AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
senin gibi kızlara lanet olsun başkada bişey demiyorum
giydikleri battı mı? sana da mı mini şort giy dediler git türbanını tak sen
Terbiyeli ol isteyen istedigini giyer ataist ibnesi
bende onu diyom isteyen istediğini giyer sayın müslüman
E. İ. C çok yerinde olmus aynı fikirdeyim :)
Teşekkürler canım :)
kardeş kendini hiç yorma mini etek giyenlerde var güzel düşünüyorsun ama olmaz ah keşke olsa
giyerim sanane ella ella
Allahtan korkmuyor musun? Cehennemden azaptan? Bu dünyada eğlenirsin belki de kara toprağa gireceğin günü unutuyor musun?
kısa şort giydik diye mi cehennem azabı çekecez, o zaman hacı hoca olmuş dedelerin vay haline 9 10 yaşında çocuklarla ilişkiye giriyolar haa ama onlar sünnet yapıyo dimi onlara bişey olmaz
Erkekler o şekil giyinenleri görünce onlarla ilgili hayal kurup mastrbyon yapıyo bilginize
Coğunun kıcının yarısı dışarıda baksan sapık olursun :D
burada haram cennette ödül oluyor öylemi laa bir bırakın la
Benim sevgilim kapanirsa kizarim ben o derece sevmem ortunmeyi.. o zaten musluman degil bende ateistim.
Allah hidayet etsin ne diyeyim
https://www.youtube.com/watch?v=vwEqHJFgHLY Al bunu izle bir kalemle bile anlaşılacak kadar basit birşeye inanıyorsun işte. İyi düşün.
Benim isler biraz karisik...
Kararima gelirse ayni.
Neyse zorlama yok. Teklif var ısrar yok eyvalllah
sen bu şort giyen kızların dinine laf edeceğine sevgilinin kardeşinin dinini sorgula bence bakıp bakmamak onlara bağlı
sanane e yaaa bırak gıysınlerrr senı neden rthatsız edıyor kı
Peki neden seni rahatsız etmiyor?
yorumun için seni tebrk ediyorum harika fikirlerin süper ama ne yazık ki bunu engellemek imkansız
Galiba öyle. Ama umarım bazı zihniyetler değişir..
yapacak bişey yok değişecen dünyada sen kendini bozmamaya bak peygamber efendimizin eşini örnek al kendine emin ol kimse onun kadar güzel olamaz
Kesinlikle haklısın. Allah Peygamber eşini çirkin yaratır mı hiç? Ne güzel onlar eşlerine sadıklar. Eş dediğiniz böyle olmalı
Sorun çirkin ya da güzellik değil ki önemli olan allah icin seveceksin eşini zaten o insan asla aldatmaz
Aldatmaz ama olaki şeytana aklı kayarsa seçeneği bol olmasın. Güzellik konumuz değil. Allah Peygamber eşlerini çok çok çok güzel yaratmıştır ama onlar kapanmış Allahın emrine uyarak şükrünü göstermişlerdir. Böyle yaptıkça güzelliklerine güzellik katmışlardır. İsteseydi onlar açamaz mıydı? Onu demek istiyorum. İstemediler Allah'ın emirlerine uymuşlar
Haklısın ama peygamber eşlerinde ki güzel ahlâkı bu devirde şimdi ki nesilden beklemen saçma olur
Bravo sonuna kadar haklisin :) uslupta on numara bnce :)
Ya teşekkür ederim birinin fikirlerini değiştirebildiysem ne mutlu bana. Allah herkese doğru yolu bulmayı nasip etsin Hz. Fatıma yolunda olmayı nasip etsin..
Aslinda benim dikrim daima o sekildedir. Allah senin gibi guzel yrekler nasip etsin bize :). Gerci ben simdi ki muslumanlara kiziyorum ya sinirleniyorum :))
Hatalı olanlar var tabi ama çaba gösterilmeli
kadın haklı beyler dağılın
Sağol teşekkürler :)
dikkat et abla doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar
İşte
Dini şorta indirmiş beyinsizler olduğu sürece bu ülkeden hiçbirşey olmaz.. Böyle kadın cinayetleriyle yaşar gideriz..
