+1 yılailenin yaptığı şey tam olarak psikolojik baskı. uzakdoğuda zayıf olmadığı için ailesi tarafından baskılanan çoğu genç intihar ediyor. kilolu olman mı asıl sorun olur, yoksa senin intiharın mı? onlar konuştuklarında sende nasıl bir tahribat bıraktıklarının farkında değiller. oysa sen ilerde zayıflasan bile, istemeden yine büyük beden giyeceksin belki de. ben de yıllarca arkadaşlarım tarafından baskılandım, oysa sadece 10 kilo fazlam vardı. bilmiyorum, şu an 7 kilo verdim ama kimseyi dinlemeyerek. sevgilim çok yardımcı oluyor mental olarak. bu gibi zamanlarda önemli olan şey, kulaklarını insanlara kapatmak ve aynaya baktığında görmek istediğin kişiye ulaşmak için 'kendi içini dinleyerek' çabalamak. umarım böyle yaparsın, çünkü hissettiklerini anlıyorum. çok ağlatıyor, üzüyor.
07 Yorumla
Soran+1 yılBeni anlamana çok sevindim. İstediğim gibi olmak için uğraşıyorum ama böyle moralimi bozunca içimden bir şey yapmak gelmiyor. Ama toparlanacağım artık
- +1 yıl
ah bu moral bozukluğu... çok haklısın. insan sadece daha fazla yemek istiyor. oysa bizim kafamız rahat olsa ne kilolar veririz de, kafamız insanların söyledikleri kötü şeylerin bir çöplüğü gibi.
Soran+1 yılBu yeme ataklarını falan da anlamıyorlar. Aslında şöyle bir bakınca kolay kilo vermek ama derine inince o kadar zor ki o psikolojiden çıkmak. Seni tebrik ederim bu arada 💜
- +1 yıl
umarım bir gün mental sağlığının daha iyi olduğunu yazarsın buraya. kadınız ve güçlüyüz, her zaman. seni tanımıyorum ama aşacağına inancım tam. başarılar diliyorum ve teşekkür ediyorum tebriğin için de 💯💖
Soran+1 yılZayıflayıp mutlu olduğum haberini vermeyi çok isterim umarım 2-3 ay daha buralarda olursun ✨
- +1 yıl
ayyy 🥺 kesin olurum buralarda. kilo vermesen bile bu boğulduğun psikolojiden çıkabildiğini duymak isterim ilk 🥺 bundan sonrasını güzel güzel halledersin bile 👌🏻🤡
Soran+1 yıl💖💖
En İyi Cevaplar
Buradakiler sıkıntılı be kızım kimseyi takmayacaksın Öncelikle ve ben de bir rahatsızlık sonucu kilo aldığım dönem oldu ve bu site dahi çevremdeki herkes bana Söylemese bile gözlerinden okuyordum aşağıladığını. Ve bugün toparlayınca da o söyleyen sözlerin kırıcı tavırlarını hepsini ağızlarına tıkadım bir bir, güzel ve fit oldum Ve benim peşimden koşuyorlar erkekler ve bunu sırf kendi iyiliğim için yaptım bir başkası bana söylediği şeyler için değil ve şu an kendimi öyle değer veriyorum ki Kimsenin bana dediği şeyler yüzünden Kendimi küçük görmüyorum aksine insanları eziyorum ve bundan zevk alıyorum ve sana diyeceğim şey şu kendini olduğun gibi sev ve sırf kilo vermek istediğin için vereceksen ver ve bunu sadece iradenle yap yani bu senin elinde olacak bir şey ve sen bunu istemedikten sonra zaten yapamazsın
00 Yorumla
Iyi bir hayat yaşamayı isteyen her kadın para avcısı değil-dir çünkü herkesin alıştığı bir yasam biçimi vardır sen baba evinde rahat yaşam sürdüysen zengin biriyle mi evlenmek istersin yoksa fakir biriyle mi
Mesela benim ailemin 3 tane dairesi var kocaeli de Gidip te evi olmayan biri ile evlenip zorluk cekmek istemem02 Yorumla
