nasıl giyindiği seni hiç ilgilendirmez, sen dinine diyanetini adam gibi bilsen zaten sevgilinin cinsel ihtiyaçlarını tatmin edersin ve onun da gözü kimseyi görmez.. Senin gibiler dini sadece orasını burasını örtmeye çalışmak yok saçının tek teli görünürse cehennemlik olursun gibi saçma sapan şeyleri düşünmekle uğraşmakla geçirenlersiniz.. Başkalarının yaşam tarzlarına saygılı ol ki onlarda sana saygılı olsun.. Sen bilmezsin o zamanlar çocuktun biz bu ülkede başörtüsünü savunurduk.. Şimdi serbestleşti çok şükür ama şunu bil ki eğer mini etekli veya şortla gezen kızlara karşı bu aptal düşünce tarzı ülkede hortlarsa bu sefer de onlar için mücadele ederim!!!

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Tabi ki çoğu insan bilmiyor.. Bu ülkenin kaçta kaçı okumuş ve bilgili haberin var mı senin? %90 kulaktan dolma bilgilerle yaşamını sürdürüyor.. Ayrıca kopyaayıp yapıştırdığın tercüme ayet kimin tarafından tercüme edilmiş? Arapçadan her tercüme yapanın doğru çevirdiğini mi sanıyorsun? Kaynakları doğru araştır.. Doğruyu bul.. Doğru heryerde doğrudur.. Birilerinin kabul etmediği birşey doğru değildir..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yazık demekki şeytan seni o güzel yoldan çıkarmış birazcık. BEni hiç ilgilendirmez diyemem çok ilgilendirir. Peygamber Efendimiz bir müslümandı öyle değil mi? Fakat hristiyan yahudi olan bir çok kavmi müslümanlığa davet etti uğraştı. O zaman benim önderimde Hz. Muhammed olduğuna göre bende uyarmakla yükümlüyüm , sorumluyum. İkincisi ben kimsenin yaşam tarzına saygısızlık etmiyor kimseye silah falanda tutmuyorum gördüğün üzre? Sadece uyarıyorum kendi görevimi yapıyorum..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Medeniyet açmak değildir. Medeniyet yerinde ve zamanında gerekli, uygun kıyafeti giymek demektir.. Bir davete bikiniyle gidilmez (senin için haşema tabi ki) iken denize de gece elbisesiyle veya takımla gidilmez..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sen kimsin de neyi uyarıyorsun, elinde hangi somut delil var.. Peygamberin yanında mıydın nerden biliyorsun da atıyorsun, Peygamberimiz ne için ne amaçla neyi yapmıştır biliyor musun? Senin zeka seviyen bilgi seviyen ne ki de başkalarının hayatına müdahale hakkını kendinde buluyorsun yobaz, bilgisiz, cahil, kendini bilmez cühela.. Önce haddini bil, Peygamberimiz gibi 40 yaşını bekle o yaşa kadar ilim irfan öğren sonra çık konuş..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben Allahın kulu müslüman bir kızım! Elimde somut delil olmasına gerek yok Kuran okursan anlarsın delil neymiş. Ben İmamhatip Lisesi bitirdim ve Siyer dersleri gördüm. Peygamber Efendimizin hayatını okudum okuyorum da. İnan kaybettiğim yok kazandığım çok. Ve bir söz söylemek istiyorum. Hani beni cahil görecek kadar kültürlüsün yaa sen Necip Fazıl Kısakürek'İ de bilirsin sen.. Al işte üstadın bir sözü nü yazıyorum buraya :
      "Bu ülkede biri size; çağdışı, yobaz, gerici, eski kafalı, deli, aşırıcı diyorsa emin olun ki doğru yoldasınız."