Dİni şorta getiren ben değilim KURAN! Allah c. c. kapanma ayeti getirmiş tesettürü emretmiş. Bunları ben söylemiyorum. Şirke girme dikkat et. Söylediğin her kelimeden hesap verirsin.
Kuranın hiçbir yerinde tesettür ayeti yok.. Senin gibi cahiller Kuranı hiç okumamışlar ve kötü niyetli adiler böyle saçma sapan şeyler eklemeye çalışıyorsunuz.. Kuranda iki tane önemli ayet var onları da anlamak için gayret göstereceğinize birilerinin lafına inanıp hiç okumuyorsunuz bile.. Sen bana şirklik öğreteceğine AÇ, OKU KURANI YARADAN RABBİMİZİN ADIYLA ve ANLA..!
Bütün kapananlar gerizekalı mı o zaman ya? Ben neden açık gezmek varken kapanıyım iyi misin sen ya. Bİrde tessettür ayeti yok diyorsun ya..
Mü’min/İnanan kadınlara söyle: bakışlarından kıssınlar, iffetlerini (1) korusunlar. Ondan zahir/görünebilen (2) olan dışında süslerini (3) göstermesinler; örtüleriyle (4) açıklıklarının (5) üzerine vursunlar/koysunlar (6). Kocaları, babaları, kocalarının babaları, oğulları, kocalarının oğulları, erkek kardeşleri, erkek kardeşlerinin oğulları, kız kardeşlerinin oğulları, kadınları, yeminlerinin sahip oldukları (7), taabiyetindeki/hizmetindeki arzu sahibi olmayan erkekler veya kadınların avretine (8) henüz zahir olmayan çocuklar dışında süslerini göstermesinler (9). Süslerinden gizledikleri bilinsin diye ayaklarıyla vurmasınlar (6b). Hepiniz Allah’a yönelin, ey mü’minler/inananlar ki kurtuluşa eresiniz.
Zahir demek el yüz gibi
Ayrıca kimin ne giyindiği nasıl giyindiği seni hiç ilgilendirmez, sen dinine diyanetini adam gibi bilsen zaten sevgilinin cinsel ihtiyaçlarını tatmin edersin ve onun da gözü kimseyi görmez.. Senin gibiler dini sadece orasını burasını örtmeye çalışmak yok saçının tek teli görünürse cehennemlik olursun gibi saçma sapan şeyleri düşünmekle uğraşmakla geçirenlersiniz.. Başkalarının yaşam tarzlarına saygılı ol ki onlarda sana saygılı olsun.. Sen bilmezsin o zamanlar çocuktun biz bu ülkede başörtüsünü savunurduk.. Şimdi serbestleşti çok şükür ama şunu bil ki eğer mini etekli veya şortla gezen kızlara karşı bu aptal düşünce tarzı ülkede hortlarsa bu sefer de onlar için mücadele ederim!!!
Tabi ki çoğu insan bilmiyor.. Bu ülkenin kaçta kaçı okumuş ve bilgili haberin var mı senin? %90 kulaktan dolma bilgilerle yaşamını sürdürüyor.. Ayrıca kopyaayıp yapıştırdığın tercüme ayet kimin tarafından tercüme edilmiş? Arapçadan her tercüme yapanın doğru çevirdiğini mi sanıyorsun? Kaynakları doğru araştır.. Doğruyu bul.. Doğru heryerde doğrudur.. Birilerinin kabul etmediği birşey doğru değildir..
Yazık demekki şeytan seni o güzel yoldan çıkarmış birazcık. BEni hiç ilgilendirmez diyemem çok ilgilendirir. Peygamber Efendimiz bir müslümandı öyle değil mi? Fakat hristiyan yahudi olan bir çok kavmi müslümanlığa davet etti uğraştı. O zaman benim önderimde Hz. Muhammed olduğuna göre bende uyarmakla yükümlüyüm , sorumluyum. İkincisi ben kimsenin yaşam tarzına saygısızlık etmiyor kimseye silah falanda tutmuyorum gördüğün üzre? Sadece uyarıyorum kendi görevimi yapıyorum..
