Merhaba ben 30 yaşındayım dört ay görüştüğüm biri vardı kendisi 22 yaşındaydı çalıştığım iş yerinde tanışmıştık ilişkinin başındayken ikimiz de yaşlarımızı sormamıştık çünkü ilişkimiz çok güzel gidiyordu bana olan davranışları sevgisi gerçekten çok başkaydı gerçekten birbirimizi seviyorduk ben de onun 26 27 yaşında olduğunu sanıyordum ama dediğim gibi yani hiç sormamıştık çünkü yaşından olgun gösteriyordu kendisi sonradan öğrendim 22 yaşında olduğunu o da benim 30 yaşında olduğumu öğrendi her şey birden oldu dün normal bir şekilde günaydın aşkım diye konuşmaya başladık sonra bana bir fotoğraf attı fotoğrafta benim ismim soyismim TC doğum tarihim anne adı baba adı onların TC’si falan yazıyordu ben de anlayamadım bu bilgileri nereden aldığını sordum o da bana sen 96 doğumlu musun dedi ben de evet dedim o da bana neden söylemedin onun annesi teyzesi falan yakın akrabaları biliyordu ve ilişkimiz bir atı konacaktı tanışma falan olacaktı yani o da bana neden söylemedin aramızda on yaş var sorun olur mu olmaz mı işte resmen beni kandırdın böyle olmasını istemezdim ama ben bu durumu kabul edemem ne ben ne ailem ne de başkası kabul eder şimdi belli olmaz ama beş yıl sonra ben senin yanında kardeşin gibi dururum gibi şeyler söyledi bana ben o an hiçbir şey diyemedim tabii sadece kararına saygı duyduğumu her şey için teşekkür ederim dedim yaşını öğrenmeme rağmen sırf sevdiğim için devam ettim ama dediğim gibi yaşından olgun gösteriyordu görseniz 22 demezsiniz yani ben kabul ediyorsam o da kabul edebilirdi ne ailesine başkası ona göre mi yaşıyor yani anlayamadım sizce çok mu fark var gerçekten olmaz mı yani beni terk etti her şeyi birdenbire oldu geri döner mi sizce bir de aynı iş yerinde çalışıyoruz her gün birbirimizi göreceğiz bu konu burada kapansın hiç açılmamak üzere dedi
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
2 ayMerhaba , bir çok kişi için çok gibi görünebilir ama gerçekten çok değil. Bu durumu öğrendikten sonra oğlanın durumları da hoş değil. Lakin burada , gerçek kişiliğini ortaya koymuş. Devam etseydinizde bu Kişi seni üzerdi. Hayatını kendi elleriyle kaybetmiş biri o ama ne var ki , her şey insanın elinde olmayabiliyor. 30 yaşında olup yaşını göstermeyen hatta oldukça küçük gösteren bir güzelliği bulmuş, arada yaş farkı var. Fakat bu durumların kendisi için nice güzellikler getireceğini bir bilse bir bilebilseydi. Mümkün değil bırakmazdı seni. Bir gün anlarsa çok pişman olur ama iş işten geçmiş olur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
2 ayGöstermiyor olman bişey değiştirmez bende 30 yaşındayım yaşımı asla göstermiyorum ama bu işin bide biyolojik ve psikolojik kısmı var. 22 yaşındaki bi erkeğin hayata bakış açısı ve tecrübesiyle benimki bir olamaz ben istemem böyle bişeyi şahsen. Yani bir iki yaş belki tolere edilir onun dışında büyük bir aşk yoksa bence mantıklı olmaz. Bide 8 yaş çok büyük bi fark mı diyorsun da tabi ki büyük bir fark ara da kuşak farkı oluşur, sen 90 lı yıllardayken adam 2000 li yıllarda dünyaya gelmiş. Olaya duygusal değil gerçekçi bakmak lazım her zaman ki bunu sorun edip seni bu yüzden istemeyen birisi var demekki hislerinde de gerçekçi değildi bahane olmuş.