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ben de İmam Hatipliyim.. Diyanetin ve Milli Eğitim diye özgür düşüncenin farklı düşüncelerin önünü kapatan bu ülke eğitim sisteminin senin gibi cahiller ordusu yaratması doğal.. Necip Fazıl itibar edilecek biri değil menfaati için bu tip siyasi ve ideolojik sözler söylemiş birisi.. Senin gittiğin o yollardan biz çok gittik.. Gittiğin yola saygı duyarım eğer senin tercihinse yok sistematik bir dayatmanın içindeysen ve bunu da sen başkalarına uygulamaya çalışıyorsan Yüce Allah (c. c) hepinizin belasını verir inşallah..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Necip Fazıl! ın bu ülkeye ne katkısı olmuş da sen onu kendine önder alıyorsun.. Kendine örnek almak istiyorsan Büyük Müslüman ve Türk alimlerini örnek al.. Medreseleri ilim irfan yuvası yapan ecdadımızı onun şimdiki devamı olan ve en iyisini yapabilmek için gayret eden Bilim Adamlarımızı örnek al.. Osmanlı bu yobaz düşünce yapısından dolayı battı, Türkiye Cumhuriyetini de batırmayın..!

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tabi ki benim tercihim. İkincisi Necip Fazıl Kısakürek hakkında bu şekil konuşman hoşuma gitmedi. Ben hiç kötü yanını duymadım. Allah bilir. İmamhatipli olmana sevindim. İyi biri gibisn ama şortu savunman nefsani şeytani bir görüş gibi geldi bana. Şort haram işte sokakta yabancı erkeklerin önünde giyilmesi bunun neresini helale çevirebiliriz ki?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Necip Fazılı önder aldığımı söylemedim. Ama sözlerinin çoğuna gururla katılıyorum. Osmanlının yıkımı hakkında yanıldığını düşünüyorum. cevaplar.mynet.com/.../644851 Osmanlının neden yıkıldığını bu linkten öğrenebilirsin. Osmanlı Devleti bambaşka bir devleti. Mükemmeldi. Fatih Sultan Mehmet, Kanuni Sultan SÜleyman. vs. Ve TV de muhteşem yüzyılda pekde güzel anlatılmadı Osmanlı. Bambaşkaydı. Keşke tekrar bir Osmanlı olabilsek.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Avrupadan kısalan etek boyu değilde ilerleyen teknolojiyi örnek alsak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ben senle helal haram tartışması yapmam, bunun kararını vermek de sana bana düşmez bunu sadece Yüce Allah bilir.. Toplumca çok cahiliz ve bilgisiziz.. Necip Fazılın hayatını iyi bir şekilde araştırmadan adamın söylediğine sahip çıkıyorsunuz..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Osmanlı'nın yıkılış sebeplerinin temelin bu cahillik ve yobazlık işte.. Matbaa gavur icadıdır diye kaç yüzyıl kullanılmamış.. Toplumda okuma yazma bilene alim deniyormuş.. Sen kuruluş ve yükselme döneminde işler iyiydi tabi. Sonra düzen bozulunca değişim yapılmaya çalışılmış birileri çıkmış din elden gidiyor demiş ve padişahların sadrazamların kellesini vurmuş.. Avrupadan sadece teknolojiyi alalım gerisini almayalım dediğinde Avrupanın şimdiki durumuna düşeriz.. Çünkü onlarda zamanında doğudan osmanlıdan sadece askeri sistemlerini teknolojilerini alalım dinleri yaşayışları kendinin olsun demiş..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ama bizim bir kültürümüz var dinimiz var neden onların dinlerini alalım kötü örnek olmaz. Ve Osmanlının yıkılış sebebi uçak fabrikası yerine lale bahçesi yaptırılıyor sonra yatırımdan kaynaklanıyor asıl sebepler bunlar.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sen daha bir ton ekmek yemen lazım.. 15 sene sonra gel o zaman tartışalım.. Bugünkü gibi kalma ama biraz OKU, Kuranda ilk ayet var bilirsin.. Ama aynı şeyleri değil farklı düşünceleri de oku.. İncil oku mesela, Tevrat oku.. Aziz Nesin oku.. Yani farklı uçlardan insanları oku.. Ayrıca bunları okurken müzik dinle mesela klasik müzik dinle sonra değiştir Neyzen Tevfik den ney dinle.. Mevlana oku.. Hacı Bektaşı oku.. Sadece okuma ama onları da ANLA..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Belkide çok yol var daha önümde dediğin gibi uç noktaları da yaşamalıyım belki ama doğrum doğrudur mini şortla sokakta yabancı erkeklerin içilde gezilmesine helal demiycem. Bazı şeyleri değiştirmiycem ama bazı şeylri de değiştirebilirim. NEyse çok uzatmıyım. Gene de fikirleriniz için teşekkür ederim iyi geceler :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Herşeyin doğrusunu öğrenmeden kimseyi yargılama bir daha.. Sen yargıç ya da hakim değilsin, kimsenin düşünce yaşayışına da ket vuramaz engel olamazsın.. Her insan sadece bir kişiyi değiştirebilir o da kendisini.. Sen doğru olduğunu düşündüğün şeyleri yaşa eğer biri sorarsa sana ben byle yapıyorum diye cevap verirsin yoksa biri sana şort giyeceksin bundan sonra diye dayatma da bulunsa bu senin için iyi olur muydu düşün bakalım... ?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Olmazdı. Ama vela lakin Allahu Teala örtünmeyi emrediyor bu dayatmayı ben yapmıyorum yani. Kimseyede engel olmuyor sadece uyarıyorum ben uyup uymamak onlara kalmış kimseyi zorlamadım ki şimdi ben. Zorladım mı?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Tabi ki zorluyosun daha bunun farkında değilsin.. Kendi düşüncelerini başkalarına kabul ettirmeye çalışmak da zorlamaktır..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yanlış bir düşüncem olduğunu sanmıyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ord. Profesör ol o zaman kabul ediyim bu dediklerini, yoksa hiçbir anlamı yok söylediklerinin..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya zorlamam seni sen ister inanırsın ister inanmazsın keyfin bilir. Dediğim gibi zorlamıyorum. İyi geceler.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Başkalarını değiştirmeye uğraşma o zaman kendini değiştir.. İyi geceler..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bilmeyenin konuşması kadar bilenin susması da kötüdür.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

evet acik giyinmek gunah ama bu sicakta kot giyemeyiz heralde hele ki buyuk sehirlerde yasiyosak ortam ister istemez ayak uydurmak lazim

3
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Öbür dünyada ki ateş buranın kaç katı biliyor musun? Sen bu dünyanın sıcağı diyebiliyorsun hala. Elim bir ateşe değse ne kadar acıyor ya öbür dünyanın ateşi nasıldır hiç düşünüyormusun? Orda alevler içinde yanmaktansa burada terlemeyi tercih ederim.. Kardeşim sende bu sıcağa aldanma şeytan seni kandırmasın. Allahu Teala Kuranı gönderirken bu sıcakları düşünmedi mi yani? Elbet düşündü. Ve zaman sana uymalı sen zamana değil

Yorumla
  • Kapişt
    Kapişt Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

Şimdi burada sevgilini korumakmı istedin dinen bir mesajmıydı bu daha samimi olurmusun:))

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İkiside

Yorumla
    • Kapişt
      Kapişt
      +1 yıl

:)) iimiş

Yorumla
  • muzaffer_Istanbul
    muzaffer_Istanbul Takip Et
    Xper 4 Yaş: 41
    +1 yıl

ağzına sağlık çok güzel söylemişsin ama dinleyen kim ALLAH ın ayetlerini dinlemeyn seni hiç dinlemez

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Belki de doğru söylüyorsun ama biz uyarıp görrevimizi yapalımda gerisinide artık Allah affetsin ne diyebilirim ki..

Yorumla
    • muzaffer_Istanbul
      muzaffer_Istanbul
      +1 yıl

Allah hepimizi affetsin inşallah hiçbirimiz melek değiliz

Yorumla
  • Ma_cherie
    Ma_cherie Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Cehennemin en dibi yani odunlari kadinlarin bacaklari olucakmis onlarla yanicakmis o devasa ates dusun ayet bu

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Off korkunç bir durum! Allah hidayete erdirsin bizleri

Yorumla
  • Musefenes
    Musefenes Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

haklısın sonuna kadar ^^

2
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Teşekkür ederim. Destek çıkmanız beni mutlu ediyor. Allah herkese doğru yolu bulmayı nasip etsin..

Yorumla
  • anti-x7306
    anti-x7306 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 52
    +1 yıl

onlar şeytanın sağ kolu bacım ugraşırsan sende onlardan oursun bırak özgür gezsinler garipler..

0
    0 Yorumla
  • sexybutlonelygirl
    sexybutlonelygirl Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Yav he he. Haksızsın tabi. Sizin gibi yobazlardan nefret ediyorum

6
    2 Yorumla
    • ATEŞBEYY35
      ATEŞBEYY35
      +1 yıl

Bende :=) Kendileri kafa kapatıp kıç açarlar kimse karışmasın başkalarının nasıl giyindiğine de ahkam keserler. Bırakın kardeşim kim ne istiyorsa giysin ya da giymesin. Herkes sadece kendine baksın.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Mü’min/İnanan kadınlara söyle: bakışlarından kıssınlar, iffetlerini (1) korusunlar. Ondan zahir/görünebilen (2) olan dışında süslerini (3) göstermesinler; örtüleriyle (4) açıklıklarının (5) üzerine vursunlar/koysunlar (6). Kocaları, babaları, kocalarının babaları, oğulları, kocalarının oğulları, erkek kardeşleri, erkek kardeşlerinin oğulları, kız kardeşlerinin oğulları, kadınları, yeminlerinin sahip oldukları (7), taabiyetindeki/hizmetindeki arzu sahibi olmayan erkekler veya kadınların avretine (8) henüz zahir olmayan çocuklar dışında süslerini göstermesinler (9). Süslerinden gizledikleri bilinsin diye ayaklarıyla vurmasınlar (6b). Hepiniz Allah’a yönelin, ey mü’minler/inananlar ki kurtuluşa eresiniz.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

sanane :/ isteyen istediği gibi giyinir, sen giyme cehennemde de yanma. bb.

2
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Onlarda yanmasın. Sorumsuz değilim onlarıda uyarıp görevimi yapıyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

g. tlerine zorla donmu giydireceksin. koca koca insanlar, bilmiyorlarmı yani. bağlazlık denir bu yaptığınıza.

Yorumla
    • Onurisik93
      Onurisik93
      +1 yıl

bağnazlık olmasın o

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

ben bakıyorum walla harika görünüyo kızlar :) akşamda eve gelip onları malzeme olarak kullanıyorum :)

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İşte bu kadar basit görüyorsun çünkü. Kızlar sizde bunlara malzeme yapmayın kendinizi..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

aynen :) bende zor durumda kalıyorum azıyorum :) onalr giymesin bende azmayım :) haklısın :)

Yorumla
  • canozan
    canozan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Onun icindir zanten her gün bir sürüsü ya taciZ ediliyo ya da tecavüz...

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çok korkunç bir durum.. Sonsuz bir cennet varken neden bu dünyayı seçelim.. NNeden?

Yorumla
    • canozan
      canozan
      +1 yıl

Neden olacak kardeşim bu şeytanlarin yüzünden

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet maleeseff

Yorumla
    • canozan
      canozan
      +1 yıl

Allaha çok şükür bizim burada öyle bisey yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Maşallah neresi orası

Yorumla
    • canozan
      canozan
      +1 yıl

Batman

Yorumla
  • stranger_
    stranger_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

Yav he he. Kızlar siz dinlemeyin bunu, şort giyin bebeklerimm ^^ :D

1
    0 Yorumla
  • loserbaby
    loserbaby Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35
    +1 yıl

sanane pis kadın. sanane. seni ne ilgilendirir.

11
    1 Yorumla
    • ArasTan
      ArasTan
      +1 yıl

Şişi sakın ol bakım: ))

Yorumla
  • macır-qızanı
    macır-qızanı Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

Şimdi milletin ahlâk bekçisi mi oldunuz hı? İşte sizler yüzünden Türkiye böyle.

1
    0 Yorumla
  • Titero
    Titero Takip Et
    Master Yaş: 42
    +1 yıl

İsteyen istediğini giyer.

5
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kuran böyle demiyor ama. Tesettür ayeti var. Bu inançsız bir söz gibi geldi bana..

Yorumla
    • Titero
      Titero
      +1 yıl

Offf isteyen inanır

Yorumla
  • asises41
    asises41 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Katiliyorum ayip diye birsey var :D

2
    0 Yorumla
  • bimiyavgöydüm
    bimiyavgöydüm Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 50%
    +1 yıl

Özgürlük namına yapılmayan şey kalmadı zaten.

2
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Özgüürlük başlığı altında özgürlük kısıtlayanı bile gördüm ben. İnşallah Allah onlarıda hidayete erdirir. Bağışlar..