Medeniyet açmak değildir. Medeniyet yerinde ve zamanında gerekli, uygun kıyafeti giymek demektir.. Bir davete bikiniyle gidilmez (senin için haşema tabi ki) iken denize de gece elbisesiyle veya takımla gidilmez..
Sen kimsin de neyi uyarıyorsun, elinde hangi somut delil var.. Peygamberin yanında mıydın nerden biliyorsun da atıyorsun, Peygamberimiz ne için ne amaçla neyi yapmıştır biliyor musun? Senin zeka seviyen bilgi seviyen ne ki de başkalarının hayatına müdahale hakkını kendinde buluyorsun yobaz, bilgisiz, cahil, kendini bilmez cühela.. Önce haddini bil, Peygamberimiz gibi 40 yaşını bekle o yaşa kadar ilim irfan öğren sonra çık konuş..
Ben Allahın kulu müslüman bir kızım! Elimde somut delil olmasına gerek yok Kuran okursan anlarsın delil neymiş. Ben İmamhatip Lisesi bitirdim ve Siyer dersleri gördüm. Peygamber Efendimizin hayatını okudum okuyorum da. İnan kaybettiğim yok kazandığım çok. Ve bir söz söylemek istiyorum. Hani beni cahil görecek kadar kültürlüsün yaa sen Necip Fazıl Kısakürek'İ de bilirsin sen.. Al işte üstadın bir sözü nü yazıyorum buraya :
"Bu ülkede biri size; çağdışı, yobaz, gerici, eski kafalı, deli, aşırıcı diyorsa emin olun ki doğru yoldasınız."
Ben de İmam Hatipliyim.. Diyanetin ve Milli Eğitim diye özgür düşüncenin farklı düşüncelerin önünü kapatan bu ülke eğitim sisteminin senin gibi cahiller ordusu yaratması doğal.. Necip Fazıl itibar edilecek biri değil menfaati için bu tip siyasi ve ideolojik sözler söylemiş birisi.. Senin gittiğin o yollardan biz çok gittik.. Gittiğin yola saygı duyarım eğer senin tercihinse yok sistematik bir dayatmanın içindeysen ve bunu da sen başkalarına uygulamaya çalışıyorsan Yüce Allah (c. c) hepinizin belasını verir inşallah..
Necip Fazıl! ın bu ülkeye ne katkısı olmuş da sen onu kendine önder alıyorsun.. Kendine örnek almak istiyorsan Büyük Müslüman ve Türk alimlerini örnek al.. Medreseleri ilim irfan yuvası yapan ecdadımızı onun şimdiki devamı olan ve en iyisini yapabilmek için gayret eden Bilim Adamlarımızı örnek al.. Osmanlı bu yobaz düşünce yapısından dolayı battı, Türkiye Cumhuriyetini de batırmayın..!
Tabi ki benim tercihim. İkincisi Necip Fazıl Kısakürek hakkında bu şekil konuşman hoşuma gitmedi. Ben hiç kötü yanını duymadım. Allah bilir. İmamhatipli olmana sevindim. İyi biri gibisn ama şortu savunman nefsani şeytani bir görüş gibi geldi bana. Şort haram işte sokakta yabancı erkeklerin önünde giyilmesi bunun neresini helale çevirebiliriz ki?
Necip Fazılı önder aldığımı söylemedim. Ama sözlerinin çoğuna gururla katılıyorum. Osmanlının yıkımı hakkında yanıldığını düşünüyorum. cevaplar.mynet.com/.../644851 Osmanlının neden yıkıldığını bu linkten öğrenebilirsin. Osmanlı Devleti bambaşka bir devleti. Mükemmeldi. Fatih Sultan Mehmet, Kanuni Sultan SÜleyman. vs. Ve TV de muhteşem yüzyılda pekde güzel anlatılmadı Osmanlı. Bambaşkaydı. Keşke tekrar bir Osmanlı olabilsek.
