Eşimin annesi 100 bin tl para istedi. Eşime "asla vermeyeceksin" demek hakkım değil mi?

Ev hanimiyim, iki cocugumuz var. Eşim iyi kazaniyor. Annesi bana ev al, 100 bin lira ver dedi esime, bende suratina kapattirdim telefonu. Siz olsaniz ne yapardiniz
Güncellemeler
+1 yıl
hepiniz beni linclemissiniz. Ama esim annesine ve kendi ailesine saygi duymuyorsa ben ne yapayim... zaten kendi sevmiyor. Arti, esimin mantiginda ese kiymet verilir yani benim sozumu dinliyor. Kiskanmayin bence.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar , hepinizden ozur dilerim. Bu sorudaki kisi ben degilim. Tepkileri anlamak icin yazdim. Bu kisiler kuzenim ve esi. Teyzemin oglu. Tek oglan ve babasi, ickici biriydi vefat etti.. Annesi hic evlenmeden buyuttu, annesi ziraat muhendisiydi kamudan emekli. onu ozel dersler aldirarak canini disine takarak buyuttu biz sahidiz. Kendisi sesini bile yukseltmeden , cok guzel bir annelik yapti ona. Meslek sahibi edebilmek icin de calmadigi kapi kalmadi vebbasardi. evlendirdi. ve sonuc aynen bu.
Eşimin annesi 100 bin tl para istedi. Eşime "asla vermeyeceksin" demek hakkım değil mi?