Devamlı kizlara yürüyorlar. Ve hep de reddediliyorlar. Hiç utanmıyor musunuz? 180 altı erkeklerden bahsediyorum. Özellikle 175 ve altındakiler daha özgüvenli. Yani tabii birilerinden hoşlanmak sizin de hakkınız ama ne biliyim rahatsız edici geliyor, ve o boya o özgüven cokmus gibi geliyor. Güzel kizlsra yurumek yerine ve çirkin uzun boylu kadınlara yürüyebilirsiniz. Kendi tipinize bakmadan yürüdüğünz kızlar sizi küçük görüyoru emin olun.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılErkekte tek önemli olan boy aşağıdakinin boyu. 178e kadar hiçbir kızdan red yemedim. Çünkü en uzunu 178 di. İlerde 180+ da denerim. Ama kısa kızlara aşıksam red yeme ihtimalim daha fazla. Ondan varlıklarından bihaberim.
Önemli olan da işi bilmek. Hatta çoğu uzun kızı reddetip peşimde koşturduğum oldu. Keko kızlara karşı boy lazım. Bende keko sevmiyorum. Ama yine de 178ler benim neyime anlayabilmiş değilim. O kızı da arada çok özlüyorum. 178lik guşum kadar güzelini hoş karakterlisini bulamadım. Kızı terk ettiğim halde beni nasıl etkilediyse hiç kısa kıza açılmadım. Beni adam eden oyken ekmeğini yiyen başka kızlar oldu. Gerçi onları da terk ettim ama olsun17 Yorumla- +1 yıl
Yazıklar olsun o zaman
- +1 yıl
@Mavikedicikkk valla. Merak etme ama ahları fazlasıyla çekiyorum
- +1 yıl
Ohh ohhh ne güzel
- +1 yıl
@Mavikedicikkk yine de adam ettikleri erkeğin ekmeğini başkaları yiyecek. O kızlarda büyük ihtimalle erkeklere bir daha güvenemiyecek. Sanırım bende onlara hayat dersi verip kadın etmiş oluyorum. Aslında fifti fifti iki tarafta kazançlı
- +1 yıl
O kızlar senin yüzünden insanlara olan güvebini kaybetti onların kazançları ne
- +1 yıl
@Mavikedicikkk güvenmesinler. Bu dünyada kendinden başka, annenden başka kimseye güvenmicen
- +1 yıl
Üzülen taraf olmazlar artık en azından
En İyi Cevaplar
+1 yılYürüdüğü kızlar kendilerinden kısa değilse sorun yok bence... Gerçekten 180 altındaki erkekleri anormal mi görüyorsun... Bak var ya caddeye çıkıyorum. Caddedeki binlerce erkekten yalnızca 10 15 kişi 180 ve üzeri... Nedense 180 altı erkeklere kısa diyen kişiler de genellikle sensörlü kapının bile göremediği kızlar oluyor... Bence erkekler kendilerinden kısa kızlarla takılmalıdırlar aksi çok itici ama bir kızın da 180 ve üzerindeki erkeği istemesi için bence en az 173 olmalı... Haksız mıyım? 160lık kız ile 185 lik erkeğin ne kadar itici duracağını düşünsene...
20 Yorumla
+1 yılYani diyorsun ki kadın çirkinse boyu önemli değil, güzelse yürümeyin, öyle mi?: ) Yazı baştan sona laf salatasından ibaret. Kendimi yorup da cevap vermek istemiyorum daha fazla, bu kadarı yeterlidir.