Avrupadan kısalan etek boyu değilde ilerleyen teknolojiyi örnek alsak
Ben senle helal haram tartışması yapmam, bunun kararını vermek de sana bana düşmez bunu sadece Yüce Allah bilir.. Toplumca çok cahiliz ve bilgisiziz.. Necip Fazılın hayatını iyi bir şekilde araştırmadan adamın söylediğine sahip çıkıyorsunuz..
Osmanlı'nın yıkılış sebeplerinin temelin bu cahillik ve yobazlık işte.. Matbaa gavur icadıdır diye kaç yüzyıl kullanılmamış.. Toplumda okuma yazma bilene alim deniyormuş.. Sen kuruluş ve yükselme döneminde işler iyiydi tabi. Sonra düzen bozulunca değişim yapılmaya çalışılmış birileri çıkmış din elden gidiyor demiş ve padişahların sadrazamların kellesini vurmuş.. Avrupadan sadece teknolojiyi alalım gerisini almayalım dediğinde Avrupanın şimdiki durumuna düşeriz.. Çünkü onlarda zamanında doğudan osmanlıdan sadece askeri sistemlerini teknolojilerini alalım dinleri yaşayışları kendinin olsun demiş..
Ama bizim bir kültürümüz var dinimiz var neden onların dinlerini alalım kötü örnek olmaz. Ve Osmanlının yıkılış sebebi uçak fabrikası yerine lale bahçesi yaptırılıyor sonra yatırımdan kaynaklanıyor asıl sebepler bunlar.
Sen daha bir ton ekmek yemen lazım.. 15 sene sonra gel o zaman tartışalım.. Bugünkü gibi kalma ama biraz OKU, Kuranda ilk ayet var bilirsin.. Ama aynı şeyleri değil farklı düşünceleri de oku.. İncil oku mesela, Tevrat oku.. Aziz Nesin oku.. Yani farklı uçlardan insanları oku.. Ayrıca bunları okurken müzik dinle mesela klasik müzik dinle sonra değiştir Neyzen Tevfik den ney dinle.. Mevlana oku.. Hacı Bektaşı oku.. Sadece okuma ama onları da ANLA..
Belkide çok yol var daha önümde dediğin gibi uç noktaları da yaşamalıyım belki ama doğrum doğrudur mini şortla sokakta yabancı erkeklerin içilde gezilmesine helal demiycem. Bazı şeyleri değiştirmiycem ama bazı şeylri de değiştirebilirim. NEyse çok uzatmıyım. Gene de fikirleriniz için teşekkür ederim iyi geceler :)
Herşeyin doğrusunu öğrenmeden kimseyi yargılama bir daha.. Sen yargıç ya da hakim değilsin, kimsenin düşünce yaşayışına da ket vuramaz engel olamazsın.. Her insan sadece bir kişiyi değiştirebilir o da kendisini.. Sen doğru olduğunu düşündüğün şeyleri yaşa eğer biri sorarsa sana ben byle yapıyorum diye cevap verirsin yoksa biri sana şort giyeceksin bundan sonra diye dayatma da bulunsa bu senin için iyi olur muydu düşün bakalım... ?
Olmazdı. Ama vela lakin Allahu Teala örtünmeyi emrediyor bu dayatmayı ben yapmıyorum yani. Kimseyede engel olmuyor sadece uyarıyorum ben uyup uymamak onlara kalmış kimseyi zorlamadım ki şimdi ben. Zorladım mı?
Tabi ki zorluyosun daha bunun farkında değilsin.. Kendi düşüncelerini başkalarına kabul ettirmeye çalışmak da zorlamaktır..
Yanlış bir düşüncem olduğunu sanmıyorum.
Ord. Profesör ol o zaman kabul ediyim bu dediklerini, yoksa hiçbir anlamı yok söylediklerinin..
Ya zorlamam seni sen ister inanırsın ister inanmazsın keyfin bilir. Dediğim gibi zorlamıyorum. İyi geceler.
Başkalarını değiştirmeye uğraşma o zaman kendini değiştir.. İyi geceler..
