İki aydır kız arkadaşımla sevgiliniz sanaldan bna resimler atıyor anlaşıp gidiyoz duysa keser beni diri diri 😂😂😂uğraşıyorum ya seviyorum 🤗🥲😂
Güncellemeler
+1 yıl
İki aydır kız arkadaşımla sevgiliyiz dedim sanaldan bana resimler atıyor anlaşıp gidiyoz bilmiyor kız olduğumu erkek sanıyor duysa keser beni diri diri 😂😂😂uğraşıyorum ya seviyorum 🤗🥲😂
Sevmiyorum diyorsunuz işinize gelince çocuk yapıyorsunuz az bile kafanı şimdi duvara vur madem sevmiyorsunuz bir kendinizi değil karsidakinide surunduruyorsunuz
bilmediğin konularda ne kadarda kolay yargılamak yorum yapmak. beni yargılaman için yaşadıklarımı yaşaman geçtiğim yollardan geçmen gerek. oturduğun yerden sıkmak kolay öyle
her ne ise işte bak sende benzer durumdasın bazı şeyler bizim isteğimiz dışında ve zamansız gerçekleşiyo olması gerekenler zamanından çoook sonra oluyo. mesela ben gibi evlendikten yıllar sonra bulabildim ruh eşimi ama elden bişi gelmiyo işte mevzular çoook derin
Yargim. su anladınmi çocuk yapmayın yazık yani uzuluyorlar sonra bak bn ne anne ne baba sevgisi görmüşüm bnde isterdim her kız gibi mutlu olmayı annemin veya babamın mutlu olmasını olmuyor işte sen öyle diyince de zoruma gitti açıkçası ne oluyorsa çocuklara oluyor baba evlenir anne enlenir yuva bozulur çocuk ortada kalır... Ebeveyn sucludur
o açıdan bakınca sende haklısın tabi ona diyecek lafım yok zaten mecburen evli kalıyorum işte çocuk için. yoksa düşünmeden giderdim. takip atmak istemiyorum konu burada kalsın daha fazla konuşmak can yakıyo
Oğlum evlilik boş evlenenler diyor keşke bekar olsaydım bekarlar diyor keşke evlensem hayatın döngüsünü bir türlü çözemedim her şeyin hayırlısı olsun sen de çok isteme bu evlilik konusunu da kapat artık işine odaklan 🤪 belki bir çayını içmeye gelirim Batman'a
Bence canım tanimadigin gormedigi biriyle sevgili olunurmu? Hadi oldu diylim nude atilirmi hadi atildi diyelim bunlar iki ayda olanlar 😂bir kac ay daha beklesen neler olur neler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Hiç sevgilim olmadı bu itirafım
Birden fazla flörtüm var çok flörtözüm
Ama eski sevgilimi hala unutamadım onu seviyorum
Sen neyin kafasını yaşıyon :)) amaç ne, kıızı kandırıyor ın erkek diye
Eğleniyoruz oda hep benle uğraşır 😂
Hangi oda :))
Bu kız iste
:))
O da senle böyle saçma şekılde mi uğraşıyor da, sen gizlice yapıyon hem
İyi yapıyorum oh
Sn bilin, kaşınyon
Nasıl resımler atıyor
😂dayak yiyince ağlarım en fazla gerçi gülmekten acımaz😂😂😂😂
Dayak yiyince gülüyon mu
Evli birine hayran kaldım. Arada bir foto atıyor deliriyorum elim ayağıma dolanıyor 😂😂 iyi olmasını istiyorum çok o da ayrı tabi ki 😅😅
🤪🤣sikmesin seni iyi olunca
Belki de ben beceririm 😅 belli mi olur:)
Hayırlısı🤩😈
İster gibi geliyor da dedigin gibi tabi 😂
İster canim neden istemesin😂
İnşallah o da sizin gibi düşünüyordur 😅
😂umarim
Hayran kaldım zevkli ugras :D keyif de veriyor mu
😂 tabiki onu her gördüğümde saatlerce guluyom
Ahahaha :D yazık ama ya ben olsam zevk de almaya bakardim. bayan bedeni güzeldir.
Benim itirafım da, maalesef ayak ilgim var.
Güzel😍😂
Güzel mi. Hayret :D genelde kötü bakarlar valla mutlu oldum teseekür ederim
Ayak severim bnde ya güzel ayak olsun
dimi bakimli ve biraz bicimliyse cok tatli gösteriyor kadini. arkadasinin gördün mü ayak görselini de? :D
Görüyorum canlıda oğlum
vay be :D asiri sanslisin :D cok zevklidir bu deneyim
Evliyim
Cuc*01d tarzinda istegim var ama esimden gizli soyleyemiyorm 😂🙈🙈
😂😂😂😂😂
Kotumu 😂
Pp guzelmis🥲😂😂😂😂
Tabi cok iyidir 😂
Kapalı kızları seviyorum senin gibi giyinenleri
evliyim ve başka evli bi kadına aşığım hemde deliler gibi oda bana aşık ama kavuşamıyoruz
Zor o ya
zor değil imkansız
İmkansız bişey yok ama zor olabilir biraz
bazen bazı aşklar imkansızdır
Yaw imkansız diye bişey yok
napalım çoluğu çocuğu ortada bırakıp kaçalımmı yani
Sevmiyorum diyorsunuz işinize gelince çocuk yapıyorsunuz az bile kafanı şimdi duvara vur madem sevmiyorsunuz bir kendinizi değil karsidakinide surunduruyorsunuz
bilmediğin konularda ne kadarda kolay yargılamak yorum yapmak. beni yargılaman için yaşadıklarımı yaşaman geçtiğim yollardan geçmen gerek. oturduğun yerden sıkmak kolay öyle
Sen gibiyim bnde ama kalkıp çocuk yapmıyorum
senin neyin war ki?
Sevmiyorum ayrı yaşıyoruz kağıt üstüne evliyiz
nie evlendin sevmiyosan peki madem öyle?
Öyle olması gerekti çünkü
her ne ise işte bak sende benzer durumdasın bazı şeyler bizim isteğimiz dışında ve zamansız gerçekleşiyo olması gerekenler zamanından çoook sonra oluyo. mesela ben gibi evlendikten yıllar sonra bulabildim ruh eşimi ama elden bişi gelmiyo işte mevzular çoook derin
Oyoe ya napacan ama çocuklara yazık çocukların için susacaksin 🥺 Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin sana karinada sabır versin
herkese sabır versin herkesin bambaşka bi sınavı var işte insan ne planlıyo başına ne geliyo hayat çok farklı.
Ayn öyle üzücü 😔
neyseki beni anlamanı sağlayacak benzer durum sendede varmış başta bi yargıladın ama olsun
Yargim. su anladınmi çocuk yapmayın yazık yani uzuluyorlar sonra bak bn ne anne ne baba sevgisi görmüşüm bnde isterdim her kız gibi mutlu olmayı annemin veya babamın mutlu olmasını olmuyor işte sen öyle diyince de zoruma gitti açıkçası ne oluyorsa çocuklara oluyor baba evlenir anne enlenir yuva bozulur çocuk ortada kalır... Ebeveyn sucludur
Takip atarmisin bna
Siliyorum gorusunude yeterince içimi yaktın zatn
o açıdan bakınca sende haklısın tabi ona diyecek lafım yok zaten mecburen evli kalıyorum işte çocuk için. yoksa düşünmeden giderdim.
takip atmak istemiyorum konu burada kalsın daha fazla konuşmak can yakıyo
Evlenemek istiyorum
Açık itiraf🥲😂
🤷🤷
Oğlum evlilik boş evlenenler diyor keşke bekar olsaydım bekarlar diyor keşke evlensem hayatın döngüsünü bir türlü çözemedim her şeyin hayırlısı olsun sen de çok isteme bu evlilik konusunu da kapat artık işine odaklan 🤪 belki bir çayını içmeye gelirim Batman'a
Ne zaman 😂
Uygun bir vakitte
Haberim nasil olacak geldiğinde 😂
Alooo omerrrr tamamdır...
Haha numaram sende yok 😂
🥲unutun canım o programın olduğunu TC bile bulurum😂
Hayde bakalim numaramı bul bakalim 😂
Bul ve yaz bana 😂
Kuzenimle yatıyorum 5 aydır ikimizde mutluyuz 🤩🤩
En büyük itiraf 🥲😂
Hiç bir kızla konuşmadım
Erkeklerle mi konuştum demek istedin
Yok fiziksel engelli olduğum için hep reddedildim dışlandım
Hayat bundan ibaret işte 🤣🤣
🤪hep o uğraşacak değil ya jsjsjsjs
Tabi canım başka türlü vakit geçmez yoksa hayatın tadı tuzu olmuyor 🤣🤣
Anlaşılmıyor ne yazdığın
😂 otomatik düzeltme programı 🤦
Yazık la kıza 😂
asosyal anonim ergenler sizi :D
Nude mı atıyor
Sen kimsiniz ki sana itirafta bulunayım :D :D
Yapma böyle şeyler 🤣
😂kız vala öğrense varya kıyameti koparır yarın evleniyorum diyecem engeliyecem 😂😂😂🤦
çıplak resim iste gııı
skim 4 cm :(
😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Yasak birine ilgim var. Aha itiraf 🙈
Umarım kavuşursunuz
Yok kavuşma olmaz, yakın biri
Anlamadım
Arkadaşımla sevgiliyiz😂
Mutlu mesutlu gunler o zaman
Itiraf etcek biseyim yok
boş işler bunlar
Hangi biri
Anlamadım
Sana aşığım...
Ohaaaaa 😂😂😂😂😂
İtiraf ettim.. Napim şimdi.. Hayır dersen üzüleceğim
Cinsel konularda girdiniz miii 🤔😂
Girdik😂
Hahahah çok güzel keklemişsin yaa 😂 nude falan attı mı jsjd
Attı tabikide 😂sevmiyorsun kızım dedim sevseydin atardin dedim😂🤦kıyamam hemen atti
Hahhaha e o da senden istemiyor muuuu 😂😂
Kiminle
Kız arkadaşım la😂
Nasil nasilll?
Kız arkadaşımla sevgiliyiz erkek taklidi yaptım fek hesaptan😂
Oda bunu yedi?
Malesef😂
canım olmasi lazim gormedigi biriyle sevgili olmak nedir bide ustune nude atmalar?
😂mallık işte ama çok inandırıcı oynuyorum😂
Bence canım tanimadigin gormedigi biriyle sevgili olunurmu? Hadi oldu diylim nude atilirmi hadi atildi diyelim bunlar iki ayda olanlar 😂bir kac ay daha beklesen neler olur neler
😂ne bilim ya da bnim oldugumu dusunupmu atıyor sjjsjs korktum
Hadi Senin oldugunu dusundu ciplak foto atmak nedir
Zzzzoava9😂görmediğim seymi
Seninki olabilir ama onun kini nasil gordun anlamis degilim foto haric
🥲🥲🥲
Aglamaa