Şahsen hiçbir zaman Türk kızlarını kötülemedim çünkü kötüleyebilicek bir egoya sahip değilim.
Aynı zamanda Türk kızları gayet iyi yani. Gidip Bağcılarda Esenlerde ki kız ortalamasına bakarak konuşursan tabiiki kötülersin. Ama Türk erkekleri konusunda da olumluyum artık eskisi gibi değil nereye baksanız iyi giyinen ve yakışıklı hemcinslerimi görebilirsiniz.13 Yorumla
Soranbencede öyle
- +1 yıl
sencede ne kendinize iltifat edildiğinde almayı biliyorsunuz
En İyi Cevaplar
+1 yılKeşke sizleri istediğiniz gibi İtalya'ya veya başka bir yakışıklı erkekleri olan ülkelere geri dönmeksizin gelin olarak yollayabilsek. Ben çok mutlu olurum. Türk erkekleri bağnaz, ukala ve gerzeklerden kurtulmuş olur. Bize zeki kadın lazım, sizleri çoğu ise zevzeklik ve gerzeklik abidesisiniz.
:)09 Yorumla- +1 yıl
@PinkFish:
Allah akıl ve zeka dağıtırken Türk kızlarını es geçmiş, bunu her yerde görebiliyorum. Bugün otobüste bile anlattığımı farklı yorumlayıp sonra aptalca hareket edeni de gördükten sonra ben aptal Türk kızıyla edemem dedim bir kere daha.
Soran+1 yılsize aptal ve para düşkünü rus kızı verelim ve sizi türkiyede daha fazla tutmayalım o zmn :D
- +1 yıl
Al işte, aptallık diz boyu. Damat gidilmez, gelin gidilir. Bu dünyada böyle olan bir kültürdür ama cahil kültürden ne anlar, atasözü gibi eşek hoşaftan ne anlar gibi. Vallahi git, senin gibileri bu ülkeden eksiltmemiz ve zeki diğer ülke kadınlarını bu ülkeye gelin getirtmeliyiz.
:)
Soran+1 yıliçgüveysi diye bişey var zeka küpü :D hem merak etme ruslar geleni gideni takmazlar :D
- +1 yıl
İç güveye sen erkek diyorsan ben sana daha fazla bir şey demem. Çünkü kafa beton olunca anlama kabiliyeti de o oranda sınırlı oluyor.
Soran+1 yılişte asıl beton kafa seninki, değişmeyen yargılarla saçma sapan geleneklerle burada zekadan bahseden bir ahmak sadece
- +1 yıl
Sorunu mabtığımla cevapladım, dürüstçe fikrimi beyan ettim ve istediğin doğrultuda sana İtalyan erkeklerine ait olman dileğiyle yazdım. Ya sen be naptın?
Bana gerçekten zeki ve entelektüel birikimi olan kadın lazım.
Sağlıcakla kal çirkin ve cahil şey.
Soran+1 yıldaha görmeden çirkin demen de ne kadar ön yargılı olduğunu gösteriyo. kusura bakma arkadaşım ama zeki kadın istiyosan sendede azda olsa zeka olması gerekmez mi?
Canım bak bakalım mehmet günsüre, tolga sarıtaşa, mert fırata sonra konuş abidik gubidik, ana yurdumun her bireyinin nev-i kendine münhasır bir güzelliği var, o rus kızları laga lugası yapan yavşaklar da bir arkadaşın dediği gibi egolu, kendine birini bulamamış, burada güzel yok ondan bulamadım, yalanını kendine hobi edinen varlıklardır.
02 Yorumla
Soran+1 yılhehe bu türk erkeklerinin hepside zaten mehmet günsür gibi demi. bunlar yüzünden plaja gidemiyorum kıllı kıllı miğdemi bulandırıyolar
+1 yılİki gündür ne Rusuymuş ne İtalyanıymış valla birbirimize sataşıp duruyoruz. Türk erkekleride kızlarıda bakımsız başka ırklara göre ama kendi kültürümüze uygun insanla mı anlaşırsınız yabancı mı bir düşünün, konu kilit.