Soran+1 yılYanlış soruya yazdın sanırım
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet psikolojik şiddete girer. İleride çok fazla psikolojik hatta fizyolojik rahatsızlıklar yaşayabilirsin bile. Annen bile olsa daha kibar ve anlayışlı bir şekilde seninle konuşmak zorunda. Ama bunu yapmıyorsa... Kendini bu psikolojik baskıdan bir şekilde koruman gerekebilir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Ben de kiloluyum, annenin dediği lafın anlamını iyi anlarım. Soruna gelecek olursak eğer annen o kelimeyi söylediğinde içinde bir burkukluk hissediyorsan evet girer, ama artık kim ne derse desin he deyip yoluna bakarsan psikolojik şiddete girmez diye düşünüyorum. Annen muhakkak iyiliğini istiyordur ancak bu şekilde istemesi çok yanlış. Herkes şey diye düşünüyor kiloyla dalga geçince o kişi hırs yapıp kilo veriyor falan filan yok öyle bir şey annen de bunu düşünüp böyle şeyler diyorsa yanlış yapıyor sana tavsiyem annenle bu konuyu konuşman. Sağlık konusuna gelirsek de ben uzun süredir kiloluyum en son 175kiloda yeter artık polis olucam dedim ve ameliyat oldum (tüp mide) 3 ay önce, şu an 145 kiloyum ve gayet iyi şekilde ilerliyorum. Eğer şikayetçiysen kilodan ve spor diyetle sonuç alamıyorsan iradene sahip olamıyorsan ameliyaf güzel bir seçenek. Bir sorun olursa sormaktan çekinme
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet hırs olmuyor cidden. Seni tebrik ederim ama benim ameliyat olacak kadar aşırı kilom yok 25 kilo fazlalığım var sadece. Sana başarilar dilerim 💖
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılaz ye az batırdın bizi diyor, kibarca dedık anlamadın bari laf sokalım anlarsın belkı seklınde olmusta olabilir.
tarz yanlıs tabı annenın cahıllıgı oda.
zamanında babamda benı ayagı ıle uyandırırdı , kızı prensesım dıye yuzunu oksayarak uyandırıyordu .
pek şey etmemek lazım.00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekleri söylemiş, sağlık için kilo ver.
Anan lan bu daha ne desin. Camış mı desin.
Yedin yedin popon şişti mi desin.
Hayatta olan şryler bunlar, sende kesin ananın üstüne o cüssenle gidiyosundur.24 Yorumla
Soran+1 yılBirincisi sağlık sorunu sadece kilolu insanlarda olmuyor. İkincisi nezaketle uyarmak var bir de aşağılayarak konuşmak var. "O cüssemle" üstüne gitmiyorum merak etme. Yemin ederim ne biçim insanlarsınız anlamıyorum sizi ya.
- +1 yıl
Obez insanların sağlıklarını bozulma riski daha yüksek., ikincisi kesin kızdırmışsındır ki anan öyle aşağılayarak sana cevap vermiş. Ve o cüssenle üstüne gidiyorsun ya da gitmiyorsun, bilemeyiz ama ihtimali var.
Soran+1 yılObez olduğumı nereden çıkardın ya şaka mısın sen? 13 kilo fazlam var sadece. Ayrıca durduk yere hakaret ediyor. Bir şey ıstıyor benden götürüyorum vücuduma bakıyor yok şöylesin böylesin diyor ortada bir şey yokken. Yorum yapmak için yapma
- +1 yıl
pardon 13 kilo fazlası olmak obezlik değilmiş. Benim bildiğim ideal kilodan 5-6 kilo üstü şişman sınıfa giyor.