20 Yorumla
+1 yılÇok saçma bi düşünce yapın var helal olsun Yani. Eyvallah her kız erkeğin yanında bi tık kısa kalmak ister de arada uçurum olmasına gerek yok. Ayrıca dış görünüş insanın elinde de olan bi şey değil ki. Elimizde olmayan bişey için boylarından dolayı insanları eleştirmek ne kadar mantıklı 🤔. Bide boyun kaç ya merak ettim 2 metre mi
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
109Cevap
+1 yılArkadaşlar, bu sorunun troll olduğunu düşünmüyorum. Bunlar psikolojik olarak sıkıntılı kadınlar ve sokaktan rastgele tutacağınız herhangi bir kadının bu şekilde düşünüyor olması çok çok düşük bir ihtimal. Bir de tribe falan girmişsiniz yorumlarda :D 166 boyum var arkadaşlar, sevgililerimin çoğu benden kısaydı ama iki tanesi 175 falandı. İkisi de kendileri yürüdü bana, o şekilde sevgili olduk. Şahsen 155 altı kızlar tercihim değildir. Mark Manson, Todd V, Straussfield vs. 300 kadınla, mankenlerle yatmış pickup artistlerin boyu 5'7"dir, 170 civarı yani. Kimisi der fakirler ölsün, kimisi der kısalar, kimisi der şişmanlar ölsün. Bu tercih değil arkadaşlar, bu ruh hastalığı. Herhangi bir psikoloğa anlatsalar teşhis koyar. 155 kızda 180+ erkek isteyecek özgüven varsa siz Barbara Palvin'i bile isteyebilirsiniz, ve alırsınız da yani sıkıntı yok.
52 Yorumla- +1 yıl
"Kaba Paylaşım", "Provokatif Paylaşım" ya da "Üyeleri Hedef Alan Paylaşım" gerekçeleriyle soruyu şikayet edebilirsiniz.
Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Siz bazı kızlar bu boy meselesini öyle bir takıntı hâline getirmişsiniz ki, bana sorarsan psikolojik destek falan almanız gerekiyor. 1.80 cm altındaki erkekleri insan olarak görmüyormuş gibi yazıyorsunuz. Bir de birilerinden hoşlanmak sizin de hakkınız yazmışsın, senden çok hakları var emin olabilirsin. Her şeyin olduğu gibi özgüvenin de fazlası zarar ama her erkek için genelleme yapıp böyle şeyler yazmak da sana düşmez. Ayrıca ortada kimsenin utanmasını gerektirecek bir durum da yok. Ama sende azıcık utanma varsa bu yazdıkların için köşene çekilip biraz utanç duyabilirsin.
40 Yorumla
+1 yıl"Güzel kizlsra yurumek yerine ve çirkin uzun boylu kadınlara yürüyebilirsiniz." diyerek kisa boyundan dolayi kompleksli, erkek dediğin en az 1.90 olmali yiaa diyen kezbanlardan olduğunu itiraf etmiş. Ozguvenle alakasi yok bu arada, seni o boy aralığındaki hemcinslerim görebildiği icin onlar yaziyor. 1.90 adam yürürken seni göremiyor ki yazsin, annecigine söyle biraz daha emzirsin seni: anne sütü, hem beyin hem fiziksel büyümeyi sağlar.
(Bu arada uzun kizlar candır ötede aglayabilirsin 👍)30 YorumlaAnlaşılan sizin görünüşünüz ve karakteriniz uzun boylu erkeklere göre değil ki , 175 altındaki erkeklerin size kadar kalmayacagından kuşkuya düşmüşsünüz. Bu da sizi Kısa ve özgüvenli erkeklere karşı özgüvensiz hale getirmiş. Acilen özgüvene ihtiyacınız var böyle giderse 170 ve altı erkeklere hatta 165 erkeklere bile kalmak zorunda olabilirsiniz. Linkini bıraktığım bence'mi okuyun size çok iyi gelecektir.
Öz Güven Nasıl Kazanılır? Bunun İçin Yapmamız Gerekenler
Erkek bulamazsanız danışmanlık yapabilirim.
Boyunuz kaç acaba? dur söylim ↘⬇⬇↙ kompleksinizi yenebilirsiniz. ⬇
12 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılVahşi yaşamdan örnek vereyim kutup ayılarının av girişimlerindeki başarı oranı 20/1 dir. Yani 20 defa saldırır sadece 1 avını yakalar. Kutup ayısı bu oran çok düşük diye beslenmeyi bırakırsa ölür. Boyu kısa erkekler teklif etmeyi bırakırsa üreyemez ve sonuçta gene ölürler. Hayatın devamı beslenme, üreme ve barınma/savunma olmadan olmaz. Bu doğanın en temel kanunlarındandır.