Not: Rus kızların ağzına sıçayım24 Yorumla- +1 yıl
Niye siciyosun azina adını topla Seviştigimiz kızlara laf alamazsınız :)
- +1 yıl
laf alınmaz atılır , ad toplanmaz ağız toplanır istediğimide derim
Soran+1 yılonlarla anca sevişirsiniz zaten, sonrada gelip sizle sevişmedi diye türk kızlarına kezban dersiniz
- +1 yıl
Türk kızları Nida görüyoruz hem istekli hem naz yapiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
98Cevap
Ya anlamıyorum bu italya-rus ikilisini arkadaş. 1- hiçbir TÜRK kızına kezban mezban demedim. 2- bakımsız demişsin hergün yıkanırım ve giyinmeme parfümüme vücuduma dikkat ederim. Sırf TÜRK kızlarının suyuna gitmek için body yapıyorum. bir fotoğrafıma bak tipsizde değilim yani yakışıklıyım. Eee? İtalyandan fazlamda var en azından TÜRKÇE'de konuşuyorum. TÜRK kızlarına nazik davranırım. Neden hemen bütün TÜRK erkekleri kötü oluyor anlamadım hanımefendi :) ?
07 Yorumla
Soran+1 yılistisnalar var tabi ama seni beğenmedim daha yakışıklı sevgililerim oldu :))
Soran+1 yılayy şimdi ölücem, direk bir ajansa başvuruyorum bu bile model olduysa artık :D
+1 yılben ne olursa olsun Türk kızlarından ümidi kesmedim burada dediğin gibi bu sorular sorulduğunda samimiyetsizce yalakalıkta yapmadım ama artık sizden soğudum, Allah kahretsin kendi milletini küçük düşüren kadınlar yerine rus kızları daha cazip gelmeye başladı artık
01 Yorumla- +1 yıl
cevap ver
+1 yılrus mus falan değilde italyan erkekleri sana niye baksın bu tavırların varken fazla kendini beğenmişlik yapma italyaya gitsen dilenci diye para vermezler :D yemişim rusunu musunu oralarda benim ne işim var
02 Yorumla
Soran+1 yılitalyaya gittim hatta italyan sevgilim dahi oldu, ve sizin gibi öküzce davranmıyolar, karşısındaki insana saygı duyuyolar emin olabilirsin :)
- +1 yıl
orta yaşamaya devam et bacım dicek bişey yok sana ^^ biz öküz insanlarız hadi by
+1 yılRus kizlar türk kizlari gibi erkeğin tipine ve cebine bakmaz. Rus erkekleri geniş olduğu için türk erkeklerinin kiskanmasi ve onu sahiplenip ona değer vermesi rus kizinin hoşuna gider zira rus erkeklerinden öyle birşey hissetmezler. Ama maalesef türk kizlari bunu dusunrmeyecek kadar zeka özürlü ve aklini tip zengin koca qdusunxeleryle yemiş bitirmiş
10 YorumlaArkadaşlar neden Türk erkekleri bu kadar çirkin? Ya da neden Türk kızları diğerleri gibi değil diye hergün konu açılıyor. Yok rus kızları şöyle böyle. İşinize bakın saçma sapan sorular yazıyosunuz. İtalyan erkekleri beğeniyorsan italyan bir erkekle evlenebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılOnun için Rusya'dan gelen kadınlar türk erkeklerini daha erkeksi buluyorlar hayran kalıyorlar dimi. Dünyada yapılan anketlerde nedense Türk erkekleri daha erkeksi çıkıyor. İstisnalarınız olmasa alayınız kezbansınız.