Bilmeyenin konuşması kadar bilenin susması da kötüdür.
evet acik giyinmek gunah ama bu sicakta kot giyemeyiz heralde hele ki buyuk sehirlerde yasiyosak ortam ister istemez ayak uydurmak lazim
Öbür dünyada ki ateş buranın kaç katı biliyor musun? Sen bu dünyanın sıcağı diyebiliyorsun hala. Elim bir ateşe değse ne kadar acıyor ya öbür dünyanın ateşi nasıldır hiç düşünüyormusun? Orda alevler içinde yanmaktansa burada terlemeyi tercih ederim.. Kardeşim sende bu sıcağa aldanma şeytan seni kandırmasın. Allahu Teala Kuranı gönderirken bu sıcakları düşünmedi mi yani? Elbet düşündü. Ve zaman sana uymalı sen zamana değil
Şimdi burada sevgilini korumakmı istedin dinen bir mesajmıydı bu daha samimi olurmusun:))
İkiside
:)) iimiş
ağzına sağlık çok güzel söylemişsin ama dinleyen kim ALLAH ın ayetlerini dinlemeyn seni hiç dinlemez
Belki de doğru söylüyorsun ama biz uyarıp görrevimizi yapalımda gerisinide artık Allah affetsin ne diyebilirim ki..
Allah hepimizi affetsin inşallah hiçbirimiz melek değiliz
Cehennemin en dibi yani odunlari kadinlarin bacaklari olucakmis onlarla yanicakmis o devasa ates dusun ayet bu
Off korkunç bir durum! Allah hidayete erdirsin bizleri
haklısın sonuna kadar ^^
Teşekkür ederim. Destek çıkmanız beni mutlu ediyor. Allah herkese doğru yolu bulmayı nasip etsin..
onlar şeytanın sağ kolu bacım ugraşırsan sende onlardan oursun bırak özgür gezsinler garipler..
Yav he he. Haksızsın tabi. Sizin gibi yobazlardan nefret ediyorum
Bende :=) Kendileri kafa kapatıp kıç açarlar kimse karışmasın başkalarının nasıl giyindiğine de ahkam keserler. Bırakın kardeşim kim ne istiyorsa giysin ya da giymesin. Herkes sadece kendine baksın.
Mü’min/İnanan kadınlara söyle: bakışlarından kıssınlar, iffetlerini (1) korusunlar. Ondan zahir/görünebilen (2) olan dışında süslerini (3) göstermesinler; örtüleriyle (4) açıklıklarının (5) üzerine vursunlar/koysunlar (6). Kocaları, babaları, kocalarının babaları, oğulları, kocalarının oğulları, erkek kardeşleri, erkek kardeşlerinin oğulları, kız kardeşlerinin oğulları, kadınları, yeminlerinin sahip oldukları (7), taabiyetindeki/hizmetindeki arzu sahibi olmayan erkekler veya kadınların avretine (8) henüz zahir olmayan çocuklar dışında süslerini göstermesinler (9). Süslerinden gizledikleri bilinsin diye ayaklarıyla vurmasınlar (6b). Hepiniz Allah’a yönelin, ey mü’minler/inananlar ki kurtuluşa eresiniz.
sanane :/ isteyen istediği gibi giyinir, sen giyme cehennemde de yanma. bb.
Onlarda yanmasın. Sorumsuz değilim onlarıda uyarıp görevimi yapıyorum
g. tlerine zorla donmu giydireceksin. koca koca insanlar, bilmiyorlarmı yani. bağlazlık denir bu yaptığınıza.
bağnazlık olmasın o
ben bakıyorum walla harika görünüyo kızlar :) akşamda eve gelip onları malzeme olarak kullanıyorum :)
İşte bu kadar basit görüyorsun çünkü. Kızlar sizde bunlara malzeme yapmayın kendinizi..
aynen :) bende zor durumda kalıyorum azıyorum :) onalr giymesin bende azmayım :) haklısın :)
Onun icindir zanten her gün bir sürüsü ya taciZ ediliyo ya da tecavüz...
Çok korkunç bir durum.. Sonsuz bir cennet varken neden bu dünyayı seçelim.. NNeden?
Neden olacak kardeşim bu şeytanlarin yüzünden
Evet maleeseff
Allaha çok şükür bizim burada öyle bisey yok
Maşallah neresi orası
Batman
Yav he he. Kızlar siz dinlemeyin bunu, şort giyin bebeklerimm ^^ :D
sanane pis kadın. sanane. seni ne ilgilendirir.
