Aile & Toplum Gunaydiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn? melisa2a2 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Gunaydiinnnnnnnnnnn , yeni bir gune merhabaaa !! :)Neler yapacaksiniz bakalimm Gunaydiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
AntiHayalperest Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Bir dünya işim var. Onları hallettikten sonra konsere falan gidecem 1 4 Yorumla melisa2a2 +1 yıl Vallahhhhhh omur biter isler bitmez !!!Ohhh ne guzelll konserde kimi gorceksinn? :) Yorumla AntiHayalperest +1 yıl Bilmiyorum arkadaşım ayarladı. Söylemiyor sürpriz dedi bende bozulmasın diye ayarlamadim 🙂 Yorumla melisa2a2 +1 yıl Guzelll supriz olur umarimmm :) Yorumla AntiHayalperest +1 yıl Ya çok teşekkür ederim ☺️ sen bugün neler yapacaksın peki 🙂 Yorumla
oktay5038 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Günaydın efendim sinemaya güdicem kahvaltı hazırlıyorum 1 6 Yorumla melisa2a2 +1 yıl Affiyettt bal seker olsunnn :) Ne guzel yaaaaaaaa bende gitmek isterdimmmm :/Ne bakacaksin? Yorumla oktay5038 +1 yıl Black widow efendim Yorumla melisa2a2 +1 yıl Vay vayyy baktim , korkunc bir filme benziyo :D Yorumla oktay5038 +1 yıl değil efendim aksiyon Yorumla melisa2a2 +1 yıl Oyle miiii , o zamann cok seversin galiba :) Yorumla oktay5038 +1 yıl Ewet efendim Yorumla
Marly_Delina Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Günaydın,, şimdilik tembellik yapiyoruz.. 2 1 Yorumla melisa2a2 +1 yıl Gunaydiiiinnnn :)Bi kac saat gecsin de o tembellik de gecer ablacim !! Yorumla
Ozanchef Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 89% +1 yıl Kim bilir neler yapcaz 1 5 Yorumla melisa2a2 +1 yıl Onuuu sen bilirsinnn !! :) Yorumla Ozanchef +1 yıl Beraber yapsak Yorumla melisa2a2 +1 yıl Napsakkkkk 🤣 Yorumla Ozanchef +1 yıl Sen ne isyersen ben hazirimm Yorumla Ozanchef +1 yıl Hadi seni bekliyorumm Yorumla
üye645811 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Halay çekmeyi planliyodum 1 6 Yorumla melisa2a2 +1 yıl Hahahahha cansin , bende onu bu aksama planlamisdimmm :)Gelde birlikte cekeriz barii !! Yorumla üye645811 +1 yıl Tey tey tey dkshdk ben başladım bile gac giz gel bura Yorumla melisa2a2 +1 yıl Amaniiiiiiiii basladi bileee , ben daha yataktayimmm giiz dur ayaklarumi sallatimmm hopaaa hahaha :D Hicc gulesimm yoktuu !! :) Yorumla üye645811 +1 yıl Kanka ben geliyim her şekilde cekerik 👀 biliyom sapık gibi oldum şu an kendime söveyim Yorumla melisa2a2 +1 yıl Benimmm gibii delii ciktun sende daaa 🤣 Yorumla üye645811 +1 yıl Djshdksj yok akilliyim 😌 Yorumla
Antalya30 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 801 cevap paylaştı. Çalışıyoruz napalım hayat mücadelesi 1 3 Yorumla melisa2a2 +1 yıl Olsunnn , oda guzel yani, en azindan kimseye muhtac degilsin :)Allah calisani da sever , hadiii inshallah sana kolay gelir !! Yorumla Antalya30 +1 yıl Sağol güzel dileklerin için)) Yorumla melisa2a2 +1 yıl Ricca ederimmm :) Yorumla
MYSTERİOUS_ADAM Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl Cumaya gidicem sonrası ebde olurum 1 3 Yorumla melisa2a2 +1 yıl Allahimmm tum dualarini kabul eylesinnnn !!!Hayirli bi gun olur inshallah :) Yorumla MYSTERİOUS_ADAM +1 yıl İnşallah hepimizin duaları kabul olur :) Yorumla melisa2a2 +1 yıl Amiin Yorumla
Hellboy29 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 58% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı. Günaydııınn şimdilik bir plan yok ama çıkılır. 1 1 Yorumla melisa2a2 +1 yıl Gunayydiiinnn :)Ehhh yaniiiii , illa ki bir isin cikar !! Yorumla
