Arkadaşlar öncelikle lütfen boşuna kıskançlık yapmayın. Kabul edelim ki diğer canlılara kıyasla çok çirkiniz. Açıkçası ben evlattan öte sevdiğim kedimin güzelliğinin gördükçe aynalara küsüyorum, moralim bozuluyor. Oysa diğer insanlara kıyasla güzelim ama kedileri, köpekleri, kuşları, çiçekleri gördükçe insanların çirkin olduğunu fark ediyorum. Hepimiz toplansak tüm insanlar olarak, yine de bu fotoğraftaki kedinin güzelliğinin zerresine erişemeyiz. İşte bunlar da kanıtları:Biblo gibi Maşallah 😍Siz ne düşünüyorsunuz?
Bütün insanları toplasak şu canlıdaki güzelliğin zerresi etmez. Haksız mıyım?
Bu bir ünlüyü beğenmemek, yeteri kadar güzel bulmamak gibi bir şey değil. Öyle olsa zaten sesimi bile çıkarmam. Ama yani bariz şu fotoğraftan bile hayvanların daha güzel olduğu.
Görünüş olarak da daha güzeller. Bak ben güzel bir insanım, diğer insanlara kıyasla. Ama kedime gördükten sonra aynaya bakınca hayattan soğuyorum. Onlar aşırı güzel.
Mevzu sadece kediler değil. Ayrıca saçma sapan kıyas yapamazsın. Hayvanlar ve bitkiler insanlara kıyasla daha estetik açıdan daha güzel. Böyle bir gerçeği inkar etmeye hakkın yok. Güzeller işte bizden, kabul edin bunu. Boşuna kıskançlık yapmayın.
Saçma sapan diyerek ben senin yorumuna hakaret etmedim. Hoş bir şey değil bu yaklaşımın.. evet bu sizinle hayvanların başı insanlardan daha iyi olduğunu anlamış olduk👍👋
Bazı insanlardan değil, hepinizden iyiler. Ben çoğu insana kıyasla melek gibiyim, ama bir hayvan kadar güzel, sevimli ve iyi değilim. Sen de kabullen bence bu acı gerçeği :) onlar bizden daha güzel.
Ne :d senden milyon kat değerliler. Kudur şimdi. Hadi çöplüğüne, yallah. Ha bu arada, o egonu da al ve bir tarafına monte et 😂 çünkü fazla göze batıyor.
Teşekkür ederim. Köpekler insanlardan kat kat değerli sonuçta. Ama sen benim kadar bile değerli değilsin. Hadi meşgul etme daha fazla. Kıskançlığında boğul.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet hayvanlar cidden güzeller birde insanlara bakıyorum içinin çirkinliği dışlarına vurmuş
Kesinlikle
Niye bir düşünceye katılmayınca kıskanç damgası vurur ki insanlar
Normalde öyle bir damgaya vurmam ama bunun başka bir açıklaması yok. Göz var izan var.
O iş öyle olmuyor işte. Çocukça konuşuyorsun. Neyse.
Bu bir ünlüyü beğenmemek, yeteri kadar güzel bulmamak gibi bir şey değil. Öyle olsa zaten sesimi bile çıkarmam. Ama yani bariz şu fotoğraftan bile hayvanların daha güzel olduğu.
Kendinle çelişiyorsun
Hangi konuda
Boşver sen böyle devam et
Oyş çok tatlış bu çok doğru söylüyorsun
Teşekkür ederim
Saçmalamışsın kanka 🖕🏻👎🏻
Hayır :D güzeller işte bizden, acı ama gerçek. Kabullenmekte fayda var.
Masumluk olarak evet 👍🏻
Görünüş olarak da daha güzeller. Bak ben güzel bir insanım, diğer insanlara kıyasla. Ama kedime gördükten sonra aynaya bakınca hayattan soğuyorum. Onlar aşırı güzel.
Kedileri çok severim ama söze katilmiyorum
Niye? Yalan değil söylediklerim
Ben Müslümanım, senin inancını bilemem.
Benim Peygamberim alemlerin her güzelliğinden daha güzeldir.
İkincisi anneler, onlarda en kutsallar arasında en güzeldir.
Üçüncüsü şehitler
Allah yolunda olan düzgün insanlar
Bebeğini doğum yaparken vefat eden anneler
Böyle uzar gider.
Kediler de anne olabiliyor yalnız. Annelik insanlara mahsus bir durum değil :)
Saydığım sıralamalarda kiler ile kıyası bile mümkün değil.
Dediğim gibi kedileri çok severim ama halk olan doğruyu da inkar edemem
Mevzu sadece kediler değil. Ayrıca saçma sapan kıyas yapamazsın. Hayvanlar ve bitkiler insanlara kıyasla daha estetik açıdan daha güzel. Böyle bir gerçeği inkar etmeye hakkın yok. Güzeller işte bizden, kabul edin bunu. Boşuna kıskançlık yapmayın.
Saçma sapan diyerek ben senin yorumuna hakaret etmedim. Hoş bir şey değil bu yaklaşımın.. evet bu sizinle hayvanların başı insanlardan daha iyi olduğunu anlamış olduk👍👋
Bazı insanlardan değil, hepinizden iyiler. Ben çoğu insana kıyasla melek gibiyim, ama bir hayvan kadar güzel, sevimli ve iyi değilim. Sen de kabullen bence bu acı gerçeği :) onlar bizden daha güzel.
Senden iyi oldukları kesin,
Kaba insansın. Yorum yaptığıma pişman oldum
Saygısız insanlarla muhatap olmak en sevmediğim şeydir.
By
Benden iyiler, ama senden milyon kat iyiler. Bye.
Doğru söyledin
Teşekkür ederim
Rica ederim pisi pisiyi sev benim için
Sana kesinlikle katiliyorum
Teşekkür ederim
İnsanlar hepsi sensen haklısın
Hayır 😂 kıskanma lütfen. Senden benden daha güzel o canlılar. Kudurma bu kadar.
Onlar hayvan. Asla insandan değerli olamaz
Ne :d senden milyon kat değerliler. Kudur şimdi. Hadi çöplüğüne, yallah. Ha bu arada, o egonu da al ve bir tarafına monte et 😂 çünkü fazla göze batıyor.
O zaman sen de köpek kadar değerlisin
Teşekkür ederim. Köpekler insanlardan kat kat değerli sonuçta. Ama sen benim kadar bile değerli değilsin. Hadi meşgul etme daha fazla. Kıskançlığında boğul.
Hayvanlık seni mutlu ediyorsa daha fazla olursun umarım
Ama sen değil hayvan, insan bile olamazsın ;)
İnsanlık muhteşem bir şey. Hayvanlar anlayamaz yani sen anlamazsın
İnsan olmakla gurur duyuyorsan, bu kadar acizsen doğru, anlayamam. Çünkü ben o kadar alçak değilim :)
Dediğim gibi insanların anlayacağı bir şey bu.
Zavallı bir insan parçasısın işte, değersizsin. Ne dediğinin pek bir önemi yok.
Tamam canım. Köre renk anlatılmaz. Yorma beni
2le