Şişi sakın ol bakım: ))
Şimdi milletin ahlâk bekçisi mi oldunuz hı? İşte sizler yüzünden Türkiye böyle.
İsteyen istediğini giyer.
Kuran böyle demiyor ama. Tesettür ayeti var. Bu inançsız bir söz gibi geldi bana..
Offf isteyen inanır
Katiliyorum ayip diye birsey var :D
Özgürlük namına yapılmayan şey kalmadı zaten.
Özgüürlük başlığı altında özgürlük kısıtlayanı bile gördüm ben. İnşallah Allah onlarıda hidayete erdirir. Bağışlar..
Amin...
Çok çok haklısın ama gel de bunu onlara anlat
Haklısın ama sevgilin varsa haksızsın.
kardeşim kötü yola düştü napsın abisine çekti diğerini alıştırıyom şimdi :)
Erkekleri öyle etkilemeye çalışıyor ilk başta.
isteyen istediğini giyer salla yaa
aynen
ben giyiyorum bence zihniyet önemli bakmayan bakmıyo bakanın kendi yapısı ona da diyecek bir şey yok giyenede giymeyenede saygım var
Kuran oku Kuran! İlk emri oku olan Allah, okudun mu diye sormaz mı sanıyorsun? Oku ve hayatına geçir! Ölüm var ölüm. Öldüğümüzde dünyada ne kadar kaldın diye sorduklarında çoğumuz yarım saat falan gibi terimler söyleyebilirmişiz. Çünkü burası bir rüya alemi gibi. Rüyanda doktor olmuşssun tirilyonların var ama alarm ötünce uyanınca anlıyormuşssun ki hepsi boşaymış. Bomboş! Burasıda aynı ! Ölüm gelince uyanıcaz biz rüyadayız ve diyiceğiz ki boşaymış sultanlığım krallığım. Bir rüyaymış. Hayal etsene bir futbolcusun Messiyi, Ronaldoyu geçiyorsun gol atıyorsun Muslera ya. Milyonlarca kisi senin adını söylüyor alkışlar alıyorsun ve bir düdük geliyor hakemden! Ofsayt gol sayılmaz!!! Ne olacak o zaman? Poffff söneceksin. Aynı öbür dünyada olacağı gibi belkide. Şimdi belki yaşıyacaksın krallıklar barlar şarkılar erkekler kızlar günahlar haramlar böyle bir havalanmalar arabalar falan ama düdük çalıp ofsayt dendiğinde yani ölüm gelip herşeyi bu dünyada bıraktığında diyeceksinki boşaymış
Kuranı KErimde tesettür ayeti var. İsteyen istediğini giyemez. Müslümanım demekle müslüman olunmuyor işte o kadar basit değil.
Sanane kızım ya milletden sevgiline bakmamayı öğret senin için daha iyi olur o bu ne kıskançlık kızları biz karışıyomuyuz kapananlra isteyen istediğini yapar giyer herkesin kendine senmi öğretecen dini sanane
Geldim, güldüm, gidiyorum.
Güncellemene bayıldım.
Helal olsun kardes iyi dedin.
Sağ ol kardeş :)
Haklisin
Teşekkür ederim
+1 sevap point kazandın tebrikler
haklısın
Teşekkür ederim
Çok açık giyinilmesine bende karşıyım.
milleti azdırıyolar sonra erkekler suclu
erkekler azıyor sonra kızlar suçlu, ulan gereksiz insan bir bacak gorunce azacak kadar yoksunsan ne denir ki zaten sana. git bir kıza tecavüz et sonra sort giymişti de, bak bu toplum seni yaşatır mı? konuşmak için konuşma
Kadının tesettürü giyimse erkeğinde tesettürü göz kapaklarıdır. İkisi de tamamsa ne güzel..
Haklisin kardesimm acizlerr aciyorum onlara
Bazıları kilotu kottan yapmış şort sanıyor 😀😀😀
Başka emrin var mı?
