Bana göre kadınlar yanlış erkeklere aşık oluyorlar kendisine ilgi gösteren iyi erkeği basite alıyorlar sonra şerefsiz erkeklerle aşık oluyorlar onlarla çıkıyorlar aldatılınca yok efendim erkekler şöyle böyle sonrasında evlenecek erkek yok diyorlar.
Bunun tek açıklamasi var kadınlar iyi erkekleri erkek olarak görmüyorlar. Kadınlar maço havasında olan erkekleri erkek klasmadında tutuyorlar onlara göre iyi erkekler erkek değil.
Bunun tek açıklamasi var kadınlar iyi erkekleri erkek olarak görmüyorlar. Kadınlar maço havasında olan erkekleri erkek klasmadında tutuyorlar onlara göre iyi erkekler erkek değil.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
onlar yakisikli erkrk buluyorlar karakterlerini biliyorlar ama annelik ic gudusu ile duzeltirim ben onu diyor sonra kendi bozuluyor
Domine etme gücü olan erkeğimi değiştireceklermiş 😂 nasıl sözünü geçirecekler
iste hayalleri var ama hayal kirikligi ile son buluyorlar sonra sucu hepimize atiyorlar
Huylu huyundan vazgeçermi cidden atalarımızın bile yüzlerce atasözü öğütleri var bunlar hayattan ders almamışlar hiç
iste onlar insan sevdigi icin fedakarlık yapar diye dusunuyor ama olmuyor kendilerini avutuyorlar iste ne yapacaksin ama onlari seven tipi kendisine uymayan bir erkek ciktiginda o erkegi yedekte tutmayi da asla ihmal etmiyorlar ya da onun sevgisini kullanmaya gelince oglanin etini kemigini somurup yolun bakinca o erkekgin duygusu umurlarinda olmuyor ama aynisi kendi baslarina gelince ortaligi yangin yerine ceviriyorlar
Knk farkettiysen şu zamanda ilişkilere kadınlar yön veriyor söz hakkı onlarda olduğu halde insanlık tarihinde en mutsuz aldatmalı ayrılık olan zamanda yaşıyoruz demekki kadınların ilişkide istedikleri doğru seçim değil. Ortaçağ osmanlı zamanında ilişkilere erkekler yön veriyordu insanlık mutluydu dünyada o zamanlarda.
ama iste o zaman dayak kötek mevzulari vardi simdi kadina lan diyemezsin
Şiddeti savunmuyorum knk doğru bir şey degil fakat o zamanlar erkekler maskulen olduklarını hissettirebiliyorlardı erkekler toplumda söz hakkı sahibiydi. Zaten kadının istediği bu bana dayak atmasın ama sert olsun güçlü olsun iyi olsun.
Bana eski kafalı desinler fakat bir kadın evlenirken veya sevgili olurken mutlaka annesine babasına abisine danışmalı yön veren biri olmalı tek başına kadın yanlış tercih yapıyor genel olarak. Valla ben geçmiş zamanda bir erkek iyiyse az çok tipi varsa zorla bir kadınla evlendirildiyse ben acımiyorum o kadına bıraksan o kadını gidecek p*ç şerefsiz bir erkeğe aşık olacak kendini harcatacak üzülecek. Kadın birçoğu şerefsiz erkek seviyor.
Kadinların bircoğu şerefsiz erkek seviyor yanlış yazmisim sonda
bende tabiki siddeti savunmuyorum her turlusunden de nefret ederim ama devirde degisti artık insanlar biraz dogru da olsa resit olup kendilerini birer birey gibi gorup hatalida olsa kararlari kendi veriyor bu aslinda kotu degil iyi ama cok fazla hata yapmak dogru da degil insanin bir noktada kendini sabitleyip yeterli olgunluga tecrubeye ulastigini hissettigi bir donemecte kendi kararlarina gore birini bulmasi gerek ama bu devirse Şu an herkes kisa vadeli iste yatip kalkmali opusmeli sevismeli iliskiler yasayip ayrilip baska yeni ten bulma arayisi icine giriyorlar
Maalesef öyle reis karışık mevzular yanlış devirde yaşıyoruz
Onlara ilgi duyuyolar çünkü jdh
Öylesiniz çünkü
İyi erkekler , erkek sayılmıyormu?
İyi erkek var mi onu söyle sen bana
Varda sen beğenmezsin
Beğendik de ne oldu anası belam oldu
Omu seni beğenmedi
Hee
Sosyalleş yeni insanlar tanı , seni beğenecek iyi erkeklere yönel.
Kaynanam begenmiyo benj
boş ver sevdiğin adamla evlen