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAileler bazen ince olamıyor:) kaba saba oluyorlar. Çok ayıp ve üzücü. Seni iyi snliyorum. ama istersen herseyin üstesinden gelebilirsin sadece tika kulaklarını, bu arada kilolu bayanları seven biri olarak şunu diyebilirim ki Harika oluyorsunuz özgüvensiz olma,
saglik sorunu olmadigi müddetçe kilolu kadın enfestir:))00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl-şekerli, gazlı yiyecek içiçek. tüketme
-işlenmiş gıdalar (salam, suçuk, sosis, vs) bunları tüketme
-ekmek yeme
-yemek tabagını küçült
-günde en az 3L su iç
bunları yapsam rahat 10kg gidiyor.21 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum :))
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Saçmalama yahu kadin takılıyordur sana benimki de kemik torbasisin deyip duruyor gülüyorum geçiyorum ne var bunda 😃çok gereksiz bi takıntı yapmışsın ciddiyim bak oyle düşünme
00 Yorumla
+1 yılAnnem asla dalga geçmedi kötü bir şey demedi. benimle yürüyüşe geldi destekledi sayesinde zayıfladım sağ olsun çok yanlış yaptığı
02 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel çok şanslısın cidden imrendim
- +1 yıl
Çok iyi annedir saf ama işte
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKısmen paikolojik şiddete giriyor evet. Annene şunu demelisin “Mom, eğer kilo vermemi istiyorsan kendi bacağına sıkmaktan vazgeç. Bana destek değil köstek oluyorsun”
00 Yorumla
+1 yılAnnen kendince seni kötü hissettirp zayiflatmaya calisiyo.. bu durumdan rahatsiz oldugunu, kendiji kotu hissettiğini söylemelisin.. ve eger sende kilondan rahatsizsan yenilesmenin zamani gelmistir
00 Yorumla
+1 yılAnnen olduğu için alınmayacağını düşünmüştür ama tabiki annenin yaptığı farketmeden psikolojik şiddet oluyor bu durumu ona dile getir
04 Yorumla
Soran+1 yılBelli ediyorum hoşuma gitmediğini ama anlamıyor iyiliğin için diyip duruyor
- +1 yıl
Bazı anne babalar öyle başkasının söylemesini istemediğim şeyleri ben sana annen baban olarak söylemem lazım derler bu konuda takmamaya çalışacaksın ya da karşına oturtup konuşacaksin duygularını dile getireceksin
Soran+1 yılKonuştum ama laftan anlayan biri değil
- +1 yıl
Ozaman takmamaya çalış bana da kilo al çok zayifsin diyorlar ama artık kabullendim kilo alamamak benim elimde olan birşey değil benim metebolizmam la alakalı sizinde kilolu olmanız sizin elinizde olan bir durum değil insanlarin zayıfla diyecek kadar kolay bir süreçte değil dile kolay bu yuzden kendinizi bu halinizle sevip insanların da laflarını sözlerini zor da olsa takmamaniz lazım bu da zamanla olacak birssey bende bu durumu zayıflığım la yaşadığım için söylüyorum zamanla kendimi zayıf halimle kabullenip insanları takmamayi öğrendim şimdi diceksiniz zayıflığın nesi kötü türk milleti balık etli sevdiği için dal gibi olduğumdan göz zevklerini bozuyorum büyük ihtimalle
+1 yılEvet bu psikolojik bir baskıdır sen de annen bu şekilde davranınca doğal olarak kendini kötü hissediyorsun
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet hergün moralimi bozuyor böyle nefret ediyorum artık ondan
- +1 yıl
Peki bunun seni incittiğini anlattın mi annene bu şekilde konuşmasını istemediğini söyledin mi
Soran+1 yılSöyledim birkaç gün konuşmamıştım da ama senin iyiliğin için falan demişti ama iyiliğine yaramıyor hiç hergün moralimi bozuyor. Bazen başkalarının yanında söyleyip utandırıyor.
- +1 yıl
Yani bunu anlatmana rağmen hala aynı cümleyi kullanmaya devam ediyor öyle mi gerçekten ilginç o şekilde konuşarak seni motive edeceğini mi düşünüyor acaba
Soran+1 yılGaliba öyle sanıyor. Zaten birkaç haftadır bunalımdayım çok mutsuzum. Tam toparlandım iyiyim derken kiloma laf ediyor yine moralimi bozuyor hep. Beni sadece depresifliğe sürüklüyor
- +1 yıl
Evet böyle yaparak seni daha çok üzdüğünun farkında değil bu konuda annenin söylediği cümleleri umursamamalı ve kilo verme sürecine odaklanmayı denedin mi hiç
+1 yılAh bu annelerr istediklerini söyleyip sonra da senin iyiliğini düşünüyorum derler🤦♀️
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet malesef
+1 yılKilo alsan rejim yap zayifla derler zayıf olsan kilo al kurusun derler derlerde derler
20 YorumlaBana annem bir dönem köpek balığı derdi. Büyüme çağında çok yemek yediğim için. Aslında zayıftım sadece aktif olarak boy atıyordum
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 471 cevap paylaştı.
+1 yılevet bu psikolojik şiddet fakat belkide seni şimdiden uyarmazsa ileride daha da kilo alıp sağlık sorunları yaşamanı istemiyordur
00 Yorumla Benim annemde aynı sürekli dalga geçiyor bıktım anne değil düşman sanki
04 Yorumla
Soran+1 yılMalesef. Anne baba olacaklara, olanlara psikoloji dersi verilmeli çocuklarının özgüveninin, psikolojisinin içine ediyorlar resmen. Bir de kendilerinden nefret ettiriyorlar
Soran+1 yılAkıllarını kullanamıyorlar işte insanı anlamaya çalışmıyorlar. Çatır çatır konuşuyorlar sadece
+1 yılBenim annem de diyor ama ciddiye almıyorum ciddiye alınacak bir durum değil çünkü
02 Yorumla
Soran+1 yılBaşlarda bende almıyordum ama artık üzmeye başladi
- +1 yıl
O zaman belli et ya da konuş o zaman bir daha yapmaz
Bu psikolojik bir baskı fakat kilolu olmana ses çıkarması normal sağlığını düşünüyor
10 Yorumlaseni önemsemeseydi hiç yorum yapmayıp kendi haline bırakırdı demekki bu durumundan hoşlanmayıp daha sağlıklı bi hayat yaşamanı istiyor sende gayret edersen bi sorununuz kalmaz
21 Yorumla
Soran+1 yılÖnemsemenin hakaret etmek, dalga geçerek karşısındakinin özgüvenini düşürmek, insanların içinde dalga geçip utandırmak olduğunu mu düşünüyorsun cidden?
Yaptığı zaten psikolojik şiddet. Uzaklaşmanı tavsiye ederim, ya da umursamamayı öğrenmelisin.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 918 cevap paylaştı.
+1 yılAnnem harici herkes diyor banada
BEN memnunum kendimden ama napcam bilmiyorum00 Yorumla
+1 yılGirer tabikide ben de arada kardeşime böyle diyorum ama cok üzülüyorum sonra kalp kırdıgım için insan kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle olması lazım birine göre hayatını şekillendirme sen nasıl istersen hayatına öyle devam et
01 Yorumla
Soran+1 yılKardeşine şaka da olsa deme lütfen içten içe alınıyordur
Abla yanlış anlamazsanız kilonuz ve boyunuz tam olarak nedir? Sadece yardım edebilmek için soruyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet girer. Benimle de sürekli dalga geçiyorlar evde.
14 Yorumla
Soran+1 yılSana ne diyorlar
Cevap sahibi+1 yılTosun diyorlar, dombiş diyorlar. Bıktım kilo vericem artık. Ciddi bile olmasalar insan alınıyor yani.
Cevap sahibi+1 yıl@frksarac123 evet değil kendi resmimi hayatta koymam buraya
Cevap sahibi+1 yılÇirkinlikle ya da güzellikle bir ilgisi yok. Bu platformdaki insanlara güvenmiyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılGirmiyor çünkü annen ve iyiliğini düşüyor ne türlü bunu ifade ederse etsin. Kırıcı anlıyorum fakat büyütmeye gerek.
00 Yorumla
+1 yılBu gibi durumlarda bu şekilde sert olmasa da uyarı yapılması iyidir bence insan fsrketmeyebiliyor bazen fazla kilo hem sağlıksız hem kötü görünüyor uyarıları dikkate almakta fayda var
01 Yorumla
Soran+1 yılUyarıyı bir kere yaparsın iki kere yaparsın. Ama bana hakaret ederek hergün yapıyor bunu moralimi bozuyor. Ki ben zaten farkındayım vermeye çalışıyorum ama bu göründüğü kadar kolay bir süreç değil
Annen haklı bunca lavtan anlamıyorsan ayı demesinde ne desin
214 Yorumla- +1 yıl
Biraz kibar nezaketle söylesen kilolu olması onun suçu değil bende çok zayıfım kilo alamıyorum bu benim suçum da değil sende bu sorunlardan birini benzerini yaşarsan çevrendan aynı muameleyi görürsen ozaman anliycaksin yoksa ben burda senin boş beynine boşuna ugrasiyorum insanlık öğretmekle
Soran+1 yılBenim vücudum sadece beni ilgilendirir başka kimseyi ilgilendirmez. İstersem 100 kilo olurum. Sende o kadar iğrenç bir insansın ki
- +1 yıl
kullanıcı adında dediğin gibi, sil gitsin bu aptal yorumunu. gerçekten rezil insanlarsınız, empati yeteneğiniz gelişmemiş. eminim ilk insanlar bile sahiptir buna.
- +1 yıl
Erkeklerde de beyin o erkeğin iç güzelliğini siler daha sonrada dış güzelliğini etkiler senin gibiler de bu beyinsizlikle anca kendiniz gibi bir beyinsizi hakediyorsunuz empati yoksunu
- +1 yıl
kızın demek istediği şey, üslubunun yanlış olması. bu şekilde kimse sağlıklı kilo veremez. aksine, çok daha yanlış yollar denenebilir. 'ayı gibi olmuşsun' ve 'güzel kızım, eğer sağlıklı kilo verirsen çok daha rahat bir hayat yaşarsın' demek arasında fark var. bunu anlayacağını düşünüyorum.
- +1 yıl
Anlamaz bu boşuna uğraşma beyin yok çünkü
Soran+1 yılSenin dediğin beni üzemez zaten sen kimsin ki sonuçta? Beni ailemin dedikleri üzebilir sadece
- +1 yıl
Aciksozlu olmaya çalışmış arkadaş ama aciksozluluk sandığın gibi birşey değil bende çok aciksozluyum ama karşı tarafa kırmadan soylerim seninde azıcık empati duygun olsaydi buraya daha akıllıca bir yorum yapardın o yüzden senin salakliginin ve benim aciksozlulugumun vermiş olduğu yetkiye dayanarak bende sana yalan söylemeden bir kac gerçek soyliycem
SEN İNSANİ DUYGULARDAN YOKSUN DUSUNCESİZ BİR İNSANSİN VE SENİN GİBİ İNSANLARİ GORDUKCE MİDEMİZ BULANİYOR OKSİJEN İSRAFİSİN BENCE SEN İNSANLAR HAKKİNDA HİC BİR DUSUNCENİ PAYLASMA CUNKU SENİN BU DUSUNCELERİNİN HİC BİR DEGERİ YOK COK UZULECEK BİR DURUMDASİN SENİN YERİNDE OLSAM BU B*KTAN BEYNİMİ NASİL GELİSTİREBİLİRİM DİYE KENDİME ACİRDİM SİMDİ GİT BİRKAC KİTAP OKU KENDİNİ GELİSTİR İNSANLİK OGRENMEYE BAK
Soran+1 yıl@wildlynxinyourarea @petiborlice teşekkür ederim ikinizede laftan anlamayan kişiler için kendinizi yormayın uğraşmaya değmiyor çünkü. Ne kadar anlatsanda cahil cahilliğiyle kalıyor
- +1 yıl
En azından birazcık olsun duygu kaldiysa içinde burukluk hissetsin diye uğraşıyorum ama haklısın beyni olmadığı icin anlayamaz biz teşekkür ederiz inş yardımcı olabilmişimdir sana
Soran+1 yıl@petiborlice evet yardımcı oldun iyi ki varsın 💖
- +1 yıl
Sende canım benim ❤️❤️❤️
+1 yılE zayıfla sende bana da densin diye uğraşıyorum hırs yaparım diye annenin dediğini lehine çekebilirsiniz onun inadına zayıfla
02 Yorumla
Soran+1 yılHırs olmuyor sadece moralimi bozuyor ve bir şey yapasım gelmiyor bu konuda motive falan etmiyor beni.
