Dağ gibi adamların kasıklarına en ufak bir darbe gelince bebek gibi ağlayıp yerlerde sürünüyorlar çok saçma ve komik ya. Sonuçta benim kasıklarıma aynısı olsa acıtmaz bile. Bu erkekler niye bu kadar güçsüz?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Hhaha tekme atiyosun sonucta demir degil oda insan hem penis bolgesi hassator
Ama ben de orama tekme yedim hiçbir şey olmuyor... Bu erkekler tekme yeyince iki saat yerden kalkamıyorlar niye böyle djskxjakbs
Seninki yokki seninki bos ama erkeginki farkli hassas mesela tesrislere vursan yerden kalkamaz vurdunmuki yoksa :D
Vurdum tabii vurmaz olur muyum😂 Abilerimi bile dövdüm böyle😅 Sen hiç yaptın mı kksjxns
Bende yaotim yuksek tabanli ayakkabim vardi beya bende onla birine vurdum yerdede s. kini teklemedim ne guzel yapmist bastim gectim ne hosuma gitmisti :D
Yuh çocuğun yumurtalarını kıra kıra omlet yapmışsın resmen flskxjsn Niye dövdün ki napmisti sana
Ahahha sinirlendirdi beni suriyeli birine yapmistim bendende kucuktu bide ezdim onu bi guzel bastim s. kine cani aciyor ama ben umrumda degil aykkabimin izi butun kiri onun uzerine silindi ne zevk almistim ya :D :D
Ya benim de abilerimin t*ssaklarini patlatasim geldi şu an... Cidden çok zevkli bir şey stres topuyla oynamak gibi😂 Allah testisleri kızlar stres atsın diye yaratmış bence jjsjshsxjsjh
Evet ya sorma bas ez gitsin sen de benim gibi suriyelilerden birini ezmek istermiydin boyle knk acimadan ayakabinla t. saklarini patlatmak istermoydin :D
Suriyeli Türk fark etmez her türlü t. şşak pestili çıkartırım valla😂 Ama sana karşı koymuyorlar mı hiç korkmuyor musun
Cidden hic acimam diyon yani gercekten patlatirim diyon yani pestil cikartirim demissin yani bana koyamiyolar izin vermiyorum ki dusunsene yere yatsa sriyeli ustu basi pis biri ayakkabilarinla nasil basarsin patlatirken hic acirmisin knk :D
Acımam ama hayaları olmazsa döver ki beni😂 Onlar sayesinde dövüyorum zaten avantajımız bu patlatırsak yazık olur
He t. saklarndan faydalanityon yoksa dover tabi ama gercekten vursan patlatsan hic vicdanin sizlamazmi belki adam bi daha islev yapamiycak patlamissin adamin t. sagini vurarak :D
E nolacak ki beni ilgilendirmiyor😂 Yumurtalar zaten kırılmak için yok mudur
Ya varya bittim sana knk umrunda olmamasi bu acimasi ruhuna bayildim bende boyleyim boyle insanlarada bayiliyom bencede oyle yumrtalar krlmak icin var bende ezer gecerim ayuakabilarin nasil peki guzelmi yuksek tabalarlami patlatiyon eziyon :D
Genelde topuklu çizme falan giyiyorum ama çıplak ayaklarımla tost yapışımı hissetmek daha hoş dkskxkskzn
Oha cizmemi bittim ya o uzun genc tarzi cizmelerdenmi ciplak ayak la dahami guzel tost oluyo :D
Çıplak ayakla hayaların balon gibi şişmesini hissediyorum daha rahatlatıcı bence
Of ya acayp oldm spor tarzi yuksek tabanli ayakkabilarinla sisiremezmisin ama sisirince dahami keyiflo oluyo sence boyle balonngibi :D
E şişince sünnet çocuğu penguen gibi paytak paytak yürüyorlar çok komik olmuyor mu😂
:D :D peki yas farkedermi sana mesela cocuk yasli herkezemi ya da boyle kalitesiz ustu basi pis biri gelse onu dahada acimadanmi ezersin sisirisin patlatirsn keyif alirsin ego kasarsin onunla kendine yoksa kalitelimi :D
Valla erkek ne kadar boylu posluysa o kadar iyi😂 Kraliçe gibi hissediyorum o zaman
Hadi ya ciddimisin dah zevk aliyon yanj bende sandim pis pasakli degerz kendnden asagidaikleri daha zevkle eziyon sandim :D
Yok ya yazık onlara asıl kuvvetli erkeği indirmek daha güzel😂 MMAcı bodybuilder bir amcam var çok sinir ediyor beni sence halledebilir miyim onu?
Oha amcanidami sisircen t. saklarini cizmelerlemi :D
E açık saçık giyiniyorsun deyip duruyor gicik ediyor beni napayım dkskxksksn
Benimde krdsm var bi tane oda beni sinir ediyor bn karsi gelemiym ukala bide onu sana versem hakkindan gelirmisin patlatavlrmsn sisirip acima ama senindr kullan :D
Pestilini ccikarabilirmisin t. saklarinin
Ya beni döverse😅
Gucsuz ama baya baglasan ipe oyle ezsen olmazmi cizmelernide giy sisir iyice :D
Biz erkeklerden daha güçlüyüz zaten bence. Sen de halledersin onu çak geç sen ne dersen yapar
Sen kimin tasa. gini patlatican peki siradaki kim peki cizmelerinin alti pis kirli mi alti kirli cizmelerle aisirdinmi hic bide sn hayalara tekme atip vueunca yerde onun onlemesi sana zevk veriyomu hic aciyonmu yoksa umrunda degilmi patlamis ezilmis diye
Abimden fındık ezmesi yapıyorum şimdi ve inlemeleri bağırmaları çok komik hahajzkwkzbsb
Ohaaa bittim ya :D hic aciyormusun oekii umrujdami aci cekip cekmesi
E erkeklere acı çektirmek bizim hakkımız zaten niye merhamet duyayım ksskjznsbs
Cok acimasizsin ve cokk cekici geliyo bana sana taprm kiz :) :D
Merhamet duymaman aci cektirmen umrinda olmamasi cok cazip grliyor ez onlari acima hic birine sen pestile cevir t. saklarini :D
Kırılacak ceviz varsa haber vermen yeter kxmsnxns
off tm bıtane var aslında ama cok sert kırabılcenmı sen :))
baya sert taş taş kırabılırmısın
Bana özelden yazabilir misiniz?
Abilerini nasıl dövdun bide neden dövdun gerçekten merak ettim anlatabilirmisin
Ne bileyim sözümü dinlemedikleri zaman dövüyorum. Erkekleri dövmek çok zor değil aslında ya. Tam yumurtalarına bir tekme sallayınca hiçbir şey yapamıyorlar bedenleri mavi ekran veriyor sen de denemelisin bence her kız denemeli dkskxksjs
senin en yüksek adet sancından daha yüksek bi acıya sahip olduğu için
Evet ama biz erkeklerden daha dayanikliyiz yine de💪
valla ben yerde kıvranıyom xd
Dkjxjskzns en azından bacak aramıza bir fiske vurulduğunda yere yığılıp ağlamıyoruz
Zayıf noktalarının olması güçsüz oldukları anlamına gelmez..
Tassaklar hassas
Bir de güya erkekler daha güçlü😂
Çoğunluk konuşmak doğru değil
Bana özelden yaz