Allah'ın emirleri bunlar benim değil. Gerçi Allah şort giymeyin demiyor örtünün kapanın tesettüre bürünün diyor.
Kuran oku Kuran! İlk emri oku olan Allah, okudun mu diye sormaz mı sanıyorsun? Oku ve hayatına geçir! Ölüm var ölüm. Öldüğümüzde dünyada ne kadar kaldın diye sorduklarında çoğumuz yarım saat falan gibi terimler söyleyebilirmişiz. Çünkü burası bir rüya alemi gibi. Rüyanda doktor olmuşssun tirilyonların var ama alarm ötünce uyanınca anlıyormuşssun ki hepsi boşaymış. Bomboş! Burasıda aynı ! Ölüm gelince uyanıcaz biz rüyadayız ve diyiceğiz ki boşaymış sultanlığım krallığım. Bir rüyaymış. Hayal etsene bir futbolcusun Messiyi, Ronaldoyu geçiyorsun gol atıyorsun Muslera ya. Milyonlarca kisi senin adını söylüyor alkışlar alıyorsun ve bir düdük geliyor hakemden! Ofsayt gol sayılmaz!!! Ne olacak o zaman? Poffff söneceksin. Aynı öbür dünyada olacağı gibi belkide. Şimdi belki yaşıyacaksın krallıklar barlar şarkılar erkekler kızlar günahlar haramlar böyle bir havalanmalar arabalar falan ama düdük çalıp ofsayt dendiğinde yani ölüm gelip herşeyi bu dünyada bıraktığında diyeceksinki boşaymış
Tamam.
Teşekkürler
Çok doğru.
Haklısın
Teşekkür ederim :)
Israr istemez bizim de gözümüz kayıyor yanlış yerlere sürükleniyoruz bizi de günahkar yapıyorlar
Bir bacak için günaha girmeye değmez inan bana Allah doğru yolu buldursun tüm müslümanlara. Gurur duyalım artık
Tebrikler kardesim guzel anlatiosun anlayana
giysinler de slip don giymesinler
haksızsın
Bunları sen mi söylüyorsun içindeki şeytan mı söyletiyor? İyi düşün olur mu?
şeytan benim zaten
Farkettim..
ve hep yanınızdayım
Uzak olsan sevinirim
uzak olursam sıkıcı bir hayatınız olur
Yoo benim için hiç sorun olmaz
bir kere geliyorsun bu dünyaya ve azrailin ne zaman geleceği belli değil
Evet mesala 2 saniye sonra ölebilir Azraille tanışabilirsin.
işte bu yüzden bu iki saniyeyi bile zevk içinde geçirmeyi severim
Öbür dünyada 2 saniyeyi görürsün
eic tam eic olmuş :)
boşver yaw :D gözümüz bayram etsin işte
Biriyle evlensende sadece birbirinze ait olsanız olmaz mı?
bencede
Bakmasınlar
Yani bakma! Tabi bakmasınlar haklısın. Erkeğin bakmamalı kadın açmamalı
Bakmak istemeyen bakmasın açmak istemeyen açmasın herkesin kendi hayatı kendi kararı
Evet ama müslümanım diyorsak görevlerimiz var demektir. Bakmamak ve baktırmamak gibi.. Anlatabiliyor muyum?
Tamam da herkes kendi cehenneminde yanacak yine kimseyi ilgilendirmez
İŞte ben yanmak istemiyorum. İslamı yayma görevimi yapmaya çalışıyorum. Belki bir kişinin fikri değişir sevabını alırım. Bir kardeşimde yanmaktan kurtulur belki.. Beni ilgilendirir yani! Peygamber Efendimizde islamı yaymaya çalıştı banane demedi. Beni ilgilendirmez demedi. Benim önderim o!
İyi Allah kabul etsin
şişkolar giymesin yeter
Ölsen de bir pislik yok olsa.
hahah :D şişkonun biri belli etti kendini biriside eksilemiş. göz zevkimizi bozuyorsunuz napalım ;? selilütler görünüyor yağlar fışkırıyor igrenc oluıyorsunuz :D
Sevgilin bakiyodur kesin erkek yani
Haklısın
Haklısın
Teşekkür ederim