10 YorumlaTürk Erkeği her türlü yabancilardan iyidir. gerek tip gerek karakter
70 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılwww.google.com.tr/search araya bikaç tane italyan kaçmış olabilir idare et ;)
02 Yorumla
Soran+1 yıltürk kızlarına da buralardan bak o zmn :D
Cevap sahibi+1 yılwww.google.com.tr/search araya bir kaç tane rus kaçmış olabilir idare et ;)
Haklisin cirkiniz yani yaratilis meselesi. siz cirkin oldugunuz icin biz kadin denilen yaratiga en benzeyen ruslari begeniyoruz sizde italyanlari. en kisa zamanda bir italyani yatagina alman dilegiyle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen oyle zannet rus kizlari karnim doysun yeter paraya onem vermezler tas bebek gibiler turk erkeklerine hastalar ben bir kere rus kiza otelde teklif ettim camdaydi nerdeyse heyecandan kendini camdan asagi atacakti askim geliyorum diye bide sen onlari yatakta gor te
00 Yorumla
+1 yılırka değil kişisine bakarım. Türk erkeğinede laf atma kız bizim erkeklerimiz, oğullarımız, babalarımız onlar
30 Yorumlabiscolata reklamlarina bakmak yeterli :-D kesinlkle katiliyorum sana :-D onlara rus kizlarini versinler bizlerede italyan erkeklerini
11 Yorumla
Sorandemi ama :))
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdiye kadar sevgilim olmadığına göre çirkinim ne yapalım italyan erkekleriyle evlenin :)
04 Yorumla- +1 yıl
Tatmin olmuşsundur 😉
Soran+1 yılkıyamam, sende bulursun birini
Soran+1 yılhepiniz çok kabasınız işte
- +1 yıl
Ben kaba değilim :) kendi ülkemdeki kızlar yüz vermeyince bende çareyi dışarıda arıyorum ne yapayım :) dişler tırnaklar saç yüz vücut giyim tarzı saat ayakkabı koku davranış biçimi mükemmel ama sevgilim yok. 3 yıldır da arayış içinde değilim beğenen varsa gelir. İlk adımı ata ata ay a vardım ben. Sadece şunu söyleyebilirim çok önyargılısınız...
Davulun sesi uzaktan hos gelirmis/) biz genel olarak cirkiniz diyelim bize en cok benzeyen italyanlar ;) bence rus kizlarida guzel degil melez kizlar cok daha guzel ve cekici
00 Yorumlaşahsen rus kızlarını güzel buluyorum. tamam iyiler hoşlar ama türk kızları için de aynı düşünceye sahibim. ne yani onlar güzel diye bizimkiler çirkin diyemem. tamam iyisiniz ama türklerdeki ego da eminim ki onlarda yoktur =(
00 Yorumla
+1 yılTürk erkekleri genel olarak tek bir milletten gelmemekte. Safkan Türk erkeği bulmak kolay değil. O yüzden çok ırk var karışıyor genler. Ha yakışıklı mıyız hayır ama karizmatik olanlarımız var. Kızlarımızda keza bizim güzelliğimize denk bence
00 Yorumla
+1 yılHer ırkın çirkini güzeli vardır içinde rusluk olanlar saf kaşardır.
11 Yorumla- +1 yıl
Kaşar olsun Kezban olmasın senin gibi :)
+1 yılSende kesin Kim Kardashian'sın o yüzden kimliğini açık etmiyor gizli kullanıcı olarak yazıyorsun öyle değil mi?
00 Yorumla
+1 yılItalya ya gitmeni tavsiye edebilirim ama italyan erkeklerinin beglanma sorunlari var sonra sorun yasama...
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 348 cevap paylaştı.
+1 yılBakınız : bütün genellemeler yanlıştır.
Ayrıca salak salak eleştirmişsin ama kendi fotoğrafını koyacak kadar kendine güvenin yok. Gelmişin lak luk yapıyorsun anca...( e biraz empati :D )00 Yorumla
+1 yılÇok iyi dedin bir de kendilerini o kıllar ve yağlarla çok yakışıklı bulmaları yok mu intihar sebebi..
11 Yorumla
Soran+1 yılonlardan mükemmel erkek yok onlara göre ama görünce bile miğdem bulanıyo
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok kıllılar ayı yogi gibiler
Ağda yapsın kollarını bacaklarını tiksinç geldi artık içime
Çöplük gibi kokuyolar birdeee ahhh italyanlar öyle miiii o duruş o karizmatik hareketler ahhh ahhhh koçum benim ayrıl gellll çükübikim :D01 Yorumla
Soran+1 yılahaha
+1 yılNe olursa olsun benim ırkımın kızı da erkeği de çok güzeldir. Geç İtalyan'ı Rus'u. Ayrıca kız erkeği, erkek kızı aşağılıyor. Neresi hoş bunun? Özünüze dönün Allah için.