Yorumla
    • bimiyavgöydüm
      bimiyavgöydüm
      +1 yıl

Amin...

Yorumla
  • mel1236
    mel1236 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

Çok çok haklısın ama gel de bunu onlara anlat

3
    0 Yorumla
  • kagurasan
    kagurasan Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31 , eic 47%
    +1 yıl

Haklısın ama sevgilin varsa haksızsın.

2
    0 Yorumla
  • AAdesidero
    AAdesidero Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 319 cevap paylaştı.

kardeşim kötü yola düştü napsın abisine çekti diğerini alıştırıyom şimdi :)

0
    0 Yorumla
  • hayatagül
    hayatagül Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 34%
    +1 yıl

Erkekleri öyle etkilemeye çalışıyor ilk başta.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

isteyen istediğini giyer salla yaa

6
    5 Yorumla
    • ruhikizimvarmı
      ruhikizimvarmı
      +1 yıl

aynen

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ben giyiyorum bence zihniyet önemli bakmayan bakmıyo bakanın kendi yapısı ona da diyecek bir şey yok giyenede giymeyenede saygım var

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kuran oku Kuran! İlk emri oku olan Allah, okudun mu diye sormaz mı sanıyorsun? Oku ve hayatına geçir! Ölüm var ölüm. Öldüğümüzde dünyada ne kadar kaldın diye sorduklarında çoğumuz yarım saat falan gibi terimler söyleyebilirmişiz. Çünkü burası bir rüya alemi gibi. Rüyanda doktor olmuşssun tirilyonların var ama alarm ötünce uyanınca anlıyormuşssun ki hepsi boşaymış. Bomboş! Burasıda aynı ! Ölüm gelince uyanıcaz biz rüyadayız ve diyiceğiz ki boşaymış sultanlığım krallığım. Bir rüyaymış. Hayal etsene bir futbolcusun Messiyi, Ronaldoyu geçiyorsun gol atıyorsun Muslera ya. Milyonlarca kisi senin adını söylüyor alkışlar alıyorsun ve bir düdük geliyor hakemden! Ofsayt gol sayılmaz!!! Ne olacak o zaman? Poffff söneceksin. Aynı öbür dünyada olacağı gibi belkide. Şimdi belki yaşıyacaksın krallıklar barlar şarkılar erkekler kızlar günahlar haramlar böyle bir havalanmalar arabalar falan ama düdük çalıp ofsayt dendiğinde yani ölüm gelip herşeyi bu dünyada bıraktığında diyeceksinki boşaymış

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kuranı KErimde tesettür ayeti var. İsteyen istediğini giyemez. Müslümanım demekle müslüman olunmuyor işte o kadar basit değil.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sanane kızım ya milletden sevgiline bakmamayı öğret senin için daha iyi olur o bu ne kıskançlık kızları biz karışıyomuyuz kapananlra isteyen istediğini yapar giyer herkesin kendine senmi öğretecen dini sanane

Yorumla
  • Lucifan
    Lucifan Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 95%
    +1 yıl

Geldim, güldüm, gidiyorum.

0
    0 Yorumla
  • lüllüoğlu
    lüllüoğlu Takip Et
    Yoda Yaş: 37
    +1 yıl

Güncellemene bayıldım.

1
    0 Yorumla
  • Tuğçeee92
    Tuğçeee92 Takip Et
    +1 yıl

Helal olsun kardes iyi dedin.

2
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sağ ol kardeş :)

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Haklisin

3
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Teşekkür ederim

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

+1 sevap point kazandın tebrikler

2
    0 Yorumla
  • Quax_
    Quax_ Takip Et
    Guru Yaş: 41
    +1 yıl

haklısın

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Teşekkür ederim

Yorumla
  • Türkkahvesiiii
    Türkkahvesiiii Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31
    +1 yıl

Çok açık giyinilmesine bende karşıyım.

1
    0 Yorumla
  • fatih3838
    fatih3838 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

milleti azdırıyolar sonra erkekler suclu

1
    2 Yorumla
    • umran123
      umran123
      +1 yıl

erkekler azıyor sonra kızlar suçlu, ulan gereksiz insan bir bacak gorunce azacak kadar yoksunsan ne denir ki zaten sana. git bir kıza tecavüz et sonra sort giymişti de, bak bu toplum seni yaşatır mı? konuşmak için konuşma

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kadının tesettürü giyimse erkeğinde tesettürü göz kapaklarıdır. İkisi de tamamsa ne güzel..

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Haklisin kardesimm acizlerr aciyorum onlara

4
    0 Yorumla
  • macaas1
    macaas1 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

Bazıları kilotu kottan yapmış şort sanıyor 😀😀😀

0
    0 Yorumla
  • dasty
    dasty Takip Et
    Bilge Yaş: 35
    +1 yıl

Başka emrin var mı?

5
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Allah'ın emirleri bunlar benim değil. Gerçi Allah şort giymeyin demiyor örtünün kapanın tesettüre bürünün diyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kuran oku Kuran! İlk emri oku olan Allah, okudun mu diye sormaz mı sanıyorsun? Oku ve hayatına geçir! Ölüm var ölüm. Öldüğümüzde dünyada ne kadar kaldın diye sorduklarında çoğumuz yarım saat falan gibi terimler söyleyebilirmişiz. Çünkü burası bir rüya alemi gibi. Rüyanda doktor olmuşssun tirilyonların var ama alarm ötünce uyanınca anlıyormuşssun ki hepsi boşaymış. Bomboş! Burasıda aynı ! Ölüm gelince uyanıcaz biz rüyadayız ve diyiceğiz ki boşaymış sultanlığım krallığım. Bir rüyaymış. Hayal etsene bir futbolcusun Messiyi, Ronaldoyu geçiyorsun gol atıyorsun Muslera ya. Milyonlarca kisi senin adını söylüyor alkışlar alıyorsun ve bir düdük geliyor hakemden! Ofsayt gol sayılmaz!!! Ne olacak o zaman? Poffff söneceksin. Aynı öbür dünyada olacağı gibi belkide. Şimdi belki yaşıyacaksın krallıklar barlar şarkılar erkekler kızlar günahlar haramlar böyle bir havalanmalar arabalar falan ama düdük çalıp ofsayt dendiğinde yani ölüm gelip herşeyi bu dünyada bıraktığında diyeceksinki boşaymış

Yorumla
  • nnisannn
    nnisannn Takip Et
    Guru Yaş: 37
    +1 yıl

Tamam.

2
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Teşekkürler

Yorumla
  • loverrrr
    loverrrr Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

Çok doğru.

3
    0 Yorumla
  • Ultraslan_Kaan
    Ultraslan_Kaan Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

Haklısın

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Teşekkür ederim :)

Yorumla
    • Ultraslan_Kaan
      Ultraslan_Kaan
      +1 yıl

Israr istemez bizim de gözümüz kayıyor yanlış yerlere sürükleniyoruz bizi de günahkar yapıyorlar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bir bacak için günaha girmeye değmez inan bana Allah doğru yolu buldursun tüm müslümanlara. Gurur duyalım artık

Yorumla
  • Bkadir
    Bkadir Takip Et
    Xper 5 Yaş: 45
    +1 yıl

Tebrikler kardesim guzel anlatiosun anlayana

0
    0 Yorumla
  • john_green
    john_green Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

giysinler de slip don giymesinler

1
    0 Yorumla
  • gokhansert
    gokhansert Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41
    +1 yıl

haksızsın

5
    11 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bunları sen mi söylüyorsun içindeki şeytan mı söyletiyor? İyi düşün olur mu?

Yorumla
    • gokhansert
      gokhansert
      +1 yıl

şeytan benim zaten

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Farkettim..

Yorumla
    • gokhansert
      gokhansert
      +1 yıl

ve hep yanınızdayım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Uzak olsan sevinirim

Yorumla
    • gokhansert
      gokhansert
      +1 yıl

uzak olursam sıkıcı bir hayatınız olur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yoo benim için hiç sorun olmaz

Yorumla
    • gokhansert
      gokhansert
      +1 yıl

bir kere geliyorsun bu dünyaya ve azrailin ne zaman geleceği belli değil

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet mesala 2 saniye sonra ölebilir Azraille tanışabilirsin.