014 Yorumla
Soran2 ayHislerinde gerçekçi değildi derken yani ikimiz de mutluyduk davranışlarından da belliydi benimle ciddi olduğu bana yatırım yapıyordu çünkü babası hayatta değil annesi kız kardeşi teyzesi birkaç kişi hani biliyordu yani ilişkimiz ve aynı iş yerinde çalışıyoruz iş yerinde de birkaç tane abi biliyordu ilişkimiz ciddiye binmek üzereydi 22 yaş benim için de fark evet ama yaşından olgun gösteriyor görenler 26 27’si diyor ben de dahildim ben de yaşımdan küçük gösteriyorum yani yaş sadece rakam şimdiki ilişkilerde hep böyle ya kadın erkekten büyük olur ya da erkek kadından büyük olur yani yaş farkı yüzünden her şeyi böyle birdenbire kestirip atmak normal mi annem kabul etmez ben kabul etmem kimse kabul etmez deyip başkasına mı bakıyorsun ben önemsemedim sevdiğim için başkası ne derse desin herkes yorum yapar kimi önemli der kimi önemsiz der ama ben bize bakmıştım
- 2 ay
Seni kırmak istemem ama biraz kendine saygın olsun, beni istemeyeni ben hiç istemem. Bi şeyin olacağı varsa olur zaten gerisi teferruat. Seni gerçekten istiyor ve seviyor olsaydı dediğin gibi yaş sadece bi sayıdan ibaret olurdu. Ayrıca da öyle gösteriyor diye bişey mi var hiç mi merak edip doğum tarihini yaşını sormadın, ben direkt nereli olduğunu, yaşını ve hatta burcunu bile sorarım. Başlangıçta sorulması gereken şeyler sorulur varsayımla yola çıkılmaz ki.
Soran2 ayEvet doğru normalde ben de sorarım ama bilmiyorum o bana sormayinca ben de sormadım aklıma da gelmedi yani sen diyorsun ki seni gerçekten isteseydi sevseydi yaş farkını önemsemezdi diyorsun öyle mi işte ben de bunu kaldıramıyorum yani dört aydır görüşüyorduk bana olan davranışları olsun sevgisi olsun her buluşmaya çiçek de gelirdi beni evden alır evden bırakırdı yani bana yatırım yapıyordu ailesi biliyordu ilişki ciddi bir şekilde gidiyordu ben beni gerçekten seviyor sanmıştım ama öyle değil mi bunları yapan bir insan hiç sevmemiş mi yani bir yaş farkı yüzünden beni bıraktı ben de bunu anlayamıyorum şu an
- 2 ay
Olabilir, herkesin her yaptığına fazla mana yüklememek lazım. İlgi veresi varmıştır, vermiştir. Lafa değil icraata bakacaksın ayrıca bunlar lutüf değil olması gereken şeyler yoksa adı zaten ilşki olmaz arkadaş gibi takılırsın. Böyle şeyler karşılıklı olur o sana yaptıysa eminim sende ona neler yapmıssındır. 4 ay çok bi zaman değil ayrıca yol yakınken bitmesi de iyi olmuş sandığın gibi biri değilmiş demek ki cesaretli de olamamış öyle erkeği zaten senin istememen lazım biraz mantıklı düşün duyguları bi kenara bırakırsan emin ol üzülmezsin. İnsanlar kaç senelik sevgilisinden kadısından kocasından ayrılıyor zamana fazla takılma.
Soran2 ayYani bana öyle davranıyordu ki sevgisini belli ediyordu ilgisini belli ediyordu o yüzden onu doğru insan sanmıştım evet dört ay kısa bir süre ama ilişkimiz ciddiye biniyordu neredeyse ve mutluyduk en önemlisi peki mantıklı nasıl düşünebilirim hani dedin ya öyle erkeği istememen lazım diye
- 2 ay
Peki ileri boyutta bişey yaşandı mı cinsel olarak
Soran2 ayHayır yaşanmadı daha yeni yeni elimi tutup sarılmaya başlamıştı yanımdaki kıpkırmızı kesiliyordu utanıyordu bana dokunmaya kıyamıyordu yani ben bunu görüyordum
- 2 ay
Yaşadıklarını anlıyorum duygusal düşünmen çok normal, ama gerçekten seven insan hiç bişeyi sorun etmez yaş sadece bahane, olmayan şeyler varsa da oldurmaya çalışır. İsteyen çaresini istemeyen bahanesini bulur her zaman böyledir bu. Daha ilk başta bu yüzden seni bi kalemde silip atabilen bi insan seni gerçekten hiç sevmemiştir ve ilerleyen zamanda herhangi bi zorlukta yine aynısını yapacak sana
- 2 ay
Yani o konuda da bşeyler olmamış niyeti mi farklıydı dicem de aklını başkaları karıştırmış olabilir söylediğine bakılırsa. Sorgulmayı bırak artık olan olmuş. Her şey de vardır bi hayır
Soran2 ayBen de bunu anlayamıyorum yani beni böyle seven ciddi düşünen ilgisini sevgisini her türlü gösteren bir insan bir yaş farkı yüzünden bir anda böyle kestirip atabilir mi evet söylediklerinde haklısın ama ben bunu kaldıramadım yani bir de bilgilerime nasıl aldıysa onu da anlamadım aklını kim karıştırmış olabilir ki
- 2 ay
Ailesi , arkadaşları herkes olabilir.
