Domino's Pizza, logo sunu vücuduna dövme yaptıran herkese ömür boyu bedava pizza vaat etmiş.O kadar ilgi olmuş ki 5. günde kampanya iptal edilmiş.
Çünkü; 350 kişi dövme yaptırmış ve ömür boyu bedava pizza yeme hakkına sahip olmuşlar. Devam etseydi Domino's Pizza batardı. Kesin.
Amaç konusulmaktı.. Başardı mi? Sonuna kadar. Gereksiz bilgi mi? O da sonuna kadar. Pizzalarını sevmiyorum zaten. Değişik bir tadı var. Çok ta pahalı..
Şu an aklıma gelen iki tane var. Birincisi: Devekuşlarının gözleri, beyinlerinden daha büyükmüş. İkincisi: Kedilerin idrarı mor ışıkta parlıyormuş. İkiside çok gereksiz bence 😂
buna benzer bır kampanya haberı okumuştum , uzakdoğu ülkelerinin birinde adı lee (şu an hatırlayamadım örnek olarak o ismi yazdım) olan herkese bedava yemek vereceklerini açıklamış , çok ilgi görmüş ve bir çok kişi bu kampanyadan yararlanmak için adını değiştirmek için mahkemeye başvurmuş
Yanlış hatırlıyordu olsan ülkeyi sonuçta bilgi bilgidir. Afganistan'da olabilir. Yorum için teşekkürler. Baya gereksiz bilgiymiş. 😂 Benimki kadar olmasa da 🤔
Kadın cinayeti : cani kan donduran şiddet. Erkek cinayeti ; husumet anlaşmazlık . Hiç kadın kadını öldürdüğünü duymadım Hakikatten erkeklerde mi sorun?