Yorumla
    • gokhansert
      gokhansert
      +1 yıl

işte bu yüzden bu iki saniyeyi bile zevk içinde geçirmeyi severim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Öbür dünyada 2 saniyeyi görürsün

Yorumla
  • Thyke-
    Thyke- Takip Et
    Bilge Yaş: 32
    +1 yıl

eic tam eic olmuş :)

1
    0 Yorumla
  • DoktorHannibal
    DoktorHannibal Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

boşver yaw :D gözümüz bayram etsin işte

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Biriyle evlensende sadece birbirinze ait olsanız olmaz mı?

Yorumla
  • GiZzMoo
    GiZzMoo Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

bencede

3
    0 Yorumla
  • Damascus
    Damascus Takip Et
    Yoda Yaş: 30
    +1 yıl

Bakmasınlar

3
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yani bakma! Tabi bakmasınlar haklısın. Erkeğin bakmamalı kadın açmamalı

Yorumla
    • Damascus
      Damascus
      +1 yıl

Bakmak istemeyen bakmasın açmak istemeyen açmasın herkesin kendi hayatı kendi kararı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet ama müslümanım diyorsak görevlerimiz var demektir. Bakmamak ve baktırmamak gibi.. Anlatabiliyor muyum?

Yorumla
    • Damascus
      Damascus
      +1 yıl

Tamam da herkes kendi cehenneminde yanacak yine kimseyi ilgilendirmez

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İŞte ben yanmak istemiyorum. İslamı yayma görevimi yapmaya çalışıyorum. Belki bir kişinin fikri değişir sevabını alırım. Bir kardeşimde yanmaktan kurtulur belki.. Beni ilgilendirir yani! Peygamber Efendimizde islamı yaymaya çalıştı banane demedi. Beni ilgilendirmez demedi. Benim önderim o!

Yorumla
    • Damascus
      Damascus
      +1 yıl

İyi Allah kabul etsin

Yorumla
  • kirlisakal01
    kirlisakal01 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

şişkolar giymesin yeter

0
    2 Yorumla
    • BağyanDudak
      BağyanDudak
      +1 yıl

Ölsen de bir pislik yok olsa.

Yorumla
    • kirlisakal01
      kirlisakal01
      +1 yıl

hahah :D şişkonun biri belli etti kendini biriside eksilemiş. göz zevkimizi bozuyorsunuz napalım ;? selilütler görünüyor yağlar fışkırıyor igrenc oluıyorsunuz :D

Yorumla
  • mutlumutsuzturgay
    mutlumutsuzturgay Takip Et
    +1 yıl

Sevgilin bakiyodur kesin erkek yani

0
    0 Yorumla
  • Merî_Yadê
    Merî_Yadê Takip Et
    Xper 6 Yaş: 45
    +1 yıl

Haklısın

1
    0 Yorumla
  • Aşırı_İtici_İrkek
    Aşırı_İtici_İrkek Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    +1 yıl

Haklısın

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Teşekkür ederim

Yorumla
  • Devamını Gör (7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kızlar bari mini şort giymeyin yaa?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kızlar, mini etek giyince firikik vermemek için neler yapıyorsunuz? 11 cevap verildi
Kızlar, mini etek giydiğinizde frikik vermemeye dikkat edermisiniz? 4 cevap verildi
Kızlar, Mini dar şort giyermisiniz? 13 cevap verildi
Kızlar, mini etek giyince frikik vermemek için neler yapıyorsunuz? 5 cevap verildi
Kızlar mini giymeye utanmıyor musunuz? 16 cevap verildi
Kızların tayt giyme amaci? 45 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sizi alan yaşar mı sürünür mü?
  • Sosyal medyada iletişimci olanlardan mısınız?
  • Bir kitaba yolculuk yapma şansınız olsa bu hangisi olurdu?
  • Türkiye de Alınabilecek en mantıklı en güzel araba nedir sizce?
  • Şarkıları hikayesi ve sözleri için mi dinliyorsunuz, yoksa melodi mi sizi daha çok etkiliyor?
  • Bu sitede hoşlandığınız birisi var mı?
  • Vazgeçmeyi başarabilir misiniz, sizve bu hayatın sonu mu?
  • Karşı cinsinizi hangi meslekte gördüğünüzde daha çok hayranlık uyandırıyor sizde?
  • Hiç sevgini sakladın mı?
  • Dünya Kupasında Juju Büyüsü yaparak takımını zafere ulaştıran taraftar gündem oldu! Sizce etkisi olabilir mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