Soran2 ayZaten dün bana ayrılık mesajı atarken işte beş yıl sonra yanında kardeşin gibi dururum işte neden söylemedin on yaş fark var olur mu olmaz mı ne ben kabul ederim ne ailem ne başkası kabul eder demek ki sen başkasının ne dediğine bakıyorsun ben niye bakmadım niye önemsemedim bana da biri dese o 22 yaşında olmaz diye ben istiyorsan her türlü olurdu kimsede bir şey diyemezdi
- 2 ay
boş ver ergen bile olamamış çocuk hala, işi gücü var mı o yaştaki birisi sana nasıl bi gelcek vaat ediyor merak ediyorum neden bu kadar takılı kaldın hayır gelmezmiş ondan bi kalemde silip atan adamdan hayır gelmez
Soran2 ayGörünüşte hiç öyle değil ama hem yaşımdan olgun gösteriyor davranış olarak da öyle mesela babasını kaybetti bir sene önce annesine ve kız kardeşine o bakıyor aynı iş yerinde çalışıyoruz benzin istasyonunda ben markette çalışıyorum o da dışarıda pompacılık yapıyor kendisi ailesine bakıyor durumu da iyi zaten işler ciddiye binince bana şey demişti bir de annesi tek olduğu için birlikte yaşamayı düşünüyorum sen bu koşulları kabul edecek misin diye sormuştu ben de ona uygun bir dille aynı evde yaşamanın zorluklarını anlattım şimdi bir yaş farkı yüzünden beni bıraktı yani anlayamıyorum neden bunu bana yaptı dört aydır tek bir kusurunu görmediğim adam dün bana neler dedi düşünmekten uyuyamadım mesajları açıp açıp okudum ağladım yani o kadar şey söyledi ben sadece kararına saygı duyuyorum her şey için teşekkür ederim yazdım başka hiçbir şey yazmadım ona neden diye bile sormadım
22 yaş olgun göstermesi zihninin de olgun olması anlamına gelmez ailesi çevresi bilgisi ve kültürü onu geri çekmiş olabilir. yoksa yaş farkı belli ölçekte büyük bir sorun değil.
028 Yorumla
Soran2 ayPeki ne olacak şimdi yani birden bire böyle kestirip atması normal mi güzel bir ilişkimiz varken
Soran2 ayKolay mı o kadar basit mi yani bir de aynı iş yerinde çalışıyoruz illaki birbirimizi göreceğiz ikimiz de mutluyduk yani sadece yaş farkı yüzünden beni bırakması adil mi bu kadar basit mi gerçekten
Soran2 ayNeden böyle oldu anlamadım bana karşı sevgisi ilgi sever her türlü belli ediyordu ilişkimiz de ciddiye doğru gidiyordu yani birdenbire yaş farkı yüzünden beni bırakması normal mi peki sence pişman olup geri döner mi mesela dün bana onları söyledi ama beni WhatsApp‘tan hala silmemiş fotoğrafı görünüyor Instagram‘dan da hala silmemiş şifresini de değiştirmemiş biyografisini tarih koymuştu onu da kaldırmamış
Soran2 ayPeki sence geri döner mi
Soran2 ayBeni iyi hissettirmek için mi söylüyorsun yani
Soran2 ayPeki nasıl böyle bir ihtimal var bana neler neler söyledi işte ben bu durumu kabul edemem böyle olmasını istemezdim güzel bir ilişkimiz vardı böyle bitmesi gerçekten çok üzücü ama beş yıl sonra ben senin yanında kardeşin gibi dururum halbuki ikimiz de yaşlarımızı göstermiyoruz ben olduğumdan küçük gösteriyorum o da olduğundan büyük gösteriyordu ani şehrinde çalışıyoruz her gün birbirimizi göreceğiz belki ama ben kimseye bir şey söylemem herkese de güzel bir şekilde konuşurum olmadığını ama bu konu burada açılmamak üzere kapansın yazdı sence bunları söyleyen bir insan nasıl geri dönebilir ama dediğim gibi yani her şey duruyor beni silmedi hiçbir yerden
- 2 ay
şu an bu olaya çok odaklısın ve geri dönsün istiyorsun ama işi birde onun tarafından bakıp da değerlendir. belki kaldıramayacağı bir yük olarak görüyor seni işin içinde bir çok parametre var ve psikolojik olarak da değerlendirmek lazım. esas konu senin kabul edemediğin durum tam olarak ne?
