AİLEM KAPANMAMI İSTİYOR VE KIYAFETLERİME KARIŞIYOR YARDIM EDER MİSİNİZ?

dün dizime gelen bir etekle yanlarına gittim ve anneme nasıl diye sordum o da bana güzel olmus dedi tam bayramda giyinecem bunu derken babam atılıp cok kısa dedi annem de sorun yok babası evde giyinecek deyince odadan cıktım sonra devam ederlerken biraz dinledim annem söyle dedi "evde giyinsin hevesini alsın dısarda kapalı gezer namazını da kılar" iyice aglamaya basladım cunku onlar benim hayallerime tam olarak ters ben gothic giyinmek istiyorum namaz kılarım ama kapanmak istemiyorum cocukken anneme ergenlige girince kapanacagımı derdim ama istwmiyordum bir gün anneme demistim "anne ben kapanmak istemiyorum" diye o da tam hatırlamıyorum ama galiba dedigimi umursamayıp olmaz günah falan demisti simdi o kadar degil ama yine kapanmamı istiyor babam da isityor hatta annemden fazla eger gothic giyinmek istediğimi soylersem babama hayatımı cehhenneme cevirir ama yavas yavas buyuyorum ve gencligim gidiyor ve hayallerim icin de zaman gec oluyor bir an once bisey yapıp bu dusunceleri degistirmek idstiyorum yoksa cok gec olucak bu arada anne tarafımda tek annemin kardesleri ve babası dine cok baglı (bir teyzem o kadar baglı degil) babamdan da kimse dinine o kadar duskun degil tek babam.. yakın kuzenim benden 7 yas buyuk ve benden daha acık giyinebiliyor ama istanbuldalar ben rizedeyim onları buraya getirirsem ben de belki mini etek ya da askılı giyinebilirim ama iste gelmiyorlar eger onlat gelmeden annem ve babam kapanmamda baskı yapmaya baslarsa hersey icin gec olur fikir verir misiniz lütfen cok ihtiyacım var
AİLEM KAPANMAMI İSTİYOR VE KIYAFETLERİME KARIŞIYOR YARDIM EDER MİSİNİZ?