33 Yorumla
+1 yılSen kmsn ln sana bakacağım?😂
Allah’a sukurler olsun 1.96 boyum var dönüpte yüzüne bile bakmam 😂 skim kadar boyunla beni hak edeceğini mi sanıyorsun 😂 benim gibi yakisikli tipleri her zaman yabanci hatunlar hak etmiştir siz km kpeksiniz de kısacık boyunuzla benim gibi 1.96 boyunda birini hak edeceksiniz s.. tir ordan Kezban seni 😂😂😂20 Yorumla
+1 yılÇok basit reddediltikçe aslında reddedilmenin harekete geçmemekten daha kötü bir şey olmadığını farkediyorsun. Birde rahatsız edici geliyor demişsin sohbet etmenin nesi yanlış. Hee istemiyorsan reddedersin ısrar ediyorsa o ayrı. Bu arada sana yürüyenlerin de sürekli aynı kategoride olmasını bir düşün derim
20 Yorumla
+1 yılYa kimseye çirkin demek istemiyorum ama cidden bu kız bana bakmaz diyen erkekler genelde bakıcağımız tiplerken çzgüvenle yazan erkekler asla bakmayacağımız tipler kesinlikle. Şansınızı denemek yerine karşınızdakine rahatsızlık vermemeyi tercih edin çünkü insanı soğutuyorsunuz erkeklerden
10 YorumlaBoyla özgüvenin bir bağlantısı oldugunu dusunmuyorum 1.88 boyum var hayatımda hicbir zaman bir kadına direkt yürümedim bu durumun özgüvenle ilgili oldugunu da dusunmuyorum ustelik tamamen kisinin davranışları ve karakter farklılıkları diye dusunuyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGaliba haklısın, mesela Tom Cruise ve Ben Stiller; boyları 1,70 maalesef ama ciddi özgüven var anlamıyorum neden? Ha bir de şey vardı kendisini mega star ilan ettirecek kadar gereksiz özgüvenli Tarkan Tevetoğlu; 1,69 boyuyla büyük cesaret. Okan Bayülgen ise 1,68 ama ondan da fazla özgüvenli. Bunlar ünlü olmamalı idi -geçtim, hiçbir hatun ile selamlaşmamalıydılar da- haklısın, katılıyorum. Güzel soru 👏👏👏
30 YorumlaHata sende degil yavrucum. Hatanin tamami benim abaza hemcinslerimde. Onune gelen her kiza yürüyüp gotunu kaldirdiklari icin sen bukadar rahat konusabiliyorsun.
60 YorumlaSiz 1.50 boyunuzla 1.90 erkeklerle çıkarken utanmıyorsunuzda neden onlar utansınlar ki Allah onları da öyle yaratmış kimseyi küçük görmemek gerekir yarın senin çocuğun olur aynı durumu onda yaşarsın bu söylediklerini.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu utanılacak bisey değil ki? Boyla insanlık mi olur? Çok var öyle evlenen önemli olan kıymet değer bilmek boyla insan anlaşmıyor aklıyla anlaşıyor senin boyun kaç bilmiyorum ama uzun erkek gelmeyeceği belli. Madem bu utanç verici 1.30 boyla evlenirsn umarım... özgüvenin yerine gelir
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKibirli olmak doğru değil... insan nasibindekini yaşar sanki çok iyi insansın da görelim iyisi gelsin uzunu gelsin asla gelmez sen böyle haset edersen
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSende boy var ama akıl yok belli ki yazdıkların normal insanların düşüncesine ters uzun boylu kısa boylu güzel çirkin diye kimseyi ayırmaya hakkın da yok haddin de değil👋 ALLAH IN YARATTIĞINA KUSUR BULUNMAZ SAYGI DUYULUR 🙏
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 703 cevap paylaştı.
+1 yıl175 altı çoğunlukla boyuna bakmadan 160 kızları aşağılıyor bu garibime gidiyor halbu ki kendi boyları kız boyuna karşılık 155. Hep uzun boylu kız peşindeler 170+ bana da tuhaf geliyor. Tabi hepsi böyle değil asla.
30 Yorumla 1.80 nin altında olup çok hoş olanlar var. Hep reddediliyorlar sözüne katılmıyorum.
50 Yorumla
90 Yorumla
+1 yılNe kadar da aşağılayıcı bir soruu. Naptın gizlicim yaa bu kadar dış görünüş eleştirilmez.