Soran2 ayBenim kaldıramadığım nokta ben de yaş farkının farkındayım ama ikimiz mutlu olduktan sonra sevdikten sonra ne önemi vardı ben devam edebilirdim çünkü seviyordum ama etmedi ve birdenbire her şeyi kestirip attı ben bunu kaldıramadım ne değişti bir yaş farkı yüzünden beni bırakması normal gelmedi bana hay dedin ya bir ihtimal var diye nasıl bir ihtimal olabilir
Soran2 ayÇok düşük bir ihtimal diyorsun yani dönmeye debilir mi ama bu kadar kolay mıydı birdenbire kestirip atmak düne kadar her şey çok güzeldi ya sen diyorsun ki çevre baskısı falan bu yüzden mi beni bıraktı yani
Soran2 ayNasıl yani başa çıkamayacak biri. Çünkü insan sevdiği zaman başkasının ne dediğine bakmaması gerekmiyor mu yani sadece yaş onun için mi sorun oldu benim için olamaz mı yani tabii bana da diyecekler eleştirecekler senden kaç yaş küçük diye ama ben sırf sevdiğim için istedim ben istiyorsam kabul ediyorsan başkasına ne dediğini önemsemem ama o beni bir yaş için bıraktı yani hiçbir şey demedim ona sormadım neden diye hiçbir şekilde sormadım çünkü bana böyle şeyler söyledi ki ben sabaha kadar ağladım mesajlarına açıp açıp okudum ağladım yani sabaha kadar bana böyle şeyleri yazan 1.01 de uzun uzun yazmak istemedim ben de onun yaptığı gibi geri çekildim her şey için teşekkür ederim deyip yani ne diyebilirim ki başka ben o kadar şaşkınım ki yani her şeyi birdenbire oldu daha düne kadar her şey çok güzeldi ne değişti kafam almıyor benim
Soran2 ayYa elbette zaman geçecek araya zaman girecek ama tam nasıl unutacağım bu durumu nasıl kabulleneceğim aklımda soru işaretleri de var neden gerçekten yaş farkı yüzünden mi birdenbire böyle bıraktı beni de aynı iş yerinde çalışıyoruz birbirimizin yüzüne bakcaz ben bu durumu nasıl kabul edeceğim dünden beridir ağlıyorum bugün işe gitmedim hastayım dedim yalan söyledim ne yapacağımı bilmiyorum
Soran2 ayEvet söylemesi çok kolay değil mi iyi söylüyorsun güzel söylüyorsun ama şu an çok kötüyüm ben ve içimde Üzüntü nefret karışımı bir şey var kafamda soru işaretleri var neden bunu bana yaptığı için dün de bana o söylediklerinden sonra hemen kabul ettim tamam dedim hiçbir şey söylemedim sormadım da şimdi ben nasıl devam edeyim
Soran2 ayAma bana çok saçma geliyor bu yüzden çok zorlanıyorum tamam bence de hata var yaşımı doğru söylemedim 26 yaşındayım dedim bana diyor ki 4.05 yaş sorun değil ama sonra da 30 yaşında olduğumu öğrenince bana bunları söyledi yani ne bileyim yaş farkı yüzünden mi bunlar oldu yani anlam veremiyorum ki bu kadar mutlu ve güzel giden bir ilişkimiz varken ben nasıl kaldıracağım şimdi bunu
Soran2 ayNasıl olacak ben kendimi çok kötü hissediyorum şu anda bir de aynı iş yerinde çalışıyoruz onu ister istemez göreceğim moralim bozulacak canım yanacak ne yapacağım ben nasıl olacak🥹
Soran2 ayAma ben böyle olsun istemiyorum ki bak mesela hâlâ beni hiç bir yerden silmedi Instagram şifresini bile değiştirmemiş şu an Instagram‘da Story‘lere falan bakıyor ama beni Instagram‘dan hala silmiyor profildeki tarihi de kaldırmadı hala ne yapacağımı bilmiyorum şu anda sence mesaj atsam mı
Soran2 ayPeki ne diyebilirim ki zaten her şeyi kestirip attı ayrıldı ne diye mesaj atabilirim ona
Gizli Üye(25-29)2 ayAllah aşkına sen 40'ına basınca adam daha yeni senin şu an ki yaşlarında olacak. Bugün yarın çocuk da vereneyeceksin adama. Gerçekler acıdır ama olmaz.
02 Yorumla
Soran2 ayNe alaka aramızda sadece sekiz yaş var çok büyük bir yaş farkı değil ki
Cevap sahibi2 ayDevam ke.
Yapay Zeka Cevapladı
Bu yaş farkı bazı insanlar için büyütülse de her çift için aynı etkiyi yaratmaz 💔 30 ve 22 özellikle ergenlikten yeni çıkmış bir dönem olduğu için aileler daha çok geriliyor 😕 Ama burada esas mesele onun olgunluk seviyesi ve ailesinin baskısı.
Sen dürüst davranmışsın kalbini açmışsın bu da çok kıymetli 💫 Geri döner mi kısmı onun cesaretine bağlı sen sorumluluk üstlenmişsin. Aynı iş yerinde olmanız zorlayacak ama mesafeni koruman uzun vadede sana iyi gelir. Zaman geçtikçe duyguların da acın da hafifleyecek merak etme 🌿🫶🏻03 Yorumla
Soran2 ayNasıl hafifleyecek ki aynı iş yerinde çalışıyoruz ve her gün birbirimizi göreceğiz sence geri döner mi yoksa gerçekten her şeyi bitirdi mi
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen2 ayAynı iş yerinde görmek gerçekten çok zor 😔💔 Bence şu an kafası baya karışık, ailesi ve çevresi baskı yapıyor gibi duruyor. Duyguları bir anda bitmiş olamaz, yaş farkını bahane ederek geri adım atmış olabilir 🥺 Ama “bu konu kapansın” demesi, en azından şu an için net bir mesafe koyduğunu gösteriyor.
Zamanla pişman olup dönebilir ama sen hayatını askıya alma canım 🌿 Kendine odaklanman, işine yoğunlaşman, onun yanında sakin ve olgun durman seni daha güçlü kılar. Eğer bir gün geri dönerse de o zaman karar verme hakkı senin olacak 💫🧡
Soran2 ayPeki bu kadar net mesafe koyan biri geri döner mi sence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
- Aile & Toplum konusunda 148,8b cevap paylaştı.
u 2 aykadın büyükse sorun olmaz
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı.
2 ayErkeğin daha büyük olduğu senaryoda yaşı sorun etmiyorum. Ama kadının daha büyük olduğu senaryoda daha büyük sorunlar yaşanılabileceğini savunuyorum.