- +1 yıl
Ben ediyim beraber zayıflayalım madem
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet girer sürekli söyleyip seni üzüyorsa
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet sürekli söylüyor ve üzülüyorum
Cevap sahibi+1 yılÜzüldüğünü brlli ettin mi konustun mu
Soran+1 yılEvet iyiliğin için falan dedi ama saçmalık
Cevap sahibi+1 yılBir daha konus ve anne bana böyle davrandigin icin cidden aklimdan kotu seyler geçiyor moralim bozuluyor kendime olan güvenimi kaybediyorum de. Iyiligimi dusunuyorsan gercekten boyle demekten vazgecmelisin de
+1 yılSöyleme şeklinden, şekline farklılık teşkil eder ama Anne olduğu için bence girmez.
06 Yorumla
Soran+1 yılBaşka bir konudan tartışıyoruz mesela konuyu kiloma getiriyor. Kahve istiyor götürüyorum beni süzüyor kiloya bak diye. Kuzenlerimin yanında da yapıyor aynı şeyleri
- +1 yıl
O halde, boyunuzun kilonuzun oranı sizin için yeterliyse ve rahatsanız size bunu söylediğinde, her defasında sizde ona kendinizden memnun olduğunuzu dile getirin. Diye bir öneride bulunmak isterim ama insanın annesinden bunu duyması üzücü olabilir. Neden size böyle söylediğini sordunuz mı hiç? Belki sağlıklı olmanızı istediği içindir diye iyimser yaklaşmak isterim
Soran+1 yılHayır kilom normal değil fazla baya vermem gerek biliyorum ama bunu akıl edebilecek yaştayım uğraşıyorum da zaten vermek için. Birkaç gün konuşmamıştım sonra iyiliğin için, belki alınır kilo verirsin falan demişti. Ama beni üzmekten başka işe yaramıyor iyimserlik falan değil bu
- +1 yıl
O zaman allah yardımcınız olsun ama hiçbir şey çözümsüz değildir 💚 dert etmeyin 🌹
Soran+1 yılTeşekkür ederim evet kilo versem her şey çözülecek bunun için uğraşıyorum
- +1 yıl
Yaparsın, kilo vermek sosyal medyada göründüğü veya/ve etrafındaki insanların bahsettiği kadar zor bir şey ya da süreç değil merak etme. 🌟
+1 yılEvet psikolojik şiddet ve bunu sana yapan annen dahi olsa tavrını koymalısın hoş bir durum değil
00 Yorumla
+1 yılÇok üzücü ya boşver takma kimseyi kilo alınıp verilir çok da şey yapmaya gerek yok
00 YorumlaTakma bukadar bende pofuduk bir ayicikken annem benle ugrasrdi 🥳
00 Yorumla
+1 yılEvet maalesef. Evladı olduğu için üzülüyordur ama üslup çok kırıcı 😐
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnndn şaka yapıyor yaa siz hemen alınmayın annen işte
11 Yorumla
Soran+1 yılİnsanın psikolojisini, özgüvenini etkileyen şeyler şaka değildir. Birinin aşağılanmasını şaka diye göz ardı etmeniz çok saçma. Yolun ortasında, kuzenlerimin arasında diyip küçük düşürdüğü oluyor şaka mı sence bu?
+1 yılKaç kilosun? Yaşın kaç
05 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka?
- +1 yıl
E kilonu bilmeden yaşını bilmeden nasıl cevap vereyim sana
Soran+1 yılSorum belli zaten neyin cevabını alıp bana cevap vereceksin işine bak
- +1 yıl
Sorun belli değil kaç kilo olduğun yazmıyor kilon 80-90 ise 55 e inmen en doğrusudur insanları böyle aşağılama işine bak diyorsun sen kendi kilona bak kilo kötü bir şeydir bu trip ne sendeki
Soran+1 yılBenim sorum annemin psikolojik şiddet yapıp yapmaması. Bunun hakkında cevap istiyorum sen yok yaşın kaç yok kilon kaç diyorsun ne alaka diyeceğim tabiki de? Size kaç kiloya inmem uygun gibi bir soru sormadım.
+1 yılNeslihanla asla konuşma
013 Yorumla- +1 yıl
Pardon mesaj atacakken buraya geldi 😂😂
- +1 yıl
Ne olursa olsun psikolojik şiddettir tabiki tatlı dille söylemesi gerekir annenin
- +1 yıl
Kötü sözle kırarak bisey söylenmez
Soran+1 yılNeslihan?
- +1 yıl
Insanlar haddini bilmiyor ne konuştuğunu bilmiyor anca kötülesnler
- +1 yıl
Ya yanlışlıkla oldu 😂
- +1 yıl
Özür dilerim
Soran+1 yılHa tamam 😂 evet nasıl konuşacaklarını bilmiyor insanlar
- +1 yıl
Evet benim de imtihanm var sorma
- +1 yıl
Aileler hep böyle en ufak bişeyde hemen laf atarlar
- +1 yıl
Insanın başını alıp gidesi geliyor kötü insanlardan uzak
Soran+1 yılElimde olsa direkt uzaklaşacağım zaten ama aile işte
- +1 yıl
Evet ne olursa olsun yine aileden kopamıyoruz ne kadar da kötü olsa sıginacak yerimiz yok
- Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlık suçuna girer
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 514 cevap paylaştı.
+1 yılAnnen ayıp etmıs ama sende zayıflayabılırsın
00 Yorumla
+1 yılHmm kaç kilosun yaşın kaç
00 Yorumla
+1 yılne kadar üzüldüğünü söylemelisin..
00 Yorumla
+1 yılZayifla ozmn
18 Yorumla
Soran+1 yılNe zekisin sen öyle ya. Aklını benim için çalıştıracağına kendine sakla belli ki fazla bir aklın yok zaten.
- +1 yıl
Kes lan mk ayisi sen zayiflamaya kalkarsan 1 gr aklinda eriyio gider simdi
Soran+1 yılVerdiğin cevaptan nasıl biri olduğun belli zaten. Üzmek için söylediysen tanımadığım birinin söylediğine üzülmem bu arada başarısız oldun yani. Karaktersizliğini, ezikliğini gösterdin anca. Bir başkasını kusuruyla vurmaya çalışmak ezikliktir sadece
- +1 yıl
Laf atan ilk sensin seviyesiz cahil burda duyar kasma. Bu arada karakterden bahsedecek son kisi sin
Soran+1 yılSaçma sapan cevap verme sende. Ben bilmiyorum sanki zayıflamam gerektiğini. Duyar kasılacak ne dedim ayrıca? Karakterden bahsedecek son kişi olabilirim ama sen son kişi bile olamazsın
- +1 yıl
Evet cunku ben ilk kisiyim
Soran+1 yılSon kişi bile olamazsın diyorum oradaki "bile" nin anlamını bile anlayamayan insansın ne beklenir ki senden
- +1 yıl
Yav beyin fakiri hadi sg
boyun nsll
111 Yorumla
Soran+1 yılSorumla sorunun alakası yok.