10 Yorumlakendi ırkına ihanet edenlerin sonunu en iyi yavuz sultan selim güzel bir olayla bunu söylemiştir...
10 Yorumla
+1 yılTürk erkekleri kötü değil. Kızlar erkekleri kötülüyor, erkekler kızları yeter bence.
40 YorumlaEldeki mal bu arkadaşım. İşine geliyorsa ;) gelmiyorsa İtalya'ya... O da olmuyorsa otur ağla napalım :)
10 Yorumlasoruyu okurken tam kızacaktım ama italyan dedin işin rengi değişti :)
00 YorumlaBugunde cevresi tarafindan dislanmis Şişko yağlı sivilceli kızın yakınmasını dinlediniz lutfen sallamayiniz
20 Yorumla
+1 yılSenin bakmaz dediğin ruslardan para 💰 teklif edipte yap beni yi beni diyenler var :D kezbana bak hele
12 Yorumla
Soran+1 yılkısaca bedava fahişe diyosun yani ;)
- +1 yıl
Tam tersi olsaydı dediginde haklıydın ama öyle değil
+1 yılTürk Soylu biri ile evlenmek isterim
Müslüman kalbi temiz hoş anlayışlı biraz gıcık olabilir severim öyle inasnları...
Hayatta hiçbirşeye boşver diyenleri sevmem00 Yorumlaitalyan sana geliyo bak sol taraftan geliyo koşarak tut tut kaçırma. sana şöyle diyim bizde para varsa ulaşırız rus'a ama sizde para olsada bakmaz size o italyanlar :D
00 YorumlaKel göbekli bakkal amcadan bahsediyosan eyvallah. Ama benim etrafımda gördüklerim gayet iyi ya.
10 YorumlaRus kızı isteyen Türk erkeği = İtalyan erkeği isteyen Türk kızı.
10 Yorumla
+1 yılonu bilmem ama birbirlerini bu kadar aşağılayan iki karşı cinsin bulunduğu başka bir millet tanımıyorum
10 Yorumla
+1 yılBize 50 çeşit naz kaprisli yaparsınız elin ga vurunla nasıl anlaşıcaniz anlamadım masallah hepiniz şakır şakır italyanca biliyoruz adam kapicak bir otele sonra yallah
00 Yorumla
+1 yılbenimde internet üzerinde tanıştığım italyan kızı var inanın cinsellikten modaya kadar türk kızlarından iyiler :)
ama becerikli olan sizsiniz kızlar sizsiniz :D00 YorumlaSizden özenip bıyık sakal bırakıyoruz sonra bakımsız oluyoruz :/
00 YorumlaEvet. Yakışıklılar var ama sayıyla yoksa cogu göbekli bakımsız bildiğin ayı gibi kıllılar.
10 YorumlaAynen ben de böyle düşünüyorum türk erkekleri rusya ya gitsin italyan erkekler türkiye ye gelsin
16 Yorumla- +1 yıl
öyle diyorsunuzda bu ülkeyi Türk erkeği koruyor askerden kaçmaya çalışanlardan fazla askere gitmek için can atanlar var sizi askere almıyorlar nasıl olsa, italyanlar işgale gelse ülkeyi italyanlara verecek durumdasınız galiba yazınızı okursak
- +1 yıl
bak şundan rahatsızım; bir erkek için ülkesine ihanet edebilecek namussuz biri gibi cevap vermişsin ne demek italyanlar türkiyeye gelsin Türkler italyaya gitsin, ağzından neler çıktığının farkındamısın her şakada gerçeklik payı vardır yoksa düşündüğüm gibi mi
hiç sorma kanks allah tip dagıtırken bizi es geçmiş :S
21 Yorumla
+1 yılgit italyaya yerleş onlarda senin yüzüne bile bakmaz :D
00 Yorumla
+1 yılkimseye dış görünüşüyle eleştirmemek lazım ama rus kızı takıntısı bencede sacma:)
10 Yorumla
+1 yılBize görede siz çirkinsiniz :D duygularımız karşılıklı yani :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılrus kızları paraya bakmıor kaç tane tanıdığım war rus kızı çalışırken kendi cebinde para yoktu ama ginede evlendiler italyan ile evlenebilrsin istersen saygı duymak gerek bende türk kızlarını çirkin buluyorm çirkin olmasına rağmen kibirlilerde
01 Yorumla- +1 yıl
Bizde Türk erkeklerine yakışıklı demiyoruz abi zaten sakin ol😂
Bıyıklarınızı alında önce bir sonra yazın tük ekekleri çikin degolmi akadşmanrlemfnkf
22 Yorumla
Soran+1 yılbende bıyık yok tatlım ;) siz önce bir kıllarınızı alın ayı yogi gibi dolaşıyosunuz ortada, yaz geldi iyice göz zevkimiz mahvoldu sayenizde zaten ;)
canımm seni çok çok çok tebrik ediyorum doğru tespit :)
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler :)
Genelleme yapman hoş bir şey değil. İtalya'nın da belli yerlerinde varoş yerleşim yerleri var. Tıp ki Türkiye veya İstanbul'da olduğu gibi..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılParamı çıkartıp attıracaksıız şuraya bah ^^
https://i.hizliresim.com/pvD52q.jpg12 Yorumla
Soran+1 yılteyzengil mi onlar, senden baya büyük gözüküyolarda :D
Cevap sahibi+1 yılHe mature takılıyorum asdas d:D
senin acil tedaviye ihtiyacın vitaminsiz kezban seni hayat acı ama seninde sonun bir türk erkeğinin koynunda son bulacak :))))
10 YorumlaSitede anladiğim kadariyla rus-italyan çekişmesi var kizlarla erkekler arasinda bir kendinize gelin artik biz hep birlikte türküz tamam.
10 YorumlaTürk ırkı çirkin bir ırktır zaten kızı erkeği hepsi dahil bu bilimsel bir gerçek
02 Yorumla
Soran+1 yılben istisna oluyorum o zmn
:) rus kixlarinin fiyati pahali olmasi normal degil mi? Sen bedeva mi gidiyorsun yoksa
01 Yorumla- +1 yıl
Rus kızlarına fiyat biçtikten sonra Türk kızından üstündür demeyin bari ya Antalya'ya gelenlerin %99 u ülkesinden kurtulmak, güneş görmek mk. Buldular zaten sizin gibi iki sarı tüy görünce delisi olanları 😂😂alın tepe tepe kullanın valla umrumda olmaz hangi kızla ne halt yediğiniz. Sevgilim Türk gayrısı beni ilgilendirmiyo😅
Aile & Toplum konusunda 336 cevap paylaştı. Allah bizi böyle yaratmış daha iyisini yapabileceksen buyur :)
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvet yaAa çok çirkinlerrr en güzeli rus kızlarıııı :))))))
00 Yorumla
+1 yılBen kız olsam evlenmezdim bu kütüklerle. Gider kendime at yaraklı bir kuzeyli bulurdum.
00 YorumlaKesin sarhoşsun, o yüzden böyle yazıyorsun. değilmi?
10 Yorumla
+1 yılA ah.. :) kiz benim nerem çirkin beehhhh :D hangi düğüne gitsem testere gibi kesiyorlar valla :D
00 Yorumlaknka oyle deme anltalyada barmene bıle verıyor turistler ona ne dıyeceksın :)
22 Yorumla
Soran+1 yılfahişeliği ele almışlar diyicem sadece ;)
+1 yılRus kızları çok güzel elini sallama ellisi ama malın iyisini anlıyor neden türkiyeye geliyorlar Türk erkeği istiyorlar Türk kızları ise Kezban ;)
02 Yorumla- +1 yıl
:))))))))
Sonucta Turkuz boyle bir mantkta var, rus kizlariyla sadece eglenmek isterler.
Ama sonuc anneleri rus istemiycegi icin turk kizlarini isterler :)02 Yorumla- +1 yıl
Alakası yok kendini fazla önemseyen rus bir kızla evlenmeyi düşünüyorum :)
- +1 yıl
Banane Annemden a*mk. d
- Devamını Gör (72)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler