19 yasindayim ve okuyorum Şöyle ki dinime bağlı olmama ragmen biraz açık giyinmeyi seviyorum yine de çok giyinemiyorum Her neyse babam acık giyinmemi asla istemez Sıfır kol a bile acık diyor Şort etek zaten asla :') anneme gelirsek o arada göbek acık giydirtiyor hevesim kalmasın diyeymis.. Köye geldik iki aylıgına Kapı önünde otururken 3 5 erkek gelince dayim iceri yolluyor beni. Kuzenim de var Asırı baskıcı Asla köyden kimseyle takip ettirmiyor Onlarin yaninda zaten asla göbek acık giyemem bile. Asırı baskıcılar Zaten sayelerinde hic bi arkadasım yok Bugün babam insta storyme laf etti Bu ne diye Fotografta sadece sıfır kol giymisim Ne göğsüm ne göbeğim gözüküyor Cidden o kadar bıktım ki istediğimi giyememekten Erkek gelince iceri yollanmaktan Sosyal medyadan dahi takiplesememekten.. Bana asırı cahil kafa geliyor ama karsı cıkamıyorum Cok sıkıldım ne yapmaliyim
Büyüdüğümde kapanabilme gibi düsüncem vardi ama daha bu gencligimde istediklerimi yasayamadıgım icin ilerde daha kötü olurum diye endişeliyim Siz olsanız napardiniz😭
Büyüdüğümde kapanabilme gibi düsüncem vardi ama daha bu gencligimde istediklerimi yasayamadıgım icin ilerde daha kötü olurum diye endişeliyim Siz olsanız napardiniz😭
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer