Bu kız benim en ama en sevmediğim kuzenim ve ailede kimsede sevmez kendisini karakter olarak çok değişik birisi... Ataması o ilçeye yapıldığına öyle bir ağladı ki havlular yetmedi kıza... Hemşire kendisi. Kaymakam hastaneye denetlemeye gelmiş işte anlatıyor ilçe sağlık müdürü falan gelmiş hastaneye Kaymakam'dan önce nasıl karşılanacak anlatmış hastaneye bakmış falan İlçe Sağlık Müdürü Başhekim falan karşılamak için kapıda beklerken bu kızın elinede çiçek tutuşturmuşlar versin diye tamamen tesadüf yani kırmızı plaka araç gelmiş arka camlar gözükmüyormuş buda diyor ki ''40 yaşlarında bir adam bekliyorum koruma bir açtı kapıyı 27-28 yaşlarında bir adam indi.'' sonradan öğrenmiş Kaymakamlığın nasıl bir meslek olduğunu kız cahil işte tövbe ya. Adam bide Amerika'da yüksek lisans falan yapmış. Öyle tanışmışlar 1 yıl falan oldu Eylül'de evleniyorlarmış şimdi... Bundan sonra nöbet tutan polislerin bahçivanların olduğu Villa'da yaşayacak (Kaymakamlık Konutu öyle oluyormuş.) hanımefendi 1 numara protokole de girdi.(Kaymakam 1 numara oluyormuş 2 Garnizon. Kom. 3 Bld. Bşk. imiş) Artık bir 12-13 yıl sonra Vali'de olur kocası... Çok sinirlendim ya evde kaldım resmen ben :( Napacam ben? sakinleşmem lazım? Bide ailem bana kızıyor bak o ailede kimsenin sevmediği kız bile evleniyor sen otur evde diyorlar :(
Cevabın nedir?
ailen seni basından atmaya çalışıyor :D sen niye sinirleniyosun anlamadım sanane ondan kaader kısmet işi bunlar.. dur bakalım dün bir bugün iki evlilikleri yürücekmi. kaymakam kim la kim diyo vali olurmuş diye vali olmak için emniyet müdürü olması lazım ondan sonra valiliğe devlet atarsa atar. yoksa yok. kaymakam olmak için acık öğretim üniversitesi mezunu olmak bile yetiyor.
05 Yorumla
Soran+1 yılTavsiyen için sağol Yalnız yanlış biliyorsun kaymakamlar vali oluyor :D Ayrıca kaymakam emniyetin ve jandarma'nın garnizon'nun hatta ilçede bulunan tüm özel güvenliğinde dahil en üst amiri (il idaresi kanunu) :D Ayrıca ilçe emniyet müdürünün sicil amiri oluyor kaymakam yani çok daha üstü oluyor :D Bil diye söyüyorum sadece yanlış anlama :D Cevabın için sağol...
Soran+1 yıl2 kere oldu onlarıda ben beğenmedim beğenecek şeyler değillerdi
- +1 yıl
acele etme ben 60 yasına kadar hiç evlenmeyip sonradan kısmeti acılan kadın gördüm. bak bende bekarım ama doğru düzgün kız yok daha doğrusu düzgün aile yokki kızı olsun. kimin geçmişini kurcalasak erkeklerle dolu. e bende baskasının artığını alacak biri dğilim.. her insanla evlenilmez her sofranın basına oturulmaz her insan alınıp eve konmaz. allah hayırlısını versin.
En İyi Cevaplar
18-24 yaş arası evde kaldı evde kalmak ne bikere ya sevmediğin insanla mı evlencen 30 unda evlen ama kendi istediğin sana ailene yygun gördüğün biriyle evlen yerim mahalleninde aileminde baskısını
05 Yorumla
Soran+1 yıl25 yaşındayım :( Ayrıca o sevilmeyen dışlanan kızın bile evlenmesi beni çok kötü etkiledi :( Ailem bunu kullanarak çok üstüme geliyor :(
- +1 yıl
Canım benim evlen hadi o zaman kendine iki hünde on tane koca adayı bulup bir ayda nişan yaparsın o sıkıntı değil... Ama bir iki yıl sonra boşanır elinde bir tane karnında bitane gezersin... Evlenmek için evlenmeyin evde kalmak diye bişey yok nunu spkun kafanıza... Adam gibi birini bulun evlenin birşey olursada ben iatedim diyip sorumluluk alın tanımadığın sevmediğin bir erkek değil tanıyıp güvendiğin bir adam olsun diyorum
Soran+1 yılÇok teşekkürler yazdıkların için dikkate alıcam...
- +1 yıl
Sağol açık söylim yazdıklarını okumadım bile sadece başlığı okudum.. Saçmalamayın biraz mantıkşı düşünün yeter hata yapmaktan da korkmayın sadece şunu düşünün bu hataysa sonuçlarına katlanabilir miyim cevabınız evetse yapın gitsin ama cevabınız hayır ya da belki katlanabilirimse o hatayı yapmaya kalmışmayın bile
Soran+1 yılTekrar teşekkürler zaman ayırdığın için
Ya beni şu an astsubay istiyor evi arabasi herseyi var kendisi melek gibi bir. insan ustelik yakisiklida almanyada da evi var ama kalp iste gonlum gitme diyor bu isler birazda kismet ve kalp isi ama sende kismet cikarsa kalbini degilde erkegin. hali vaktine. bakacak potansiel goruyorum hayirlisi
10 Yorumla
+1 yılKıskanclıgın cok itici geldi valla, nasip kısmettir bu ayıp ediyorsun. Senin de onun da hakkında hayırlısı olsun yani böyle fesat olursan iki yakan bir araya gelmez.
26 Yorumla
Soran+1 yılYa olay fesatlık değil ki onu ailede kimse sevmez dışlanır hatta ve hakikaten karakteri çok değişiktir yani o bile kariyerli bir adamla evleniyor bende hiç tık yok yaş 25.. Ve ailem bunu sürekli dile getiriyor o beğenmediğin Sedef ile kiminle evleniyor sende evde otur kendi kendine diye :(
- +1 yıl
Çalısmıyor musun? Ailenin sacmaligi aslında seni bu hale getiren. Anlamıyorlar mı nasip kısmet bu işler, senin elinde mi sanki Sedef'in evlenip senin evlenememen Allah Allah ya. Hem 25 geç bir yaş değil ki evlenmek için, işte seni böyle düşündüre düşündüre hırs yaptırıp ani kararla sacmasapan bir insanla evlenmek durumunda birakcaklar. Sen takma onu kafana, dua et ki hakkında hayırlısı olsun. Ne yazıldıysa onu yaşıyoruz, şu halde elden birsey gelmez.
Soran+1 yılBankacılık sigortacılık mezunuyum işsizim :( Yazdıkların için çok sağol şuana kadar gelen en doğru cevap sanırım bu :( Ailem beni bu şekilde hırslandırıyor bende istemem heralde böyle olmasını bende isterim aşık olmak evlenmek bunlar güzel şeyler bence ama şu an yok işte öyle bir adam hayatım da hem kuzenim bile orda bir hastane denetlemesinde son anda eline tutuşturulan çiçekle buldu evleneceği adamı şans iste aklına gelir miydi bu? Gelmezdi tabi..
- +1 yıl
Rica ederim, ne demek. Tabi ki işte bak, hayır yani sen şu an ne yaparsan yap elinden birsey gelmez ki. Sakın hırs yapma, sanıldığı kadar iyi birsey degildir hırs seni mahveder hata yaptırır. Tek korktugum bu şekilde dusunerek cok da tanimadan biriyle evlenip yaşamını mahvetmen. Sakın öyle birsey yapma, sakinlesmeye çalış, Allah büyüktür. Vardır bunda da bir hayır de geç.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim tekrar şu an sakinleştim zaten :) Bundan sonra dediğin gibi aşkı bekliyecem yapacak başka bişeyim yok zaten umarım iyi olur sonu zaman ayırdığın için sağol :))
- +1 yıl
Estağfurullah ne demek :) çok mutlu etti beni biraz da olsa yardımcı olabilmek :)
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
26Cevap
Aman bos verya kismetinde illa biri vardir bizim sebelek bir akraba kizi var kinin burnubtabiri caizse burnu buyuk cok kendini begenmis nisanlisi dunya tatlisi bir oglan vyani ona bile ciktiysa sanada cikar:)
00 Yorumla
+1 yılGereksiz duygu ve düşünceler içindesin... Her insanın bir kısmeti vardır oda kısmetini bulmuş kendi çabasıyla...
01 Yorumla
Soran+1 yılSorun sadece o değil ki
+1 yılBence kıskanmayı bırak o kızı kendi hayatını kurmaya çalışıyor oda gayet normal sende önüne bak aileni takma kulak asma onlara aşık olmayı bekle bak o sevmediğin kız bile bir anda evlenmiş resmen
01 Yorumla
Soran+1 yılBeklemekten sıkıldım
sadece mevki sahibi olsun evlenceksin yani. kızı eleştirmişsin değişik karakteri var cahil falan diye ama sen önde gidenisin canım. bu kafayla kimse almaz seni otur evinde.
10 YorumlaRobin Williams para , şan şöhret , aile durmadan espiriler ee sonuç :D Depresyondan dolayı intihar etti.. Bu kadar özenmeyin
00 YorumlaHa deyince evlenilir mi ya bende çok yanlış bir düşünce yaşın kaç bu arada
02 Yorumla
Soran+1 yıl25 yaşındayım
+1 yılwalla senin dert büyük :D sıkıntı olmaz bulursun birini:D
07 Yorumla
Soran+1 yılÇok dertliyim çok :( Evde kalacam resmen :( Bide kimse sevmezdi onu yani o bile kariyer sahibi biriyle evlendi :(
- +1 yıl
artık karı yiyecek işte:D senin gözün biraz parada gibi gibi geldi bana:D
Soran+1 yılYok be sırf para falan değil ama insan kıskanıyor sadece ayrıca hiç sevmediğim bir insan kendisi
- +1 yıl
sen evlenmiyosun ki kaymakam evleniyo kızla:D:D boş ver kıskançlığı hayatta daha güzel şeyler var emin ol.. yaşın daha gençse sosyalliğe dewam et sende bulursun elbet:D:D
Soran+1 yılUmarım bulurum 25 yaşındayım
- +1 yıl
bulursun dışarı çık bir bak etrafına bea:D bizim buralarda kıtlık yok allaha şükür:D:D
Soran+1 yılHhaha :D Yoktur umarım :D
Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. kısmetin nerde ne zaman karşına çıkacağı belli olmuyor işte. üzülme boşver. senin de kısmetin bir yerlerde seni bekliyordur. benim kısmetimi beklediğim gibi.
03 Yorumla
Soran+1 yılİnş. bekliyordur :( Artık umudum azalıyor
Soran+1 yılUmarım :) Sağol :)
belki sen valiyle evlenirsin ne belli olur5 saniye sonra bile garentinmz olmadığı bir dünyada neyin kafasını yaşıyorsun?
10 Yorumlabu kadare mevki peşinde kosmayın ya. i
kara toprak var00 YorumlaMerak etme evde kalmadin allah sanada yazdi ama daha iyi biri cikmamisdir
26 Yorumla
Soran+1 yılİnş. yazmıştır :( 25 yaşındayım ve ailem beni çok baskı altına alıyor artı bu sevilmeyen dışlanan kızın bile bu kadar kariyerli biriyle evlenmesi beni iyice zora soktu :(
Soran+1 yılHaklısın ama işte ailem :(
Soran+1 yılAnlasalar keşke
+1 yılBu isler nasip kismet meselesi kiskanmana engel ol yoksa cok uzulursun zamani gelince sende ucarsin yuvadan
13 Yorumla
Soran+1 yılUçarım uçarım da kime uçarım o değişik karakterde ki sevilmeyen istenmeyen kız bile kariyerli biriyle evleniyor bende daha tık yok...
- +1 yıl
Insalah Allah sana kalbindekini nasip eyler mutlu olursunda gulersin bu yazdiklarina kalbini ferah tut ;)
Soran+1 yılİnş. çok sağol :)
istersen başbakan ile evlensin mutlu bir hayatı olmadıktan sonra yemişim kaymakamlığı be
bırak kıskançılıkları senin evleneceğin insan mert delikanlı seni mutlu edicek birisi olsun isterse çöpçü olsun00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 813 cevap paylaştı.
+1 yılHerseyi anladim da kiskanmayin biraz ya valla nedir bu olay onemli olan mutlu olmak zenginlik kor etmis
00 Yorumla Bence kendini böyle düşüncelerle yıpratma, aşk beklemediğin anda ansızın çıkar karşına merak etme:)
03 Yorumla
Soran+1 yılUmarım çıkar yani sıkıldım artık beklemekten :(
Soran+1 yılAnlatamam cidden katlanılacak gibi bişey değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılKiskanclikla bir yere gidemezsin onemli olan kocanin kaymakam ya da baska bisey olmasi da değil mutlu olman umarim sende mutlu olduğun birini bulursun
04 Yorumla
Soran+1 yılİnş. bulurum da şu an onu da bulamıyorum hiç tık yok yani :( Aşık olmak evlenmek istiyorum :(
Cevap sahibi+1 yılkac yasindasin ki
Soran+1 yıl25 yaş
Cevap sahibi+1 yılIns sende hayirli bir nasip bulursun ama daha gencsin uzme kendini
Haset etme =) herkesin kısmeti kendine, başkasındakine imrenme kendikine üzülme. Allah herkese farklı nimetler ve farklı dertler veriyor. Onun hayatı ona seninki sana...
00 Yorumla
+1 yılKiraz Mevsimi dizisinde ki Öykü'yü kıskanan gıcık bir kız var ya, şeyma mı şeyda mı adı neyse, aynı onun gibisin😄
01 Yorumla
Soran+1 yılDiziyi izlemediğim için anlayamadım :((
Evlilik adayi bir delikanli yok mu gulum cevrende
00 YorumlaBen de valiyim bekarım, ne
diyosun bizde evlenip çatlatalım mı onları? :P01 Yorumla
Soran+1 yılAhahah hemen :D Nikah masası nerede ahaha :D :D
+1 yılinsaan olsuuun kaymakam olmuuş boş boşşverr takmaa seversin birini evlenirsin illaaki
00 Yorumla
+1 yılo kaymakan ise, sende kaçırdığın exaşkların için göt-üavuçla...
00 Yorumla
+1 yılcocugu dıslamasınnız allahda kısmetini cıkarmıs sende evde caatla :)
02 Yorumla
Soran+1 yılYok be o değişik bir tip
- +1 yıl
deişikk tip ama bak :D zengin
nasip kısmet işi sen niye kıskançlık krizlerine giriyosun:D
01 Yorumla
Soran+1 yılhala evlenemediğim için ama aştım sanırım şu an
+1 yılPEYGAMBER Efendimiz (s. a. s.) hasetten sakınılması hususunda şöyle buyurmuştur: “Hasetten sakının. Çünkü ateşin odunu yakıp tükettiği gibi haset de iyi amelleri yakar, bitirir.”
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılKısmanma ne olur iste belki seninde olur. Fesatlıkla kimse bir şey kazanamaz.
00 Yorumla
+1 yılKız ya şanslı ya da aşırı kurnazmış demek ki. Ayrıca nasip kısmet işi bunlar. Olmayınca olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelki senin gibi olmadığıı için olabilr mi kıskançlıktan ona ne diyecğini şaşırmıştır belki çok iyi biridir kötülüyosun burada
03 Yorumla
Soran+1 yılBirtek sevmeyen ben değilim ki tüm aile sevmez onu ve dışlanırdı hep aileden.. Değişik bir karakteri var.
Cevap sahibi+1 yılSeninki de değişikmiş genetik galiba
Soran+1 yılne anlamda yani?
İşini bilmeyen çavuşlar döner bir yerini avuçlar demişler :-D
00 YorumlaBoş ver devlet memuru değil mi zengin kocaya kapak at daha rahat edersin
00 YorumlaSende doktor bul onla evlen çatlat herkesi :D
02 Yorumla
Soran+1 yılMesele doktor moktor meselesi değil ki :( 25 yaşına geldim o stenmeyen sevilmeyen kız bile kariyerli biriyle evleniyor bende daha tık yok :(
ben böyle zihniyete...
05 Yorumla
Soran+1 yılNiye hayırdır? Ne hoşuna gitmedi acaba?
Soran+1 yılAma işte ailem farklı düşünüyor hem dediğim gibi o kızın ailede hiç sevilmeyen hatta dışlanan birisi olması ve buna rağmen çok iyi bir evlilik yapacak olması beni çok zora sokuyor :(
Soran+1 yılEvet kadın olmak lazım bazı şeyleri anlamak için
+1 yılhayırdır
bu bır nevı yarıs mı :)09 Yorumla
Soran+1 yılYarış değil ama insan üzülüyor kendine
- +1 yıl
yasın daha cok kucuk.. du bakalım :)
Soran+1 yıl25 yaşındayım çokta küçük değil :(
- +1 yıl
sen ne okudun?
Soran+1 yılBankacılık ve sigortacılık
- +1 yıl
senın de bolumun fena deılmıs...
bankaya gırınce orada kısmetın senı beklıyor olacaktır buyuk ıhtımal ^.^
Soran+1 yılİş bulamadım ki mezun oldum zaten ben yıllar önce
- +1 yıl
en ıyı cevaptakı arkadasa katılıyorum... fazla kıskanclık etmemelısın
senın oncelıgın bır ıs bulmak olsun... koca sonra geleektır ztn - +1 yıl
banka sınavlarına vs gırıo msuun... uzmanlık ya da mufettıslıgı gectım, bır servıs gorevlısı bıle olsan guzel para alıosun.. tam bolumunu okumussun, bankaları es gecme sakın
Ayy canim yaa ☺️ ben alayim seni ozaman
010 Yorumla
Soran+1 yılHahaaah :D Al tamam :)
Soran+1 yılKs'nin köyündenim :D
Soran+1 yılPeki değerendiriciğim :)
Soran+1 yıl:D...
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim tavsiyelerin için
+1 yılSana bekci bulalim onla evlen :)
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 319 cevap paylaştı.
+1 yılkızım sende bu kadar çene varken kalmazsın
02 Yorumla
Soran+1 yılKızlarda işe yaramıyor maalesef :(
- +1 yıl
yarar yarar yazını okumadım uzundu ama kalmazsın sen
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu kız aynı beni anlatıyor ya:DD
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaymakam ne onu kım sallar
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBana gore bırsey degıl dıyeyım o zaman
Soran+1 yılBkan falan mısın sen ahaha :D Çünkü sıralama o şekilde gidiyor idari protokolde Kaymakam-Vali-Bakan-B. Bakan-C. Başk.
Cevap sahibi+1 yılBakan demeyelımde cevrem komşularım öyle ben unı ogrencısıyım
Soran+1 yılAahaha tamam Gizli :D Saygılar :D :D
Cevap sahibi+1 yılKolpa atmıyorum sana artıstlık olsun sana yavsayayım dıyede söylemıyorum mıllet öyle sanmasın yasım küçük senden zaten sekıl yapmıyorum konseye
Biri bulur seni artik
00 Yorumla
+1 yılYaş kaç?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhangi şehirde bu kız
02 Yorumla
Soran+1 yılNapacan :D
Cevap sahibi+1 yılmerak :D
Devamını Gör(26)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kuzenim Kaymakam ile evleniyor ben kıskançlıktan çatlıyacam şimdi evde kaldım resmen bide üstüne aile baskısı. Ne yapacam şimdi ben?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler