üniversite okurken tanıdığım bir kız evi ile tartışmıştı bende kızı kendi evimde kaendi yatağımda 2 gün yatmasını sağladım. kendimde gidip salonda yattım. İnsanlık için yaptım zor durumdaydı. Sonra kızın hayat hikayesi keşke yardımcı olmasaydım kardeşim demeseydim cinsinden. Üzmüştü beni
Bende inanmazdım ama bayağa bayağa olabildiğini deneyimledim. O kadar aynı süre birlikte olunca karşı tarafı çekici bulma ihtimalin gittikçe azalıyor. Eve ilk misafir olarak gittiğimde çekici bulmasam da karizmatik biriydi ama 3 ayın sonunda cinsiyetsiz bir uzaylıya benziyordu gözümde. Bayağa bayağa oluyormuş la,, n harbiden.
Evet, olur. İnanç ya da yasal bakımdan sıkıntıları olsa da bu tür bir ilişki yaşanabilir. Aynı eve girdik diye kardeşim gibi gördüğüm arkadaşıma "eş" gözüyle bakabiliyorsam bu; benim kimlik, özellikle cinsel kimlik, gelişimimin sağlıksız geliştiğinin göstergesidir. Dolayısıyla, baştan beri bi tetiklenme yoksa onunla aynı eve girsem de arkadaş kalırız.
kısa bir dönem bir ev arkadaşım oldu hanım.. bir onbeş gün sürdü valla o dönem sadece eve yatmaya geliyordum arkadaşıma hayır diyememiştim sırf o yüzden.. kızda fark etti sağolsun onbeş gün sonra çıktı :)
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yani soruya cvb en iyi siz verebilirsiniz. olurmu olmazmı?
Yoo olabilir neden olmasın kendimden örnek vereyim benim senelerce beraber okuduğum ailesinide tanıdığım kız arkadaşımla aynı evde yaşıyordum üniverstede olabilir yani karakter meselesi zihniyet meselesi
Valla eğer ki arxulamadığın birisiyse karşındaki oluyor ben 3 ay arkadaşımla kaldım evde hiç arzulamadım gayrtte normal bi şekkilde kalabildik ancak ister istemez bazı konularda sıkıntılar olabiliyordu
neden olmasın zaten olaya cisiyet üzerinden bakıyorsak olamaz ama sadece cinsellik üzerinden bakmazsak su gibi bir maddeye dönüsebiliriz hidrojen yakıcıdır oksijen ise yanıcı ama bakın yan yana durabiliyorlar