Kuzenim Kaymakam ile evleniyor ben kıskançlıktan çatlıyacam şimdi evde kaldım resmen bide üstüne aile baskısı. Ne yapacam şimdi ben?

Bu kız benim en ama en sevmediğim kuzenim ve ailede kimsede sevmez kendisini karakter olarak çok değişik birisi... Ataması o ilçeye yapıldığına öyle bir ağladı ki havlular yetmedi kıza... Hemşire kendisi. Kaymakam hastaneye denetlemeye gelmiş işte anlatıyor ilçe sağlık müdürü falan gelmiş hastaneye Kaymakam'dan önce nasıl karşılanacak anlatmış hastaneye bakmış falan İlçe Sağlık Müdürü Başhekim falan karşılamak için kapıda beklerken bu kızın elinede çiçek tutuşturmuşlar versin diye tamamen tesadüf yani kırmızı plaka araç gelmiş arka camlar gözükmüyormuş buda diyor ki ''40 yaşlarında bir adam bekliyorum koruma bir açtı kapıyı 27-28 yaşlarında bir adam indi.'' sonradan öğrenmiş Kaymakamlığın nasıl bir meslek olduğunu kız cahil işte tövbe ya. Adam bide Amerika'da yüksek lisans falan yapmış. Öyle tanışmışlar 1 yıl falan oldu Eylül'de evleniyorlarmış şimdi... Bundan sonra nöbet tutan polislerin bahçivanların olduğu Villa'da yaşayacak (Kaymakamlık Konutu öyle oluyormuş.) hanımefendi 1 numara protokole de girdi.(Kaymakam 1 numara oluyormuş 2 Garnizon. Kom. 3 Bld. Bşk. imiş) Artık bir 12-13 yıl sonra Vali'de olur kocası... Çok sinirlendim ya evde kaldım resmen ben :( Napacam ben? sakinleşmem lazım? Bide ailem bana kızıyor bak o ailede kimsenin sevmediği kız bile evleniyor sen otur evde diyorlar :(
Kuzenim Kaymakam ile evleniyor ben kıskançlıktan çatlıyacam şimdi evde kaldım resmen bide üstüne aile baskısı. Ne yapacam şimdi ben?