Aile ortamı bir ev, kardeşim de boxerli duruyor mesela çoğu zaman Ben de iç çamaşırlı duramaz mıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılAile ortamında aile bireyleri birbirine karşı cins olarak bakmaz, bakmamalı, normali budur. İki kardeşin iç çamaşırıyla evde durması halinde birbirlerinden tahrik olması, yetiştirilmelerinde bir yanlışlık olduğunu gösterir. Özellikle erkek kardeşin, kız kardeşini/ablasını çıplak bile görmesi halinde cinsel isteğinin uyanmaması gerektiği bilinciyle yetiştirilmesi gerekir. Bunun için de karşı cinsten arkadaşlarıyla olan ilişkilerinin kısıtlanmaması, baskılanmaması gerekir. Bu dediklerim, kız evlatlar için de geçerli. Ben ablamı, ergenliğimde evde çok kez gördüm iç çamaşırıyla ve ilgilenmedim bile.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba,
İkinizin düşüncesi de yanlıştır.
Erkek olması bir şey değiştirmez; günümüzde normal şeyler olsaydı biz de bu denli uğraşmazdık.
Günümüzde normal şeyler olmadığı için biz de daha çok özen gmstermeliyiz.
Erkeği geçtim artık kızlarla bile bu şekilde uygunsuz yani düşünsenize hemcinsim ama ne olduğunu bilmiyorum ertesi gün aşık olduğum saçmalığıyla karşılaşabilirim di mi?
Erkeğin kardeş/baba olması bir şey değiştirmez bu edepten gelir zaten kardeşinizin yanlışını yanlışla düzeltemezsiniz.
Daha uygun giyin diyebilirsiniz.
Hadi edebi her şeyi geçtim güven yok maalesef günümüzde duymadığımız haber kalmadı.
Hani diğer şeyler önemsenmiyorsa kişi en azından kendini önemseyerek hareket etmelidir.
Benimki de diğerleri gibi sadece bir fikir, karar sizin.
Esen kalınız...🍃
24.07.21/02:0870 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. karı koca olarak yaşıyorsan çocuğun küçük ya da yoksa evde edepsiz bir şeklide durabilirsin bunun bir sakıncası yoktur
lakin
aile içinde hoş bir davranış değildir kardeşinin de yaptığı senin de istediğin hoş bir davranış değildir
her ne kadar aile olsan da aile içi taciz tecavüz vakaları bir hali fazla
ayağını denk almak iyidir bence00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
100Cevap
+1 yılYalnız olsan tamam ama kardeşim var diyorsun , sen rahatsan 😁
41 Yorumla
Soran+1 yılO duruyor ama
aile ortamı evde birisi varsa öyle dolaşmak doğru değil kardeşinde yanlış yapıyor baksır la dolaşmak da hemde aile fertlerinin yanında şeyin kalkmış durumda düşün
12 Yorumla
Soran+1 yılOlabiliyor öyle durumlar
sütyenle duracağına tshirt giy ve sütyeni çıkart daha çok rahat edersin bence sütyen külot gezeceğine. bol bir tshirt olsun sütyensiz bir şekilde onu giy.
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten sütyen takmam genelde bralet ve tişört
Abimler yokkn öyleyim ama onlar varken olmuyor 🤦🏻♀️
33 Yorumla
Soran+1 yılOnlar nasıl duruyor
- +1 yıl
Şortla...
Soran+1 yılO zaman sende mecbur dişer türlü abes kaçar zaten
+1 yılDeğil bende don atletle evin içinde dolaşıyorum annem babamda birşey demiyor babam arada saçmalıyor üstüne bir şey giy diye ama bunu söylerken kendiside aynı benim gibi don atletli
00 YorumlaŞöyle anlatıyım. Her insanın nefsi var sen de mesela hoş bi erkek görünce yatakta güzel olurdu be diyorsun içinden mesela bunu nefis (şeytan söyletiyor) aynısını fikirleri şeytan babana da veriyor birgün alköllü geldi evde kimse yok sana taciz etti bunu sen polise şikayet ettin baban cezaevine girdi. Hoş mu olur?
00 YorumlaErkek kardeşinin de öyle durması uygun değil seninki de uygun olmaz. En azından benim inancıma ters, sizin yaşamınızı bilemem :))
10 Yorumla
+1 yılailen izin veriyorsa mis gibi durursun ben aile evinde değilim ama bir tek altım oluyordu sıcaklarda ama artık havalar sıcak değil
11 YorumlaDur, sıkıntı olmaz. Ablam da iç çamaşırlarıyla duruyor
17 Yorumla
Soran+1 yılAilen birşey demiyor mu
Soran+1 yılAnnem yokken bende giyiyorum zaten kardeşimle hiçbir problem olmuyor
Soran+1 yılBilmiyordur bilse de bazen illaki birşeyler diyor
Soran+1 yılBende onu diyorum
Gizli Üye(18-24)+1 yıldurursun anlayışlıysalar. benim göğüslerim küçük ama kızkardeşimin kocaman çok dikkat çekiyor ablam evlendi biz iç çamaşırıyla dolaşıyoruz
410 Yorumla- +1 yıl
Kardeşinle baş başa kalincami
Cevap sahibi+1 yılannem babamda var evde ama yazın böyle sadece biz sosyetik bir aileyiz normal bizim için
- +1 yıl
Sosyetik olunca iç çamaşırı ile gezmek normal mi oluyormuş
Cevap sahibi+1 yılKöylü kızının giyecegi yok herhalde
- +1 yıl
Ciplakmi geziyor onlar
Cevap sahibi+1 yılbiz çıplak güneşleniyoruz kaplıcayada çıplak giriyoruz saunaya gidiyorum sık sık yurtdışında bu şekilde. bunlar normal bizim için
- +1 yıl
Yurt dışında normal 😂
Cevap sahibi+1 yılsevgilimle orada tanıştım beni görmüş tanıştık sonra beraber yaşıyoruz.. ama biz kötü kişiler değiliz türkiyede anlatmıyorum bunları. bize yakın park var güneş çıkınca doluyor orası
- +1 yıl
Tabi
- +1 yıl
Baban bir şey demiyo mu
Ne değişik kafalar var lan şu evrende be...
Yavrucugum
Çıplaklıkta keramet yok
Örümcek beyniniz anlasin artik şunu...00 Yorumla
+1 yılBence kardeşler evde çamaşır ile durabilir. Ama anne ya da baba evde iken durmak olmaz bence.
Sonuçta senin kardeşin o.00 Yorumla
+1 yılSana kalmis durmak istersen durabilirsin.. ben eve gelince sadece boxer la durarim ve daha rahat olurum
00 Yorumla
+1 yılEdep, adap ve usturup bilen her zaman kendisine çeki düzen verir.
Suç değil ama edepsizlik olur bu.00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılkardeşin hatalı hiç mi anan baban ne biçim dolanıyorsun evde git üstüne bir şeyler giy demedi
02 Yorumla
Soran+1 yılYok demiyorlar bana diyorlar anca
- +1 yıl
32 yaşındayım ben evde baksırla gezcem var ya annem beni oklavayla kovalar :D iyi geceler
+1 yılKardeşin hıyarmış baban nasıl çarpmıyo ayrı mesele bir kızın evde herkesin içinde çamaşırla gezmesi 😳
00 Yorumla
+1 yıldur tabi. nolcak. çıplak durun direkt? ne var ki bunda
01 Yorumla
Soran+1 yılO kadar da değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılAtaerkil bbir toplumda yetistik o yüzden erkektir yapar düşüncesi hakim ben yapsam annem ağzıma sicar.
13 Yorumla
Soran+1 yılAynen işte benzeri bir durumdayım
Cevap sahibi+1 yılNefret ediyorum böyle toplumdan kizda insan erkekte ama yok illa erkek başta tutulacak
Soran+1 yılHaklısın canım derinlerden geliyor bu konu genlerden
- Aile & Toplum konusunda 850 cevap paylaştı.
+1 yılDurabilirsin annen baban bir şey demedikten sonra durabilirsin tabi
00 Yorumla Tek olunduğunda sorun yok da eş/sevgili dışında birileri varken çok yakışık almaz.
00 YorumlaEvde hazır aile ortamı, Hepiniz giyinik dursanız nasıl olur?
00 Yorumla
+1 yılBen duruyordum eskiden ama Şu an sadece odamda duruyorum.. bide wc falan giderken oyle gidiyorum
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 957 cevap paylaştı. Kac yasindasin ki baksir olsa sende tamamda fazlasi biraz abarti sanki
00 Yorumlavay harun abi adamsın abı bak 82 tane abazayı toplamışsın abi adamsın güzel hikaye kısa ve net
00 YorumlaBen duruyorum. Sıcaklarda evde de rahat edemiycez nerde edecez. Gayet normal bence
00 Yorumlakardeşin ayıp ediyor. boxer ile evde durulur mu aileyle.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa değil tabiki ama mesela bizim komşumuzun oğlu vardı biz gidince bile boxerla dolaşıyordu annesi bağırıyordu hiç tınlamıyordu. Ama köri görüntü oluyor sonuçta aile dışından kimseleriz
00 Yorumla
+1 yılSuç değil kanka ama erkek cocukla kız çocuk bir olmaz senin iç camasirla durman hoş olmaz.
00 YorumlaEmpati kurarak düşününce mantıklı bir yaklaşım, lakin pekte etik bir durum değil.
00 Yorumlaonunda boxerla durması yanlış ama ya yaşlarınız kaç
00 YorumlaKardeşte ki rahatlık eşşekte yokmuş.. Sen yapma bari
00 Yorumla
+1 yılEvde herkes rahat olsun gezsin salonda gezemesem bile odamda gayet rahatımm
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgayet normal bişey bizde kardeşimle yaşıyoruz nasıl olsa denize gittiğimizde bikinili halini gördüğüm için çok sıcaklarda evde bazan öyle oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞimdi ne desek buna.😁
Kardeşde boxer lı, o niye duruyor dersin durma desek. anne baba yok mu bişe demıyolar size 😒01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@AmcıSinem senın şu nickinle bunu demen de manidar zaten.😁 niye geziyor kardeş
Biri demıyo diye öbürleri de demiyecek değl
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kardeşin annenin yanında boxer sen babanın yanında iç çamaşırı ilginç bir ev olur
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 7,5b cevap paylaştı. Altına kısa şort giy en azından. Kardeşin de giysin
00 Yorumlaerkek kardeşin duruyorsa onu uyar ben gezmiyorum anam babam gezmiyor sende gezmeyeceksin ayıp falan de ne bu ırkçılık erkekler rahat gezerken biz şort giyemiyoruz
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 447 cevap paylaştı. İkinizin de normal şort ve askılı ile durmanız daha iyi olur
00 YorumlaSen ıc camasırı dıyorsun ben koyyerınde salvarla gezıyorum
21 Yorumla- +1 yıl
Şalvar. 👍
Dur bende duruyorum ne olıcak
40 Yorumla
+1 yılYa o duruyorsa sen de dur
70 YorumlaAma Annen babanin yaninda iyi olmaz yalniz oksan olur
00 Yorumla
+1 yılDurursunuzda hu konu yabancı kişiler tarafından yanlış anlaşılabilir
00 YorumlaHoşlanmıyorum kimse durmamalı bence
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbunu ozgur olmak ıcın mı soruyorsun sıcaktan bunaldıgın ıcın mı?
03 Yorumla
Soran+1 yılSıcak için tabiki
Cevap sahibi+1 yılpekı beyaz tenlı mısın?
Cevap sahibi+1 yılsustun
+1 yılhani üstsüz durursun da baksırlı ne ya
21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenince istersen hic giyme. Ama simdi olmaz bide fizkli seksi biseysen aman ki aman
04 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka kardeş diyorum
Cevap sahibi+1 yılFark etmez. Sonucta memen popon goruncek. Ben olsam zevkle gormek isterdim ama 😉
Soran+1 yılCiddi misiniz siz ya, ablanızı
Cevap sahibi+1 yılInsan ister istemez gorur bunun kardes olmayla ne alakasi var. Tabiki kimse kardesine dusunmex tobe tobe. Annen bile kizmadi mi?
- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılDurursun normal aslinda
06 Yorumla
Soran+1 yılAnnem karşı çıkıyor biraz
- +1 yıl
O olmadigi zamanlar yap bence
Soran+1 yılO zaman duruyorum zaten o şekilde
- +1 yıl
Bilmesin annen bosver bence, takip atarsan bisi sorucam
Soran+1 yılBurdan sor
- +1 yıl
Hesap kapanir😂
Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kendine özel odan varsa dur kapını kilitle yat
08 Yorumla
Soran+1 yılOdamda duruyorum zaten de gir çıklar oluyor illaki
Soran+1 yılKardeşim de girdiği için işte annem karışıyor böyle olmama
Soran+1 yılYanlış birşey yok bence bu durumda
Soran+1 yılAnnem yokken giyiyorum hiç de problem olmuyor
Evde erkek varken öyle giyinmem. Sen rahatsan giy.
10 Yorumla
+1 yılDurursun neden duramiyasin?
10 Yorumla
+1 yılDurmaya çalıştın mı hiç?
00 YorumlaOnun yaptığı da yanlış
Nasıl aile bu00 Yorumla
+1 yılGel evlenelim kendi evinde istediğin gibi giyin 😊
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılen güzeli hele de yaaz aylarında
00 Yorumla Ben duruyorum rahatına bak
07 YorumlaKardeşini boşver de sen öyle gezme.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 869 cevap paylaştı.
+1 yılİç.çamaşırı olarak boxer giyiyorsan olur
00 Yorumla
+1 yılKardeşininki uyanirsa ne yaparsin
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 377 cevap paylaştı. Burnuma değişik kokular geliyor.
00 Yorumla- Devamını Gör (63)
Devamını Gör(108)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt