çocuk beni seviyor ben ise sadece evden kurtulmak icin evlenmk istiyorum siz olsanız ne yapardınız
Evlilikten korkmuyorum...
Evlilikten korkmuyorum...
Merhaba,
Bu yüzden evlilik olmaz çocuk isterse dağları delsin bir şey ifade etmiyor.
Evliliğiniz aile yaşantınızdan daha kötü de olabilir.
Sakın ama sakın bu sebeple evlenmeyin.
Esen kalınız...🍃
24.07.21/02:11
Bir yandan haklı bir yandan yanlış bir karar ve anlayış biçimi çünkü gittiğin yerde de sıkıntılar olucak imtihanlar kimse 4 dörtlük değil sen resmen imtihandan kaçarak imtihanı kaybediyorsn kızı sabir etmeli kötü olan herşeye gittiğin yerde güller açmayacak sonuçta evlilikten korkulmaz sadece skicek yanı ona da korkmuyorum diyemezsin sonuçta hiç yaprak yemedin kendine güvenme u
Bu kadar
öldürmiycek ya normal bi cinsel iliski herkes yaşiyor
Öyle tabiki.
Sorun bu degil ki sen ailene katlanamıyorsn eşin bağırsa boşanırsn kesin
e neden bu kadar abarttın
Bu öyle bisey değil sen sabırsız bir insansın evliliği yurutrmezsn
bağirip çagiran bi insan değil
Valla canım görünen köy klavuz istemez sen beni şimdi anlamazsn ilerleyen zamanda gorursun
sen mutsuz bu evlilik yaşıyosun galiba
Hayırlısı olsun 🤷♀️
Yok çok mutluyum
Şükürler olsun
iyi peki
Kendine güvenme diyorum bu kadar sabir denen bisey var sen o sabri kaldıramıyorsn
Bu şekilde mutlu olamazsn
beni nerden tanıyosun ne bu hadsizlik
Şimdi bu öyle bisey ki... insan nereye giderse gitsin elbet sıkıntıları olur.:) ama sen ailene tahammül edemiyorsn
o çocuk benimle ciddi bir yola girmek istedi demek ki onun gözünde bişeyleri başarmişim
Valla hadsizlik değil akıl veriyorum sana
Hım Bilmem nasip kısmet 😊
Ilerde ne olur bilinmez
Hayırlısı neyse o olsun 😘
Iyi gunler
❤amin canım sert çıkıştîysam kusura bakma
Önemli değil
Ben alışkınım insanlara
Takmam
şu an karmakarişiğim
sevindim buna 🙃
Sabırlı olmasını bileceksin kuzum
Hayat mutluluktan ibaret değil 2 güldü diye mutlu olunmuyor
Insan sevdiği için herşeye tahammül edebiliyor fakat herkes için geçerli değil
Bazen hiç bir şey görüldüğü gibi değildir. Mutluluk denilen şey insanlar zannediyor ki elim sıcak sudan soğuk suya değmez bu öyle bisey değil emektir ve sabırdir en ufak bisey de vazgecmemektir ve unutma o senin ailen insanın başına gelse ailesi koşar ne kadar kötü olursa olsn
Bu söylediklerimi de unutma aileden vazgeçme sıradan bir insan seni anlamaz
Bu yüzden hayırlısı herseyin
vakit ayırdığın için teşekkürler ❤evlillik konusunu uzunca düşünücem...
Evet doğru kararlar verilmeli 😊
Cevap
8Cevap
Merhaba.
Aile evinden kurtulmak için başkası ile evlenmem. Çünkü gidecegim yolu bilmiyorum. Belki daha kötüsünü yaşayacağım, belki aile evine şükredecegim. Bu yüzden kendimi riske atamam.
Sakın... Sakın yapma.
Evlenmek asla kurtuluş değildir. Üstelik sevmiyorsun bile!
Oku güzel bir üniversiteye git ya da çalış küçük bir ev tut bak gerekirse kaç ama evlenme.
Yanlış anlamayın ama bekarım pazartesi işbaşı yapıyorum.
Nedir bu sevdanız bak bende bekarım hiç evlenmek istemiyorum.
aile evinden kurtulmak derdim
yani evlenebilirsin, tek çıkışın
Kurtulmak istedigin için yapmak bir problemin varligini gosterir onu coz evlilik cozum degil
neden çözüm değilmiş
kendi evimde bilemi
Bugun bir arkadasimin düğünü var, ve sirf bu sebeple evleniyor mlesef. Burdan daha kötü olamaz diyor. Ama umarım hayal kırıklığına ugramaz 🙄
Sakın öyle bişey yapma sakın çok pişman olursun böyle yapıp mutlu olanı görmedim hayatın zehir olur yağmurdan kaçarken doluya tutulursun
🥺🥺🥺bu evdede cok mutlu değilim ki
Ama nolcak biliyo musun, kavga etseniz aranız kötü olsa boşanmaya cesaretin olmayacak kocan ailenle aranın kötü olduğunu bildiği için daha rahat olacak dövse bile gidemeyeceğini bilecek, şimdi bakma sen süt kuzusu olduğuna evlendikten sonra öyle olmuyo, evlenmeden önce herkes ideal kadın ideal erkek, sakın aldanma
bu yònden çok haklısınn❤
Bak bende hiç mutlu değilim annemde öyle evlenmiş evden kurtulmak için şu an aşırı pişman,
Kafasında kepçe kıran, gözünü morartan, çocuk gibi sürekli azarlayan birisiyle evli kendini böyle düşünebiliyor musun
bu çok korkunç🥺düşünmek bile istemiyorum
Evlenmek bir kaçış değildir, lütfen ayaklarının üstünde dur, imkanın olsun kendine güvenin olsun bir erkek olmasın senin kahramanın, kendi kendinin kahramanı ol
evliliği biraz daha düšünûcem galiba iyiki seninle konuštum teşekkürler bana vakit ayırdığın icin❤
Çok iyi düşün ❤️ herşeyin en hayırlısı olsun hakkında
Öyle bir hata yapılamaz
hata olarak bakmayın
allaha sukur yok bunlar sevdigim degil ama iyi biri beni seviyo üzerime titriyo
Ben de böyle bi girişimde bulundum ve çok pişman oldum yol yakınken döndüm çok şükür. Şu an evlenirim kurtulurum diye bir umudun var ama evlenince mutsuz olursan sevemezsen çok daha kötü olur
ama çok iyi anlaşiyoruz ašık değilim iyi biri sadece bu evden kurtulmak istiyorum
Evlenmek çözüm olmayabilir kendini geliştir kurtulmak için evlenmek yerine
Yani severek evlenmek lazım bir yere kadar sevgisiz
iyi biri
Saygı varsa sevgide olur zaten senin ona iyi davranman güzel hisler içermen lazım her zmn yakıp geçici aşklar olmuyor
dimii
Tanışın edin kendini onu sevmeye ada olursa evlen olmuyorsa ilerde zor olabilir sevgisiz yaşayamıyor bazıları bu ihtimali göz önüne al
zamanla sevgi olur düşüncem peşimi bırakmıyor
İleride %95 ihtimalle çok pişman olacaksın bence.
Asla böyle bir sey yapma yanarsın
Hayır evde beni zorla tutmuyorlar zaten
Ailen kurtulmak mı delisin sen
Evlenmezdim
neden
ev išlerini ben yapıyorum çalişiyorumda ayni zamanda ailesiyle akrabalariyla yatip kalkmiycaz sonuçta
Hayatının hatasını yapmış olursun.
neden?
en kötü ne olabilir
şey düşünüyorum birde kendisi astsuby zaten pek evde olmaz kafami toparlarm zaten tek istedigim yanliz kalmak kafami toparlamak evlensem bile bekar gibi olucam
Sana sunu sorayım o zaman. Evlendigin zaman eşinin isteklerini yerine getirebilecen mi mutlu edebilcen mi onu eger mutlu ederim onu diyorsan ve bahsettigin kişi anlayışlı birisi ise sorun olmaz. Ama zamanla ondan sikilip mutsuz edemeyecegini dusunuyorsan dedigin kadar basit değil
mutlu etmekten kastın ne? sanki kör kütük aşıklar birbirlerinden hiç sıkılmıyorlar
Mutlu etmekten kasıt uyum sağlamaktır. Birlikte hareket edebilmektir. Yeri geldiğinde konusmadan bakisarak anlasabilmrktir. İster istemez eve sitresli geldiğinde sakinlestirebilmektir. Onun seni sevdiğini söylemişsin o bunları seninle yasamak istiyor. Evlilik dedigin bir evde iki kisinin yaşadığı ama birbirinden haberi olmadığı bir şey değil
bende burda yazdign düšûndugun kadar kötü biri degilim demek ki dimi ona hitap edebilmişim ki adım atmak istiyor benimle
kurtulmak icin evleniyorum zaten bunu inkar etmiyorum ben aramizda var tabiki bişeyler ama aşikmiyim hayir seviyormuyum emin degilim iyi birimi çok hemde
var
örnek veriyorum bugün komutanla bi sorun yaşadi ya da erlerle o an bana msjla cevp. yazarken o kadar sert konušuyo ki mesajlar sanki yüzüme çarpiyo arada bir iki saat geçince bu düzeliyo gònlümü aliyo burda bi soru görmüştüm altina gelen yorum şuydu asker polis astsuby vs hep. arizalar olur diye
eve gelince bana bu tepkileri verse yemeği çayini koyar yüzüne bakmam zaten o sırnaşır
buluştugumuzda iyi ama o an bi telefon gelirse işler ters giderse sinirlenir ama çaktirmamaya çalişir dizi sallanır telefonu sıkar elinde
Sinirini sana aktarmamaya ozen gösteriyor ne güzel işte. Ha gunu gelecek belki sana da patlayabilir ama sen bunu hafifletmenin sakinlestirmenin yolunu bulursan onun bir sorunu olduğunu anlayıp kavga etmeden bitirirsen sana daha cok bağlanır. En basta yazdığım uyum meselesi bunlar iste. Yeri gelecek nefes alisindan duygusunu hissedeceksin.
anlatmak istermisin diye sordugumda ònemli değil ya ayni şeyler deyip geçiştiriyor emininmisin diyorum evet bebegim klasik yalanını sòyleyip gòz kirpiyor
ariza diyen kimse o kadar hakli ki
zaten o konu o an orda bitiyor nerde kalmıştık muhabbetine geçiyoruz
kalbimdeki başka biri maalesf mantık evliligi oluyor benimki saygım sonsuz merhamet derken birsey olsa üzülürüm tabiki
birde aklımı kurcalayan şey bunu biri yazmişti heršey tamam güzel gider anlaşirsiniz ama bu işin yatak odasi var sevmedign biri sana dokununca ya kendinden nefret duymaya başlarsin ya karşindakinden
kaçinirim tabiki sadece o degil kimse benim yüzümden üzülsün istemem
bunlari yazmaya cekiniyorum şu an
ilkim olucak diyim siz anlayin
bunu düşündüm tabiki adam beni vitrine alip koymak icin evlenmiyo
yašamadan bilemem🤦♀️🤦♀️🤦♀️
onu bilmem ama o an gûvende olduğumu hissediyorum sadece
algilamiyorum sakin ol
kalbimdekinin istekleri cok ve yerine getiremiyorum
2 yillik bi ilişkim bitti bu arada evlenince ailesiyle yaşiycaktm tesettûre giricektim oje makyaj vs sadece ona yapicakmisim daha bissuru şey doğuluydu bu arada
batili bir kiz için doğu çok zor
oje en basiti odamizda sürersin diyordu bana mesela bilekte hicbirsey giyemezmisim o bilekler bile kapanicakmis
Çocuğun bana karşı davranışlarına bağlı
üzerine titriyo resmen
Güzel evlenirdim
Hayır
Hayır yapmam
Hayır tabiki
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?