Dine inanıyor musunuz? araştırınız mı?
Ben araştırıp inanan görmedim çünkü yoksa ailem müslüman bakmaya bile gerek yok diyenlerden misiniz?
Ben araştırıp inanan görmedim çünkü yoksa ailem müslüman bakmaya bile gerek yok diyenlerden misiniz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Elhamdülillah ateistim, demin de bayram namazını kıldım.
Hiç bir dine inanmıyorum ama toplumun düzenini sağlamak ve yönetmek için zekice düşünülüp yazılıp, uygulanmış fakat bugüne uyarlanamaz
Araştırdım belirli dönemlerde ciddi manada inandığım şeylerin yalan olabileceğini düşündüm fakat hala müslümanım
Ne mesela onlar
@DerinYildizsoy Etik olmayan şeyler var gibi geliyor İslam dinine dışarıdan bakıldığında ama içeriden manzara bambaşkaymış. Örnek vermek gerekirse hırsızlık yapanın elini kesmek, recm vs vs zaten en çok bunlardan vuruyorlar. Ve ya cehennem falan
Aynen bende duydum onu hirsizlik yapanin hangi eliyle yaptiysa parmagini kesiyolarmis
@DerinYildizsoy Ama bunun örneği yok denebilecek kadar az yani her hırsızlık yapanın kesilmiyormuş
Bir kere dini hükümlere etik değil vs demek küfürdür. Tevbe edip iman Tazelemenizi öneririm. Sonrasında ise el kesme cezası son derece adildir. Bugün hırsızlık yapıp milletin kazancı çalanlar elleri kesilse ikinci defa bunu yapmayi aklından bile geçiremez. Hatta bu cezayı göze alıp ilk seferde bile yapamaz.
@Bengeldi Öncelikle Şimdi öyle düşündüğümü söylemedim. Geçmişte bunlara kafa yoruyordum. Aynı zamanda her hırsızlık yapanın eli kesilmiyor İslam tarihinde bu olayın örneği çok azdır.
Sozde muslumaniz iste hic arastrmadim dinim keske kuvettli olsaydi bazi kapalilar var ne guzel dinibutun benim neden ahlakim imanim zayif ki
Sende kapalı mısın
@OdtülüGenç06 hayir kapali deglim ailem keske asilasymis beni zamaninda ahlaksiz olmazdm bnde.
Neden kendine öyle diyorsun ki ne ahlaksızlığım var
@OdtülüGenç06 hatalarim oldu zamannda namaz kilan olsaydo cevremde bende daha duzgun olurdum kesin annem hic din hakkinda bseyler ogretmedi teyzem ananem kapali mesela o neden aciksa hicbisey bldgi yok
Merak ettiklerinş sorabilirsin bana
@OdtülüGenç06 bas kapatmak zorunlu mu
Olay sadece baş kapatmak değil, tesettür zorunlu
@OdtülüGenç06 anladim
Ben inanmam cok araştırma yaptım. Dinler uydurma.
İnanmıyorum
Adalet yok
Havalı mı oluyor böyle?
Ya ne alaka mk
Ulan yaşın 18 ya cahili sanki ortaya akademik tezler sunmuş gelmiş yorum yapıyor. Tek bildiği iki kezbanin peşinde koşmak olan biri için beyin gerektiren işlere yorum yapma
Akjdjsjsjjsjsjakss önyargıya bak mk bir bok bildiğin yok BİR BOK 😂😂
Kişi kendinden bilirmiş işi kurd
Kac yaşındasın
Arastirdim ve tek guzel din Islam ♥️
Aptallıktan başka bisey değil
İnanmıyorum
Evet
Evet
Hayır.
takipteyim