Soran+1 yılNah var sektir git asabımı bozma.
Soran+1 yıl@Faruk2059 kiloma laf ediyorsa belli ki fazla kilom var ve belli oluyor değil mi? Annemin davranışının ne olduğunu soruyorum ben
Soran+1 yıl@Faruk2059 sana kızmadım
+1 yılAnnen diyosa doğrudur
00 YorumlaGirer bana yillardir diyolar aliştim takmiyorum
00 Yorumla
+1 yılgirer
00 Yorumla
+1 yılgirer bence
00 Yorumla
+1 yılEvet girer
00 Yorumla
+1 yılTabii ki girer, söylediklerine katılıyorum
00 Yorumla
+1 yılGirer.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 703 cevap paylaştı.
+1 yılHayır jfkfkfkdk
00 Yorumla Tabi ki girer
00 Yorumla
+1 yılgirer tabii ki
00 Yorumla
+1 yılGirer tabi
00 Yorumla
+1 yılevet
01 Yorumla- +1 yıl
gizli üye umarım görürsün sen bakma o ökaryotik varlıklara içleri lağım çukurundan farksız iyi niyetle söylenen şey vardır bir de insanı uçuruma sürükleyen şeyler vardır ve annen resmen uçurum sana tavsiyem ne olursa olsun onunla konuşmaman olur gerekirse onun zaafından vur anneni ama sana zarar vermesine izin verme lütfen unutma sen bir bireysin ve sana bunu yaşatmaya hakkı yok hayat senin beden senin annen olsa bile sanan bunu yapamaz sen onun malı değilsin . motivasyondan anlamayan bir cahil gibi davranıyor. sana sistematik olarak psikolojik şiddet uyguluyor
+1 yılTabiki girer.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı. Ayip etmiş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni düşünüyor
03 Yorumla
Soran+1 yılHakaret etmek, özgüveni düşürmek, insanların içinde aşağılayıp utandırmak düşünmek mi oluyor? Bunları cidden normal sayıcak kadar ne yaşadın
Cevap sahibi+1 yılSen benim annemin bana dediklerini duysaydin kendinden utanirdin ayı demek hicbirsey değil
Soran+1 yılAnnelerimizi ve ettikleri hakaretleri yarıştıracak değiliz bence ikimizde aklı başında insanlarız. İkisininde yaptığı doğru değil. Sen daha kötüsünü işitiyorsun diye ayı gibi kelimeler normal olmuyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılzayıfla
08 Yorumla
Soran+1 yılBen bilmiyor muyum sanki?
- +1 yıl
Sende biraz akıllı ol
Cevap sahibi+1 yıleeee canım benim kiloyu kimse sevmez biraz zorla kendini verirsin
- +1 yıl
Valla kimse beyinsiz bir insanı sevmez sende kendini zorla erkeklere kakalatirsin
- +1 yıl
Kilodan önce çok etken var bir erkeğin bir kızı sevmesi için mesela senin gibi beyinsizi hiç bir erkek sevmez çünkü beyinsizlik sevmemek için 1. Etkendir ve senin gibiler hiç bir zaman gerçek sevgi ne demek bilmiycekler çünkü sen beyinsizligini tek bir kelime ile belli eden bir insansın öncelikle bu yeteneğin için seni tebrik ediyorum kiloyu sevmeye engel sanan Sayın Beyinsiz hanımefendi
Cevap sahibi+1 yılAĞLA KIZIM AGLA KOCA GOTTLU AKSJWKSJDJDJDKKEKDXJFOSODKDJXJDDJAISJDJDKF
- +1 yıl
SENDE AGLA KÜÇÜK BEYİNLİ
Cevap sahibi+1 yılAowejjejejwoskdjdjsjdksjldkifkf ok
+1 yılhaklı kadın
00 Yorumla- Devamını Gör (3)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası