Abim yüzünden 3 ev parası borç ödedik ve firmasında hırsızlık yaptığından 150 bin tl istiyorlar nasıl ödeyeceğimizi bilmiyoruz ailecek gerçekten böyle abinin... Kız arkadaşımdan ayrıldım ama onun yaşadığı travmadan ben çıkamıyorum. Onun evindeydik ve tecavüze uğramıştı daha önceden aklına gelince bana bağırmaya başlamıştı ve o kadar kendimden tiksindim ki gidip intihar edecektim yapmadığım bir şeyi yapmış gibi hissettim iliklerime kadar nefret ettim kendimden ilişkimi bitirdim ama rüyalarıma girip duruyor gerçekten psikolojik olarak çok kötüyüm nereye dönsem başımı kimse dinlemiyor dinlese de geçer diyorlar bu mevzuyu kimseye anlatamadım kimseye içimi dökemedim geceleri uyanıp korkuyorum her an intihar edecek gibi hissediyroum onu öyle gördüğüm anlar aklımdan çıkmıyor
Sürekli yaz kış burnum tıkanık gerezim herkes her zaman hasta bilir benim se işler başka 🤣ha bir de şekeri çok seviyorum kimse bilmez aile ortamında sadece 4 Arkaş ve 2 kuzen hariç 🤣ha unutuyodum Uykuyu ve Kemal Sunal severim güzel oldu mu 🤣
Ah be aynı ben 😂 okuldan saatinden 1 saat önce çıkıyordum evden. 1 liraya 45 masa açtırıp oynuyorduk arkadaşlarla. Anneme yakalandım bir gün o gün son oldu daha gidemedim 😭. Torbacı muamelesi yaparlardı internet kafeye gidince.
9 10 yaşlarında kadınlara ilgi duyuyordum cinselliği tam anlamda öğrendiğim an kadınlardan tiksinip erkeklerden dewamke
6
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ben bir hatuna bakip kesiyordum. Cocuk parkına küçük çocuğu oynatıyordu. Ertesi gun gittim genc yakışıklı bir erkek ayni çocuğu getirdi. Cocuklar kaykaya bineken oğlan bana yaklaştı dedim tamam akrabası birşey diyecek. Yaklaştı dudaktan öptü beni. Ben berbat oldum gaymis. kiz ablasıymış. Sansimi mk.
Komşumun karısının s... şaka şaka içimde baskıladığım çok ağır bir intikam dürtüsü var
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Geçen sene annemin emekli maaşıyla zulaya para yatırmıştım 170 TL felan tabi sonra tövbe edip bıraktım işe girince de borcumu ödeyecem kul hakkına girmek istemem
Biseksüelim. bazen gay p#ornosu izleyerekte mast yaparım. erkeklerde fena yapmıyor o işi ha.
2
6 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
ha bide aile dostu bir teyzem var. kan bağımız yok onun bir yeğeni var acayip yakışıklı oğlan. kendisiyle bir gün işi pişirdik efendim. ben koyu hetero sanardım o bana asıldı ufaktan. fakat onun kız kardeşinin bana ufaktan yazması dışında sorun yok. kendisini değil abisini tercih ettim üzgünüm.
@AsabiÖküz abisiyle takıldık biraz ilişkide yaşadık. sonra kız kardeşi yazdı konuştu benle anladım buda hoşlanıyor benden ama. abisinin haremi olduk :) kızı tercih etmedim abisi daha iyi
@AsabiÖküz bunlarla hiçbir kan bağım yok ne teyzeleri ne yeğenleri. teyzeleri aile dostumuz birbirimize gelir gideriz. bir gün onların bağlarında bahsettiğim yeğenleriyle tanıştım. ordan yürüdük işte. olaylar yaşandı. hoş çocuktu birazda maçoydu yakışıklılık falan gör oyuncuları mankenler halt etmiş. sen hoş çocuksun sevgilin var mı diye sordu bende yok kızlardan iş olmaz dedim oda onayladı güldük falan oğlana bende yürüdüm ama şimdi yalan yok. sonra parfümün güzelmiş derken anladım biraz tabi buda yürüyor. ertesi gün köy evlerine içmeye çağırdı takılak diye. bende olur dedim sohbeti iyiydi bayağı sırf onun için diye değil asla :) sonra orda sohbet muhabbet derken oldu bir şeyler. sonra telefondan konuştuk vs senden hoşlandım sendeki uyumu kimsede bulamadım dedi ben kabul etmedim o an oldu ama ben senle anlaşamam vs oda kabul etti herkes yoluna. sonra bunun kız kardeşi beni ekledi dmden birşeyler yolladı işte o gün ne güldük ettik falan. kızın bir şeyden haberi yok tabi. anladım bu da bana yürüyor. sonra bir kaç kez yazdı ben görüldü atınca oda kesti yazmayı. hem abisiyle birşeyler yaşadım hemde kıza onay verecek halim yoktu. abisi duysa ağzıma ederdi zaten maço tipli biri bakmayın bana iyiydi dkldlfld. abisi hala ara ara yazar sende benim haremimsin diye hoşumada gitmiyor değil. bugün sorsan hala ister beni. neyse aradan kaç zaman geçti şu an kız arkadaşım bile var. geçti gitti yani
Sevgilim varken bir sevgili yaptım ve o çocuk bir arkadasımla geldi baktım arkadası kafa o da bana sulanıyor diğer sevgilim yan odada içerken o çocukla öpüştük
Sanırım elanın hayatında yeni biri var ve artık buraya takılmıyır en kötüsü de alışmak sanırım içten içe gizli gizli özlemek.. Şimdi yak Bi sigara 🚬 tak maskeyi herkes seni mutlu sansın...