Hadi herkes öğrendiği en gereksiz bilgiyi yazsın.😂
Me: Kanguruların geriye zıplayamadığı :(😔
Me: Kanguruların geriye zıplayamadığı :(😔
Benim açımdan gereksiz değil ama kendi alanımdan bir bilgi paylaşayım :D
Sizleri karı koca ilan ediyorum derken söylenilen karı ve koca aslında fiildir.
Eski Türkçe'de karımak ve kocamak olarak kullanılmıştır. Her ikisi de yaşlanmak anlamına gelir. İkisi bir arada kullanıldığında ise birlikte yaşlanmak anlamına gelir.
Bana hiç gereksiz gelmedi ya resmen aydınlandım şu an. Dedem anneanneme karı derdi, anneannem de ona koca derdi.
Teknik olarak bu sorunun bir cevabı yok, beyin gereksiz bulduğu veriyi hafızasında tutsa bile "öteki" klasörüne atıyor. Haliyle hafızamda hatırlayabildiğim herhangi bir bilgiye de "gereksiz" demek o bilgiyi öğrenmek için harcadığım emek ve zamana hakaret olur.
dünyada 7 kıta nın bulunuyor olması.. bırak başka kitalara seyahat etmeyi , kendi şehrimizden dışarı bile zor seyahat ediyoruz fakirlikten.. vatandaşı bu hale düşürenler utansın diyecegim ama onu da yapmazlar.. bye
Bu gereksiz bilgi beni üzdü
Garibanın yüzü gülür mü
bu dünyada garibanın yüzü gülmez.. ahiret hayati var diyorlar.. cennet diye bir yer varmış.. iyiler orada cok güzel yaşayacakmis.. bu bilgi doğrudur umarım.. aksi taktirde bu bilgide gereksiz bir bilgi durumuna düşüyor.
Doğrudur ya
Kurşun kalemin kurşundan yapılmadığı. İçindeki grafit kurşuna benzediği için kurşun kalem demişler 😒 kamiller direk grafit kalem desenize daha havalı olurdu
Cevap
12Cevap
Çağla şeker diye bildiğim ünlü aslında çağla şikel miş🤣yıllardır bu böyle devam etmişti. 1 ay falan öncesine kadar.
Vallahi bilmiyordum ya😂
Kadınlar erkeklere oranla iki kat daha fazla koku alır
Karanlıkta ablan sandım ondan öptüm baldız seni diye şarkı var.
Yaaa
Daha lüzumsuzu varsa buyur xhdhdh
Kadınlar her zaman erkelerden daha zeki ve mantıklıdır. Aslında doğru ama gereksiz bilgi ya :D
Senin yüzünden bir tane daha gereksiz bilgi öğrendim
"Kadınların efendi erkek sevdiğine dair tüm bilgilerim" gereksizdir. Çünkü hepsi yalan. Kadınların serrserilere yavşadığını dünya alem biliyor.
Yılların tecrübesi var. En cahil en kaba en ahlaksız en öküz serrseriye kadınların yüzde 99'u kul köle olurken en efendi en kültürlü en edepli erkeğe anında düşman oluveriyorlar. Mevzu bundan ibaret.
Daha kadınlığınızı ve özünüzdeki "hipergami" güdüsünü keşfetmediğiniz içindir.
Allah herşeyi gönlünüzce versin sağlıcakla kalın.
Timsahlar suyun içine batabilmek için taş yutuyormuş
O kadar gereksiz bir bilgi ki, doğru mu diye sorman güldürdü
belgrad ormanı belgrad da değildir.
Atların ölene kadar yaşadığı..
Tükenmez kalemin aslında tükendiği :( sdfsdga
İnsanlar düşünebiliyormus
Fillerin 2 cö zıplayabildiği
Sapkın düğün adetleri
Tavuklar gülemez.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?