Karım temizlik hastası, artık çaresizim?

5 yıl olacak evleneli. Üniversitede tanıştık. Çok seviyorum onu oda beni aynı şekilde. Her şey geçen sene babasını kaybetmesiyle başladı. Ev hanımıydı. İşten bir geliyordum salonu süpürüyor yemek yiyorum kalkıyorum halen daha salonu süpürüyordu. Anlam veremedim açıkçası dedim herhalde acısını yaşıyor. Fakat sonra işler değişti. Eve biri gelince eve sokuyordu ama diken üstündeydi. Misafirleri yolcu edince saat kaç olursa olsun salona mutfağa hole bir girişiyordu 2 güne anca temizliyordu. Ben artık aldım karşıma bak bu böyle olmaz babanın acısını yaşıyorsun diye ses etmedim ama yas bitti artık. Sen temizlik hastasısın başladı saçmalama sen iyice ne dediğini bilmiyorsun dedim yarın doğruca psikoloğa gidiyoruz bir anda sinirlendi benim hiçbir şeyim yok sen kendini götür diye. Arkadaşlar durum böyle gelmiyor. Ve en kötüsü artık evliliğimizde iyi gitmiyor. Ne zaman yapsak yani söylenmez ama 2-3 hafta dokunmamı istemiyor kendine. Ben ne yapacağım? Etrafında sizin de tanıklık olduğunuz duyduğunuz bir şeyler varsa lütfen yol gösterir misiniz? Artık çaresizim. Ve lütfen ciddi cevaplar verin arkadaşlar 30 yaşında adamım 3 saat sonra kalkıp işe gideceğim aklıma burası geldi. Dedim bir yazayım belki tecrübe eden ya da yardım edebilecek olan birisi vardır diye
Karım temizlik hastası, artık çaresizim?