Yaşı büyük olan bedensel engeli olmayan neden hep kıymetli oluyor?

Benim yakın zamanda abim evlendi tamam işte evi var işi var düğünü de oldu sıfır kira ödemeden evde oturuyorlar varsa yoksa oğulları gelinleri, bende bedensel engelliyim evlilik konusunda kimse beni adam yerine koymuyor ağızlarının ucuyla sıra sana geliyor diyorlar, işim yok evim yok herşey ona yapıldı dökülen paranın haddi hesabı yok. Hatta babamın servis firması olan arkadaşı özel VIP gelin arabası da gönderdi şimdi annem Yok yemek yapar gönderir hep ilgi onlarda bize olsa bu kadar olmaz nasıl olsa engelliyim ya kıytırık bir şey yapar geçerler.
Mesela benim lisede 1 günlük askerliği gittim temsili bedensel engelliler meslek lisesinde ona bile gelmediler sözde çok ilgililer zaten bu hayatta birilerinin ağzına eden kıymetli oluyor, şimdi gelenleriyle oğulları çok kıymetli, birde gelinleri bana iftira attı göz koydu diye yapmadığı geçimsizlik kalmadı iki gün sonra da kucaklarına bir çocuk verir ondan kıymetlisi olmaz. Ama bize gelince nasıl olsa bulur kendi gibi engelli birini belki bizimle birlikte oturur ona ucuzdan yaparız Bir şeyler diyorlardır ve tepki verince de kıskanç bencil kalbi kötü düşünceli olan ben oluyorum zaten annem çalıştığı hastaneye işe aldırdı evini aldılar eşyaları da var evinin yiyecek içecek alışverişini bile yaptılar, zaten kızla bir şey oldu kavga ettik sen bizim mutlu olmamızı istemiyorsun dedi.

30 yaşındayım cinsel hayatım bile olmadı tâbi kimsenin umurunda bile değil sadece para vererek yiyecek içecek alarak herşeyi çözdüğünü sanıyorlar.

#SiyahMaskeli

#Ayrimcilik

13.07.2021 ------- 18.46