40 Yorumla
+1 yılYa abi bırakın bu boy işlerini sevecek yürek kalp yok ki
415 Yorumla- +1 yıl
Ben varım kardeş ben varımm djnene
- +1 yıl
Senin gibiler çoğalmalı kardeş kendbs
- +1 yıl
Evett hangi şehirde oturuyosun
- +1 yıl
İstanbul sen
- +1 yıl
İzmir
- +1 yıl
Çok güzel şehir
- +1 yıl
Zaten hiç İzmir de yaşayan birine denk gelsem şaşarım sjbehehe
- +1 yıl
Kwkdnsbwkw
- +1 yıl
Yaş 18 mi
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Boyum 1.81 bu arada orta mıdır sence
- +1 yıl
Hayır çok iyi ne ortası
- +1 yıl
Bence de haklısın hatta dün anaannemlere gittim dayımın dibine giriyom kısacık kalıyo dayı nabıyosun yaaa diyorum öyle xjehehehe
- +1 yıl
Güzelmiş eodkdbe
- +1 yıl
Saol
195 im fakat kimsenin boyumdan ötürü beni sevdiğini hatırlamıyorum bu boy sevdasını bi türlü anlamıyorum kısa olsa ne olur uzun olsa ne olur
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılMilleti tahrik etmeye gelmiş bu ergen. Ona istediğini vermeyin.
71 Yorumlaniye 1.75 altı olanlar bacım cocu mu? niye 1.80 değiller diye tipsizler mi
ne yani ortalama altı tipi olan erkekler senin gibi egoistler yüzünden yanlız ve mutsuz mu olmak zorunda sen dalga mı geöiyorsun insanlarla? senin gibilerin egosu beyninden daha büyük anlaşılan...10 YorumlaSenin gibi hayatında mahalle abisinden başka manitası olmayan yerden bitme kadınların şu Özgüveni yok mu... Beni bitiriyor arkadaşşşş. En son ne zaman haber okudun lan sünepe?
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. 1.85'im biz de redediliyoruz. Keramet boyda değil kafa da ve yürekte. Zeki olacaksın, aklınla dikkat çekeceksin ve kalpten seveceksin. Herkese yürüyenler sadece aklını kullanıyor kalpten sevmiyor.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 523 cevap paylaştı. Boş Muhabbet. Özgüveni boya tanımlamak nedir. 2Metre Kültürsüz Entellektüel zekadan bi haber biri mi özgüvenli olmalı yani? Şunu Anlatmaya Çalışıyorum ÖZGÜVEN - Karaktere Yüklenir Boya Değil.
00 Yorumla
+1 yılKanka benim boyum 184 cm kilo ise 96 kg iri yapılı bir erkeğim bugüne kadar hep kendi boyumdan aşağıda ortalama 160-170 cm arasındaki kızlarla sevgili oldum sadece.
00 YorumlaSen ve senin gibi düşünenler gerçekten çoğunuzun boyu kaç merak ediyorum ne yani kısa boylu erkekler güzel bir kadınla ilişki kurumaz mı emin ol sizin o 180 adamların çiçeğine koyar o 180 altı adamlar
00 Yorumla
+1 yılKeşke bizde senin o tipini görseydik :)
Gerçi boyun kaç olursa olsun egon herşeyden büyük ama IQ seviyen ayakkabi numarandan küçük onu anladık görmeden10 Yorumla
+1 yılKısa boylu erkek kazığını yemiş bir kadın daha geldi
40 Yorumlacok alakasız bır gorus ozaman bende soyle dıyıopm got kadar bacakları olan kadınlar gıdın ölün :( senın demen bu yazılana benzedı
20 Yorumla
+1 yılBoyla ne alıp veremediğiniz var boyu 1.60 bile olsa şansını deniyor. Her kız boya takılacak diye bir şey yok..