00 Yorumla Bir iki yaştan bahsetmiyoruz hadi dört yaş olsun neyse de sekiz yaş nedir utan utan
02 Yorumla
Soran2 ayAy neyden utanacağım pardon canımsın mısın sen neyden utanacağım şimdiki ilişkiler hep böyle değil mi ya kadın erkekten büyük olur ya da erkek kadından büyük olur peygamber efendimiz bile kendinden 15 yaş büyük bir kadınla evlenmiş neyden bahsediyorsun sen dikkat et de kınadığın şey bir gün sınavın olmasın
2 ayGerçekten şu yeni nesil erkeklerde adap yok. Şu konuşmaya bak
01 Yorumla
Soran2 ayDört aydır görüşüyoruz gerçekten ilişkimiz o kadar güzeldi ki hep beni mutlu etmeye çalıştı davranışları falan konuşması beni bir an bile kırmadı ama dünkü söylediklerinden sonra sabaha kadar ağladım yani o bilgileri nereden aldı gelip bana ne ben ne başkası ne alem kabul eder beş yıl sonra ben senin yanında kardeşin gibi dururum bu durumun kabul edemem anne yerinde çalışıyoruz belki her gün birbirimizi göreceğiz ama bu konu burada açılmamak üzere kapansın demesi çok zoruma gitti bir anda böyle kestirip atması bu kadar basit mi gerçekten. Benim için yaş farkı evet ama sekiz yaş önemli miydi ben olduğumdan küçük gösteriyorum o da olduğundan büyük gösteriyordu önemli olan mutlu olmak değil mi ama o başkasına baktı bize değil başkası ne der ailem kabul etmez başkası kabul etmez ben de kabul etmem demesi ama ben kabul etmiştim
2 ay22 yaşında çocukla ne işin var ki?
Evlen kendi çocuğunu büyüt.00 YorumlaAile & Toplum konusunda 457 cevap paylaştı. Çok uzun be 😐 okuyan biri özet geçsin elini öperim elitçe
00 Yorumla
2 ayYani beli bir seviyeden sonra önemli 3.4 yaş deyil tabi ama 10 yaş 15 yaş bence önemli
00 YorumlaKadınlar bu tip ilişkide yaşı sorun etmez erkeklerde ciddi ilişkide sorun etmiyor gibi gösterip hevesinş alıp her şey ciddiye geçmeye başlayınca aile bahanesi ile ve türlü bahaneler ile ilişkiden uzaklaşır
015 Yorumla
Soran2 ayBana dokunmaya elimi tutmaya bile utanıyordu aramızda öyle bir şey de olmadı bir de aynı iş yerinde çalışıyorduk babamı falan da tanıyordu tabi ilişkimizi bilmiyordu sadece tanıyordu aynı iş yerinde çalıştığımız için ilişkinin adı koyulacaktı annesi falan biliyordu yakın akrabaları biliyordu ama yaş farkı yüzünden bunu bana yapması birdenbire anlayamadım
- 2 ay
Büyük ihtimalle yine annesi falan ikna etmiştir evlilik olmaması için
Soran2 ay
Ama yaşımı bilmiyordu daha yeni öğrendi o sanıyormuş ki ben 25 26 yaşındayım yani daha dün öğrendi benim 30 yaşında olduğumu- 2 ay
Yani o zaman niyeti ciddi olmaya bilir de ya da babasına haber uçtu annesi tarafından babasu kabul etmeyip bi bahane ile uzaklaş dedi yaşı bahane etti oda
Soran2 ayBabası hayatta değil sadece annesi ve kız kardeşi var akrabaları da memlekette bana ilişkimiz ciddiydi bana yatırım yapıyordu her yönden davranışlarından falan belliydi yani ilişkimizin adı bile koyulacaktı bilenler vardı
- 2 ay
Ama bu kadar ciddi iliikide sadece yaş sorun edilmez bama göre başka şeyler var
Soran2 ayNe olabilir başka
- 2 ay
Bana ailesinin sorun çıkarmasından başka bir şey gelmiyor tabi eski sevgili mevzu olup yeniden hortlafı ise o ayrı
Soran2 ayYani dediğim gibi yaş farkını dün 30 yaşında olduğumu öğrendi yani bilgilerimi artık nasıl aldıysa daha dün öğrendi ama dediğim gibi yani ilişkimiz çok güzeldi beni bir an olsun kırmadı her buluşmaya çiçekle gelen bir adam beni evden alır eve bırakırdı değer veriyordu her anlamda sevildiğimi hissettiriyordu yani böyle seven bir adam yaş farkı yüzünden bırakır mı sence birdenbire yani her şey birden oldu anlayamadım dün geldi bu bilgiler sana mı ait hiç düşünmedin mi ileride sorun olup olmayacağına neden söylemedin neden beni kandırdın işte kimse kabul etmez ne alem kabul eder ne ben ne de başkası kabul eder ben bu durumu kabul edemem hani güzel bir ilişkimiz vardı böyle olmasını istemezdim ama işte beş yıl sonra ben yanında kardeşin gibi dururum işte bu olay burada bitsin kimseye bir şey söylemem aynı iş yerinde çalışıyoruz belki her gün birbirimizi göreceğiz ama bu olay burada hiç açılmamak üzere kapansın dedi ben hiçbir şey söyleyemedim kararına saygı duyuyorum her şey için teşekkür ederim yazdım o da bana kendine iyi bak yazdı o kadar yani her şey bu kadar basit mi bu kadar birdenbire kestirip atmak anlamıyorum
- 2 ay
Herşeyin bu şekilde bitirilmesi işte yaştan olamaz
Soran2 ayBaşka ne olabilir
Soran2 ayHer şey bu kadar güzel giderken ilişkimiz ciddiye doğru giderken yaş farkı yüzünden beni birakmasini ben kaldıramadım bir insan birdenbire yaş yüzünden bırakır mı her şey bu kadar güzelken bir de dün bunları bana dedikten sonra WhatsApp‘tan beni silmedi fotoğraf hâlâ görünüyor Instagram‘dan da silmedi şifresini de değiştirmedi hala girebiliyorum Biyografisine tarihi atmıştı onu da kaldırmamış sence ne yapmaya çalışıyor
- 2 ay
Bir insan yaş yüzünden bi günde bitiremez ama bak şu var ben senin tutumunu beğenmedim açık olayım şimdi o öyle dedği anda sende eyvallahım yok sana der gibi tamam demişsin
Soran2 ayNeyini beğenmedin ki kendin diyorsun yaş yüzünden birdenbire beni kestirip attı ve neler neler söyledi benim ismim olmadan kayıtsız bir şekilde bilgilerimi aldı beni araştırdı ve dediğin gibi birdenbire kestirip attı her şeyi beni gerçekten sevmiş olsaydı sadece yaş yüzünden bir insan terk edebilir mi
Soran2 ayYalvarsa mıydım ona ne diyecektim bana neler neler söyledi beş yıl sonra yanında kardeşin gibi dururum ben bu durumu kabul edemem işte güzel bir ilişkimiz vardı böyle bitmesini istemezdim ama ne benle ailemle başkası kabul eder dedi aynı iş yerinde çalışıyoruz her gün birbirimizi göreceğiz belki ama ben kimseye bir şey söylemem konuşurum herkesle durumu güzel bir şekilde anlatırım ama bu konu burada bir daha açılmamak üzere kapansın dedi ne diyebilirim ben de kararına saygı duyuyorum her şey için teşekkür ederim dedim o da bana ben de teşekkür ederim kendine iyi bak dedi ve başka hiçbir şey yazmadı bana
İkinizde de hata var ama şöylede bir durum var ki kimse bu kadar yaş farkını kabul etmek zorunda değil ayrılmaması kadar ayrılması da çok normal
01 Yorumla
Soran2 ayİki insan birbirini sevdikten sonra sadece yaş farkı üstünden ayrılması normal mi ben niye kabul ettim o zaman niye devam ettim çünkü sevdiğim için önemsemedim
2 ayondan baya büyüksün ileriye gitmez bu ilişki
02 Yorumla
Soran2 aySekiz yaş çok büyük bir fark mı ve ikimiz de yaşlarımızı göstermiyoruz ben olduğumdan küçük gösteriyorum o da olduğundan büyük gösteriyor
- 2 ay
o senden büyük olsaydı sorun olmazdı ama sen ondan büyüksün ilerde sorun yaşarsınız
- Aile & Toplum konusunda 404 cevap paylaştı.
2 ayUfak erkekler olgun kadınları taşıyamazlar.
00 Yorumla
2 ayİleriyi düşünmek lazım bu konularda.
00 Yorumla
2 ayYaş bahane bu işler yaşa bakamaz ki
00 YorumlaÖnemli tabi çok fark kültür çatışması yapar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)2 ayÇok fark tabi canım
05 Yorumla
Soran2 ayEvet çok fark benim için de öyle ama sadece sekiz yaş var bir de dediğim gibi yaşını hiç göstermiyor herkes 26 27 diyor yani öyle bir görünüşte ben de o yüzden zaten bile devam ettim
Cevap sahibi2 ayNe olursa olsun canım. Bugün olduğu düşincelerde yarın olmayacak senin geçtiğin yollardan geçmesi gerekecek nihayetinde sen hep idare eden olacaksın. Bence başka nir yelken aç kendine unut
Soran2 ayAma birdenbire böyle kestirip atmasını anlayamadım tanışma falan da olacaktı ama birdenbire kestirip attı yaş farkı yüzünden ya bir de aynı iş yerinde çalışıyoruz birbirimizi göreceğiz nasıl unutacağım geri dönmez mi diyorsun yani dün öyle dedikten sonra numaramı falan hâlâ silmedi ama Instagram‘dan da çıkartmadı Biyografisine tarih falan atmıştı onları da kaldırmamış hala
Cevap sahibi2 ay22 yaş hayatının baharı yapma ccanım ya. 30 yaş olgun bir yaş. bence olmaz her türlü dönsede dönmesede. Yarın nir gün pişmanlok yaşar.
Soran2 ayNe olursa olsun sevdikten sonra yaş farkı önemli mi sekiz yaş farkı ne ki şimdiki ilişkiler hep böyle değil mi zaten ya kadın erkekten büyük olur ya erkek kadından büyük olur ya peygamber efendimiz bile kendinden yaşça büyük bir kadınla evlenmedi mi önemli olan mutlu olmak değil mi ben nasıl kabul ettim evet 22 yaş fark var doğru ama mutlu olup sevdikten sonra ne önemi var ki önemsemedim ben ama o başkasına baktı ailem kabul etmez başkası kabul etmez ben kabul etmem gibi deyip bıraktı böyle bir düşünce olabilir mi
- Aile & Toplum konusunda 796 cevap paylaştı.
2 ayanlaştıktan sonra sorun yok.
01 Yorumla
Soran2 ayPeki neden o böyle yaptı kimse bu durumu kabul etmez ne ailem ne ben de başkası kabul eder diyor bir de beş yıl sonra yanında kardeşi gibi dururmuşum bir de aynı iş yerinde çalışıyorduk güzel bir ilişkimiz vardı ilişkimiz de ciddiydi iş yerinde bir tane abimize görmüştü hatta yani ilişkinin adını koyacağız diyordu ama birdenbire bana bunu yapmasını anlayamadım
2 ayYaş farkı baya var bir diğeri ise bilgilerin?
08 Yorumla
Soran2 aySekiz yaş çok büyük bir fark mı evet bir de bilgilerim onları nereden nasıl aldı neden aldı bilmiyorum ilişkimiz ciddiye biniyordu neredeyse tanışma falan olacaktı onun annesi teyzesi falan biliyordu iş yerindeki birkaç tane abi de biliyordu hatta konuşulmuştu her şey ama birdenbire gelip bana bilgilerimi attı bunlar sana mı ait diye sordu bana dedi ki yaş farkı çok beş yıl sonra senin yanında kardeşin gibi dururum oysaki ben yaşımdan küçük gösteriyorum o da yaşından çok büyük gösteriyordu ne ailem ne ben ne başkası kabul eder deyip beni bıraktı birdenbire böyle kolay mı kestirip atmak
- 2 ay
Bak istersen şu bilgileri nasıl aldığına bir yoğunlaşalım
Soran2 ayOlur nasıl almış olabilir
- 2 ay
Resim mi attı sana duruyor m
Soran2 ayEvet bana resim atmış da WhatsApp konuşmasıydı böyle kırpıp atmıştı ben de arka plandan anladım WhatsApp konuşması olduğunu fotoğrafta ad soyad TC doğum tarihi anne adı baba adı anne TC baba TC yazıyordu
- 2 ay
Duruyor mu resim ben anlarım
Soran2 ayEvet duruyordu yani anlattığım gibi görüntü sence bu görüntüyü nereden almış olabilir
- 2 ay
Bana gönderir misin onu bilgilerini üzerini karala
Şuanki flörtüm 32 yaşında ben 24
06 Yorumla
Soran2 ay32 yaşında olan erkek mi yoksa kadın mı
Soran2 ayPeki ciddi düşünüyor musun gerçekten
Soran2 ayPeki ciddiyete dönüştüğü zaman ister misin
Sana göre değil
00 Yorumla
2 ayÖnemsiz nefes alsın yeter
00 YorumlaUyum evlenince belli olur
00 Yorumla