YAŞ FARKI ÖNEMLİ Mİ SİZCE?

Merhaba ben 30 yaşındayım dört ay görüştüğüm biri vardı kendisi 22 yaşındaydı çalıştığım iş yerinde tanışmıştık ilişkinin başındayken ikimiz de yaşlarımızı sormamıştık çünkü ilişkimiz çok güzel gidiyordu bana olan davranışları sevgisi gerçekten çok başkaydı gerçekten birbirimizi seviyorduk ben de onun 26 27 yaşında olduğunu sanıyordum ama dediğim gibi yani hiç sormamıştık çünkü yaşından olgun gösteriyordu kendisi sonradan öğrendim 22 yaşında olduğunu o da benim 30 yaşında olduğumu öğrendi her şey birden oldu dün normal bir şekilde günaydın aşkım diye konuşmaya başladık sonra bana bir fotoğraf attı fotoğrafta benim ismim soyismim TC doğum tarihim anne adı baba adı onların TC’si falan yazıyordu ben de anlayamadım bu bilgileri nereden aldığını sordum o da bana sen 96 doğumlu musun dedi ben de evet dedim o da bana neden söylemedin onun annesi teyzesi falan yakın akrabaları biliyordu ve ilişkimiz bir atı konacaktı tanışma falan olacaktı yani o da bana neden söylemedin aramızda on yaş var sorun olur mu olmaz mı işte resmen beni kandırdın böyle olmasını istemezdim ama ben bu durumu kabul edemem ne ben ne ailem ne de başkası kabul eder şimdi belli olmaz ama beş yıl sonra ben senin yanında kardeşin gibi dururum gibi şeyler söyledi bana ben o an hiçbir şey diyemedim tabii sadece kararına saygı duyduğumu her şey için teşekkür ederim dedim yaşını öğrenmeme rağmen sırf sevdiğim için devam ettim ama dediğim gibi yaşından olgun gösteriyordu görseniz 22 demezsiniz yani ben kabul ediyorsam o da kabul edebilirdi ne ailesine başkası ona göre mi yaşıyor yani anlayamadım sizce çok mu fark var gerçekten olmaz mı yani beni terk etti her şeyi birdenbire oldu geri döner mi sizce bir de aynı iş yerinde çalışıyoruz her gün birbirimizi göreceğiz bu konu burada kapansın hiç açılmamak üzere dedi

YAŞ FARKI ÖNEMLİ Mİ SİZCE?