Sinan_ist Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Toplu taşıma ücretsiz son gün iyice gezeyim 1 5 Yorumla melisa2a2 +1 yıl Gezzz gezzzzzzzzzzz :) Yorumla Sinan_ist +1 yıl Sende gell Yorumla melisa2a2 +1 yıl Davetttt edersin de gelmez miyimmm :D Yorumla Sinan_ist +1 yıl Çok sevinrim tek olmam en azından Yorumla Sinan_ist +1 yıl Gelirmisin gerçekten sanalcık değil demi Yorumla
armada Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. sobanın başında oturup duracağım 1 4 Yorumla melisa2a2 +1 yıl Yapmaaaa yaaa :) Yorumla armada +1 yıl hava soğuk yaylada Yorumla melisa2a2 +1 yıl Vallah ben en cok soguku severim !!! Yorumla armada +1 yıl Çık gel Yorumla
bilgichasan Takip Et Bilge Yaş: 28 +1 yıl Gunaydın deniz keyfi yapcam elimde bira 1 2 Yorumla melisa2a2 +1 yıl Yaaaaaaaaaaaa ne kadar sanslisinn !!!Guzel bi gun olur inshallah :) Yorumla bilgichasan +1 yıl Guzel olmama sanslı yok ispanya zaragoza sahilleri efsane Yorumla
AltOfEverything Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Günaydın, bir şey yapasım pek yok 1 2 Yorumla melisa2a2 +1 yıl Gunaydinnn , neden? :oKotu birseyin yoktur inshallahh Yorumla AltOfEverything +1 yıl Yok sadece uzanasım geliyor. Senden naber Yorumla
beratbeeyyy Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Aglicam 1 1 Yorumla melisa2a2 +1 yıl Goz yasinaaaaa yazihkkkk olur amaa Yorumla
burkiidiyebilirsiniz Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 90% +1 yıl İşe gidiyom :( 1 3 Yorumla melisa2a2 +1 yıl Hadiiii amaaaaa biraz enerji yollim sana :)Guzel bir gun olur inshallahh!! Yorumla burkiidiyebilirsiniz +1 yıl İnşallahh teşekkürlerr <3 Yorumla melisa2a2 +1 yıl Ne demekkk :) Yorumla
ƒσятнєgℓσяу Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Günaydın yani şu an bir plan yok 0 7 Yorumla melisa2a2 +1 yıl Gunaydiiinnnnn, cikar illa ki :) Yorumla ƒσятнєgℓσяу +1 yıl Aynen az sonra ekmeğe yollarlar Yorumla melisa2a2 +1 yıl Hahahahaha guldumm sayendeee :)Ekmek alirken bana cikolata da alirsin o zamannn !! Yorumla ƒσятнєgℓσяу +1 yıl Almam maalesef Yorumla melisa2a2 +1 yıl Caninnn sag olsunnnn :) Yorumla ƒσятнєgℓσяу +1 yıl Fırında çikolata yok 🙂 Yorumla melisa2a2 +1 yıl Taammam iste sende markete gidersin dimiiii dimiii :) Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sen adanalimisin 1 7 Yorumla melisa2a2 +1 yıl Yoooo, niye adanaliya mi benzetin benii? :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok ya tanıdık gibi geldin burada birini tanımıştım baya önceden merak ettim Yorumla melisa2a2 +1 yıl Haaaa oyleyse , ben o kisi degilim :)Uzgunummm , ben bu dunyada tek tek :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bnim benzerim yok diyorsun 😂😂 Yorumla melisa2a2 +1 yıl Aynennnn oyle 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayıptır sorması senin yasin kac baya pozitif birisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Bir dünya işim var. Onları hallettikten sonra konsere falan gidecem
Vallahhhhhh omur biter isler bitmez !!!
Ohhh ne guzelll konserde kimi gorceksinn? :)
Bilmiyorum arkadaşım ayarladı. Söylemiyor sürpriz dedi bende bozulmasın diye ayarlamadim 🙂
Guzelll supriz olur umarimmm :)
Ya çok teşekkür ederim ☺️ sen bugün neler yapacaksın peki 🙂
Günaydın efendim sinemaya güdicem kahvaltı hazırlıyorum
Affiyettt bal seker olsunnn :)
Ne guzel yaaaaaaaa bende gitmek isterdimmmm :/
Ne bakacaksin?
Black widow efendim
Vay vayyy baktim , korkunc bir filme benziyo :D
değil efendim aksiyon
Oyle miiii , o zamann cok seversin galiba :)
Ewet efendim
Günaydın,, şimdilik tembellik yapiyoruz..
Gunaydiiiinnnn :)
Bi kac saat gecsin de o tembellik de gecer ablacim !!
Kim bilir neler yapcaz
Onuuu sen bilirsinnn !! :)
Beraber yapsak
Napsakkkkk 🤣
Sen ne isyersen ben hazirimm
Hadi seni bekliyorumm
Halay çekmeyi planliyodum
Hahahahha cansin , bende onu bu aksama planlamisdimmm :)
Gelde birlikte cekeriz barii !!
Tey tey tey dkshdk ben başladım bile gac giz gel bura
Amaniiiiiiiii basladi bileee , ben daha yataktayimmm giiz dur ayaklarumi sallatimmm hopaaa hahaha :D
Hicc gulesimm yoktuu !! :)
Kanka ben geliyim her şekilde cekerik 👀 biliyom sapık gibi oldum şu an kendime söveyim
Benimmm gibii delii ciktun sende daaa 🤣
Djshdksj yok akilliyim 😌
Çalışıyoruz napalım hayat mücadelesi
Olsunnn , oda guzel yani, en azindan kimseye muhtac degilsin :)
Allah calisani da sever , hadiii inshallah sana kolay gelir !!
Sağol güzel dileklerin için))
Ricca ederimmm :)
Cumaya gidicem sonrası ebde olurum
Allahimmm tum dualarini kabul eylesinnnn !!!
Hayirli bi gun olur inshallah :)
İnşallah hepimizin duaları kabul olur :)
Amiin
Günaydııınn şimdilik bir plan yok ama çıkılır.
Gunayydiiinnn :)
Ehhh yaniiiii , illa ki bir isin cikar !!
Toplu taşıma ücretsiz son gün iyice gezeyim
Gezzz gezzzzzzzzzzz :)
Sende gell
Davetttt edersin de gelmez miyimmm :D
Çok sevinrim tek olmam en azından
Gelirmisin gerçekten sanalcık değil demi
sobanın başında oturup duracağım
Yapmaaaa yaaa :)
hava soğuk yaylada
Vallah ben en cok soguku severim !!!
Çık gel
Gunaydın deniz keyfi yapcam elimde bira
Yaaaaaaaaaaaa ne kadar sanslisinn !!!
Guzel bi gun olur inshallah :)
Guzel olmama sanslı yok ispanya zaragoza sahilleri efsane
Günaydın, bir şey yapasım pek yok
Gunaydinnn , neden? :o
Kotu birseyin yoktur inshallahh
Yok sadece uzanasım geliyor. Senden naber
Aglicam
Goz yasinaaaaa yazihkkkk olur amaa
İşe gidiyom :(
Hadiiii amaaaaa biraz enerji yollim sana :)
Guzel bir gun olur inshallahh!!
İnşallahh teşekkürlerr <3
Ne demekkk :)
Günaydın yani şu an bir plan yok
Gunaydiiinnnnn, cikar illa ki :)
Aynen az sonra ekmeğe yollarlar
Hahahahaha guldumm sayendeee :)
Ekmek alirken bana cikolata da alirsin o zamannn !!
Almam maalesef
Caninnn sag olsunnnn :)
Fırında çikolata yok 🙂
Taammam iste sende markete gidersin dimiiii dimiii :)
Günaydın dişarda olucam arkadaşlarla
Günaydın
Çalışıcam malesef
Sen adanalimisin
Yoooo, niye adanaliya mi benzetin benii? :)
Yok ya tanıdık gibi geldin burada birini tanımıştım baya önceden merak ettim
Haaaa oyleyse , ben o kisi degilim :)
Uzgunummm , ben bu dunyada tek tek :D
Bnim benzerim yok diyorsun 😂😂
Aynennnn oyle 🤣
Ayıptır sorması senin yasin kac baya pozitif birisin
😂😂