10 Yorumla
+1 yılKimseye yürümüyorum, boyum 170 ne haliniz varsa görün banane mk
20 YorumlaSen utanmiyor musun asil bu yazdiklarindan. Kesin ulasamadigin. bir ciger var yazikkk kiyamam cinım yaa
71 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1.85 im bende senin gibileri reddetmekten bıktım, geöende biri geldi saatiniz kaç diyor, bende söykedim, saatim bozuk biliyormusun diyor bana, sohbet açmayuda bilmiyosunuz kezbanlar, kaybokun etrafımdan
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılNiye utansınlar? Asıl siz utanmıyor musunuz abuk subuk tipler şekiller şemallerle 190 boyunda Davut heykeli gibi adamlara bakıp salya akıtmaya.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılAhahahs bunu yazmasam olmaz: Bestiiee Levi Ackerman hani şu milyonlarca kızım aşık olduğu (!) Levi Ackerman adamın boyu 1.60 bence sorun boyda değil?
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen bile 1.92 boyumla uzun kıza yürümem , bu ne cesaret! Gidip kendi standartlarınıza uygun kızlara yürüyün (!)
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 391 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlarin fiziksel kusurlarını görmemek gerek herkes insandır ve hayatın sana neler sakladiğını bilemezsin.
00 Yorumla Kafa yapisina bak a q uzunboylu kizlar mi cirkin?😂 kisaboylu olunca adam olunmuyo mu sanane bundan anlamadigim sey...
00 Yorumla
+1 yılKimse sana yazmıyor diye sataşıyorsun resmen erkeklere 🤣
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılValla ya Atom karinca gibiler ama kendilerini Hulk saniyorlar..
10 Yorumla Kime yürüyeceğimi sana mı soracam kuş beyinli. Hadsiz, haddini bil.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Sanane o da insan yürücek tabi 180 nin sevgiye kadına ihtiyacı varda 170 in yok mu
10 YorumlaBoyum 165. Allah 20 cm i aşağı kaydirmis.
( Anladin sen onu )12 Yorumla- +1 yıl
Ohaş
+1 yılBunu söyleyen kızların 150 155 cmlik tıfıl olmaları bide 190 adam istiyolar ya o daha komik beline geliyor evladı gibi yanında dolaşıyorlar ilişkiye girseler karaciğere kadar da yolu var😂
50 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yıl1.88 olduğum halde ilişki konusunda özgüvenim %10 diyebilirim
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir insanın boyunu eleştiren tipini eleştiren kadar cahil insan yoktur, o adam istemez mi uzun boylu olmayı. Kısa boylu olmayı kendi mi seçti? Ne kadar cahilce bir düşünce
00 YorumlaTipsiz kızların hepsi özgüven patlaması yaşıyor ona ne dersin
10 YorumlaGörüşüne saygım var ama.. diyerek devam etmek isterdim.
10 Yorumla
+1 yılYaa bu kizlar hep niceliğe yani sayılara takıntılı nitelige bakan yok
10 Yorumla
+1 yılYine birileri etkileşim almak o ufak beyinlerini gereğinden fazla kullanmış
00 Yorumlavay anasını bi yaşıma daha girdim 1.86 sevgilim yok helal olsun kısa erkeklere
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 548 cevap paylaştı. 180 im ve hic bir faydasini gormedim, bolca reddedilirim hatta kskdksks boş bir soru ve gorus yani
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 751 cevap paylaştı.
+1 yılDünyanın tozunu kısa boylu adamlar attırmış hep. Ben 1.88'im ama bu boyun faydasını hiç görmedim :D
00 Yorumla
+1 yılboyum 1.77 ve kaç tane 1.80 üstü erkeğe nal toplattım bir bilsen...
00 Yorumla
+1 yılKızlara yürümeyenlerde var özellikle senin gibi ego tavan yapmışsa uğraşmaya tenezzül bile edilmez.
00 Yorumla
+1 yılGtten bacak otede kudur yallah
120 YorumlaAplası bu zamanda boyun postun bir önemi yürüsünler be kim tutar onları 😅😅😅
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazıları cidden komik duruyor dar pantolon dar üst ayakkabı jöleli saçlar boy kısa gövde kafa 106 ekran tv gibi itici geliyor bana normal davranan giyinenle bir sorunum yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Bunu diyen kızlar:
31 Yorumla- +1 yıl
😂😂
- Devamını Gör (72)
Devamını Gör(117)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi