Daha çok şey gelir başına elini eteğini herşeyden çekip evinde oturmasan daha beterleri yolda
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ne gibi? Yıllardır yapmıyorum kimseyle. Beni kötü yola sürüklemeye çalışıyorlar iftiralar atıyorlar. İntiharı düşünüyorum ama ona da cesaret bulamıyorum
Kendini bir erkek yerinde düşün Erkek yapınca laf yok, kadın yapınca ağır ithamlar ediliyor. Müslüman isen Tevbe et ve hayatına bak. İnsanlar bazen cidden fena ikiyüzlülük yapabiliyorlar. Sende bir insansın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Hayatını sen değiştirebilirsin başka kimse değiştirmez, değiştiremez. Kendine inan, kendine guven ve büyük bir azimle yeni bir çizgi ciz
Yapmayın kardeşim bas bas bağırıyoruz kendinizi kullandırmayın kimseye seven İnsan bunları yapmaz saf olmayın bu kadar
Bence karamsarlığı bırak yeni hayatını kurmaya calis kötü insanları kenara bırak.
Zararın neresinden dönerseniz kardır.
Tövbe edin ve yeni bir sayfa açın.
Adabıyla örtünün ve islama sarılın her şey düzelir.
Ben hiç denk gelmiyorum böyle şeylere çok naifim galiba. Sabırlar diliyorum sana
Kendini kullandıran sensin yalnız bu hayat senin izin verme sende
Daha çok şey gelir başına elini eteğini herşeyden çekip evinde oturmasan daha beterleri yolda
Ne gibi? Yıllardır yapmıyorum kimseyle. Beni kötü yola sürüklemeye çalışıyorlar iftiralar atıyorlar. İntiharı düşünüyorum ama ona da cesaret bulamıyorum
İntihar en kötüsü istedikleri kadar iftira atsınlar sen doğru ol eğri sırıtır zaten ama doğru ol
Ben dayanamıyorum artık çok acı çektim
Zamanında bişeyler yapmışsın ki acısını çekiyorsun
Yani günahlarımın bedeli mi bunlar?
Kesin günahlarının bedeli keşke bu iftiralar olsa o bedeller
Bu nereye kadar devam edecek çilem bitmeyecek mi
Biter elbet ama senin elinde ne kadar doğru durursan o kadar çabuk biter
Bence yeni bi hayat kur herkesi sil hayatindan iftiracilarj
Üzülme hersey içinde kalsin hayatin tadını farkli bicimde çıkar takilma yasandi bitti de
Hep iftiralara yalanlara maruz kalıyorum yakınlarım tarafından.
Milletin ağzı torba degilki be gülüm buzesin boşver duymamazliktan gel kendinde biraz fark yaratki zamanla söylemler biter
Annem bile iftiralar atıyor kimse beni sevmiyor
Yaşın musaaitse ayril onlardan
Neden bu kadar karamsarsinn iyi dusun iyi olsun
Yapamıyorum ben huzur bulamıyorum
Neden iste bi sebeb olmali demi anlatabilirsin
Hangi birini anlatayım? Yaşamadığım şey kalmadı ben günahkarım bir sürü hata yaptım şimdi de huzur bulamıyorum
Tovbe herdaim vardir kimse mukemmel degildir
Yazik deyilmi sana ne den olesin ki
Tövbe ede bilirsin geçmiş geçmişte kalmıştır
nerde yaşıyorsun öyle
Ne gibi iftira atıyorlar
yalan söyleme daha ben geçmedim.
Aklını kullanmayı deneyebilirsin
Denesem ne olur bundan sonra söylesene
Kendini bir erkek yerinde düşün
Erkek yapınca laf yok, kadın yapınca ağır ithamlar ediliyor. Müslüman isen Tevbe et ve hayatına bak. İnsanlar bazen cidden fena ikiyüzlülük yapabiliyorlar. Sende bir insansın.
En yakınlarım bile darbe vurdu bana
Hayat bu, bazen engeller çok yakında olabiliyor.
Tamam
Üzülme geçer bu günler, kendini sev lütfen. İnsanız hepimiz
Sinirlarini koyana kadar..
bende kullanılıp atıldım hemde kaç kere gerçekten
Kendini böyle görme kendine değer ver
Değerli olsam böyle mi olurdu
Ama kendini böyle görmemelisin gerçekten kendine değer ver özgüvenini geri kazan hayatını değiştirebilirsin istediğin zaman
olayi bastan anlat bana merak ettim
Sağlık olsun
Müjde Ar'ın Arabesk filmi geldi aklıma
Takma geçer
Kendi elinde
Kendimi çok kötü hissediyorum annem bile gözümde değerin yok diyor
Nasıl Yani ne olduki
Yine diyim otoban gibi olmuşun sen bence
Yaaaa 😞😞
Bitmişsin terbiyesiz
hadi ordan et
Fena durum