İkna da olmuyor özür diledim kac kere ne yapacam ben napıyım lütfen yardım edin
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hic bisey olmaz işiniz gücünüz korkmak bu ülkede cinayet işleyen ceza almiyor
Ya polis olmama engel olurmı
Saçmalama bu kadar korkma dedim
Sicile yazilirsa olur maalesef. Ulkede ceza verilmiyor degil kufur edipte bir sene yatan tanidigim da var. Uzlasmaci araya girer karsi taraf ya para talep eder ya farkli biseu absrti olmadigi surece yapmak zorunda eger uzsklasma falan talep ederse sicilde kalir sicilde kaldigi taktirde asla devletre calisamaz tabi koskkoca arkasi yoksa
@candan2 ikna edici ne diyim arayacak simdi beni sikayet etmemesi için
Candan hem abarttın hem kekini kabarttin
Abartmadım sürecin içindeyim:) sizin gibi boş yazmıyorum.
Sen ozrunu dilemissin bu kadar direttigine gore muhtemelen etmeyecek sikayet uzak dur bosver. Ben ettim sahsen hakaret icin davam var.
Candan sen daha küçük tatlı bir kızsın burası malesef Avrupa değil hirsizi ön kapıdan sokup arka kapıdan ben salmıyorum.
sana soyle diyeyim hapise girmez ama siciline işler şu an davam var bizzat hakaret tehdit aldım bir iki aydır sürüyor uzaklastirma aldi ve siciline isledi bu halde devlette calisamaz.
Sen daha kucuk kizsin derken senden cok sey bilmem peki? Yazik cidden kafana
Hem küçük hem ukalasin internetten küfür edip ceza alacakmış dolandirilan kişi şikayetçi olmuyor küfür yiyen mi araştıracak bilgi edinecekte gidip şikayetçi olacak bos konuşup kizi iyice korkutma bos yere
Aynen o yüzden benim şikayet ettiğim kişi ceza aldı büyük canımsın iyi günler sus
Ulan beyin yoksunu alir bal gibi siciline isler. Para talep ederlerse odemek zorunda. Ama herkestr ugrasmaz.
Soruyu soran arkadaş hiç bi halt olmaz içini ferah tut.
Birşey olmaz niyetiype kimseye hakaret etme kardeşim. Bana edildi Şu an mahkemelerde sürünüyor. Kimse şahsi degerlerime kufur edemez :)
Boş teneke anca ses çıkarır
Doğruları söylemek koydu salagaaaa
Hangi beyinle gidip mahkemeye verdin ona şaşırdım
Hakaret ve tehdid aldigim icin mahkemeye verdim çok şükür de sureç iyi işliyor. Olmayan beyinle adalet öğretmeye kalkmayın.
Seni kim neden tehdit etsin masallah sen daha iyi tehdit ve hakaret ediyorsun
Bilmediğin konularda yorum yapma sana özelimi mi anlatıcam umarım yaşadiğimi yaşarsin ;)
Canim yapacak olan tehdit etmez
@candan2 ee noldu davanda
@candan2 şikayet kişimi ceza aldı nasıl
Benimkiyoe seninki bir degil benim aileme dahi ettiler ayrica ölüm tehdid ettiler. Ama normal bir küfürde ya para cezasi ya uzlaşma olur. Herkes sikayet edecek diye kaide yok ki. Sen sakin kal bundan sonrasi kapanir bence
@candan2 yani para cezasımı aldı o kişi
O kadar bahsedemem bu tamamen hakime kalmış veya uzlasmaci kabul edilirse ona kalmis
Ama sicile geçiyor
Marlboro sicilime işlermi
Arkadaşım hiç bir şey olmaz demekten yoruldum bu yarım akıllı canan hanım birini mahkemeye vermiş mahkeme bos bos ilerliyor işin sonunda bu canan ceza alırsa şaşırmam sicilede böyle basit bi olay İŞLEMEZ..
Sen buraya dil döküp uzulecegine gidip uzlaşmaya calissana. Eger hakim ceza verirse zaten işler. Mesela beş sene suç işleme diyebilir avukatım bana oyle demisti o kadar suc islemezsen bir ceza almazsim para falan. Her turlu siciline isler.
Boş boş mu? insanlar tehdit edilip kufur yiyince hakkini savunmasi boşmu? Cidden allah belanizi versin bu kadar boş insan olunmaz ananin babanin basina gelsin de gör bosu zavallu
Candan benim kızdığım yalan yanlış şeyler söylemen ve bana beddua etmeye hakkın yok
Yalan yanlış degil olanı söylüyorum bal gibi de alır. Küfür veya tehdit normal seyler degil ben avukatimla bunlari konuşmuş biri olarak soyluyorum sense havlıyorsun yarım akilli vs diye davama boş diyemezsim cunku ailesi tarafından da tacize kalkisildi diliyorum karinin kizinin basina gelsin yargiladigini yasa beyinsiz
Soraan arkadaş
Bu yorumdaki bir gram bişey bilmiyor aptalca haberlere çikan hakimlerden ibaret sanıyor dünya. Sen 125ten yargilandiginda muhakkak buraya sonucu yaz :)
Öncelikle ben bekarım yarım aklın ile beddua etmeyi bırak ettiğin hakaretleri söylemiyorum bile anlaşılan avukatin da senin gibi yalancı birisi para cezası ve durumlarda sicile işleme söz konusu değildir bunu yoldan gecene sorsan söyler ayrıca böyle ben sana sovmusum hakaret tehdit kusura bakma da hakimin avukatin pek umrunda değil ortada hakaret diye bir suç var ama işlenmiş yapılmış fiziksel birsey yok cana mala bir zarar yok diye umursamaz davranıyorlar bu konuşmaları not al karşı taraf para cezası değil ödül bile alabilir
Benim davam birtek küfür değil zaten ölüm tehdidi taciz vsde var. Bunu baştan da yazdım, ama küfürden ceza alanlar var ufak tefek cezalar oluyor ama sicile işliyor avukatıma yalancı? herneyse bunu ss atacagim bizzat ulaşırsa size bizzat avukata da yalancı dersiniz yeter çünkü bekle sadece.
Cahille münakaşaya girilmez siz boş yere havlayadurun
Birazdaha büyü gel biz buralardayiz
Beynin büyüsün senin sizin gibi it uğursuzla işimiz yok
Anan da kiz kardeşinde veyahut eşinde yaşarsa aynisini bos dava dersin tekrar, sizin gibileri acınası
Sen veletsin daha hakaret etmeden konuşmasını bilmiyorsun yalanlarinda masallah bitmiyor
Hoşt
Senin nasıl bir karaktersiz nasil yalanci biri olduğunu herkes gördü simdi gidebilirsin
YAW APTALLLLL SANA OLANI SOYLEDIM KIZ ALIR MI ALIR CEZA BENIM DAVAM COK FARKLI YANI KUFURDE NORMAL SEYLER DEĞIL IKI AYDIR KARAKOLLA ICLI DISLI OLDUM HAVLAMA HAVLA MAAAAA
Engelliyorum sus artik ya ne luzumsuzsun cahil
Bu kız ceza alırsa seninkine müebbet vermeleri lazım hem hakimin yerinde olsam senin için sağlık raporu kafa raporu isterdim hiç normal değilsin Allah hakimlerimize avukatlarimiza senin gibiler karşısında sabır ihsan eylesin.
Ben tacize uğradım, davamda son derece haklıyım Allah sizin gibi tacizci adaylarından küfürü böyle normalleştirenlerden korusun.
Travma kaldı mi diye psikologa gittim zaten zor donemlerimdi kadın gayet aklı başında bir kız dedi ayriyetten hakime gitti raporu da gayet güzel, siz havlayadurun. Cahille sohbeti kestim
Sen taciz tehdit e ugradigin için mahkemeye verdin basit bir kufurlesmeden dolayı kimse mahkeme ile uğraşmaz basit bir olayı taaaa anasinin şeyine getirdin tacize uğradığın için de üzgünüz umarım karşı taraf ceza alır diyeceğim de ellemeninde cezası malesef para olarak karşımıza çıkıyor
Edebilir korkma bişey olmaz olursa en fazla para odersin 1 /2bin falan yanidavalik olanlardan genelde bu sekilde duydum
Peki polis olmama engel olurmu
Olur tabii.
Kimseye küfür etmr cidden sakinlik en guzeli
Etcem diyo anneme sövdün diyo ya
Annesine ettiysen haklı etmekle kusura bakma bu kadar da genis olmayin lutfen.
125ten yargilanirsin
İp adreslerine bakıyorlar demicekmi savcı senin telefonundan edilmiş kim etti diye sormayacakmı
Hapse girer yatarsın 7 yıl