Yani kadın, kız , bayan diyeceklerine neden çoğu karı der ben de erkeğim ben hiç böyle bir şey yapmıyor bir de güzel bir bayan gördüklerinde neden off g. te bak diye bir övgü kullanacaklarını şu övgüyü de kullanabilirler ne güzel kız diyemezler mi ya da sokakta açık giyinen biri gördüklerinde ona taciz etmek yerine neden şunu demezler Allah ona sevabını günahını yazar banane demezler veya askeri kutlamalar da 10 20 mermi sıkıp eğleneceklerine neden başka bir eğlence tipi bulamazlar, bütün kadınlar şeytandır diyipte neden annelerini melek sanırlar ya ikisine melek niye demezler neden aldattıldıklarında boşanma davası açacaklarına niye öldürürler nedir bunlar be arkadaşlar gerçekten samimi yazdım çözüm nedir
Güncellemeler
+1 yıl
Kaos çıkarmak istemem ama niye böyle bazıları
Güncellemeler
+1 yıl
Tamamını okursanız daha iyi olur
Erkekler neden kadınlara karı diye çirkin bir hitap bulunur?
Bazen toplumdan dislanmis hissedersin ve bunu yazmak istersin ve katiliyorum neden diye soruduklarimin hepsi ne diyelim kari iste diyolar neden diyorum e kari diyolar aynen kardesim kari onlar , onlar sadece cinsellik icin yaratilmis aynen
Evet bu genelleme yapmak istemesde artik herkes bizi genellemenin icinde goruyor ortalikda gozukmuyoruz ama ben sen o oyle degil aga ne zaman bizim gozukecegimiz gunler olucak ve bir istasna olarak gorulmeyip bunun normal bir sey oldugunu anliyacaklar
hadi ordan et ne derlerse desinler dinimi fazla sorguladigim icin bana ateis dediler kadinlar hakkinda fazla seyler ogrenmeye calistigim zaman bana * biti dediler Ama hic birini yapmayi birakmadim
Aga istersen ol ya bundan bana be ister dinsiz ol ister gay ol bunlardan bize bana ne ama toplum oyle baski kuruyor ki sana onun oldugunu inandirmaya calisiyolar akillarinca ama oyle degilsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bazen toplumdan dislanmis hissedersin ve bunu yazmak istersin ve katiliyorum neden diye soruduklarimin hepsi ne diyelim kari iste diyolar neden diyorum e kari diyolar aynen kardesim kari onlar , onlar sadece cinsellik icin yaratilmis aynen
Evet bunu kastettim genellemedim
Ama böyle çoğu %80 i
Evet bu genelleme yapmak istemesde artik herkes bizi genellemenin icinde goruyor ortalikda gozukmuyoruz ama ben sen o oyle degil aga ne zaman bizim gozukecegimiz gunler olucak ve bir istasna olarak gorulmeyip bunun normal bir sey oldugunu anliyacaklar
Bana bazıları özelden gay diyor gerzekler
Ne gay i az kibar olun diyorum engelliyor p. çler
Ne pis insanlar var be kanka
hadi ordan et ne derlerse desinler dinimi fazla sorguladigim icin bana ateis dediler kadinlar hakkinda fazla seyler ogrenmeye calistigim zaman bana * biti dediler
Ama hic birini yapmayi birakmadim
Ben gay mi oldum şimdi kanka sence
Sana da aynısını yapmış p. çler
Seni takip ediyorum
Aga istersen ol ya bundan bana be ister dinsiz ol ister gay ol bunlardan bize bana ne ama toplum oyle baski kuruyor ki sana onun oldugunu inandirmaya calisiyolar akillarinca ama oyle degilsin
Allah belasını versin bu tip köpeklerin
Niye yaşar ki böyle gerzekler
Hayat bu herkes olacak ama birilseri agir basacak ve bazilari agir basanlarin icinde kuruyaca
İyiler kuruyan tarafta
Yani beni Kerimcan durmaz gibi göstermeleri beni delirtiyor
Takma bosver kim ne derse desin sen kendini sev
Haklısın kanka sen de beni takip et
Karı, bayan, hanımefendi, kız, eş oluyo onlae
Biz adam, erkek, koca, bey, beyefndi, bay, eş oluyoz
Devamını okur musun
Yalnızca hitap yok detayda
Fazla duyar kasmışsın, gerek yok
Duyar kasmak derken ne demek istedin
Bayan ne çiçeğine koduğum öküzü bir yazdığını bil sonra yaz 😂
Bayan karıdan daha kibar
Kime göre aml dızosu prim yapma çabalarını anlıyorum her gün 31 bıktın sana bir aydınlanma gelmiş :)
Oda aynı cinsiyet
Belirtmek istenilen hepsinde aynı
Karı kaba bir tabir
Neden anlamı farklı mı ciğerim?
Mkoyam söylenişi kaba sadece
He işte o kısmı
O kısmını ne s*kersin
Rus dilinin tamamı kaba, kimsenin siklediğide yok
Herif kadına sevdiğim aşkımda dese kulağa küfürmüş gibi geliyor burda
Karı çirkin bir tabir mi bre gafil. 4 ayaklı vajina diyen bile var mk sisjsjsj
Dua edin garı demiyorlar 😂
görgüsüz olmak işte